• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gulcugum,kusura bakmazsan canim,hergun birsey danisiyorum,cunku bilgilerinize cok guveniyorum.Kaya tuzu eriyinden sole diye bir su yapip,gunluk icme suyuna katip iciyorlarmis,aynen limonlu veya karbonatli su kadar faydaliymis,icerigindeki minerallerden dolayi.Fikirlerinizi alabilirmiyim lutfen.

Kızlaaar herkese iyi haftalar. Ben çok hastayım. Ust solunum yollarım harab oldu. Ankarada diyet miyet kalmadı insanlar çok ısrarcı dün bir akrabamıza baş sağlığı ziyaretine gittik 3 kere pasta börek tatlı dolu tabakları geri çevirdim en son arkdaşım ban bi tane ye en azından babannemin ruhuna gider dediği an bittiğimin resmiydi. Birönceki gün yine akraba ziyareti hastayım saat olmuş akşam dokuz zorla badem şekeri tutuşturdular elime eşim yanımda oturuyodu ev sahibi arkasını dönünce eşimin avcuna sıkıştırdım şekeri ama elma ve kuruyemişten kendimi alıkoyamadım ısrar yüzünden. Annem pirinçli sarma yapmış sütlaç yapmış ve pirinçli havuçlu z.yağlı pırasa yapmış henüz yemedim direniyorum. Ama leptinler gitti 3 gündür bide cvitamini diye mandalina portakal yediriyorlar.

çok geçmiş olsun..

Hiç duymadım. :) nasıl yapılıyor.

ikisi de yeşillik, yemeğini yapıyorlar, içine mısır ekmeği falan da katıyorlar ama ben öyle sevmiyorum, sadece soğanla kavurmasını seviyorum.. çok faydalı süper şeyler var karadenizde..

teşekkürler canım bu bilgileri not alayım maya geldikten sonra da sorarım sana:34:

tabi her zaman:16:

merhaba gül ablacim, gecen hafta basladim ama tam düzenli icmedim, bazen yemek yedikten sonra aklima geliyordu, unutuyordum, ama bu sabah iki tane ictim, aksam yemekten öncede iki tane icecegim insallah, sen nasilsin abla insallah iyisindir, özelden son mesajini bugün gördüm daha abla, nedense özele bakmak pek gelmiyor aklima :1:

omega3 ü akşam yemeği bitince iç canım..ana yemeklerden sonra içmek gerekiyormuş...ben önceki ni 5 omega 1 antioksidan olarak 6 taneyi akşam yemeği bittikten sonra içiyordum

benimde buradaki mesajlara bakmak aklıma gelmiyor günler sonra farkediyorum geçen ekin atmış 3 gün sonra görmüşüm:9:

Ben çörekotunun iyi geldiğini annemden biliyorum,onlarda köyde yermiş..
Şimdi baktım aslı varmı diye,gaz sancılarını alır ve adet söktürücü özelliği olduğundan regl ağrılara iyi gelir yazıyor..
Regl döneminde gaz fazlasıyla olur zaten,ayaktan üşüttüysen ondan da ağrı daha çok olabilir.İnşallah iyi olursun,sıcak tut kendini..
sagolasin canim Allah razi olsun, ilgilerinize , ictenliginize, sizleri tanidim ve cok sevdim, suan, corap, patik ve terlik var ayagimda, hatta sicak su torbasi koysamda olur hani, ama is isten gectikten sonra yapiyoruz herseyi :1: cörekotunu cignedim, gercektende cok aci, bir tadi vardi, simdide kedicigin, tarcinli cyini kaynattim onu icecegim insallah faydasi olur :16::16::16:

Kızlaaar herkese iyi haftalar. Ben çok hastayım. Ust solunum yollarım harab oldu. Ankarada diyet miyet kalmadı insanlar çok ısrarcı dün bir akrabamıza baş sağlığı ziyaretine gittik 3 kere pasta börek tatlı dolu tabakları geri çevirdim en son arkdaşım ban bi tane ye en azından babannemin ruhuna gider dediği an bittiğimin resmiydi. Birönceki gün yine akraba ziyareti hastayım saat olmuş akşam dokuz zorla badem şekeri tutuşturdular elime eşim yanımda oturuyodu ev sahibi arkasını dönünce eşimin avcuna sıkıştırdım şekeri ama elma ve kuruyemişten kendimi alıkoyamadım ısrar yüzünden. Annem pirinçli sarma yapmış sütlaç yapmış ve pirinçli havuçlu z.yağlı pırasa yapmış henüz yemedim direniyorum. Ama leptinler gitti 3 gündür bide cvitamini diye mandalina portakal yediriyorlar.
Geçmiş olsun Allah şifa versin bol limonlu su, ihlamur zencefil cayı iyi gelecektir. Birde o gün duydum corekotunu oguterek tuketince kisa zamanda usye iyi geliyormuş..

