evet ben hergün omega 3 ve antioksidan alıyorum ama çoğu arkadaş almıyor evet balıkyağı
değirmen mutfak aletleri satan çoğu mağaza ve büyük marketlerde var kedi ve prenscim bim den aldı geçen hafta
kristal kaya tuzu alacaksın en güvenilir yer cankirituzu sitesi ben oradan almıştım memnun kaldım kedi ve prenscim de geçen hafta oradan aldı
canım şunu bunu alacağız diye kendini kasma vejeteryan olanlar et yok diye karatay yapamayacakmı...
önemli şeyleri al gerisi günlük hayatta yediğin şeyler olacak,,, yemeği her zaman yaptığın gibi yapacaksın ama yağını ve tuzunu eskilerden atmayacaksın, prinç yerine bulgur kullanacaksın,
ilk ay pahalı gibi geliyor evde olmayan şeyler alındığı için bana da başta öyle geldi bu ne ya onu al bunu al ne çok şey almak lazım diye... eskiden iş dönüşü her gün elim kolum dolu gelirdim kg kg meyve, abur cubur, tatlılar, lt lt içecekler ne hamallık yaparmışım...şimdi zararlı şeyleri almayınca hamallık yapmamada gerek kalmadı,,,,hem cebim rahatladı hem ben... zararlı şeylere verdiğim para ne çokmuş almayınca anladım, tuzu 7.5 alıyorsun en az 3-4 ay kullanıyorsun,