Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

1 mil yapayım ben.. 3 mil belki ağır gelir. Hadi başlıyorum
20 dakika 2.5 km yurudum ben de kosubandinda...Canım hiç istemiyordu, zorla yürüdüm normalde 5-6 km yürürdüm , içimden gelmiyor bu ara..Ama spor şart... İnşallah yarın şevke gelirim...

Suppersin yine de dikkat et çok zorlama kendini

Eşim söylenip duruyor ekmeksiz tansiyonun düşüyor, ye şuradan biraz, al şuradan kek ye... Ayyy nerden çağırdım pişman etti beni... Gitti şeker orucum da Karatay diyetim de;
O değil böyle sabah Karatay kahvaltısı yapıp sonra bozunca yediğim cevizler boşa gitti gibi geliyor

Ekmek yeme açlık hissediyorsan bulgur pilavı falan ye canım, çok tok tutar..

Günaydın herkese, 8. Günün sabahında -6 kg gördü bu gozlerrrrr, çok şükür ödem gitti, asıl şimdi başlıyor yağlar ile mücadele..Spor şart, bende istek yok..Bakalım ne halt edeceğim..

Oyyy bu saatte ne sporuuuuu

Güne sporla başlayınca daha enerjik oluyorum ama ben bu gün spordan sonra 5 dk uzanmıştım uyumuş kalmışım hiç faydası olmadı

Günaydın herkese, 8. Günün sabahında -6 kg gördü bu gozlerrrrr, çok şükür ödem gitti, asıl şimdi başlıyor yağlar ile mücadele..Spor şart, bende istek yok..Bakalım ne halt edeceğim..

8 günde 6 kilo mu

Güne sporla başlayınca daha enerjik oluyorum ama ben bu gün spordan sonra 5 dk uzanmıştım uyumuş kalmışım hiç faydası olmadı

8 günde 6 kilo mu :shok:
Canim bahsetmiştim hamilelik kilosu vardı, odemdi yani, ilaçlar falan da sisirmisti onlar gitti...
Uyuyunca faydası olmuyor muymus?

Canim bahsetmiştim hamilelik kilosu vardı, odemdi yani, ilaçlar falan da sisirmisti onlar gitti...
Uyuyunca faydası olmuyor muymus?

Hımmm anladım canım olsun yine de motive etmiştir seni. Uyuyunca yine sersem kalktım sabah ki enerji kalmadı. Evde çok iş var şimdi temizlik yapacağım sonra tekrar spor...
Sen de katıl bana 15-20 dk az da olsa bişeyler yapalım hiç yapmamaktan iyidir... Bak 38 beden giyeceğimiz kıyafetleri düşün.. Tiril tiril... Mağazaya girince ayyy bu büyük geldi 1 beden küçük yok mu diyeceğiz... İstediğimiz herşeyi giyeceğiz... Bol bol giymek zorunda kalmayacağız... Herkes aaaa nasıl zayıflamış çok güzelleşmiş diye kıskançlıkla bakacak :) spor çok zor değil bunlar için değer...

Canim ben şu an yoldayım sehirdisina seyahat ediyorum gittiğim yerde 2-2.5 saat kadar mağaza gezec gün bugün sporun o olacak.henuz hiç bir şey de yemedim.saat 14 gibi bir ayran içim akşam 18 de hafif yiyeceğim.diyet

Canim ben şu an yoldayım sehirdisina seyahat ediyorum gittiğim yerde 2-2.5 saat kadar mağaza gezec gün bugün sporun o olacak.henuz hiç bir şey de yemedim.saat 14 gibi bir ayran içim akşam 18 de hafif yiyeceğim.diyet

Hımmm bol hareket süpersİn.
Ama bu beslenme karataya hiç uymuyor çok aç bırakıyorsun kendini sonunda vücut alarm verecek ve herşeye saldıracaksın diye korkuyorum

Hımmm bol hareket süpersİn.
Ama bu beslenme karataya hiç uymuyor çok aç bırakıyorsun kendini sonunda vücut alarm verecek ve herşeye saldıracaksın diye korkuyorum
Yok canım bir şey olmaz, benim bünye alışık bu tarz beslenmeye 39 yaşındayim ne diyetler gördü bu vücut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…