Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuKARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...
canım yaaa valla ben diyetisyene gittiydim o bana böle demişti kahvaltıyı ama tabi herkes bir olmuyo demi ben bilmiyom karatay diyeti nasıl oluyo bu arada ben sporda yapamıyom bebek düşündügümz için ne yapcam bilemedim zayıflamakta İSTİYORUMMM[/QU
internet sınırlı olduğundan dolayı pek bişey indiremiyorum bide ben ne yesem göbüş davul gibi oluyo direk strese giriyorum
Canlarimmmm,herbirinize mutlu ve saglikli hafta sonlari diliyorum butun kalbimle.Gulcugum ve ekincigim sizede cok gecmis olsun canlarim.Kedicigim kurabiyelerin ellerine saglik afiyet olsun canim.Ben zencefili ve tarcini sute,ictigim bardagin buyuklugune gore ayarliyorum.Her zaman zencefili tarcindan daha az kullaniyorum,cunku zencefil baskin bir baharat oldugu icin fazla gelebilir.Keza ben tarcini ve zencefili ayni zamanda yogurdumafa karistirip yiyorum.Hepinizi opuyorum canlari,hepbirlikte nice dortyuzuncu sayfalara insaallah.
Konunun ilk sayfasını okursan orada yasak olanlar, neleri yememiz gerektiği yazıyor. İlk sayfada 7. mesajda. Kahvaltında kuruyemiş eksik, 2 ad. gün kurusu kayısı ile 1 ince belli çay bardağı, fındık, fıstık, ceviz, kaju hangisi varsa (çiğ olacaklar) bunların olması da gerekiyor ve Karatayda ekmek yok. Ben normalde ekmek yemiyorum ama bugün kaçamak yaptım börek yedim. :) Kilo verme aşamasında kaçamak yapmak yasak. Birde mevsim sebzelerinden salata yaparsan, bol zeytinyağı, limon ile yiyebilirsin. Turp, havuç, dereotu, maydanoz vs...
içindeki malzemeye göre değişiyordur onlarınki kaşığın ucuyla alınır sen farklı malzeme kullandığın için elinle sıkarsın,, önemli olan mantık yürütüp şekillendirmek onuda yapmışsın ,,,afiyet olsun canım
Pancar turşusunu bolca yapın ve buzdolabınızda bekletip bütün bir sene yiyin, özellikle de kansızlık problemi olanlar bu tarif sizin için: Kırmızı Pancar Turşusu - Dünyanın En Sağlıklı Turşusu - Prof. Dr. İbrahim Uslu
40 dakika önce Hazırlık: 10 dk. Pişme: 15 dk. Zorluk: Normal
Malzemeler:
5 adet orta boy kırmızı pancar (yaklaşık 1 kg)
1,5 bardak sirke (elma sirkesi tercihimdir)
1 çay kaşığı tuz
En az 10 diş sarımsak (daha fazla da olabilir)
1 - 3 adet defne yaprağı
6 - 8 adet karanfil
4 - 5 adet fesleğen yaprağı
3-4 adet tane karabiber
Yapılışı:
1....Pancarlar soyulur ve çok da küçük olmamak üzere doğranır, 2...Tencereye dizilir ve üzerini 1 parmak geçinceye kadar su eklenir, 3...Diri kalması için düşük ısıda pişirilir, 4....15 dakikayı geçmeyecek şekilde haşlanır,(Fazla kaynatılırsa içerdiği antioksidanlar büyük ölçüde azalır) 5...Piştikten sonra sarımsak, defne, karanfil, fesleğen ve karabiber ile sirkeyi ilave edilir. 6...Soğuyunca hemen servis edebilirsiniz.
Püf Noktası:
Fazla suyunu sakın dökmeyiniz, içiniz.
Bu özel turşunun rengini de istediğimiz gibi değiştirebiliriz kişiye özel bir turşu yapabiliriz. Nasıl mı? Şayet pancarlar kaynarken limon suyu eklersek turşunun rengi açılacak, kabartma tozu eklersek turşunun rengi koyulaşacaktır. Seçim size kalmış.
Notlar:
Kırmızı pancar soframızda daha sık tüketilmesi gereken besinler arasında yer almalıdır.
öndeki sayfada kahvaltıların örneklerinin ve resimlerinin bulunduğu sayfayı vermiştim arkadaşa oradan bakabilirsiniz...
