• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bende gördüğümde aynı şeyi söylemiştim o kadar kg lu durmuyorsun diye, kişi kendini kg lu hissediyorsa kg dur kedinin dediği gibi,,,kimi kedi gibi 50 kg dayken kg hisseder kimi 60, kimi 70,,,kimi 100,,,bizi ancak karatay paklar:9::9::9:

Bana 50 kilodayken böyle iyisin zayıflama diyorlar mesela. Ama ben rahat olmuyorum o kiloyla.

:1::52::52:Cevizi kuzenimin eşi getirdi, ya Giresun yada Düzceden geldi. Fındıktan böö geldi artık, kenarda duruyor.

sağlıklı yaşıyoruz un ne nereden kaça alınır diye bi sayfası var orada kaman cevizi gördüm kg suda 18 tl + kargo parası , ben 22 ye alıyorum içi iri iri ama yerli değil millet bir çuval alıyor paylaşacak birini bulsamda bende alsam

bende gördüğümde aynı şeyi söylemiştim o kadar kg lu durmuyorsun diye, kişi kendini kg lu hissediyorsa kg dur kedinin dediği gibi,,,kimi kedi gibi 50 kg dayken kg hisseder kimi 60, kimi 70,,,kimi 100,,,bizi ancak karatay paklar:9::9::9:
aynen katiliyorum bizi ancak karatay paklar :1: aksam yemegimi saat 4,15 gibi yedim , acaba simdide ufak bir atistirma yapsammi diyecektimki , cocuklar geldiler laptop istiyorlar görüsürüz bayanlar

yok ya bence cok fazla zayiflikta yakismiyor, helede belli bir yastan sonra , kadinin yasida epey var, bazilarindada cok takinti oluyor, birazda giydigin yakisacak, ben cok asiri zayiflik sevmiyorum:50:

aynen zayıflık herkese yakışmıyor o bayan çok zayıflamış daha zayıflaması gerekmez daha yaşlı durur
banada çok zayıflık yakışmıyor 58-60 iyi oluyor genç olsam 52 falan isterim evlendiğimde 54 tüm :9:

sağlıklı yaşıyoruz un ne nereden kaça alınır diye bi sayfası var orada kaman cevizi gördüm kg suda 18 tl + kargo parası , ben 22 ye alıyorum içi iri iri ama yerli değil millet bir çuval alıyor paylaşacak birini bulsamda bende alsam

Aynı yerde otursaydık alırdık birlikte. Benimkiler yerli, köyden geldi. :1:

üstte soldaki tereyağ, yanındaki cevizli peynir

ortada soldaki çörek otlu peynir, yanındaki sade peynir

kavanozdakilerde salamura peynirlerim

$peynircikler.jpg

merhabalar arkadaşlar,
bu aralar bebeğim hasta,foruma pek giremiyorum..kitabı da okuyamıyorum dolayısıyla,,
size şunu sorak istiyorum.karatayda salça var mıydı yani yemeklere salça koymaya kısıtlama var mı
yumurtayı kayısı kıvamında az pişmiş yapcaz diye hatırlıyrm..pul biber ve karabiberli yapsam..ayrıca zeytinyağlı yapsam...

evet paylaşırdık,,,sen şanslısın köyden geliyor benim köyümde yok gelende yok:43:

Bende şanslı değilim, gelen yarım poşet kadardı, yine de Allah'a şükür, hiç yoktan iyidir. :1: Fındık bahçesi var ama toplayan yok. Onu da akrabalardan parayla aldım. :1:

üstte soldaki tereyağ, yanındaki cevizli peynir

ortada soldaki çörek otlu peynir, yanındaki sade peynir

kavanozdakilerde salamura peynirlerim

Eki Görüntüle 914471

Ellerine sağlık, ne güzel görünüyorlar.

güeçen bizim apartmanın önüne sütçü geldi.4 kg süt aldım mayalamak için.bir de çift sarılı yumurta aldım..
sütü mayaladım.sonuçta çok sulu bi yoğurt çıktı.2 bardak su çıkardım..sonra kalşan yoğurdun tadı güzeldi ama..

merhabalar arkadaşlar,
bu aralar bebeğim hasta,foruma pek giremiyorum..kitabı da okuyamıyorum dolayısıyla,,
size şunu sorak istiyorum.karatayda salça var mıydı yani yemeklere salça koymaya kısıtlama var mı
yumurtayı kayısı kıvamında az pişmiş yapcaz diye hatırlıyrm..pul biber ve karabiberli yapsam..ayrıca zeytinyağlı yapsam...

Merhaba, geçmiş olsun. Salça var ama katkısız olanlar olursa daha iyi olur. Evet kayısı kıvamında olacak. Baharat katabilirsin, tereyağlı yapabilirsin.

merhabalar arkadaşlar,

merhaba canım
geçmiş olsun bebişine
ev salçası yani doğal salça serbest,,,domateste biberde serbest
yumurta yı istediğin gibi yapabilirsin ev sucuklu,pastırmalı, tereyağlı,peynirli, menemen şeklinde, aklına gelen her şekilde

Bende şanslı değilim, gelen yarım poşet kadardı, yine de Allah'a şükür, hiç yoktan iyidir. :1: Fındık bahçesi var ama toplayan yok. Onu da akrabalardan parayla aldım. :1:

biz bulamayız siz bulur toplamazsınız parayla alırsınız...hayat böyle işte :9:

Ellerine sağlık, ne güzel görünüyorlar.
teşekkür ederim canım lezzetide güzel dilimli olan kaşar peynirin beyazı gibi oldu tadı

güeçen bizim apartmanın önüne sütçü geldi.4 kg süt aldım mayalamak için.bir de çift sarılı yumurta aldım..
sütü mayaladım.sonuçta çok sulu bi yoğurt çıktı.2 bardak su çıkardım..sonra kalşan yoğurdun tadı güzeldi ama..

ısısımı düşüktü yadada azmı beklettin geçen benimkide suluydu başka sütçüden aalmıştım buzdolabına ağzı açık bıraktım bir gün ağzını kapatmak için baktığımda hiç su kalmamıştı...
mayalarken tencerenin kapağını kapattıysan buhardan da sulanmıştır...

teşekkür ederim canım lezzetide güzel dilimli olan kaşar peynirin beyazı gibi oldu tadı

Afiyet olsun. Çocukların şanslı. Çörekotunu önceden atabiliyoruz demekki, komşumuz çörekotunu sonradan üzerine serpersin demişti. Kendisi evde yapıyormuş.

Afiyet olsun. Çocukların şanslı. Çörekotunu önceden atabiliyoruz demekki, komşumuz çörekotunu sonradan üzerine serpersin demişti. Kendisi evde yapıyormuş.

ben yemeniden suyunu süzerken tuzunu ve çörekotunu atıp karıştırdım sonra suyunu iyice süzdüm

Mydenizz diyafram nefesini diksiyon dersinde veriyorlar diye söyleyince, o şekilde araştırmıştım. Çok önemli. Yine unutmazsam hergün diyafram nefesini çalışacağım. Önceden arada yapıyordum, hatırladıkça. Şimdi daha fazla uygulamam lazımki otomatik diyafram nefesi almalıyım.

[video=youtube_share;Qechek2XPOU]http://youtu.be/Qechek2XPOU[/video]

Back