- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
açık artırma gibi oldu başka eklenecek varmı
Yok galiba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
açık artırma gibi oldu başka eklenecek varmı
Yok galiba.
bende bugün yine 10 lt süt aldım 2 si içmeye 4 ü yoğurt, 4 ündende peynir yaptım yarına kadar dolapta bekleteceğim yarın peyniraltı suyu nu salamura yapıp peynirleri içine atacağm salamura peynir olacak....
Aslında sütü fazla alsammı diye sordum anneme peynir için, ben bilmiyorum ki dedi. Bende tarife bakmaya üşendim. Ama bir gün bende yapacağım.
merabaaaa
dün nöbetteydim o kadar yoğunduki menümü paylaşamadım bile dünü geçtim artık bugünki menümü hemen paylaşayım gül ablaacımmm kulaklarımı çekebilirsin
saat 08:00 3 incir
saat 08:00 açık çay
saat 11:00 1 paket limonlu etiform portakal suyu
saat 11:30 türk kahvesi
saat 12:30 1 muz bikaçtane ceviz fındık
saat 19:30 1 atbak taze fasulye birazcık yeşil mercimek salatası
saat 20:00 türk kahvesi bir parçacık çikolata
sabah 20-25 dk yürüyüş yaptım aslında eve yürüme döndüm topuklu ayakkabıyla yürüyüş sayılırmıki
bugüm leslie spora başladım 25 dk yapabildim yoruldum yaaa ama bugün ilk gündü tuğba özayla fıtnessa biraz ara verdim leslie 45 dk nın 25 dk yapabildim şeyyyy dizim vardı da bugünün saraylısı merakla bekliyordum
İyi geceler arkadaslar
Sabah kkk menemen ile birlikte..
Aksam tavuk suyu çorba, yeşil salata(icinde Mısırda vardi) yogurt ,patlican yemeginin sonu:)
misiri eşim almış bu gün oglum görünce çok istedi o yuzden ekledim salataya ama ben secerek yedim...
Yemekten kalkınca 1 saat sonra falan süt kaynatmistim kaymağını gunkurusuna koyup yedim saymadim
Su hic dikkat etmedim 2 lt den fazladir
Spor jillian 2/9
Allah rahatlik versin herkesee..
canım o anlamda demedim ben,,,
kitapları (5 tane kitabı var) okumadan veya sindire sindire okumadan başlayınca bir başkası neden bunu yapıyorsun çok proteın var kolestrol yapar, böbreklere zarar verir yağlar damarı tıkar gibi bir sürü eleştiri yapıyorlar , bende sen kitapları iyice oku babanlar veya çevren bişey dediklerinde rahatlıkla cevap verebilesin anlamında dedim,,,, ben karataya başladığımda önyargılıydım bu hocaya değil bazı anlattıklarına karşıydı bol bol kuruyemiş yeyin , bol yağ yeyin bunları duyunca şok oldum bunlar yağ yapar nasıl zayıflatır ki dedim, kolestrolden korkmayın gibi sözlere garip geldi herkes yüksek kolestrolden korkardı......başladım 3 ay geçti kolestrolüm yükselmiş kitapları okuduğum halde korktum ya bişey olursa diye hemen okan beylere sordum onlar bizimde çok yüksek korkma kitapta kolestrolle ilgili kısmı tekrar oku dediler. tekrar okuyunca bütün korkularım bitti hepsinin cevabını fazlasıyla aldım....ve çevremde kim ne derse desin bildiğimden şaşmıyorum ve cevaplarını veriyorum
sende iyice oku ki kolestrol yüksel sede sorun olmayacağını, vücudun yüksek kolestrole ihtiyacı olduğunu, ilaç kullanılmaması gerektiğini iyice kavrayıp babanlar yumurta ve kolestrol'le ilgili bişey söylediklerinde hemen doğruyu anlatarak onların yanlışlarını düzelt anlamındaydı söylediğim...sen önyargılısın anlamında değildi canım
evet ablacım bende 2 kitabı var canan karatayın o kitapları kesinlikle tekrar okumalıyım.şuanda hergün yumurta yenir mi kuruyemiş çok yağlı nasıl yersin dediklerinde verecek cevap bulaamıyorum.bunu en çok kendi babam diyor malesef..beni böyle kilolu görmeye alışık olmadığından çok söylüyor...
bir de şöyle bi örnek vereyim.mesela benim eşim dr.hem de karatay hocayla aynı branştan.o da karataya karşı önyargıya sahipti.ancak ben kitabı okurken olayların tıbbi açıklamasını ona anlatınca anladığım kadarıyla.. evet evet diye onaylıyordu..
bir de eşimin bi arkadaşının eşi de hemşire..benden 10 15 yaş büyüktür ...kendisi sağlık ocağında halk sağlığı uzmanı..
canan karatay hakkında olumsuz düşünüyor..ben de pek polemiğe girmek istemediğimden, saygımdan bi şey demiyorum...
