• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tupper'in sefer tası tarzında birşeyi varmı, küçük olacak.

arkadaşım satıyor bende ondan alıyorum beslenme kutusu vardı
tupperware nin sayfasına bakabilirsin ben kare kahvatılıklar dan her günde 4 er tane alıyorum buzluğa koyduğum şeyleride onlarla koyuyorum işe kahvaltı götürüyorum o kadar alıyorum arayınca ortada bi tane yok çoğu buzlukta..2-3 tane işyerinde:9::9:

arkadaşım satıyor bende ondan alıyorum beslenme kutusu vardı
tupperware nin sayfasına bakabilirsin ben kare kahvatılıklar dan her günde 4 er tane alıyorum buzluğa koyduğum şeyleride onlarla koyuyorum işe kahvaltı götürüyorum o kadar alıyorum arayınca ortada bi tane yok çoğu buzlukta..2-3 tane işyerinde:9::9:

Baktım onlara da, onlarda salata yapıp, yada zeytin koyup yağ eklesem dökülür. Tchi... diye bir marka varmış, silikon sefer taşı çıkartmışlar, güzel görünüyor ama nerede bulunur.

Baktım onlara da, onlarda salata yapıp, yada zeytin koyup yağ eklesem dökülür. Tchi... diye bir marka varmış, silikon sefer taşı çıkartmışlar, güzel görünüyor ama nerede bulunur.

ben bunlardan ve orta boylarından alıyorum kare buzlukta düzgün duruyor, küçüklerede zeytin, peynir, yoğurt, çorba ne olursa koyuyorum işe kadarda 20 dkk yürüyorum hiç dökülmüyor

Eki Görüntüle 914581

ben bunlardan ve orta boylarından alıyorum kare buzlukta düzgün duruyor, küçüklerede zeytin, peynir, yoğurt, çorba ne olursa koyuyorum işe kadarda 20 dkk yürüyorum hiç dökülmüyor

Eki Görüntüle 914581

Benim yolum çok zor, kalabalık, şöyle küçük, çok amaçlı birşey olsaydı, yoğurdumu, yağ olan zeytini mi koyabilsem, yada herhangi bir yemek.

Kedicim bu cuma indirimi olan markette sefer taslari vardi indirimde..hemde termos seklindeydi yanlis anlamadiysam.bi incele istersen. .

Diyafram egzersizi akliniza geldikçe yapin ama çok sık yapmayin demisti hoca..insan bi fena oluyor çünkü, mayisiyor gevsiyor falan. .özellikle şu kadar yapmalıyım diye zorlamayin kendinizi demisti

Sabah kkk 4 gunkurusu ve kaymakla birlikte...çay

Ara yogurt yarim armut sabahtan kalan findik

Aksam tarhana çorbası, haslanmis tavuk ( serbest dolasmayan) yoğurt

Aksm yine 2 tepsi börek yaptim hastaneye gidecek :( çok begenmisler uzaktan baktim yemedim...

Su 2 lt fazla
Spor yokk
Iyi geceler herkese

güeçen bizim apartmanın önüne sütçü geldi.4 kg süt aldım mayalamak için.bir de çift sarılı yumurta aldım..
sütü mayaladım.sonuçta çok sulu bi yoğurt çıktı.2 bardak su çıkardım..sonra kalşan yoğurdun tadı güzeldi ama..

Iyi geceler, benimde yogurdum sulu olurdu zaman zaman. ..prof yavuz dizdar demisti hayvanlara hazir ve kalitesiz yem verdiklerinde oluyormuş. Yogurt yapma teknigi elbet onemli ama asil sebep buymus

Bende çok kaynatirdim icine su ekliyorlar ya o buharlasip yogurdum katı olsun diye..15 dk kaynatmak yetermis

ısısımı düşüktü yadada azmı beklettin geçen benimkide suluydu başka sütçüden aalmıştım buzdolabına ağzı açık bıraktım bir gün ağzını kapatmak için baktığımda hiç su kalmamıştı...
mayalarken tencerenin kapağını kapattıysan buhardan da sulanmıştır...

