• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

merhaba canım
teşekkür ederim kambumbağa hızı ile gidiyordum bu sefer hem detoksla önceki haftaki 700 gram ödemin gitmesi hem de 300 gram verince 1000 oldu ...1. liği kaptım bi dahada zor

yarın ölçülerdeki farkı yazarsın ilk orta ve son bakarız ne kadar sıkılaşma var
kıızım ankaray a binecekken yemiş gazı gelene kadar düzelmiş çok kötüydüm öksürüp durdum gözlerimden yaşlar aktı metronun altı bile göz gözü görmüyordu diyor...millet metronun altına kaçıyor diye orayada sıkıyorlarmış kapalı ortama :50::50::50:

Ödem'i detoks ile mi attın?

merhaba canım
teşekkür ederim kambumbağa hızı ile gidiyordum bu sefer hem detoksla önceki haftaki 700 gram ödemin gitmesi hem de 300 gram verince 1000 oldu ...1. liği kaptım bi dahada zor

yarın ölçülerdeki farkı yazarsın ilk orta ve son bakarız ne kadar sıkılaşma var
kıızım ankaray a binecekken yemiş gazı gelene kadar düzelmiş çok kötüydüm öksürüp durdum gözlerimden yaşlar aktı metronun altı bile göz gözü görmuyordu diyor...millet metronun altına kaçıyor diye orayada sıkıyorlarmış kapalı ortama :50::50::50:

Canim Gulcugum,bir evlat ne umitlerle dunyaya geliyor,ne zahmetlerle buyutuluyor.Ben bunlari misliyle yasayan bir anne olarak sizleri cumlenizi rabbime emanet ediyorum.

gül abla,
hani babamların yımurta ile ilgili önyargılarından bahsetmiştim ya,
sen de,sen kendi önyargılarını çürüt önce demişsin de,
benim canan karataya karşı önyargım yok ki çürüteyim,
büyük sempatim var tam tersi,ayrıca kitabı da okudum.ama bayağı oldu işte tekrar okumalıyım,

kedi kardeşim çok sağol,
baktım ben de bulguru uygun bulmuştum siparişimi veriyorum..değirmeni de belki aynı siteden alrım..tekrar çok sağol...

Gulhatun,nasilsin canim ? Takip ettigim kadariyla yavasta olsa kilo veriyorsun cok sukur.Demek ki sistem dogru isliyor,o zaman devam insaallah.Birde onceleri daha sikca katilirdin,simdi islerin mi yogun canim?

Karatay kurabiyesinin tadı diğer kurabiyeler gibi bekledikçe lezzetli oluyor. Sabah sıcakken yediğimde pek anlamamıştım. Bugün her öğünüm de yedim. Toplamda 5 oldu. :18::26:

mesela ben diyet yapmıyorken de günde 2 yumurta yiyordum.çevremdeki bazı kişiler her gün yumurta yenir mi bu kadar kuruyemiş yeme kolesterolün çıkar falan diyorlardı..şimdi onlara ne dicem...anşıtayn boşuna önyargıyı çürütmek atomu parçalamaktan zordur dememiş...
çok şanssızım hem kendi babam, hem de kaynbabamlarn doğrularına başkaldıramıyorum...

kitabı okuyunca kendi önyargını çürüt yeter benim kolestrolüm 90 ı geçmezken 200 lerde sınırda 3 aydır yaptırmadım belkide geçti..canan hocanın 350 lerde ve hap kullanmıyor..yüksek kolestrol iyidir uzun yaşanır düşükten korkun diyor

hoca yılardır bu tarz besleniyor sapa sağlam ayakta 30 luk 40 lılara taaş çıkarırı onun yaşındakiler evde oturup 5 dkk yurumeye dermanları yok...
onlarada kitap hediye edersin okusunlar anlasınlar kitap okuyunca bakış açışı değişiyor sindire sindire okuyunca

gül abla,
hani babamların yımurta ile ilgili önyargılarından bahsetmiştim ya,
sen de,sen kendi önyargılarını çürüt önce demişsin de,
benim canan karataya karşı önyargım yok ki çürüteyim,
büyük sempatim var tam tersi,ayrıca kitabı da okudum.ama bayağı oldu işte tekrar okumalıyım,

canım o anlamda demedim ben,,,
kitapları (5 tane kitabı var) okumadan veya sindire sindire okumadan başlayınca bir başkası neden bunu yapıyorsun çok proteın var kolestrol yapar, böbreklere zarar verir yağlar damarı tıkar gibi bir sürü eleştiri yapıyorlar , bende sen kitapları iyice oku babanlar veya çevren bişey dediklerinde rahatlıkla cevap verebilesin anlamında dedim,,,, ben karataya başladığımda önyargılıydım bu hocaya değil bazı anlattıklarına karşıydı bol bol kuruyemiş yeyin , bol yağ yeyin bunları duyunca şok oldum bunlar yağ yapar nasıl zayıflatır ki dedim, kolestrolden korkmayın gibi sözlere garip geldi herkes yüksek kolestrolden korkardı......başladım 3 ay geçti kolestrolüm yükselmiş kitapları okuduğum halde korktum ya bişey olursa diye hemen okan beylere sordum onlar bizimde çok yüksek korkma kitapta kolestrolle ilgili kısmı tekrar oku dediler. tekrar okuyunca bütün korkularım bitti hepsinin cevabını fazlasıyla aldım....ve çevremde kim ne derse desin bildiğimden şaşmıyorum ve cevaplarını veriyorum

sende iyice oku ki kolestrol yüksel sede sorun olmayacağını, vücudun yüksek kolestrole ihtiyacı olduğunu, ilaç kullanılmaması gerektiğini iyice kavrayıp babanlar yumurta ve kolestrol'le ilgili bişey söylediklerinde hemen doğruyu anlatarak onların yanlışlarını düzelt anlamındaydı söylediğim...sen önyargılısın anlamında değildi canım