KİLO VERENLER
Gul_0663 -%1.46 :119:
umud - 1,39
Ekin06- %1.30
Fmgenc -%1.24
Gulhatun -%1,02
kedi83 - % 0,86
CANANSU60 -%63
SABİT KALANLAR
Squaw:44:
KİLO ALANLAR
Gurbetçiçeği
HAMİLELER
prenscim…- 500....59 kg (başlangıç 54, 20 haftalık)
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
bluebottle
Snowflake84
Kaania
RuweYDaa…
ALPRMUS
Erzurumlu
KZCK
İPEKKIZ13
arkadaşlar atladığım varmı....yenilerden özellikle
teşekkür ederim canım...evet 700+300 almıştım geçen hafta spordan bu hafta hepsi gitti sıfıra sıfır elde var sıfır
Canlarimmm,herbirinize gonul dolusu tunaydinlar olsun.Ah Gulcugum,ayni sehirde olsaydik su anda evde mi olurduk?Sizleri ya evimde ya da guzel sizlere layik bir kkk ortaminda agirlardim canim basim ustune.Birde Karatay yasam tarzini genis zamana yayarsak,bire bir uygularsak ,benim cikardigim sonuc su oldu,saglikli kilo vermenin yani sira vucut tepeden tirnaga arindi,yenilendi.Bu tamamen benim kendi bunyemde hissettiklerim.Cunku diger diyetleerde gene bi sekilde de ekmek,bal ,bi takim islenmis kimyasallar vucuda giriyordu.Karatay sisteminin en guzel tarafi isin ozu dogal beslenmek.Dogadan gelen insanoglunun dogal beslenmesi kadar daha saglikli ve dogal ne olabilir ki ?
merhaba canım
dışarısı puslu en üst katta olmama rağmen ev iç karartıcı sıkıcı, bide oruçlu olunca içimde susuzluktan puslu
sene başından beri o kadar yoğun çalıştık ki her hafta şehir dışı pazar gece gel dinlenmeden pazartesi sabah işe git cuma tekrar şehirdışı haftaya pazar gel yine dinlenme yok ev işi yapmaya vakit yok, valizi boşalt temizle öbür toplantıya götüreceklerini hazırla aylarca böyle idim son 2 aydır Ankara'dayım işler rahattı ama git gelden o kadar bıkmışım ki 9 gündür evdeyim komşuya bile gitmedim cuma rahmetli amcamın senesi diye çağırdılar ona gittim....yoksa o günde çıkmayacaktım
ya ben açıkcası bildirime alınacağımı bilmiyordum:) yarışma grubunda bildirim yaptım ama buraya da dahil edildiğimi görmek mutlu etti beni:) ço ksağolun..
bu hafta çokşükür 600 gr verdim.
57.7'den 57.1'e düştüm %1,04 gitti.
aslında tartımda su yağ kas oranını gösterme özelliği var ama bakmadım neyden gidiyor diye..
hedefime 5.2 kilo kaldı, karataya devam ettiğim sürece kedi (idi umarım yanlış hatırlamıyorumdur:) ) gibi hedefimin altına bile inebileceğimi düşünüyorum:)
sporla mı kilo oldu? spor ödem mi yapıyor?
Yuce rabbim mevlut ve oruclarinizi yuce katinda kabul eylesin canim.
bugün öğle arası yemekten (Salata ve yoğurt) sonra kalan zamanımı 30 dk tempolu yürüyerek geçirdim işe öyle geldim..burada havalar çok güzel, bahar havası var, akşamları kış oluyor yine ama tabi türkiyeyle kıyaslanmaz.. soğuk olsa bile en azından hep güneş var, evlerimize gelmiyor o ayrı :)
akşam eşim oğlum uyuyunca inşallah bi del leslie yaparsam üzerine de 50 mekik çekersem harika olur:)
gül hanım benim bir sorum olacak, hani dediniz ya açlık hissedince yemek lazım diye, ben şimdi geçen perşembe öğle arasına çıkamadım akşam yemeği de taa 7buçukta hazır oldu.. baya açlık hissettim yani.. o zaman leptin salgılanmadı mı? bir de öğlen salata yiyebilir miyim yoğurtla beraber? yanlış bişey yapmaktan çekinir oldum:) çünkü bikaç hafta kilo veremedim
siz pazar günü çalışıyormusunuz
canım açlık hissettiğin an kıyılma değil açlık bazen karıştırılıyor, açlık hissettiğin an yemek saatine kadar dayanayım dersen beyne kıtlık sinyali gidermiş, yemekte yenilenleri direk depoya atarmış yağ olarak yedeklermiş, açlık hissedene kadar leptin çalıştı açlık hissedince leptin durdu kıtlık sinyali gitti yenilen yemekte yağa dönüştü, ama hisssettiğin zaman ufak tefek bişey atıştırsaydın hiç bişey yoksa fındık, fıstık, ceviz, badem gibi şeyler yeseydin leptin yine duracaktı ama o zamana kadar çalışmış olacaktı sinyal gitmeyecek yediğin yemekte depo yağına dönüşmeyecekti ...
salata- yoğurt yiyebilirsin bol yağ dök salatana, salata olmayınca yoğurt içine kuruyemişlerden atarak da yiyebilirsin, yarım öğün yapmış olursun...akşamda ana yemekli bir menü yaparsın yine salata ve yoğurt olsun onlar sofranın vazgeçilmezi