• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

içindeki epa değerine göre içiliyor günlük 2-3 gr arası içmek gerekiyor
benim ilk içtiğim 375 mg idi 5 tane içiyordum
sonraki 600 lerde 3 tane içiyorum

gül hanım ben de oğuma balık yağı şurubu almak istedim ama burada yok, türkiyeden gelecek biri var ondan isteyeceğim. 2,5 yaşında. uygun bi balık yağı biliyorsanız yada epa değeri ne olmalı çocuklar için biliyor musunuz?

merhaba bluebottle, canim kutunun üzerinde günde 3 tane yaziyor, ama EPA degeri benimkinin düsük oldugu icin , 4-5 tane icmem gerekiyormus, ben sabah , öglen ve aksam yemeklerinden önce saniyordum, megerse aksam bir defada aliniyormus, bu arada elma sirkesinide cok iyi diyorlar arkadaslar deneyen varmi aranizda

elma sirkesi çok faydalı prensciğimde yazmış ben salatalara mutlaka koyuyorum karatayda bol bol kullanın diyor,,,ben karatay tarifine göre elma ve üzüm sirkemide yaptım oldular ama son süzmeyi yapmam lazım, organik almıştım onu kullanıyorum şu an

çok sağolun burda çok yoğun bir hayatım olduğu için bi ara enerjim düşmüştü öyle almıştım, iştah açmaz inşallah :)) bitince balık yağı haplarından alacağım..
balık yağıyla antioksidan aynı anda alınmalı canım, evdekini antioksidan olarak kullan yanınada balıkyağı al

bir soru daha sorabilir miyim :9:

gül hanım oruç tuttuğunuzda nasıl yapıyorsunuz?sahuru gece yatmadan yapmıyorsunuz dimi, yani sabaha karşı uyanıp mı yiyorsunuz? ve neler yiyorsunuz :)) valla sorarken artık çekiniyorum..
ben sahurda kalkıyorum o zamana kadar leptin çalışıyor karatay kahvaltısı ile yapmak gerekiyor yazın 30 gün ben öyle yaptım 17 saat sıcakta hiç acıkmadım ve susamadım,,.hocada öyle öneriyordu zaten..şimdi yumurta yemek istemiyor canım günler kısa diğerlerini yiyrum yanındada süt içiyorum

çekinme canım sora sora öğreneceksin hepimiz öyle öğrendik

balık yağıyla antioksidan aynı anda alınmalı canım, evdekini antioksidan olarak kullan yanınada balıkyağı al

ben sahurda kalkıyorum o zamana kadar leptin çalışıyor karatay kahvaltısı ile yapmak gerekiyor yazın 30 gün ben öyle yaptım 17 saat sıcakta hiç acıkmadım ve susamadım,,.hocada öyle öneriyordu zaten..şimdi yumurta yemek istemiyor canım günler kısa diğerlerini yiyrum yanındada süt içiyorum

çekinme canım sora sora öğreneceksin hepimiz öyle öğrendik

çok sağolun tekrar, ben de öyle yapayım hem vitamin hem balık yağını beraber alayım o zaman :17:

gül hanım ben de oğuma balık yağı şurubu almak istedim ama burada yok, türkiyeden gelecek biri var ondan isteyeceğim. 2,5 yaşında. uygun bi balık yağı biliyorsanız yada epa değeri ne olmalı çocuklar için biliyor musunuz?

sağlıklı yaşıyoruzdaki yorumlardan okumuştum küçük çocuklara 500 mg diye, ama yorum du doğruluk payını bilemiyorum..surup varmış bayanın birisi çocuğuma içiriyorum bende ondan içsem olurmu diye yazmıştı küçük çocuğum olmadığı için pek dikkatimi çekmemişti....sağlıklı yaşıyoruz da sorabilirseniz okan beyin kızı çocuk doktoru işi az olunca oda cevap veriyor sorulara

PAZARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTI 8:10

Turp (yağ, limon)
Çeçil peyniri
10 Zeytin
Badem, kaju, siyah üzüm kurusu
2 haşlanmış yumurta

Siyah çay

13:13 - 13-33
1 incir
6-7 ad. antep fıstığı
Karışık kuruyemiş ama kavrulmuşlar
2 parça çikolata, %80 bitter

17:20
Karnıbahar
Kırmızı lahana, havuç salatası

19:10-19:40 Eve gelince sadece yoğurt yemeyi düşünüyordum ama, sıcak sıcak Karalahana diblesini görünce 1,5 tabak yedim. :9:

Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

Son düzenleme:
kediciim merhaba tekrar , arkadaslik istegini kabul ettim, simdi görebilirsin, kapali ve kilolu olan benim canim :1:

:1::1: Merhaba, gördüm hemen baktım. Aşırı kilon yok, fotoğrafta öyle görünüyor.

Karatayla yakında fit olacaksınız hepiniz. Sağlıklı yaşıyoruzda zayıflayanların fotolarını eklemişler.

Son düzenleme:
sagol canim ama var var kilom, biraz boyumun avantaji var tabii birde orantili kilom o yüzden söyledigimde inanmiyorlar kiloma, göstermiyorsun o kadar diyorlar ama ben biliyorum yaaaa :14:

Dışarıdan görünen değil, bizim kendimizi rahat hissettiğimiz kilo önemli. İnşallah yakında Karatayla kurtulacağız.

:1::1: Merhaba, gördüm hemen baktım. Aşırı kilon yok, fotoğrafta öyle görünüyor.

Karatayla yakında fit olacaksınız hepiniz. Sağlıklı yaşıyoruzda zayıflayanların fotolarını eklemişler.

o bayana hala inanamıyorum 5 ayda 17 kg verip 50 bedenden 38 e nasıl düşmüş:44: halada vereceğim diyor sıfır bedenmi olacak ki,,genç olsa neysede yaşlıda

sagol canim ama var var kilom, biraz boyumun avantaji var tabii birde orantili kilom o yüzden söyledigimde inanmiyorlar kiloma, göstermiyorsun o kadar diyorlar ama ben biliyorum yaaaa :14:

bende gördüğümde aynı şeyi söylemiştim o kadar kg lu durmuyorsun diye, kişi kendini kg lu hissediyorsa kg dur kedinin dediği gibi,,,kimi kedi gibi 50 kg dayken kg hisseder kimi 60, kimi 70,,,kimi 100,,,bizi ancak karatay paklar:9::9::9:

o bayana hala inanamıyorum 5 ayda 17 kg verip 50 bedenden 38 e nasıl düşmüş:44: halada vereceğim diyor sıfır bedenmi olacak ki,,genç olsa neysede yaşlıda
yok ya bence cok fazla zayiflikta yakismiyor, helede belli bir yastan sonra , kadinin yasida epey var, bazilarindada cok takinti oluyor, birazda giydigin yakisacak, ben cok asiri zayiflik sevmiyorum:50:

Back