Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Olsun yinede dikkat edin bence birde ben sizi Yen'i evli sanmıştım
Yok canım 11 yıl oldu çok şükür :KK66: dikkat ediyorum başta biraz midemi kusturmem lazım başka türlü kanalize olamıyorum.zaten çok fazla da vitamin kullanıyorum, hiç bir şey yemeden de o vitaminlerle bile haftaları gecirebilirim :KK66:

Yok canım 11 yıl oldu çok şükür :KK66: dikkat ediyorum başta biraz midemi kusturmem lazım başka türlü kanalize olamıyorum.zaten çok fazla da vitamin kullanıyorum, hiç bir şey yemeden de o vitaminlerle bile haftaları gecirebilirim :KK66:
İyi maşallah ne güzel ben o kadar aç kalamam benden zayıfsınız şimdi dimi

İyi maşallah ne güzel ben o kadar aç kalamam benden zayıfsınız şimdi dimi
92 gibi başlamıştım, su an 86 kiloyum.hedefim hem boy hem yaş itibariyle 74 kg..Ama uzun vadede 68 istiyorum inşallah..Boy 1.70 bu arada, kiloyu kaldırıyor..Bi de kemiklerim oldukça iri, daha fazla düsemiyorum kilo olarak

92 gibi başlamıştım, su an 86 kiloyum.hedefim hem boy hem yaş itibariyle 74 kg..Ama uzun vadede 68 istiyorum inşallah..Boy 1.70 bu arada, kiloyu kaldırıyor..Bi de kemiklerim oldukça iri, daha fazla düsemiyorum kilo olarak
Bende 1.71 boyum kilo olarak 68 hedefim benimde 65 altı Benin'de kaldırmıyor çöküyorum resmen bende 87.7 ile devam başlangıç kilom 98 birde Doğum sonrası kilolar bunlar

Ben kaç kiloda giyeceğim merak ediyorum :)

Menüm

Sabah (10.00)Karatay kahvaltısı
Ara 1 çay bardağı ceviz 1 fincan kahve
Akşam 2 kepçe nohut yemeği kocaman bardak ayran ...

Su 2 lt ( 1 lt su 1 kupa rezene kimyon çayı içerim daha)

Ben kaç kiloda giyeceğim merak ediyorum :)

Menüm

Sabah (10.00)Karatay kahvaltısı
Ara 1 çay bardağı ceviz 1 fincan kahve
Akşam 2 kepçe nohut yemeği kocaman bardak ayran ...

Su 2 lt ( 1 lt su 1 kupa rezene kimyon çayı içerim daha)
Muhakkak girersin birde 1 yılda ancak toplanır vücudun kaçıncı çocuk bilmiyorum sizin ama

Bende yazayım menümü bu arada 44-46 arasında gidip geliyorum ben
Sabah
Soğanlı yumurta
Zeytin
Peynir
Bol yeşillik
Yarım elma ( emzirdiğim için yedim )
Antep fıstığı ve ceviz
Akşam
Yoğurt çorbası
Tavuk
Salata
Türk kahvesi ile birlikte 3 gün kurusu yedim

Kitabı okumayı bıraktım. Kardeşime hediye ettim. Boşanmaya karar verdiğim için Bebek fikri bitti ben de. Kitap okuduğum kadarıyla çok güzeldi. Mutlaka okumanı tavsiye ederim
Nasıl ya ne boşanması birden karışmak gibi olmasın ama şok oldum

X