Son düzenleme:
Karatay kurabiyesinin tadı diğer kurabiyeler gibi bekledikçe lezzetli oluyor. Sabah sıcakken yediğimde pek anlamamıştım. Bugün her öğünüm de yedim. Toplamda 5 oldu. :18::26:

maşşallah maşşallah....ekinde 3 er 3 er yiyordu ya kahvaltıda ve akşam yemekte ...:nazar:

CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTI 9:30 - 10:30
1 orta boy dilim köy yufkasından börek
Çeçil peyniri
Zeytin
Turp, havuç (bol yağlı)
2-3 badem 3 kaju
Siyah Çay
Türk Kahvesi
Karatay Kurabiyesi

14:00
Karalahana diblesi
Sütlü türk kahvesi
2 karatay kurabiyesi
Kuruyemişlerden atıştırdım, komşumuz kendi cevizinden, bademlerinden verdi, 1 tanede incir kurusu. :19:

19:10
Badem, kaju
Tarhana Çorbası
3 çiğ köfte
SALATA, kırmızı lahana, havuç, limon, zeytinyağ, sirke
1 karatay kurabiyesi
Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

ÇOK YEDİM BUGÜN. :39:

CUMARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

Çeçil peyniri
Zeytin
Turp, havuç (bol yağlı)
2-3 badem 3 kaju
Siyah Çay
Türk Kahvesi
Karatay Kurabiyesi

Karalahana diblesi
Sütlü türk kahvesi
2 karatay kurabiyesi
Kuruyemişlerden atıştırdım, komşumuz kendi cevizinden, bademlerinden verdi, 1 tanede incir kurusu. :19:

Badem, kaju
Tarhana Çorbası
3 çiğ köfte
1 karatay kurabiyesi
Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

afiyet olsun
hafta içi yiyemediklerinin acısını çıkardın:9::9:

afiyet olsun
hafta içi yiyemediklerinin acısını çıkardın:9::9:

Şu an varya nasılım, hani doyana kadar yiyin patlayana kadar değil diyorlarya. Sanki ben patlayana kadar yemiş gibiyim. Aslında aşırı değildi akşam yediklerim, gün içinde yediklerimle böyle oldum galiba.

merhaba canım...gözünaydın baban gelmiş
teşekkür ederim canım
bir iki sefer geç yemekten bişey olmaz önemli olan kaçamak olmasın oda yok sende:34:

sağol ablacım.. bugün kızkardeşimiin yanına geçti torun sevmeye afyona.. yarın adanaya eve geçecek inşallah. bizde herkes bi yerde :14: Allah tüm sevdiklerimize can sağlığı versin, varsın uzak olsunlar.. böyle diyip avunuyorum

menüm 7.30 kkk
10.3 türk kahhvesi
13.30 da bi ayran biraz kuru yemiş( dışardaydım hava güzel olunca dolaştık biraz)
meyve yememiştim hiç 17.30 gibi bi kaç tane üvez yedim '( karatay kitabında yazıyordu hangisi hatırlamıyorum ama faydalıymıış. ancak zayıflama aşamasında yenebiliyor mu bilmiyorum. alıç gibi aynı )
akşam bulgur pilavı salata zeytin yağlı yeşil fasülye kuru sogan ev yapımı turşu

CUMARTESİ

Çeçil peyniri
Zeytin
Turp, havuç (bol yağlı)
2-3 badem 3 kaju
Siyah Çay
Türk Kahvesi
Karatay Kurabiyesi

Karalahana diblesi
Sütlü türk kahvesi
2 karatay kurabiyesi

Badem, kaju
Tarhana Çorbası
3 çiğ köfte
1 karatay kurabiyesi
Keten tohumlu yoğurt

Karbonatlı Su
SU

Öğlen'e 2 tane de yerli muz ekleyelim. :1:

sağol ablacım.. bugün kızkardeşimiin yanına geçti torun sevmeye afyona.. yarın adanaya eve geçecek inşallah. bizde herkes bi yerde :14: Allah tüm sevdiklerimize can sağlığı versin, varsın uzak olsunlar.. böyle diyip avunuyorum

menüm 7.30 kkk
10.3 türk kahhvesi
13.30 da bi ayran biraz kuru yemiş( dışardaydım hava güzel olunca dolaştık biraz)
meyve yememiştim hiç 17.30 gibi bi kaç tane üvez yedim '( karatay kitabında yazıyordu hangisi hatırlamıyorum ama faydalıymıış. ancak zayıflama aşamasında yenebiliyor mu bilmiyorum. alıç gibi aynı )
akşam bulgur pilavı salata zeytin yağlı yeşil fasülye kuru sogan ev yapımı turşu

amin canım, benimde öyle herkes bi yerde.... oğlum-kızım İstanbul'da, babam Antalya'da, erkek kardeşim Burdur'da, abim marnaris'te, küçük kızkardeşim yazın Bodrum'da kışın bende, büyük kızkardeşim İzmir'de, ben Ankara'da

afiyet olsun canım

Back