- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Tabi ki hayırlısı canımAni alınan bir karar oldu. Her şeyin hayırlısı olsun. Sağlıklı yaşama aynen devam ediyorum bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi ki hayırlısı canımAni alınan bir karar oldu. Her şeyin hayırlısı olsun. Sağlıklı yaşama aynen devam ediyorum bu arada
Hımmm klasik köfte o zaman. Izgarada pişiriyorsun dimi.. Ben de sırf diyet için ızgara aldım da her gün bişey deneyesim geliyor
Canim elektrikli ızgaram da var genelde onda yapıyorum, ama çok büyük, uğraşmak istemedigimde tost makinası var onda yağsız yapıyorum.Hımmm klasik köfte o zaman. Izgarada pişiriyorsun dimi.. Ben de sırf diyet için ızgara aldım da her gün bişey deneyesim geliyor
Ben izlemiştim. Tüm karar almalarım o belgeselle başlamıştı zaten. Mutlaka izleyin arkadaşlarKizlarrrrrrrr, fırsat bulursanız lütfen ama lütfen internetten that sugar filmini izleyin...Bir kaç gündür izlemeyi istiyorduk fakat YouTube yavaşladığı için yüklenmiyordu, dün yorgun argın yolculuk dönüşü yarısına kadar izleyebildik...Avustralyalı bir adam ilk önce günlük 40 Gr şeker içeren sağlıklı besinler, dikkat! Abur cubur değil, sağlıklı olarak lanse edilen besinleri tüketerek bunun 60 günde vücuduna ve ruhsal durumuna yapacağı etkiyi gün gün kameraya almış..İnanılmaz olmuş..3-4 uzman kontrolünde habire enzimleri, kilosu vs ölçülüyor..Biz henüz 18. Günde kaldık..Sonundaki felaketi bekliyorum açıkçası...
Marketten abur cubur almadan çıkmayan eşim resmen tövbe etti..Bugün diğer yarısını izleyeceğiz .. lütfen fırsat bulup izleyin...
Canim telden girdiğim için link atamiyorum.fullfimzizlesene.com muydu neydi, Google A, that sugar film yazdım çıkan sitelerden denedim ya da ögleden sonra pc ye girince atayım, şimdi hazirlaniyorum markete çıkacağım.. YouTube var ama altyazisiz..no_name_ link alabilir miyim ? Ben bulamadım netten videolar çalışmıyor...
Kabak, közlenmiş patlıcan ile yemekler, mantar hep kullanırım benBenim öğle menüm tavuk ızgara salata ızgaraya biber de atarım yanında ayran.
Akşam da mercimekli kapuska...
Genelde böyle zaten değişik tarif bulmam lazım sıkılıyorum sonra
Linki buldun mu canım?Benim öğle menüm tavuk ızgara salata ızgaraya biber de atarım yanında ayran.
Akşam da mercimekli kapuska...
Genelde böyle zaten değişik tarif bulmam lazım sıkılıyorum sonra
Kabak, közlenmiş patlıcan ile yemekler, mantar hep kullanırım ben
Linki buldun mu canım?
Zamanla iştah çok azalıyor. Hoş benim iştah düşmesi Karatay'dan da olmayabilir.esekaf afiyet olsun.
Benim menü
Sabah klasik Karatay kahvaltısı
Öğle zeytin ceviz
Akşam haşlanmış mercimek ve yoğurt
Bu gün az yedim aslında daha çok yemem lazım
Hayırlısı canım.. Rabbim hakkınızda en hayırlı yollara çıkarsın inşallah... Konuyu bilmediğim için başka bişey diyemiyorumZamanla iştah çok azalıyor. Hoş benim iştah düşmesi Karatay'dan da olmayabilir.