• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ekincigim,adasim yavrum,sende aynen Gulcugumun dedigi gibi ilik su ihlamur bol limonlu,hatta ihlamurum icine cubuk tarcin da koyabilirsin bire bir faydali oluyor.Cok gecmis olsun canim.

Teşekkür ederim Canan abla. Şu an kuşburnu içiyorum. Henüz hasta olmadım. Genzimde kaşıntı var ve haoşuruyorum sürekli. Bu da grip belirtisi. Limonlu su hazırladım bir de kuşburnu kaynattım akşama da ihlamur kaynatırım. Hastalık koyulaşmasın diye önlem almaya çalışıyorum :2::2:

Bu hafta böyle oldu kedicik,düzelirim alırım haftaya..

Teşekkür ederim,ekmek içi bende koyuyordum,buzluktakiler bitti..Tekrar yapıcam,bulgur aklıma geldi ama hoş olurmu bilemedim..
Sağolun..

Gül ablacım güle güle git :))

Canan ablacım yaza inşallah herkes istediği kiloda olur,montları atarsınızzzz incecik çıkarsınız içinden..
Ben biraz göbekli gezerim ama kışa yetişirim size :)

Canim prenscigim,gonlun gibi guzel dileklerin icin binlerce tesekkurler,rabbim once hayirli dogumlar nasip etsin,herseyi kalbine gore versin insaallah.:nazar:

:1:gerçekten izlemek bile yetiyor yorulmak için..3.bölümü seyrettimde gözüm korktu ama hırsta yaptım..bilmiyorum ne olacak..ciddi incelme sağladı ama kilo vermemi de baltaladı bu spor 2 gün sonra tekrar ölçülerimi alacağım merak ediyorum...teşekkür ederim maşallahın için canım..eminim sende yaparsın istersen ama zaten spor yapıyorsun sen:21::21:hepsi birden çok ağır olur:nazar:

keşkek dedin bitirdin beni daha öncede yazmıştım sanırım burada çokkkk severim ve çok özledim..en iyisi annemden isteyimde yapsın..benimde kaçamağım keşkek olsun
misafir güzelde doğru zamanda geniş geniş ağırlamak daha rahat oluyor..ben günlerdir ayak üzeri misafir ağırlıyorum, hepsinden son 5 dakikada haberim oluyor, neyse bunada şükür allah eksikliğini göstermesin

sen birde çalıştığın için ertesi günü düşünmen gerekiyor..kolay gelsin valla çalışırken daha zor oluyor ev işi misafir..

bede severim kalabalığı misafiri ama hafta içi olunca zor oluyor gerçekten.. mesaim 6da bitiyor eve gidişim 7.15 filan bi de misafir olunca düşünün siz:37:

Teşekkür ederim Canan abla. Şu an kuşburnu içiyorum. Henüz hasta olmadım. Genzimde kaşıntı var ve haoşuruyorum sürekli. Bu da grip belirtisi. Limonlu su hazırladım bir de kuşburnu kaynattım akşama da ihlamur kaynatırım. Hastalık koyulaşmasın diye önlem almaya çalışıyorum :2::2:

Sana dün söylediğim gibi, tibet egzersizlerinin birkaç etkisinden biriside üst solunum yolu enfeksiyonu. İyi bir etki olabilir, yakında geçer, hareketlere devam et.

Nohut mayam çok ekşidi ve kesikli kesikli devam ediyor. Kesik de zaten ekşimesinin kanıtı. 3. kez mayalamıştım bugün. Sil baştan mı yapsam. Sıcaklık mı fazla geldi acaba?:44::44:

Mydenizzzcigim,sirtin nasil oldu canim ? Cok daha iyi olmani dierim guzelim.Tabii bu arada sogukta herseyi kotu etkiliyor.Mumkun oldugu kadar koruyun ve sicak tutun kendinizi canlarim.

Canim ablam teşekkür ederim sordugun için...:)
Sabah agrim daha azdi bende bebeğim uyurken spor yaptım, ama gun içinde ayakta kaldikca artti malesef...
dayanilmaz değil ama böyle olursa sporu yapamayacağım:(
Tavsiyen icin tesekkur ederim sicak tutmayi özellikle deneyecegim şu isitan kremdrn sürüp sicak havlu koyacagim inşallah..
Sevgiler ablacim..

