• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

spora ancak sıra geldi bu saatte zumba denenmez ben leslie 4 yapayım en iyisi:34:

kolay gelsin abla, ben o işi hallettim rahatım şükür..yarın ikinci levelin sonu:52::42::10: sonrasında ölçülerimi alıp belim iyileşene kadar yürüyüşe başlayacağım belkide tamamlamam jillianı..
neyse eşim oğlum geldiler bu saatte maçtan onlarla ilgileneyim bende..
Allah rahatlık versin arkadaşlar

Gulcugum,birinciligini cok tebrik ederim canim.Bize her yonden verdigin emekler icin ellerine ve guzel yuregine saglik.Hayirli geceler dilerim canim.

gül abla ve diğer arkadaşlar,
şuan elimde karaty diyeti ve karatay mutfağı kitapları var.kitapta diy ki her gün omega 3 alınacak 2,3 gr.bu bildiğimiz balık yağı mı
ben de kayatuzu alıcam değirmeni nerden bulabilrim.hepsiburadada falan var mıdır?kayatuzunu kedicik arkadaşımız gibi çankırı tuzun internet sitesinden mi alayım.(kedicik internetten mi almış)
eşime söyledim pirzola falan alcaz diye.boşver daha fakir işi bi diyet yap diyo..:)

Evet, sitesinden aldım. Sitede değirmende var, içinde bulgur büyüklüğündeki kaya tuzuyla birlikte. Mesela ben eminönünden almıştım, orada birçok çeşidi var.

evet ben hergün omega 3 ve antioksidan alıyorum ama çoğu arkadaş almıyor evet balıkyağı
değirmen mutfak aletleri satan çoğu mağaza ve büyük marketlerde var kedi ve prenscim bim den aldı geçen hafta
kristal kaya tuzu alacaksın en güvenilir yer cankirituzu sitesi ben oradan almıştım memnun kaldım kedi ve prenscim de geçen hafta oradan aldı
canım şunu bunu alacağız diye kendini kasma vejeteryan olanlar et yok diye karatay yapamayacakmı...:9::9:
önemli şeyleri al gerisi günlük hayatta yediğin şeyler olacak,,, yemeği her zaman yaptığın gibi yapacaksın ama yağını ve tuzunu eskilerden atmayacaksın, prinç yerine bulgur kullanacaksın,

ilk ay pahalı gibi geliyor evde olmayan şeyler alındığı için bana da başta öyle geldi bu ne ya onu al bunu al ne çok şey almak lazım diye... eskiden iş dönüşü her gün elim kolum dolu gelirdim kg kg meyve, abur cubur, tatlılar, lt lt içecekler ne hamallık yaparmışım...şimdi zararlı şeyleri almayınca hamallık yapmamada gerek kalmadı,,,,hem cebim rahatladı hem ben... zararlı şeylere verdiğim para ne çokmuş almayınca anladım, tuzu 7.5 alıyorsun en az 3-4 ay kullanıyorsun,

Ben kendime kaju aldım yine, daha dün kuruyemiş almıştım, kurabiye malzemelerini tam olarak tamamlayamadım, hurma alamadım, onun için yapmayacağım. Çeçil peynir, yeşil zeytin aldım, şimdilik marketten aldığımla idare edeceğim, benim istediğim zeytin Datçada kalmamış. Kuruyemişler pahalı oluyor ama aşırı yenemediği için birkaç gün idare ediyor, evde fındık var ama hiç yemek istemiyorum artık.

olurmu canım hepimiz bir hafta kg vermek için uğraşıyoruz bildirim yapıyoruz liste yayınlıyoruz niye eksik kalınsın ben nerde olursa olsun hak geçmesini sevmeye bir kişiyim...5 dkk daha uğraştım ama içim rahat etti :34:

pazartesi işyerinde öğlen listeyi hazırlarım evde vakit kaybetmeyeyim onunla ilk sıraya kediyi yazmayı düşünüyorum sonra seni yazarım sonra ekini derken sıralarım işi olan diğeriyle değişir yapamayana yapanlar yardımcı olur el birliği ile götürürüz ....
:36:

Ne yapacağız. :1:
leslie 4 bitti.:8:..20 dkk da yer hareketleri yapıldı
Bende yaptım bugün hareketlerimi. :52:

kolay gelsin abla, ben o işi hallettim rahatım şükür..yarın ikinci levelin sonu:52::42::10: sonrasında ölçülerimi alıp belim iyileşene kadar yürüyüşe başlayacağım belkide tamamlamam jillianı..
neyse eşim oğlum geldiler bu saatte maçtan onlarla ilgileneyim bende..
Allah rahatlık versin arkadaşlar

sağol canım,

gezmeden geldikten sonra ancak fırsat buldum,
kız ta 9 da geldi okuldan Kızılay'da Atatürk'ün Ankara'ya geliş yıldönümü kutlamaları varmış ortalık karışmış bide biber gazı yemiş:50:.... o saatten sonra ona yemek hazırla-topla,,, yarın bursa ya gidecekti halasının yanına yılbaşı için bilet almıştık babası aramış salı günü İstanbul a gelecekmiş (Kazakistan'da) bende gideyim İstanbul'a dedi bilet değiştirmek için bir sürü yer aradık derken 1 saatte öyle geçti,,, makinaya çamaşır attım-astım ufak tefek işler derken 12 ye doğru ancak spora sıra geldi....:9:

iyi gidiyorsun ,,,3 ü yapacakmısın
sanada canım iyi geceler

o zaman ayın 1. nde başla bari yılbaşında da kaçamak yaparsın boşa başlangıç yapmamış olursun...

yeni yılın ilk günü yeni bir adım atmış olursun:9:

ben de öyle düşünüyorum ablacım..
bi de bi şey daha söylemek isterim..mesela ben diyet yapmıyorken de günde 2 yumurta yiyordum.çevremdeki bazı kişiler her gün yumurta yenir mi bu kadar kuruyemiş yeme kolesterolün çıkar falan diyorlardı..şimdi onlara ne dicem...anşıtayn boşuna önyargıyı çürütmek atomu parçalamaktan zordur dememiş...
çok şanssızım hem kendi babam, hem de kaynbabamlarn doğrularına başkaldıramıyorum...

arkadaşlar çankırı tuzun sitesinde hangi tuzu alırsak alalım fark etmez dimi mesela bulgur var en küçüğü.hani daha çabuk ufalanması bakımından..

Seninkide karatay kurabyesi olmzda kedi kurabiyesi olur :):):)

$12.gif

5ff4434.JPG

arkadaşlar çankırı tuzun sitesinde hangi tuzu alırsak alalım fark etmez dimi mesela bulgur var en küçüğü.hani daha çabuk ufalanması bakımından..

Mesaj attım. Aldığımız tuz ile ilgili, zeytinyağı ile ilgili de attım, eğer bildiğin bir yer yoksa. :)

Ben hastalandım ciddi ciddi. Dün tiğim limonlar kuşburnu felan vız geldi trıs gitti yaaa. Gece boyu dön dön uyuyamadım üşüdüm bide.Bugün de yolaıkacaktık. Şimdi çorba içiyorum üstüne ilaç içeceğim:2::2:

Eki Görüntüle 911508

5ff4434.JPG

Mesaj attım. Aldığımız tuz ile ilgili, zeytinyağı ile ilgili de attım, eğer bildiğin bir yer yoksa. :)

tuzu anladım da boyutunu sormuştum sanırım boyutu önemli değil.kayatuzu olsun yeter o site güvenilir orijinal kayatuzu..
zeytinyağı konusunda ise çok şanslıyım annemler balıkesirden hem taze hem de doğal sıkım z.yağ gönderiyrlar.kusura bakma canım bebeğim var ya sayfaları iyi takip edemiyorum geçen gül ablanın mesajını da geç gördüm:(

ben de öyle düşünüyorum ablacım..
bi de bi şey daha söylemek isterim..mesela ben diyet yapmıyorken de günde 2 yumurta yiyordum.çevremdeki bazı kişiler her gün yumurta yenir mi bu kadar kuruyemiş yeme kolesterolün çıkar falan diyorlardı..şimdi onlara ne dicem...anşıtayn boşuna önyargıyı çürütmek atomu parçalamaktan zordur dememiş...
çok şanssızım hem kendi babam, hem de kaynbabamlarn doğrularına başkaldıramıyorum...

kitabı okuyunca kendi önyargını çürüt yeter benim kolestrolüm 90 ı geçmezken 200 lerde sınırda 3 aydır yaptırmadım belkide geçti..canan hocanın 350 lerde ve hap kullanmıyor..yüksek kolestrol iyidir uzun yaşanır düşükten korkun diyor

hoca yılardır bu tarz besleniyor sapa sağlam ayakta 30 luk 40 lılara taaş çıkarırı onun yaşındakiler evde oturup 5 dkk yurumeye dermanları yok...
onlarada kitap hediye edersin okusunlar anlasınlar kitap okuyunca bakış açışı değişiyor sindire sindire okuyunca

farketmez canım aynı tuz bazı sitelerde sofralık olana ucun tursu tuzu koyup satıyorlarmış krıstal diye

Back