• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sedefçiğim dün akşam yorum yapmıştım oradada sorunun cevabı vardı ben sen sormadan cevap yazmıştım:9::9: önceki sayfaya bakmamışsın heralde:34:

görmemişim ablacım,
yani dolaba atarken kapağı açık bırakırsak katılaşıo herhalde,
sayfaların hızına yetişemyrm abla
bir de adım sevim ,
ablacım ama sedef gibi duruo biliyrm.eşimin, kızımın, benim baş harfimz..

merhaba arkadaşlar.. dün giremedim topige bugünde hem oku hem çalış şimdi yazabiliyorum.. dün rahatsızlandım öğleden sonra başım döndü midembulanıp durdu fenaydım yani...
menüm sabah kkk yer fıstığını zçok seviyorum kavrulmamış çiğ alıyorum. faydalarınıpaylaşmışsınız sevindim.
öğlen bi portakal yoğurt yedim.. ne olduysa bundan sonraoldu. herhalde portakal mahvetti beni. bide su limonlu içtiğim için :14:
5 gibi acaba acktım mı midem böyle dedim ayran içtim ama hiç işe yaramadı :50:
akşam bişi yiyemedim. avuç içi kadar ekmeğe peynir koydu eşim zorla yedirdi midemi rahatlatsın diye... ve iki ay sonra ilk kez ekmek yedim malesef
ama işe yaramadı başım döndükçe midem bulandı ve nihayet çok afedersiniz çıkardım en son..:50:
iş çıkışı servise biniyorum . bi de trafik eklenince yolda tuttu beni... ayyyy dün çok kötüydümmm. bugünde başımda bi ağırlık var

Cok gecmis olsun canm benim.Evet tespitinde cok haklisin,aynen bende bundan besyil once bir aksam portakal yedim,herkis yedigimiz meyva neticede.Evde bir fenalastim esim once inanamadi meyvanin zarari olur mu diye.Sonra hem dr. hemde internet sitesinde bir makale beni dogruladi.Sadece portakalda bulunan bir enzim safra kesesinin iftazatina zit oldugu icin bir tur alerjik reaksiyon gosteriyomus vucut.Tekrar cok gecmis olsun canim benim.

sağol abla,
dr ıslak havlu yapın dedi.aslında büyük kızımdan kalma buhar aleti var ama bozuk.ıslak havluyu kalorifere koysm neme iyi gelir belki..

iyi gelir canım sık sık yap

aynen ablacım benim de yılbaşında bile canım istememişti.
bence sen iyi zayıflıcaksın..besbelli..

nerdeeee haşimato dan dolayı zor gidiyor,,,,bu kadar sıkı yaptığım halde ayda yarım kg zor gidiyor,,,,2 aydır bişey yoktu geçen hafta 1000 verdim 3 ayda 1 kg oldu :50:

merhaba arkadaşlar.. dün giremedim topige bugünde hem oku hem çalış şimdi yazabiliyorum.. dün rahatsızlandım öğleden sonra başım döndü midembulanıp durdu fenaydım yani...
menüm sabah kkk yer fıstığını zçok seviyorum kavrulmamış çiğ alıyorum. faydalarınıpaylaşmışsınız sevindim.
öğlen bi portakal yoğurt yedim.. ne olduysa bundan sonraoldu. herhalde portakal mahvetti beni. bide su limonlu içtiğim için :14:
akşam bişi yiyemedim. avuç içi kadar ekmeğe peynir koydu eşim zorla yedirdi midemi rahatlatsın diye... ve iki ay sonra ilk kez ekmek yedim malesef
ama işe yaramadı başım döndükçe midem bulandı ve nihayet çok afedersiniz çıkardım en son..:50:
iş çıkışı servise biniyorum . bi de trafik eklenince yolda tuttu beni... ayyyy dün çok kötüydümmm. bugünde başımda bi ağırlık var

geçmiş olsun canım
benim aklıma başka bişey geldi
sevindirici bişeyler olabilirmi bunlar :emir_bebek:

Canlarimmmm,yasam guclerim herbirinize yuregim dolusu simsicacik merhabalar.Herbirinize aileniz,ebeveynleriniz ve de evlatlarinizla saglikli ,mutlu,huzurlu,basarili,bolluk ve bereket dolu,hayirlara vesile olacak bir yil temenni ederim canlarim.Rabbime emanet olunuz insaallah.
teşekkür ederim canım aynı dilekleri bende senin için temenni ediyorum, prensesinde güzel günlerini görürüsün inşallah ...bugün gideceksin inşallah iyidir....

