neden 4 tane? çok değil mi?:26:
içindeki epa değerine göre içiliyor günlük 2-3 gr arası içmek gerekiyor
benim ilk içtiğim 375 mg idi 5 tane içiyordum
sonraki 600 lerde 3 tane içiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden 4 tane? çok değil mi?:26:
içindeki epa değerine göre içiliyor günlük 2-3 gr arası içmek gerekiyor
benim ilk içtiğim 375 mg idi 5 tane içiyordum
sonraki 600 lerde 3 tane içiyorum
merhaba bluebottle, canim kutunun üzerinde günde 3 tane yaziyor, ama EPA degeri benimkinin düsük oldugu icin , 4-5 tane icmem gerekiyormus, ben sabah , öglen ve aksam yemeklerinden önce saniyordum, megerse aksam bir defada aliniyormus, bu arada elma sirkesinide cok iyi diyorlar arkadaslar deneyen varmi aranizda
balık yağıyla antioksidan aynı anda alınmalı canım, evdekini antioksidan olarak kullan yanınada balıkyağı alçok sağolun burda çok yoğun bir hayatım olduğu için bi ara enerjim düşmüştü öyle almıştım, iştah açmaz inşallah :)) bitince balık yağı haplarından alacağım..
ben sahurda kalkıyorum o zamana kadar leptin çalışıyor karatay kahvaltısı ile yapmak gerekiyor yazın 30 gün ben öyle yaptım 17 saat sıcakta hiç acıkmadım ve susamadım,,.hocada öyle öneriyordu zaten..şimdi yumurta yemek istemiyor canım günler kısa diğerlerini yiyrum yanındada süt içiyorumbir soru daha sorabilir miyim
gül hanım oruç tuttuğunuzda nasıl yapıyorsunuz?sahuru gece yatmadan yapmıyorsunuz dimi, yani sabaha karşı uyanıp mı yiyorsunuz? ve neler yiyorsunuz :)) valla sorarken artık çekiniyorum..
balık yağıyla antioksidan aynı anda alınmalı canım, evdekini antioksidan olarak kullan yanınada balıkyağı al
ben sahurda kalkıyorum o zamana kadar leptin çalışıyor karatay kahvaltısı ile yapmak gerekiyor yazın 30 gün ben öyle yaptım 17 saat sıcakta hiç acıkmadım ve susamadım,,.hocada öyle öneriyordu zaten..şimdi yumurta yemek istemiyor canım günler kısa diğerlerini yiyrum yanındada süt içiyorum
çekinme canım sora sora öğreneceksin hepimiz öyle öğrendik
gül hanım ben de oğuma balık yağı şurubu almak istedim ama burada yok, türkiyeden gelecek biri var ondan isteyeceğim. 2,5 yaşında. uygun bi balık yağı biliyorsanız yada epa değeri ne olmalı çocuklar için biliyor musunuz?
ben çıkıyorum D vitamini iğnesi olmam lazım eve gidince açarım grş bye
kediciim merhaba tekrar , arkadaslik istegini kabul ettim, simdi görebilirsin, kapali ve kilolu olan benim canim
sagol canim ama var var kilom, biraz boyumun avantaji var tabii birde orantili kilom o yüzden söyledigimde inanmiyorlar kiloma, göstermiyorsun o kadar diyorlar ama ben biliyorum yaaaaMerhaba, gördüm hemen baktım. Aşırı kilon yok, fotoğrafta öyle görünüyor.
Ben oturup cevizlerimi kırayım, bademlerimde vardı kırılacak.
sagol canim ama var var kilom, biraz boyumun avantaji var tabii birde orantili kilom o yüzden söyledigimde inanmiyorlar kiloma, göstermiyorsun o kadar diyorlar ama ben biliyorum yaaaa
kediciim merhaba tekrar , arkadaslik istegini kabul ettim, simdi görebilirsin, kapali ve kilolu olan benim canim
Merhaba, gördüm hemen baktım. Aşırı kilon yok, fotoğrafta öyle görünüyor.
Karatayla yakında fit olacaksınız hepiniz. Sağlıklı yaşıyoruzda zayıflayanların fotolarını eklemişler.
kaman cevizimi aldın...herkes fındık kırar sen ceviz ve badem
sagol canim ama var var kilom, biraz boyumun avantaji var tabii birde orantili kilom o yüzden söyledigimde inanmiyorlar kiloma, göstermiyorsun o kadar diyorlar ama ben biliyorum yaaaa
yok ya bence cok fazla zayiflikta yakismiyor, helede belli bir yastan sonra , kadinin yasida epey var, bazilarindada cok takinti oluyor, birazda giydigin yakisacak, ben cok asiri zayiflik sevmiyorumo bayana hala inanamıyorum 5 ayda 17 kg verip 50 bedenden 38 e nasıl düşmüş:44: halada vereceğim diyor sıfır bedenmi olacak ki,,genç olsa neysede yaşlıda