Abla kac saat bekletiyorsun yogurdu..ben 3 saat tutuyorum güzel oluyor.fazla tutunca eksiyor hemen bu sürede tutunca 1 haftayi gecsede ekşimiyor..bu hafta bende 8 kilo süt aldım. .süt yogurt yetmiyor
Bu arada peynirler harika görünüyor ellerine saglik..
Lor yapip icine corekotu ve z.yagi ekleyip yiyesim geldi..sabah köy loru var corumdan gelmisti onu yapayim bari...

Canim Gulcugum,afiyet olsun,saglik.sifa olsun canim.Goruntuleri muhtesem.Rica etsem dilimlisi beyaz kaser peynir gibi oldu dediginin tarifini rica edebilirmiyim lutfen.Birde peynir alti suyu en dogal protegin destegiymis,ozellikle spor yapanlar icin cok ideal takviyeymis.Gulcugum,bu arada sole ile ilgili siteyi okudum,umarim ve de insaallah diz eklemi agrima kalici sifa olabilir.Bir de cok sagol,senin yonlendirmen sonucunda D vitamin olcumu yaptirmistim,uc ay once daha topige istirak etmeden takipteydim.Ozaman D vitaminim sadece ve sadece - 6 - idi.Neredeyse tamamen yok.Dr D vitamini hapi verdi ,her gun iki tane,bir tane de vit. b 12.Simdi cok merak ediyorum,umarim olumlu gelisme vardir ama en buyuk eksigim kendime ait bir tahlil veya dr.luk durumu hep bos veririm,ertelerim.Hic dogru degil ama.Insallah en kisa zamanda yaptirip hap yetersizse igne olmayi dusunuyorum kismetse.Cunku yasim geregi ihmale gelmez.Herbirinize hayirli geceler dilerim canlarim.

Son düzenleme:
Canim Gulcugum,afiyet olsun,saglik.sifa olsun canim.Goruntuleri muhtesem.Rica etsem dilimlisi beyaz kaser peynir gibi oldu dediginin tarifini rica edebilirmiyim lutfen.Birde peynir alti suyu en dogal protegin destegiymis,ozellikle spor yapanlar icin cok ideal takviyeymis.Gulcugum,bu arada sole ile ilgili siteyi okudum,umarim ve de insaallah diz eklemi agrima kalici sifa olabilir.Bir de cok sagol,senin yonlendirmen sonucunda D vitamin olcumu yaptirmistim,uc ay once daha topige istirak etmeden takipteydim.Ozaman D vitaminim sadece ve sadece - 6 - idi.Neredeyse tamamen yok.Dr D vitamini hapi verdi ,her gun iki tane,bir tane de vit. b 12.Simdi cok merak ediyorum,umarim olumlu gelisme vardir ama en buyuk eksigim kendime ait bir tahlil veya dr.luk durumu hep bos veririm,ertelerim.Hic dogru degil ama.Insallah en kisa zamanda yaptirip hap yetersizse igne olmayi duduniyojum insaallah,yasim geregide ihmale gelmemesizim.Herbirinize hayirli geceler canlarim benim.

kedicim tupper ın çok güzel bi salata kabı var.yanında taşımaya çok müsait asla yağı dökülmez.kabın üstümde plastik çatal var ve kapakta yağ için kapaklı küçük bi parça var.tam pikniklik yada nereye gidersen..

kedicim tupper ın çok güzel bi salata kabı var.yanında taşımaya çok müsait asla yağı dökülmez.kabın üstümde plastik çatal var ve kapakta yağ için kapaklı küçük bi parça var.tam pikniklik yada nereye gidersen..
Çok teşekkür ederim. Ben hemen sorayım bunu.

günaydın

$imagesCAISGTCU.jpg

Back