Ekincigim,yeni yilda yeni yasinla rabbim gonlunden gecenleri hayirlisi ile sana nasip etsin yavrum.Esin ve ailenle nice mutlu ,saglikli ve basarili yaslara ve yillara...Dogum gunun kutlu olsun yavrum.

ekin in doğum gününü nereden bildin..:34:

ben face de gördüm kutladım:34:

görmemişim ablacım,
yani dolaba atarken kapağı açık bırakırsak katılaşıo herhalde,
sayfaların hızına yetişemyrm abla
bir de adım sevim ,
ablacım ama sedef gibi duruo biliyrm.eşimin, kızımın, benim baş harfimz..
evet canım 1 gün kapağı açık duracak dolapta o zaman katılaşıyor
ben sdf82 yi hep sedef82 diye okuyorum...turkcell trkcll ya ordan alışkanlık:34:

teşekkür ederim canım aynı dilekleri bende senin için temenni ediyorum, prensesinde güzel günlerini görürüsün inşallah ...bugün gideceksin inşallah iyidir....

ekin in doğum gününü nereden bildin..:34:

ben face de gördüm kutladım:34:

Cok cok binlerce tesekkurler canim.Benim face m ve tweetim yok ama ozel gunleri hatirlama aliskanligim rahmetli babacigimdan kaldi.Her zaman derdi hayat ayrintilarda gizlidir diye.Ekincigimde gecen hafta yazinca ailesiyle beraber kutlayacagini,bende aklida tuttum.Oradan hatirladim.Sizler benim icin sahip oldugum en kiymetli degerlersiniz.

olma mı :9::9:

face de biraz önce yayınlamışsın ya okudum herşeye zararlı bişeyler eklemişler utanmaz arlanmazlar:41: :4: :57:

Bulgura renk vermişler, Karatay diyordu ekmeğe kepekli görünümü vermek için boya katıyorlar diye, buda aynen öyle.

Cok cok binlerce tesekkurler canim.Benim face m ve tweetim yok ama ozel gunleri hatirlama aliskanligim rahmetli babacigimdan kaldi.Her zaman derdi hayat ayrintilarda gizlidir diye.Ekincigimde gecen hafta yazinca ailesiyle beraber kutlayacagini,bende aklida tuttum.Oradan hatirladim.Sizler benim icin sahip oldugum en kiymetli degerlersiniz.

maşşallah :nazar:

bende o kadar akıl kalmadıki :50: dün yediğimi unutuyordum topik sayesinde hatırlıyorum artık bir gün önceki menüyü yazmak için düşününce aklıma geliyor:52::52:

Cok gecmis olsun canm benim.Evet tespitinde cok haklisin,aynen bende bundan besyil once bir aksam portakal yedim,herkis yedigimiz meyva neticede.Evde bir fenalastim esim once inanamadi meyvanin zarari olur mu diye.Sonra hem dr. hemde internet sitesinde bir makale beni dogruladi.Sadece portakalda bulunan bir enzim safra kesesinin iftazatina zit oldugu icin bir tur alerjik reaksiyon gosteriyomus vucut.Tekrar cok gecmis olsun canim benim.

sağol canan ablacım.. aslında portakal yerim ama işte dün rahatsız edici etki yaptı. bi müddet yemem artık...

geçmiş olsun canım
benim aklıma başka bişey geldi
sevindirici bişeyler olabilirmi bunlar :emir_bebek:
sağol ablacım... kime dediysem aynı şeyleri düşündüler... günüme az kaldı ama zannetmiyorum yinede kısmet tabi .. inşallah sebebi portakal değil bebiştir

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım..

Canan ablacım,bundan 2-3 yıl önce babam portakalı soymuş soymuş yedirmiş anneme baya yemiş kadıncağız,dediğiniz gibi bir fenalaşmış,acile gitmişler..annemde taş varmış ve yerinden oynamış taş,hemen ameliyata almışlar..Ameliyat olduktan sonra haberimiz oldu bizimde,aniden işte..nerden bilinir ki..meğersek portakaldan olmuş..bizde çok şaşırmıştık..:53::53:

ekincimmm doğum günün kutluolsun.. yeni yaşın sana mutluluk sağlık huzur ve gönlünden geçirdiğin tüm güzellikleri hayırlıbi şekildenasip etsinn..

sağol ablacım... kime dediysem aynı şeyleri düşündüler... günüme az kaldı ama zannetmiyorum yinede kısmet tabi .. inşallah sebebi portakal değil bebiştir

ben diyecektim de ,siz yazmayınca diyemedim..allah gönlünüze göre versin ..inşallah bebiştir..karatayın 2.bebeği gelmiş olur:))

Back