Kitabı atabilirim istersen, okumaya zamanın varsa. :))

Canim kitap her daim okurum atmissin tşkler ama indirmede sorun cikti tekrar denicem:)

Canim mydenizzzcigim,ablacigim diye yazmandan kalbim isiniyor adeta,guzel enerjini yuregimde hissediyorum.Cok tesekkur ederim canim.

Asil ben teşekkür ederim ablacim, o senin güzel enerjin...iyi ki varsin , varliginla hepimize çok iyi geliyorsun. ..

duaya o kadar ihtiyacimiz varki c anan ablam , insallah benide koymussundur duana, müslümanin müslümana temiz agizdan yaptigi dua kabul olurmus insallah, bende hepiniz icin ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GECENI HAKKINIZDA HAYIRLI ETSIN diyorum Aminn önemli olan bir seyi körükörüne istemek degil, hayirlisini istemek, DUALARDA BULUSALIM INSALLAH :16::16::16:

Amin canim inşallah. .temiz agizdan yapilan dua= kulun kula duasi temiz agiz olurmuş. .cok etkilenmistim bunu öğrenince. .hatirlattigin icin Sağol
Kolayliklar dilerim karatayda:)

Cok cok tesekkurler ederim canim,insaallah benim de en buyuk beklentim prensesimi iyi gorebilmek yarabbim.

İnşallah ablacim yarın muhteşem bir gün olur senin ve güzel kizin için ve kocca bir yilda böyle devam eder..

şimdi aklıma geldi kitaplarda karatay yapınca zamanla bu ağrılarında yok olduğu yazıyordu...yumurtalıktaki kistler de yok oluyormuş
insallah ablacim, gecen sene yumurtalik kisti ameliyati oldum, bendede olusmustu, büyüyüncede ameliyat olmak zorunda kaldim, insallah bir daha olmaz, o zaman sonuna kadar karataya devam:52:

omega3 ü akşam yemeği bitince iç canım..ana yemeklerden sonra içmek gerekiyormuş...ben önceki ni 5 omega 1 antioksidan olarak 6 taneyi akşam yemeği bittikten sonra iç

benimde buradaki mesajlara bakmak aklıma gelmiyor günler sonra farkediyorum geçen ekin atmış 3 gün sonra görmüşüm:9:
ben yemeklerden önce iciliyor diye biliyordum , ozaman aksam yemegi yedikten sonra icerim, ama sabah acken icilecek demi abla

Gulcugum,kusura bakmazsan canim,hergun birsey danisiyorum,cunku bilgilerinize cok guveniyorum.Kaya tuzu eriyinden sole diye bir su yapip,gunluk icme suyuna katip iciyorlarmis,aynen limonlu veya karbonatli su kadar faydaliymis,icerigindeki minerallerden dolayi.Fikirlerinizi alabilirmiyim lutfen.

teşekkür ederim canım, bildiğim konuda kesin yorum yapıyorum doğruyu herkes bilsin diye,bilmediğim veya çelişkili olduğumdada kesin bilmediğimi söylüyorum kafanız akrışmasın diye

sole yi tuz almak için araştırırken o sitede okumuştum çok etkilendim çok faydalıymış sonra başka sitelerdede aynı bilgileri gördüm hatta prof lardan biriside aynı sitenin kini paylaşmıştı o zaman doğruluğuna inandım denemek istiyorum çok faydalıymış ama fırsat bulamıyorumki bi gün yapsam sonra unutuyorum, senin denemeni tavsiye ederim o sitede hangi hastalıklara iyi geldiği yazıyor nedenleri, faydaları ve yapılışı var... bulamazsan linkini atarım sana

teşekkür ederim canım, bildiğim konuda kesin yorum yapıyorum doğruyu herkes bilsin diye,bilmediğim veya çelişkili olduğumdada kesin bilmediğimi söylüyorum kafanız akrışmasın diye

sole yi tuz almak için araştırırken o sitede okumuştum çok etkilendim çok faydalıymış sonra başka sitelerdede aynı bilgileri gördüm hatta prof lardan biriside aynı sitenin kini paylaşmıştı o zaman doğruluğuna inandım denemek istiyorum çok faydalıymış ama fırsat bulamıyorumki bi gün yapsam sonra unutuyorum, senin denemeni tavsiye ederim o sitede hangi hastalıklara iyi geldiği yazıyor nedenleri, faydaları ve yapılışı var... bulamazsan linkini atarım sana