Canim ablam teşekkür ederim sordugun için...:)
Sabah agrim daha azdi bende bebeğim uyurken spor yaptım, ama gun içinde ayakta kaldikca artti malesef...
dayanilmaz değil ama böyle olursa sporu yapamayacağım:(
Tavsiyen icin tesekkur ederim sicak tutmayi özellikle deneyecegim şu isitan kremdrn sürüp sicak havlu koyacagim inşallah..
Sevgiler ablacim..

Rica ederim canim,sizler hepiniz benim birer can parcamsiniz,sevgiler benden canim benim.

Gecen haftaki kilom 106.8 di sanirim, bu hafta 105.7 . ... baslangic kilom 112

Biraz gec oldu ama anca aldim relefonu elume.

Kaplunkurbaga hiziyla yurumeye devam ediyirum

KİLO VERENLER

Gul_0663 -%1.46 :65::72::119::71::nazar::nazar::nazar:
umud - 1,39:71::nazar::nazar::nazar:
Ekin06- %1.30:71::nazar::nazar:
Fmgenc -%1.24:71::nazar:
Gulhatun -%1,02 :71::nazar:
kedi83 - % 0,86:71::nazar:
CANANSU60 -%63:71::nazar:

SABİT KALANLAR

Squaw:44:

KİLO ALANLAR

Gurbetçiçeği :4:

HAMİLELER

prenscim…- 500....59 kg (başlangıç 54, 20 haftalık) :19:

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

bluebottle:20:
Snowflake84:20:
Kaania :20:
RuweYDaa:20:…
ALPRMUS:20:
Erzurumlu:20:
KZCK:20:
İPEKKIZ13:20:

arkadaşlar atladığım varmı....yenilerden özellikle

hayirli cumalar hepinize, kilo veren varmi yokmu okuyyamadim ama verenleri tebrik ediyorum, darisida bize diyorum, biliyorsunuz ben dün basladin diyete, ama malesef 1,5 kilo almis olarak, bu hafta zaten listeye girememde haftaya insallah eksili sayilarla gelecegim sayfamiza... yarin gene davetim var kalabalik olacak, bugün hic zamanim yok, öglen namazi oldu burda kilip islere koyuluyorum, gec kalktimda :1: bugün aksama kadar temizlik yarinda hazirlik ve misafir agirlamakla gececek günüm ama bazen bu kosusturmadanda cok sikiliyorum, sakinlik, rahatlik istiyorum, hele havalar soguk disarda asiri rüzgar ve yagmur varken , simdi battaniyeyi üzerime cekip yatmak tv izlemek istiyor canim ama malesef, mecbur yapmam gereken bir davetti yapacak birsey yok, haftasonunuda atlatayimda kendimi bir müddet eve hapsedecegim, ne bir yere gidilecek, nede misafir cagirilacak, evde kendi halimde diyetimi , sporumu yapip, kafami dinleyeyim diyorum, valla inanirmisiniz gözümde büyüyor bu davet insanin iki gününü aliyor neyse bugünkü menümüde yazayim
Sabah : kkk ( cilbir yaptim yumurtalari ilk defa denedim, sonrada tereyagi ve pulbiberde cevirdim güzel oldu )
aksamm : bir kase tarhana corbasi, bir tabak tavuk tasligi kavurmasi, yaninda bol salata ve yogurt

simdilik öpüyorum arkadaslar hepinizi, kendinize iyi bakin, ben ufaktan kacayim, firsat bulabilirsem yazarim size :54:

canım listeye ekledim ama yüzdeni yazmadım kg alanlar listesindesin

haftaya 1. sıraya bekliyorum seni bu gazla ekinde 1. liğe aday o da senden önce gaza geldi hadi bakalım hanginiz daha fazla vereceksiniz....geri kalanlar kablumbağa hızında geliyoruz arkalardan:9::9::9:

CUMA
Sabah 5 tibet egzersizi (10 dk. sürüyor. Çakralara, endokrin bezlerine vs… etki eden egzersizlerdir)

