Herkese merhabalar, tatil moduna girmiş topigimiz..ya da kacamaklar sebebiyle kimseler ortalikta yok:)
Dün bende kaçamak yaptim, tabii azicik..
Sabah kkk badem nar sütlü kahve eşliğinde
Aksamda tarhana çorbası, yogurtlu kozlenmis biber salatasi, kuru fasulye piyazi, 1 tane kiymali börek yedim. .
Ne yaspasta ne şerbetli tatli ne kavrulmus kuruyemiş hiçbirinden yemedim..aslında pasta yiyecektim ama eşim sevdigim yerin pastasini almamis isabet oldu. ..
Su ve cay ictim gun boyu
Spor yine yok
iki gün önce tahlil verdim.dun sonuc çıktı. Kan degerlerim yerlerde..
Ferritin 4..sınırın cok cok altında dr.esime demiş bol karaciger ( iyyy) siyah kuru üzüm, kırmızı et pekmez yumurta yesin demis
Demir ilaci yazmış. .
Gül ablacim bi sorum olacak sana bu ilaci tok için yaziyor.senin bu konuda bi bilgin var mi? Nasil icersem kilo yapmaz..
Kilo verememe sebebim belli oldu..
merhaba canım
ufak kaçamakla dünü atlatmışsın
benim ferritinim de çok düşüktü karatayla 3 ayda baya yükselmişti
ben karatay a başladığımdan beri hiç ilaç içmedim diz için kullanıyordum onuda 1-2 ay kullanıp bıraktım...
eskiden demir hapını (ferro sanol duodenal) aç karnına kahvaltıdan 1 saat önce içerdim hapı içtikten sonra süt, çay yasaktı 3 ay kullanıyordum sınıra yaklaşıyordu bırakınca tekrar düşüyordu 3 ay sonra tekrar başlıyordum ta karataya kadar artık karatayla yükseliyor bana tavsiye edilen böyleydi kızımada kullanıyordum onun doktoruda aynı şeyi söylemişti yani yıllarca farklı doktorlar yazdılar hepside aç tavsiye ettiler
kg konusunda bir bilgim yok canım normalde kg yapar derler ama ben eskiden devamlı alıp verdiğim için bana da yaptımı hatırlamıyorum ilacı suçlamayayım benim suçlum tatlılardı ...