Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun, yediklerin zaten yasak değil. Birşey olmaz, önemli olan bırakmaman. Kolay gelsin, inşallah direnebilirsin.
Canim prenscigim,hergun dualarima hepinizi dahil ettim.Yuce rabbim cumlenizi esirgesin,korusun insaallah.
hepinize hayirli haftalar diliyorum, bu gün gec kalktik, cocuklarda evdeyken sabah uykularinin tadini cikaralim dedik, kahvaltimi saat 11 de yaptim, artik birde aksam yemegi yerim tamamdir.
Sabah : karatay kahvaltisi
Aksam : izgarada tavuk, bol salata ve ayran
asiri derecede regl agrim var, ama aksamüstü biraz eliptik bisikletimi sürecegim yarim saat kadar
duaya o kadar ihtiyacimiz varki c anan ablam , insallah benide koymussundur duana, müslümanin müslümana temiz agizdan yaptigi dua kabul olurmus insallah, bende hepiniz icin ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GECENI HAKKINIZDA HAYIRLI ETSIN diyorum Aminn önemli olan bir seyi körükörüne istemek degil, hayirlisini istemek, DUALARDA BULUSALIM INSALLAHCanim prenscigim,hergun dualarima hepinizi dahil ettim.Yuce rabbim cumlenizi esirgesin,korusun insaallah.
duaya o kadar ihtiyacimiz varki c anan ablam , insallah benide koymussundur duana, müslümanin müslümana temiz agizdan yaptigi dua kabul olurmus insallah, bende hepiniz icin allah gönlünüzden gecenı hakkınızda hayırlı etsın diyorum aminn önemli olan bir seyi körükörüne istemek degil, hayirlisini istemek, dualarda bulusalım ınsallah
öylemi hemen kaynatayim ozaman ölüyorum resmen cok agriyor heryerim, önce suyu kaynatip icine kabuk tarcini koyup 5 dakika daha kaynatsam yeterli olurmu kedii:26:Geçmiş olsun, kabuk tarçın varsa kaynatıp içebilirsin, regl ağrılarına iyi geliyormuş. Bisikleti kendini fazla yormadan kullan, sporun zararı olmaz, yararı olur. Ama kendini çok yorarsan ağrın olabilir.
hepinize hayirli haftalar diliyorum, bu gün gec kalktik, cocuklarda evdeyken sabah uykularinin tadini cikaralim dedik, kahvaltimi saat 11 de yaptim, artik birde aksam yemegi yerim tamamdir.
asiri derecede regl agrim var, ama aksamüstü biraz eliptik bisikletimi sürecegim yarim saat kadar
öylemi hemen kaynatayim ozaman ölüyorum resmen cok agriyor heryerim, önce suyu kaynatip icine kabuk tarcini koyup 5 dakika daha kaynatsam yeterli olurmu kedii:26:
o zaman süper, çok beğeneceksiniz.. türklerin barsak yapısına süttense yoğurt, kefir, peynir uygun.. kefirin mayası türkiyede vardı bende, aktarlarda da satılyıor ama çok küçük satıyorlar iyice paraya döktüler işi..
kefir mayaladıkça büyüyor, karnıbahar gibi bişey görüntüsü:) paylaşabiliyorsunuz birileriyle.. kullanmayacağınız zaman sütün içinde buzlukta kalabiliyor..ben 1 ay oldu buzluğa kaldırdım..içine tarçın keten tohumu çok yakışıyor..hafif ekşi bi ayran..hazırları güzel değil tadları farklı..
en önemli şey kefir metale değmeyecek, plastik tahta ve cam kullanılacak her aşamada..
başladığınızda yine konuşuruz mayalama işini..
