Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaslar , bir sure diyete ara vermek zorunda kaldim inanilmaz sucluluk icerisinde geri donmem lazim en kisa suredee
Merhaba ben de uzun bir aradan sonra geri döndüm. Benim de baslamam lazım. Ve bu defa olacak inşallah , hissediyorum. Çünkü sonunda iyi bir doktor buldum. Demir , d vitamini ve B12 tedavisi görüyorum şu anda. Doktorum tam bir Karatay'cı :super::sampiyon::KK73:

Yıllarca hiçbir doktorun umursamadığı kan degerlerimdeki dusukluklerle başladı işe.

Merhaba benide aranıza alırmısınız. Karatay diyeti yapmaya başlayacağım. İnşallah yarında kitabını alacağım. Bilmediklerimise burada size sorarım. Olur mu?:KK54:

Selam
Bende konuyu eskiden takip edenlerdenim, Karatayla 5 kilo civarı verdim ve epey süre almadım. Ama son 3 aydır yasaklardan çok sakınmadığım için şu an 3-4 kilo kadar fazlam var yeniden takibe karar verdim.
Sabah tartım 64,8 hedefim 61 :KK52:

herkese günaydın :anne:

zeytinyağında hangi marka tercih ediyorsunuz hangi çeşidi?
kaya tuzu hayatımda hiç almadım. Nereden bulabilirim? Neye dikkat etmem gerekir?

Birde önemli problemim şekeri bırakamadığım için bu diyete başladıktan 3 gün sonra bıraktım (kilo vermedim ama o 3 gün sonunda birkaç gün hafiflik hissettim kendmde:110:

siz şekeri nasıl bıraktınız? ilk önceleri ne yaptınız?
yada ben şekeri bırakamasam da başlasam mı? sonradan onu da bırakırmıyım ?

Ben de yarın karatayaa başlıyorumm <3 daha önce onlarca diyet yaptım sadece karatay ile sağlıklıca kilo verebilmiştim diğerleri hep 2-3 günde beni mahvetmişti yemeğe saldırmıştım daha sonra bazı sebeplerden kendimi çok saldım 72 kiloda diyete başlamıştım 66yi karatay ile görmüştüm anccak sonra saldım ve şu an 80im :KK43: inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız

Ben de yarın karatayaa başlıyorumm <3 daha önce onlarca diyet yaptım sadece karatay ile sağlıklıca kilo verebilmiştim diğerleri hep 2-3 günde beni mahvetmişti yemeğe saldırmıştım daha sonra bazı sebeplerden kendimi çok saldım 72 kiloda diyete başlamıştım 66yi karatay ile görmüştüm anccak sonra saldım ve şu an 80im :KK43: inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız
Canım merhaba başladın mı tekrardan birlikte başlayalım mı

Bugün itibariyle bende başladım.
Sabah 73,50 kg. tartıldım. Karatay ile birlikte 7 zeytin 1 İncir kürünü de uyguluyorum.

Bu sabah
2 haşlanmış yumurt
Bolca peynir
Bolca Zeytin
3 ad.Ceviz
Yeşillik & Domates ve Şekersiz Çay içtim

Öğle Yemeğinde saat 3 civarıydı.

Bir Kase Mercimek Çorbası
Bir Kase Kurufasülye
Bir Kase Salata yedim.

Bol su içerek bugünü kapatıyorum..Bu saat olmasına rağmen acıkma felan yok .
Ekmeksiz hayat benim için çok zor bakalım sınırlarımı ne kadar zorlayacağım.
Ekmek yemedim ama sabah kahvaltımı yaptıktan sonra çok toktum.Öğle yemeğini yerken bile yemeseydim akşama kadar tok kalabilirdim.
Her gün gelip buraya neler yediğimi yazacağım.

Bugün itibariyle bende başladım.
Sabah 73,50 kg. tartıldım. Karatay ile birlikte 7 zeytin 1 İncir kürünü de uyguluyorum.

Bu sabah
2 haşlanmış yumurt
Bolca peynir
Bolca Zeytin
3 ad.Ceviz
Yeşillik & Domates ve Şekersiz Çay içtim

Öğle Yemeğinde saat 3 civarıydı.

Bir Kase Mercimek Çorbası
Bir Kase Kurufasülye
Bir Kase Salata yedim.

Bol su içerek bugünü kapatıyorum..Bu saat olmasına rağmen acıkma felan yok .
Ekmeksiz hayat benim için çok zor bakalım sınırlarımı ne kadar zorlayacağım.
Ekmek yemedim ama sabah kahvaltımı yaptıktan sonra çok toktum.Öğle yemeğini yerken bile yemeseydim akşama kadar tok kalabilirdim.
Her gün gelip buraya neler yediğimi yazacağım.
merhaba tatlım, ben 1 aydır ekmek yemiyorum, inan zorlamıyor hiç :) alışınca rahat oluyor ha tabiki yılların alışkanlığı can çekmiyor değil ama yemeyince yenmiyor

yalnız öğle yemeğini en geç 14 de yemelisin ve akşam da en geç 8 olmalı

merhaba tatlım, ben 1 aydır ekmek yemiyorum, inan zorlamıyor hiç :) alışınca rahat oluyor ha tabiki yılların alışkanlığı can çekmiyor değil ama yemeyince yenmiyor

yalnız öğle yemeğini en geç 14 de yemelisin ve akşam da en geç 8 olmalı
Merhaba :KK15:

Ama iki öğün yenilmesi gerekmiyor mu ?Ben çoğu röportajında iki öğün yenilmesini hatta Sünnet olduğunu söylediğini biliyorum..Yanlışmıyım ?
1 ayda ne kadar kilo verdiniz peki ?

X