Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doyana kadar yersen 5 satten önce acıkmazsın canımvalla ablacım
aç kalınca ağzıma bi şey atıcam tamam
ama leptinin 4 saat sonra çalışmasına karşı bu zamandan önce acıkırsam fena o zaman...11 40 tan 17 30 a kadar bi şey yemedim ama saat 5 gibi acıktım.5,5 ta yedim.
ben karatayın 2 kitabın daha s,ipariş edicem
karatay diyetiyle ömür boyu sağlıklı yaşam ve diyabete ve obeziteye savaştı sanırm
zaten 5 gibi 5e doğru acıktım.1 saat çalışmısısındr innşallah leptinnn...
biraz daha bekleyelim bakalımyok ablacım çok şükür tekralamadı.. portakal seep oldu bence, canan ablamında dediği gibi
bugün jillian yapıcam.. pazartesi rahatsızdım yapamadım dünde yılbaşı diye arada kaynadı..ne güzel mydenizzcim sıkılaştı 20 günde i inşallah pes etmem de bende yapabilirim
jillian yapılmıştır
ama zormuş gerçekten bacaklarım ağrıdı sanki
aferim sana yapacağım dedin yaptın
zormuş ama sonuçlarıda katlanmaya değermiş....
sağol ablacım hızımı alamadım leslie ye ayıp olmasın dedim 1mil de ondan yaptım şimdi.. içim rahatladı dünkü böreğin acısını çıkardım inşallah sonuçta iyi olacak.
sağol ablacım hızımı alamadım leslie ye ayıp olmasın dedim 1mil de ondan yaptım şimdi.. içim rahatladı dünkü böreğin acısını çıkardım inşallah sonuçta iyi olacak.
afiyet olsun canımİyi Akşamlar arkadaslar sifir kacamakli bir gün daha bitti:))
Sabah kkk
Aksam yeşil mercimek çorbası, dunden kalan kozlenmis kırmızı biber, kiymali taze fasulye
Bollll su 1 yeşil çay yatmadan 2 yapacagim
Spor biraz ip atladim
kuruyemiş olarak da çiğ badem seviyrm daha doğrusu kolayıma geliyr
kahvaltıda ince belli çay bardağında badem yiyrm.
arada bitki çayuı içebilirim değil mi gül abla
inşallah sütüme yarıyrdur..
mesela ısırgan ve rezene içmek isterim sütüm için..
afiyet olsun canım
ooo şimdide ipe mi başladın canım kolay gelsin...sende yakında kedi gibi 500 leri geçersin
Kedicimden ilham aliyorum zaten gun boyu yazisip duruyoruz bu konularla ilgili:))
Yürüyüş yapicam ama bu kansizlik kramplara kasilmalara sebep oldu ( zaten tahlile o yüzden gittim)
O yüzden iyilesmeyi bekliyorum. .ip atlamayida yavastan başlamak gerekiyormuş. .gun boyu aklima geldikçe atladim..sporsuz olmuyor yaa
Allahim nolur eski sagligimi geri ver sürekli spor yapabileyim AMİN :)))
yeni yılın nasıl geçti canım evdemiydin
amin
havalar ısınana kadar yürüyüş yapma hasta olursun çocuklarada geçer boşver
millet 2-3 saat spor yapıyor ancak kg ları veriyor biz emekleye emekleye gidiyoruz
Evdeydim abla siradan bi aksamdi, normalde kardeslerimle bir araya gelirdik annemlerde ama hastamiz olunca böyle sakin sakin oturduk evde..normalde de zaten cok özel bi sey yapmayiz aile yemegi ve ikramlar dışında:)
Dün ikimizde sakin sakin girmişiz yeniyıl'a:))
yeni yıl sana uğur getirsin o zaman.. istediğin kiloya sağlıklı beslenerek ulaş arkadaşım
:))))) hakikaten abla biz emekleye emekleye gidiyoruz doğru tespit...
Ablam koşu bandinda yuruyecegim ama bacagimin üstü ağrıyor bi kac gündür. .jilliandan sonra boşluk birakmamam lazim yoksa incelmelerim yerini genislemelere birakabilir