merhaba canım
ABD bile canan hocanın dediklerini tasdiklemeye başladı kolestrol ilaçlarını kaldırıyor,
Türkiye'de başlar artık,,
bi yerde okumuştum hangi ülke hatırlamıyorum, heyetteki 8 profösör ilaç firmalarından rüşvet alınca değerler üzerinde oynama yapılıyormuş heyet değerleri düşük gösterip şu değeri geçince ilaç kullanılacak deyince o değer baz alınıyormuş, normalde ilaça başlama değeri 300 se onlar 200 gösteriyormuş ilaca ihtiyacı olmayanlara bile ilaç yazılıyormuş firmalar kazansın diye...
herkes farklı düşüncelere sahiptir her konuda, doğru tektir ama kişilerin bakış açısına göre yanlışı doğru görenler vardır,, bakış açışını değiştirmek kadar zor bişey yoktur, ben sorana bir kere anlatıyorum ilgisini çekerse devamını getiriyorum, farklı düşüncelerle karatayı karalamaya çalışıyorsa senin doğrun o benim doğrum bu herkes bildiğini yapsın birbirimizi üzmeyelim diyorum,
karataya başladım 1 ay sonra duraksama yaşayınca doktora gittim kitapta yazan tahlilleri bir kağıda yazdım ben bu tahlilleri istiyorum dedim neyin var dedi, bişeyim yok karatay yapıyorum değerlerimi ölçtürmek istiyorum 3 ay sonra tekrar yaptırıp karşılaştıracağım dedim o ne dedi kısaca anlattım, sonuçları alınca bir ayda bile bu kadar farketmiş dedim şaşırdı 3 ay sonra tekrar gelince değerlerine bakacağım insülin ve diğer değerlerde fark varsa hastalarıma örnek göstereceğim seni dedi,,,3 ay sonra gittim insülin 7.2 den 5.1 e düşmüş, demir,ferritin, B12 ve diğerleri ilaç kullanmadan yükselmiş ama o doktor yok başka semte göndermişler...öbür doktora anlattım şaşırdı ben canan hocayı destekliyorum sadece kolestrol konusuna katılmıyorum yağına dikkat et fazla yeme dedi
karatayda yediğinin 5 katı 10 katı fazla ye herşeyi yağlı al diyor,,,,,yağ yağı sökermiş çok yağlı yeyince vücuttaki yağlar gidermiş....ben şimdi ne yapacağım hangisinin dediğini yapacağım tabiiki karatayın ona inandım hiç bir doktoru söylediğini yapmam çevremde görüyorum sağlıklı yaşıyoruz da okuyorum herkes karatay la kullandığı ilaçları bırakıp sağlığına kavuşuyor, ilaç kullanıp şağlığına kavuşan varmı yok hayat boyu şeker ve kolestrol ilacına mahkumlar....
gündeki tombul hanımlar karatay yapmıyorlar bide beni vazgeçirmeye çalışıyorlar, geçen hafta arkadaşım diyorki ...bakan ın diyetisyeni arkadaşım senden bahsettim sakın yapmasın dukan ve bunun gibi protein diyetleri fazla karbonhidrat alınmadığı için böbreklere zarar veriyor 2-3 sene sonra sorunlar çıkıyor gerekirse beni arasın dedi ara istersen telini vereyim dedi.....gerek yok karatay dukan gibi protein diyeti değilki karbonhidrat alıyoruz biz.... kuruyemiş, muz, elma, yeşillik, baklagiller, soğan, sarımsak herşeyi yiyoruz sadece Gİ yüksekleri kg yapanları almıyoruz o dukanla karıştırmıştır karatayı dedim sustu....
sende doğruyu buldun kim ne derse desin devam et canım,