Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tupper'in sefer tası tarzında birşeyi varmı, küçük olacak.
arkadaşım satıyor bende ondan alıyorum beslenme kutusu vardı
tupperware nin sayfasına bakabilirsin ben kare kahvatılıklar dan her günde 4 er tane alıyorum buzluğa koyduğum şeyleride onlarla koyuyorum işe kahvaltı götürüyorum o kadar alıyorum arayınca ortada bi tane yok çoğu buzlukta..2-3 tane işyerinde
Baktım onlara da, onlarda salata yapıp, yada zeytin koyup yağ eklesem dökülür. Tchi... diye bir marka varmış, silikon sefer taşı çıkartmışlar, güzel görünüyor ama nerede bulunur.
ben bunlardan ve orta boylarından alıyorum kare buzlukta düzgün duruyor, küçüklerede zeytin, peynir, yoğurt, çorba ne olursa koyuyorum işe kadarda 20 dkk yürüyorum hiç dökülmüyor
Eki Görüntüle 914581
Benim yolum çok zor, kalabalık, şöyle küçük, çok amaçlı birşey olsaydı, yoğurdumu, yağ olan zeytini mi koyabilsem, yada herhangi bir yemek.
Baktım onlara da, onlarda salata yapıp, yada zeytin koyup yağ eklesem dökülür. Tchi... diye bir marka varmış, silikon sefer taşı çıkartmışlar, güzel görünüyor ama nerede bulunur.
güeçen bizim apartmanın önüne sütçü geldi.4 kg süt aldım mayalamak için.bir de çift sarılı yumurta aldım..
sütü mayaladım.sonuçta çok sulu bi yoğurt çıktı.2 bardak su çıkardım..sonra kalşan yoğurdun tadı güzeldi ama..
ısısımı düşüktü yadada azmı beklettin geçen benimkide suluydu başka sütçüden aalmıştım buzdolabına ağzı açık bıraktım bir gün ağzını kapatmak için baktığımda hiç su kalmamıştı...
mayalarken tencerenin kapağını kapattıysan buhardan da sulanmıştır...
Çok teşekkür ederim. Ben hemen sorayım bunu.kedicim tupper ın çok güzel bi salata kabı var.yanında taşımaya çok müsait asla yağı dökülmez.kabın üstümde plastik çatal var ve kapakta yağ için kapaklı küçük bi parça var.tam pikniklik yada nereye gidersen..
karatayı seviyorum yaaa
karatay diyetini çok severek yapıyorummm.. yiyi kilo vermeler kızlarrr