Cok tesekkur ederim canim.

insallah ablacim, gecen sene yumurtalik kisti ameliyati oldum, bendede olusmustu, büyüyüncede ameliyat olmak zorunda kaldim, insallah bir daha olmaz, o zaman sonuna kadar karataya devam:52:

ben yemeklerden önce iciliyor diye biliyordum , ozaman aksam yemegi yedikten sonra icerim, ama sabah acken icilecek demi abla

açken içince kg yapar canım sakın ha....
sabahta içilmeyecek sadece akşam yemeğinden sonra hepsini içeceksin 4 ünü de akşam içeceksin

açken içince kg yapar canım sakın ha....
sabahta içilmeyecek sadece akşam yemeğinden sonra hepsini içeceksin 4 ünü de akşam içeceksin
Aaaaaaaa sasirdim simdi , bende her yemekten önce icilecek saniyordum, yani yanlis yapmisim, aksam yemeklerinden sonra bir defada 4 ünü birden, tamam ablacim sagolasin uyardigin icin, iyiki sormussun, yoksa hep yanlis kullanacaktim.

çok geçmiş olsun..

ikisi de yeşillik, yemeğini yapıyorlar, içine mısır ekmeği falan da katıyorlar ama ben öyle sevmiyorum, sadece soğanla kavurmasını seviyorum.. çok faydalı süper şeyler var karadenizde..

tabi her zaman:16:

Bende köy yemeklerimizi çok seviyorum. :16:

merhaba bluebottle, canim kutunun üzerinde günde 3 tane yaziyor, ama EPA degeri benimkinin düsük oldugu icin , 4-5 tane icmem gerekiyormus, ben sabah , öglen ve aksam yemeklerinden önce saniyordum, megerse aksam bir defada aliniyormus, bu arada elma sirkesinide cok iyi diyorlar arkadaslar deneyen varmi aranizda

merhaba bluebottle, canim kutunun üzerinde günde 3 tane yaziyor, ama EPA degeri benimkinin düsük oldugu icin , 4-5 tane icmem gerekiyormus, ben sabah , öglen ve aksam yemeklerinden önce saniyordum, megerse aksam bir defada aliniyormus, bu arada elma sirkesinide cok iyi diyorlar arkadaslar deneyen varmi aranizda

anladım cok sağolun, ben de gncnin vitaminini aldım ama karataya uyuyor mu bilemedim kullanmıyorum şuanda

Ben doğal gerçek elma sirkesini aklıma geldikçe ; 1 yemek kaşığını su ile karıştırıp içiyorum..Çok faydası var tabi..
Aslında salataya katılırsa iyi olur ama eşim ve oğlum sevmediği için ben de ayırmıyorum,karatay doğal elma sirkesini salatanıza bol bol katın diyor..Tabi ki fabrikasyon olmayacak ya kendiniz yapıcaksınız yada güvendiğiniz biryerden alıcaksınız..

gncnin vitaminlerinden ultra mga women var, ondan alsak olur mu her gün bir tablet?

internetten inceledim içinde omega 3 yok, özellikle özel günlerde kullanılan bir takviyeymiş içinde antioksidan da var ..evde varsa antioksidan olarak kullan yeni alacaksan direk antioksidan al canım

internetten inceledim içinde omega 3 yok, özellikle özel günlerde kullanılan bir takviyeymiş içinde antioksidan da var ..evde varsa antioksidan olarak kullan yeni alacaksan direk antioksidan al canım

çok sağolun burda çok yoğun bir hayatım olduğu için bi ara enerjim düşmüştü öyle almıştım, iştah açmaz inşallah :)) bitince balık yağı haplarından alacağım..

bir soru daha sorabilir miyim :9:

gül hanım oruç tuttuğunuzda nasıl yapıyorsunuz?sahuru gece yatmadan yapmıyorsunuz dimi, yani sabaha karşı uyanıp mı yiyorsunuz? ve neler yiyorsunuz :)) valla sorarken artık çekiniyorum..

Aaaaaaaa sasirdim simdi , bende her yemekten önce icilecek saniyordum, yani yanlis yapmisim, aksam yemeklerinden sonra bir defada 4 ünü birden, tamam ablacim sagolasin uyardigin icin, iyiki sormussun, yoksa hep yanlis kullanacaktim.

kg alacaktın birde karatay yapıyorum kg veremiyorum diye dert yanacaktın:9::9::9:

aç karnına içince iştah açar kg aldırırmış,
yemek arasında içince kg yu dengede tutarmış,
tok karnına içince kg verdirirmiş

Back