- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
Olsun yinede dikkat edin bence birde ben sizi Yen'i evli sanmıştımYok canım bir şey olmaz, benim bünye alışık bu tarz beslenmeye 39 yaşındayim ne diyetler gördü bu vücut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun yinede dikkat edin bence birde ben sizi Yen'i evli sanmıştımYok canım bir şey olmaz, benim bünye alışık bu tarz beslenmeye 39 yaşındayim ne diyetler gördü bu vücut
Yok canım 11 yıl oldu çok şükür dikkat ediyorum başta biraz midemi kusturmem lazım başka türlü kanalize olamıyorum.zaten çok fazla da vitamin kullanıyorum, hiç bir şey yemeden de o vitaminlerle bile haftaları gecirebilirimOlsun yinede dikkat edin bence birde ben sizi Yen'i evli sanmıştım
İyi maşallah ne güzel ben o kadar aç kalamam benden zayıfsınız şimdi dimiYok canım 11 yıl oldu çok şükür dikkat ediyorum başta biraz midemi kusturmem lazım başka türlü kanalize olamıyorum.zaten çok fazla da vitamin kullanıyorum, hiç bir şey yemeden de o vitaminlerle bile haftaları gecirebilirim
92 gibi başlamıştım, su an 86 kiloyum.hedefim hem boy hem yaş itibariyle 74 kg..Ama uzun vadede 68 istiyorum inşallah..Boy 1.70 bu arada, kiloyu kaldırıyor..Bi de kemiklerim oldukça iri, daha fazla düsemiyorum kilo olarakİyi maşallah ne güzel ben o kadar aç kalamam benden zayıfsınız şimdi dimi
Bende 1.71 boyum kilo olarak 68 hedefim benimde 65 altı Benin'de kaldırmıyor çöküyorum resmen bende 87.7 ile devam başlangıç kilom 98 birde Doğum sonrası kilolar bunlar92 gibi başlamıştım, su an 86 kiloyum.hedefim hem boy hem yaş itibariyle 74 kg..Ama uzun vadede 68 istiyorum inşallah..Boy 1.70 bu arada, kiloyu kaldırıyor..Bi de kemiklerim oldukça iri, daha fazla düsemiyorum kilo olarak
Maşallah iyi gitmiş, doğum sonrası daha kolay gider, yeni gelen hemen gidiyor. 68 görelim insallahBende 1.71 boyum kilo olarak 68 hedefim benimde 65 altı Benin'de kaldırmıyor çöküyorum resmen bende 87.7 ile devam başlangıç kilom 98 birde Doğum sonrası kilolar bunlar
Ben hiç dikkat etmedim Doğum sonrası ve kilo aldım daha da öyle olunca şimdi zor gidiyor inşallah veririzMaşallah iyi gitmiş, doğum sonrası daha kolay gider, yeni gelen hemen gidiyor. 68 görelim insallah
Sende kısa değilsin ki valla ben 38-40 beden 68 kg iken giyiyordumAbooo siz maşallah çok uzunmuşsunuz ben bodur kaldım
165 benim boyum. Benim hedefim 57 ama ben 38 beden kaç kiloda olursam o zamana kadar gidicem inşallah
68 kiloda 38, 74 kiloda 40 beden giyiyorum.6 kiloda 1 beden değişiyor bendeSende kısa değilsin ki valla ben 38-40 beden 68 kg iken giyiyordum
Muhakkak girersin birde 1 yılda ancak toplanır vücudun kaçıncı çocuk bilmiyorum sizin amaBen kaç kiloda giyeceğim merak ediyorum :)
Menüm
Sabah (10.00)Karatay kahvaltısı
Ara 1 çay bardağı ceviz 1 fincan kahve
Akşam 2 kepçe nohut yemeği kocaman bardak ayran ...
Su 2 lt ( 1 lt su 1 kupa rezene kimyon çayı içerim daha)
Gündüz 2 bardak ayran
Akşam 5 adet ızgara köfte + 1 kase cacık + 1 tabak ev yapımı nar ekşili marul salata
2 litre su..Su içmeye devam
Tuz koymadan bol baharatlı , tutsun diye biraz galeta unu ile yapıyorum canim..Tabiki yumurta, rendelenmiş soğan da var..Hatta maydanoz, bazen sarimsakCanım ızgara köfteyi nasıl yapıyorsun
Tuz koymadan bol baharatlı , tutsun diye biraz galeta unu ile yapıyorum canim..Tabiki yumurta, rendelenmiş soğan da var..Hatta maydanoz, bazen sarimsak
Kitabı okumayı bıraktım. Kardeşime hediye ettim. Boşanmaya karar verdiğim için Bebek fikri bitti ben de. Kitap okuduğum kadarıyla çok güzeldi. Mutlaka okumanı tavsiye ederimAra ara bilgi verir misiniz buradan
Nasıl ya ne boşanması birden karışmak gibi olmasın ama şok oldumKitabı okumayı bıraktım. Kardeşime hediye ettim. Boşanmaya karar verdiğim için Bebek fikri bitti ben de. Kitap okuduğum kadarıyla çok güzeldi. Mutlaka okumanı tavsiye ederim
Ani alınan bir karar oldu. Her şeyin hayırlısı olsun. Sağlıklı yaşama aynen devam ediyorum bu aradaNasıl ya ne boşanması birden karışmak gibi olmasın ama şok oldum