öğün aralarını herkes kendine göre ayarlıyor , kimisi 2 öğün kimisi 3 öğün yapıyor, yeniler 3 öğünle başlayıp zamanla 2,5 sonrada 2 ye iniyorlar, karatay tok tutuyor ve zamanla yeme isteği azalıyor
kaçta kalkıyorsanız kahvaltı yapın en az 5 saat sonra öğle yemeği en az 5 saat sonrada akşam yemeği...leptin 4 saat ten sonra çalışıyor , 7-8 den sonra bişey yenmeyecek sadece şeker içermeyen sıvılar içilebilecek
kefiri bende duydum ama daha yapmadım bir arkadaşım maya getirecek yapabilirsin ama yemek saatleri dışında içme, aralarda sadece şekersiz sıvı ve limonlu ılık su içiyoruz
iyi haftasonları canım arkadaşlarım.. babam gelmişti ya o yüzden pek giremedim ama aklımdaydınız hep. ara ara girdim okudum... bi liste haftası daha bitti herkesi sağlıklı beslerdikleri için kutluyorum.. gül ablacım birinciliğini tebrik ederim nihayet kırıldı şeytanın bacağı rahatsızlanmışsın geçmiş olsun çok. ekincim sanada geçmiş olsun dikkat edin havalar çok tuhaf.. kaç gündür buz kesen ankara bugün çok güzel.. kedicim seninde ellerine sağlık afiyet olsun
perşembe menüm.. sabah kkk öğlen yoğurt elma akşam keşkek pilavı et yemeğim yeşillik turp kuru soğan
cuma menüm.. sabah yumurta kalnamıştı ilk defa kkk yumurtasız oldu öğlen iki yerli muz yoğurt akşam et köftesi salata ( geç yedim 8.30)
gezmeden geldikten sonra ancak fırsat buldum, kız ta 9 da geldi okuldan Kızılay'da Atatürk'ün Ankara'ya geliş yıldönümü kutlamaları varmış ortalık karışmış bide biber gazı yemiş.... o saatten sonra ona yemek hazırla-topla,,, yarın bursa ya gidecekti halasının yanına yılbaşı için bilet almıştık babası aramış salı günü İstanbul a gelecekmiş (Kazakistan'da) bende gideyim İstanbul'a dedi bilet değiştirmek için bir sürü yer aradık derken 1 saatte öyle geçti,,, makinaya çamaşır attım-astım ufak tefek işler derken 12 ye doğru ancak spora sıra geldi....
iyi gidiyorsun ,,,3 ü yapacakmısın sanada canım iyi geceler
Ablacim Merhaba dün birinciliğini kutlamamisim canan abla yazinca aklima geldi, bu topikteki ilk birinciligin Tebrikler devami gelir umarım. . 3-ü sormussun abla sanirim yapmicam sıkıldım artik.sirtimda zorlanmasin yuruyecegim bi müddet. Bu gün yaptim jilliani yine yarın olculerimi alip bitirecegim.. Biber gazi mi yemiş kizin yazık kiyamam eşim geçen diyordu küçücük bi parfüm şişesi kadar biber gazindan sadece 1 pıst odaya sıkmis duramamislar çok kötü olmuslar..kizin ne durumda??
iyi haftasonları canım arkadaşlarım.. babam gelmişti ya o yüzden pek giremedim ama aklımdaydınız hep. ara ara girdim okudum... bi liste haftası daha bitti herkesi sağlıklı beslerdikleri için kutluyorum.. gül ablacım birinciliğini tebrik ederim nihayet kırıldı şeytanın bacağı rahatsızlanmışsın geçmiş olsun çok. ekincim sanada geçmiş olsun dikkat edin havalar çok tuhaf.. kaç gündür buz kesen ankara bugün çok güzel.. kedicim seninde ellerine sağlık afiyet olsun
perşembe menüm.. sabah kkk öğlen yoğurt elma akşam keşkek pilavı et yemeğim yeşillik turp kuru soğan
cuma menüm.. sabah yumurta kalnamıştı ilk defa kkk yumurtasız oldu öğlen iki yerli muz yoğurt akşam et köftesi salata ( geç yedim 8.30)
Ablacim Merhaba dün birinciliğini kutlamamisim canan abla yazinca aklima geldi, bu topikteki ilk birinciligin Tebrikler devami gelir umarım. . 3-ü sormussun abla sanirim yapmicam sıkıldım artik.sirtimda zorlanmasin yuruyecegim bi müddet. Bu gün yaptim jilliani yine yarın olculerimi alip bitirecegim.. Biber gazi mi yemiş kizin yazık kiyamam eşim geçen diyordu küçücük bi parfüm şişesi kadar biber gazindan sadece 1 pıst odaya sıkmis duramamislar çok kötü olmuslar..kizin ne durumda??
merhaba canım teşekkür ederim kambumbağa hızı ile gidiyordum bu sefer hem detoksla önceki haftaki 700 gram ödemin gitmesi hem de 300 gram verince 1000 oldu ...1. liği kaptım bi dahada zor
yarın ölçülerdeki farkı yazarsın ilk orta ve son bakarız ne kadar sıkılaşma var kıızım ankaray a binecekken yemiş gazı gelene kadar düzelmiş çok kötüydüm öksürüp durdum gözlerimden yaşlar aktı metronun altı bile göz gözü görmüyordu diyor...millet metronun altına kaçıyor diye orayada sıkıyorlarmış kapalı ortama