• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Merhaba,:1:
Nasılsınız.

Sabah saat galiba 11'di.
Biftek :40:
Muz
İncir (1 ad)
Domates, salatalık yağ ile
Çeçil peyniri
Kaju, fındık, fıstık
zeytin
tarçın çayı

17:15
Kaju
2 Muz
Köfte, patates, karnıbahar garnitürleri
Köftenin yanındaki pilavı yemedim
Mevsim salatası
Maden sulu ayran

Eve gelince keten tohumlu yoğurt

Türk kahveli, tarçınlı süt
afiyet olsun canım.. şimdi sen yazınca canım sütlü kahve istedi acaba içsem mi :26:

merhaba canım
herkes gezmeye gitti galiba
ekin ankara ya geldi,,mydenizzz de fırsat bulamamıştır eşi, çocuklar bide misafir geldiyse
kolay gelsin canım

Geldim geldim:1:

Herkese iyi geceler arkadaşlar
Hafta sonu olunca düzen degisiyor cidden.birde gercekten misafir tempomuz fazlaca bu ara..esimin babannesi rahatsiz çok fazla memkeketten gelenler oluyor..hastane ziyaretlerimiz hep bi kosturmaca..bu günde refakafcilere kek börek yapmakla gecti günüm ama çok şükür hastamizi iyi gördük biraz moralimiz düzeldi. .

Sabah geniiis bi kkk... cecil peyniri, telli peyniri, beyaz peynir derkennn baya peynir yemisim..sütlü kahve çay

Aksam tarhana çorbası yoğurt kocaman bi borcam salata azcik taze fasulye Kavurmasi (yumurtali)

Spor jillian 2/10 (çok şükür)
Su takip etmedim ama cok içtim

Hafta sonu olunca düzen degisiyor cidden.birde gercekten misafir tempomuz fazlaca bu ara..esimin babannesi rahatsiz çok fazla memkeketten gelenler oluyor..hastane ziyaretlerimiz hep bi kosturmaca..bu günde refakafcilere kek börek yapmakla gecti günüm ama çok şükür hastamizi iyi gördük biraz moralimiz düzeldi. .

Sabah geniiis bi kkk... cecil peyniri, telli peyniri, beyaz peynir derkennn baya peynir yemisim..sütlü kahve çay

Aksam tarhana çorbası yoğurt kocaman bi borcam salata azcik taze fasulye Kavurmasi (yumurtali)

geçmiş olsun canım.. Allah şifalar versin..

bak bi sütlü kahve da okudum iyice canım çekti:1: afiyet ollun canım sanada:56:

Bizde de çoğu eş çalışamıyor biz eşimle aynı kurumdayız beraber atanıyoruz çokşükür

Menümü yazayım
Sabah: 1 çay bardağı fındık ve badem karışımı (Gül abla az deyince artırdım :) )
1,5 yumurta yağda
Peynir 5 zeytin domates salatalık
1 bardak süt

4 saat sonra keten tohumlu yoğurt ve salata

5 saat sonra 6 kaju ( yemek hazır olana kadar çok aç hissetmemek için)
1,5kase mercimek çorbası
Fırında karnıbahar (yumurta bulgur ve yoğurtla karıştırıp fırına verdim çok güzel oldu)
Ezme salata

Sizce olmuş mu?

sen şanslılardanmışsın canım
afiyet olsun

kahvaltıda en az 10 tane zeytin yemek lazımmış ellerde titreme olmasın diye
akşamda güzel,,,karnıbahar da değişik olmuş aklına gelseydi resmini çekip buraya eklerdin...değişik şeylerde resim ekliyouzki yapacaklara örnek olsun:34:

merhaba canım
geçmiş olsun
bu kadar misafire rağmen çok iyisin canım:nazar: kaçamak yok

Bizde de çoğu eş çalışamıyor biz eşimle aynı kurumdayız beraber atanıyoruz çokşükür

Menümü yazayım
Sabah: 1 çay bardağı fındık ve badem karışımı (Gül abla az deyince artırdım :) )
1,5 yumurta yağda
Peynir 5 zeytin domates salatalık
1 bardak süt

4 saat sonra keten tohumlu yoğurt ve salata

5 saat sonra 6 kaju ( yemek hazır olana kadar çok aç hissetmemek için)
1,5kase mercimek çorbası
Fırında karnıbahar (yumurta bulgur ve yoğurtla karıştırıp fırına verdim çok güzel oldu)
Ezme salata

Sizce olmuş mu?

