• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bugün jillian yapıcam.. pazartesi rahatsızdım yapamadım dünde yılbaşı diye arada kaynadı..ne güzel mydenizzcim sıkılaştı 20 günde i:nazar: inşallah pes etmem de bende yapabilirim:32:

valla ablacım
aç kalınca ağzıma bi şey atıcam tamam
ama leptinin 4 saat sonra çalışmasına karşı bu zamandan önce acıkırsam fena o zaman...11 40 tan 17 30 a kadar bi şey yemedim ama saat 5 gibi acıktım.5,5 ta yedim.
ben karatayın 2 kitabın daha s,ipariş edicem
karatay diyetiyle ömür boyu sağlıklı yaşam ve diyabete ve obeziteye savaştı sanırm
doyana kadar yersen 5 satten önce acıkmazsın canım

zaten 5 gibi 5e doğru acıktım.1 saat çalışmısısındr innşallah leptinnn...

çalışmıştır canım:34:

yok ablacım çok şükür tekralamadı.. portakal seep oldu bence, canan ablamında dediği gibi
biraz daha bekleyelim bakalım :34:

bugün jillian yapıcam.. pazartesi rahatsızdım yapamadım dünde yılbaşı diye arada kaynadı..ne güzel mydenizzcim sıkılaştı 20 günde i:nazar: inşallah pes etmem de bende yapabilirim:32:

bende dün yapmam lazımdı yapmadım şimdi leslie4 ü bitırdım yer hareketlerı yapacağım
sende yaparsın canım ..başla bence sıkılaşırsın:46:

jillian yapılmıştır:15::32:
ama zormuş gerçekten bacaklarım ağrıdı sanki:1:

aferim sana:46::46: yapacağım dedin yaptın

zormuş ama sonuçlarıda katlanmaya değermiş....:21:

sağol ablacım:16: hızımı alamadım leslie ye ayıp olmasın dedim 1mil de ondan yaptım şimdi.. içim rahatladı dünkü böreğin acısını çıkardım:52::1: inşallah sonuçta iyi olacak.

sağol ablacım:16: hızımı alamadım leslie ye ayıp olmasın dedim 1mil de ondan yaptım şimdi.. içim rahatladı dünkü böreğin acısını çıkardım:52::1: inşallah sonuçta iyi olacak.

Kolay gelsin canim.evet zor ama çok etkili.umarim devami gelir ..yalniz ben ilk başladığımda jilliandan sonra slim six pack' i de yapmistim bi gün ve yatak döşek yatmistim:))) istersen ilk günler zorlama kendini..ben sadece jillianla bu sonuca ulaştım fazlasina gerek yok bence ama yinede sen bilirsin, çok zorlanirsan birakirsin bıkabilirsin diye söylüyorum

İyi Akşamlar arkadaslar sifir kacamakli bir gün daha bitti:))

Sabah kkk
Aksam yeşil mercimek çorbası, dunden kalan kozlenmis kırmızı biber, kiymali taze fasulye

Bollll su 1 yeşil çay yatmadan 2 yapacagim

Spor biraz ip atladim

İyi Akşamlar arkadaslar sifir kacamakli bir gün daha bitti:))

Sabah kkk
Aksam yeşil mercimek çorbası, dunden kalan kozlenmis kırmızı biber, kiymali taze fasulye

Bollll su 1 yeşil çay yatmadan 2 yapacagim

Spor biraz ip atladim
afiyet olsun canım
ooo şimdide ipe mi başladın canım kolay gelsin...sende yakında kedi gibi 500 leri geçersin:9:

kuruyemiş olarak da çiğ badem seviyrm daha doğrusu kolayıma geliyr
kahvaltıda ince belli çay bardağında badem yiyrm.
arada bitki çayuı içebilirim değil mi gül abla
inşallah sütüme yarıyrdur..
mesela ısırgan ve rezene içmek isterim sütüm için..

Hayırlı olsun inşallah güzel sonuclar alirsiniz..rezene ve ısırgan sütüne çok fayda edecektir..daha öncede yazmistim ama görmemiş olabilirsin.eskisi gibi alintiya verilen cevaplarin bildirimi gelmiyor çünkü...ben emzirdigim süre boyunca bunlari sekersiz bol bol tukettim..

afiyet olsun canım
ooo şimdide ipe mi başladın canım kolay gelsin...sende yakında kedi gibi 500 leri geçersin:9:

Kedicimden ilham aliyorum zaten gun boyu yazisip duruyoruz bu konularla ilgili:))
Yürüyüş yapicam ama bu kansizlik kramplara kasilmalara sebep oldu ( zaten tahlile o yüzden gittim)
O yüzden iyilesmeyi bekliyorum. .ip atlamayida yavastan başlamak gerekiyormuş. .gun boyu aklima geldikçe atladim..sporsuz olmuyor yaa
Allahim nolur eski sagligimi geri ver sürekli spor yapabileyim AMİN :)))

Kedicimden ilham aliyorum zaten gun boyu yazisip duruyoruz bu konularla ilgili:))
Yürüyüş yapicam ama bu kansizlik kramplara kasilmalara sebep oldu ( zaten tahlile o yüzden gittim)
O yüzden iyilesmeyi bekliyorum. .ip atlamayida yavastan başlamak gerekiyormuş. .gun boyu aklima geldikçe atladim..sporsuz olmuyor yaa
Allahim nolur eski sagligimi geri ver sürekli spor yapabileyim AMİN :)))

amin:52:
havalar ısınana kadar yürüyüş yapma hasta olursun çocuklarada geçer boşver
millet 2-3 saat spor yapıyor ancak kg ları veriyor biz emekleye emekleye gidiyoruz

yeni yılın nasıl geçti canım evdemiydin

Evdeydim abla siradan bi aksamdi, normalde kardeslerimle bir araya gelirdik annemlerde ama hastamiz olunca böyle sakin sakin oturduk evde..normalde de zaten cok özel bi sey yapmayiz aile yemegi ve ikramlar dışında:)
Dün ikimizde sakin sakin girmişiz yeniyıl'a:))

amin:52:
havalar ısınana kadar yürüyüş yapma hasta olursun çocuklarada geçer boşver
millet 2-3 saat spor yapıyor ancak kg ları veriyor biz emekleye emekleye gidiyoruz

:))))) hakikaten abla biz emekleye emekleye gidiyoruz doğru tespit...
Ablam koşu bandinda yuruyecegim ama bacagimin üstü ağrıyor bi kac gündür. .jilliandan sonra boşluk birakmamam lazim yoksa incelmelerim yerini genislemelere birakabilir :52:

Evdeydim abla siradan bi aksamdi, normalde kardeslerimle bir araya gelirdik annemlerde ama hastamiz olunca böyle sakin sakin oturduk evde..normalde de zaten cok özel bi sey yapmayiz aile yemegi ve ikramlar dışında:)
Dün ikimizde sakin sakin girmişiz yeniyıl'a:))

evet...:9:
benim oğlanla büyük kız İstanbul daydı küçükte babası gelecek olunca gitti ...bende kimseye takılmak istemedim kişilerin yediklerini yemiyorum ısrar ısrar bıkmaktansa kafama göre takılayım dedim iyide oldu sessizliğe de ihtiyacım varmış

:))))) hakikaten abla biz emekleye emekleye gidiyoruz doğru tespit...
Ablam koşu bandinda yuruyecegim ama bacagimin üstü ağrıyor bi kac gündür. .jilliandan sonra boşluk birakmamam lazim yoksa incelmelerim yerini genislemelere birakabilir :52:

evet öyleymiş canım sana kolay gelsin ..iyi sporlar

Back