duaya o kadar ihtiyacimiz varki c anan ablam , insallah benide koymussundur duana, müslümanin müslümana temiz agizdan yaptigi dua kabul olurmus insallah, bende hepiniz icin ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GECENI HAKKINIZDA HAYIRLI ETSIN diyorum Aminn önemli olan bir seyi körükörüne istemek degil, hayirlisini istemek, DUALARDA BULUSALIM INSALLAH
Canim can dostlarim,herbirinize simsicak ,yuregimden dolu dolu simsicak merhabalar.Hayirli,saglikli,muttluluklarla dolu bir hafta temenni ederim.
selam canım sanada mutluluk dolu bir hafta dilerim yarın prensesini iyi görürsün inşallah
Kızlaaar herkese iyi haftalar. Ben çok hastayım. Ust solunum yollarım harab oldu. Ankarada diyet miyet kalmadı insanlar çok ısrarcı dün bir akrabamıza baş sağlığı ziyaretine gittik 3 kere pasta börek tatlı dolu tabakları geri çevirdim en son arkdaşım ban bi tane ye en azından babannemin ruhuna gider dediği an bittiğimin resmiydi. Birönceki gün yine akraba ziyareti hastayım saat olmuş akşam dokuz zorla badem şekeri tutuşturdular elime eşim yanımda oturuyodu ev sahibi arkasını dönünce eşimin avcuna sıkıştırdım şekeri ama elma ve kuruyemişten kendimi alıkoyamadım ısrar yüzünden. Annem pirinçli sarma yapmış sütlaç yapmış ve pirinçli havuçlu z.yağlı pırasa yapmış henüz yemedim direniyorum. Ama leptinler gitti 3 gündür bide cvitamini diye mandalina portakal yediriyorlar.
onuda deneyim prenscim cok sagol, normalde cörekotunu cigneyemem aci gelir tadi ama denize düsen yilana sarilir misali cre yok onuda deneyecegiz gencken benimde cok agrirdi ama bu yastada agrimasi hic normalmi, ayaklarimi üsüttüm galibaGurbetçiçeği; regl ağrısını iyi bilirim,bekarlığımda çok çekmiş biri olarak bir önerim olucak sana ,belki faydası olur..Çörekotunu bir miktar ağzına alarak çiğneyip yut,üstüne su içiyorsun..bana iyi geliyordu..
tamam canim koydum zaten su an kayniyor karanfilide severim hemen atiyorum icine hatta limonda sikayim bir kac damla negüzel olur , belkide bundan sonra favorim olur15 dk. kaynatıyorum ben, tadı daha iyi çıkıyor. 5 dk. kalada 3 karanfil atıyorum. Kokusundan da anlarsın istersen 10 dk. kaynat.
tesekkür ederim ablam, aynen size katiliyorum, insallah listemin disina cikmadan bitiririm bu günü, öpüyorum ellerindenAminnnn,gurbetcicegim amin.Zaten hissettigim kadariyla bizim bu topikte bulusma sebebimiz iyi niyet ve samimiyet.Dogru ve guzel bilgilerimizi ve hayir dualarimizi birbirimizle paylasmak.Cok sukur ki butun bu degerlerin hakkiyla ve de ictenlikle paylasildigini goruyorum.Bugunku listende bence cok guzel,bravo sana yavrum.
duaya o kadar ihtiyacimiz varki c anan ablam , insallah benide koymussundur duana, müslümanin müslümana temiz agizdan yaptigi dua kabul olurmus insallah, bende hepiniz icin ALLAH GÖNLÜNÜZDEN GECENI HAKKINIZDA HAYIRLI ETSIN diyorum Aminn önemli olan bir seyi körükörüne istemek degil, hayirlisini istemek, DUALARDA BULUSALIM INSALLAH
merhaba gül ablacim, gecen hafta basladim ama tam düzenli icmedim, bazen yemek yedikten sonra aklima geliyordu, unutuyordum, ama bu sabah iki tane ictim, aksam yemekten öncede iki tane icecegim insallah, sen nasilsin abla insallah iyisindir, özelden son mesajini bugün gördüm daha abla, nedense özele bakmak pek gelmiyor aklimamerhaba canım
omega 3 a başlamadın mı