Merhaba
Yedikleriniz çok doğru sadece miktarlarina bi iki şey eklemek isterim
Zeytin en az 10 tane olmali birde yumurtayi 2 den az yememek gerekiyor ama fazla yiyebilirsiniz..kahvaltida daha cok yeseydiniz 4 saat degil 5 saat sonra yogurt yeme ihtiyaci duyardiniz

Kolay gelsin, benimde tayinli yurt disinda akrabam var..onlardada hafta sonu cuma cumartesi..zorda olsa alisiyor insan

bende kahve yapayım kendime bi alışkanlık haline getiremedim kahveyi
geçen hafta burada okudum yaptım şimdi okuyunca yine yapayım bari metabolizmam çalışsın:9::9::9:

merhaba canım
geçmiş olsun
bu kadar misafire rağmen çok iyisin canım:nazar: kaçamak yok

Teşekkür ederim ablacim, gecer inşallah:(

Valla abla ye ye sonu yok..dün serbest olan gunkurusu ve kaymak bile nasıl moralimi bozdu yemeseydim dedim durdum.saat sekizden önce yedigim halde:(

Umarim hep böyle kacamaksiz devam eder..benim karataydan sonra kısa ondeki tüy gibi olan saclarim bile uzadi kalinlasti :1:

Bugün ölçülerimi aldim, ilgilenenler icin yazayim;

Göğüs:3 cm (en çok buna sevindim)
Bel: 2 cm
Göbek: 2 cm
Basen: 1 cm
Kol:1 cm
Bacak: sabit kalmış

Toplam 9 cm incelme :nazar:
Ilk bolumdede 10 cm toplam jillianla 19 cm incelme oldu vucudumda :nazar:
Artik bırakıyorum cidden iyi dayandim
Ama süper bi incelme oldu sagol jillian:)

merhaba
bu sucuk hazırsa :4: ev yapımı sucuğu kısık ateşte yağda yapabiliyoruz
bu kurabiye için:4: hemde 1.5 saat sonra:20:
buda 2 kurabiye için :57: yemekten 1 saat sonra hemde

kahvaltı saatin iyiymiş aradaki kurabiyeyi yemeseydin akşam yemeğide iyiydi,,öyle devam etseydin o pantolon yakında olurdu...,,bide üstüne 2 kurabiye ne alaka ah ah dövülmeyi haketmişsin...:4::4::4:

herşeyi başarmışsın bu kadar basit şeyimi başaramayacaksın...başaramayacağım diye bişey yok istemek önemli isteyeceksin ve başaracaksın...o pantolonda olacak o bebekte olacak :36::36::36:

olacak dimi ablacım pantolonumda olacak bebeğimde olacak dimi??? kurabiyeler hataydı ama güzeldi :17::17: dayanamadım ablam yaaa alışacam ablacım şimdilik düşe kalka ilerliyorum ama olacak başaracağım :16:

Teşekkür ederim ablacim, gecer inşallah:(

Valla abla ye ye sonu yok..dün serbest olan gunkurusu ve kaymak bile nasıl moralimi bozdu yemeseydim dedim durdum.saat sekizden önce yedigim halde:(

Umarim hep böyle kacamaksiz devam eder..benim karataydan sonra kısa ondeki tüy gibi olan saclarim bile uzadi kalinlasti :1:

pişmanlık duymak herşeyin yolunda gittiğinin belirtisi...

inşallah canım sende diğer arkadaşlara güzel örneksin yapamam diyenler örnek almalı 2 çocuk gelen giden o kadar çeşitli yiyecekler yapıyor ama yemiyorsun....
süper....benimde çoğaldı...2 aydır şampuan kullanmayı bıraktım zeytinyağlı sabunla yıkıyorum oda faydalı oldu, biraz öncede ilk defa saç kremi kullanmadım saçlarım boyalı olduğu halde,,,sabun iyi geldi

vavvvvvvv maşşallah maşşallah :nazar::nazar::nazar: süpersin canım:13::46:

19 cm gerçektende muhteşem ...3-4 g versen bu kadar incelme olmazdı, jillian sırasında kaç kg verdin

Son düzenleme:
olacak dimi ablacım pantolonumda olacak bebeğimde olacak dimi??? kurabiyeler hataydı ama güzeldi :17::17: dayanamadım ablam yaaa alışacam ablacım şimdilik düşe kalka ilerliyorum ama olacak başaracağım :16:

evet canım hepsi olacak sen yeterki istikrarlı ol kendine dur de,,,,karatayın yumurtalıklara bile faydası var kitabını okuduysan bilirsin vücuttaki hücreler yenilenince herşey düzene giriyormuş....benim 2 tane nodülüm vardı yok olmuş,

maşallah arkadaşım harika bi sonuç bu.. :nazar::nazar::nazar:

Back