KAHVALTI 08:15
4 köfte
Kuru meyve 2 kayısı, birkaç kuru üzüm, badem, ceviz, kaju.
Siyah zeytin (bol zeytinyağlı, kekik, nane)
Köy peyniri çok az parça, hepsini yemedim
Havuç
2 yumurta haşlama
Siyah çay

13:07-13:20
Türk Kahvesi
Bitter çikolata (3 parça)
2-3 badem 3 kaju

Siyah Çay

18:55 sıralarında
Çiğ köfte, eve yetişemedim, kardeşimle dışarıda yedik. En iyi seçenek olarak Tatlı… çiğ köfte yedim. 19:55-57 kaju almıştım, birkaç tane ondan yedim.
Ayran hazır oldu. :(

gül abla ve diğer arkadaşlar,
şuan elimde karaty diyeti ve karatay mutfağı kitapları var.kitapta diy ki her gün omega 3 alınacak 2,3 gr.bu bildiğimiz balık yağı mı
ben de kayatuzu alıcam değirmeni nerden bulabilrim.hepsiburadada falan var mıdır?kayatuzunu kedicik arkadaşımız gibi çankırı tuzun internet sitesinden mi alayım.(kedicik internetten mi almış)
eşime söyledim pirzola falan alcaz diye.boşver daha fakir işi bi diyet yap diyo..:)

KİLO VERENLER

Gul_0663 -%1.46 :65::72::119::71::nazar::nazar::nazar:
umud - 1,39:71::nazar::nazar::nazar:
Ekin06- %1.30:71::nazar::nazar:
Fmgenc -%1.24:71::nazar:
Gulhatun -%1,02 :71::nazar:
kedi83 - % 0,86:71::nazar:
CANANSU60 -%63:71::nazar:

SABİT KALANLAR

Squaw:44:

KİLO ALANLAR

Gurbetçiçeği :4:

HAMİLELER

prenscim…- 500....59 kg (başlangıç 54, 20 haftalık) :19:

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

bluebottle:20:
Snowflake84:20:
Kaania :20:
RuweYDaa:20:…
ALPRMUS:20:
Erzurumlu:20:
KZCK:20:
İPEKKIZ13:20:

arkadaşlar atladığım varmı....yenilerden özellikle

Ben de verenleri tebrik ederim . Gül abla senin 1inciliğini de tebrik ederim. Mehteran yürüyüşü gibi seninki 2 ileri 1 geri:9:

kaç gün oldu ki ekşimiş
Aynı tarifteki gibi yaptım 24 saat mayalama 24 saat dolapta bekletme.2. sinde yani nohutları çıkarttıktan sonraki ilk mayalamada bir gariplik olduğunu farkettim ama dedim belki nohut mayası böyle olur. Ama olmadı. Şu an 3. aşamada mayalamada bekliyor ama bu gidişle dökeceğim. Maya sütü kesiyor çünkü.

canım listeye ekledim ama yüzdeni yazmadım kg alanlar listesindesin

haftaya 1. sıraya bekliyorum seni bu gazla ekinde 1. liğe aday o da senden önce gaza geldi hadi bakalım hanginiz daha fazla vereceksiniz....geri kalanlar kablumbağa hızında geliyoruz arkalardan:9::9::9:

Valla dedim ya haftaya yılbaşı ben Ankara'ya gidiyorum. Yılbaşı menüsü için annemler beni bekliyor. İçliköfte hindi dolma meze üzüm suyu :35::35::35: Haftaya 1. lik için söz vermeyim deeeermişim :52::52::52::52: Sen gibi 2 ileri 1 geri olabilir :9::9:

gül abla ve diğer arkadaşlar,
şuan elimde karaty diyeti ve karatay mutfağı kitapları var.kitapta diy ki her gün omega 3 alınacak 2,3 gr.bu bildiğimiz balık yağı mı
ben de kayatuzu alıcam değirmeni nerden bulabilrim.hepsiburadada falan var mıdır?kayatuzunu kedicik arkadaşımız gibi çankırı tuzun internet sitesinden mi alayım.(kedicik internetten mi almış)
eşime söyledim pirzola falan alcaz diye.boşver daha fakir işi bi diyet yap diyo..:)
Bizim diyette öyle pirzola, bonfile, organik yumurta, kaya tuzu ....:9::9::9: Karatay kızıyor neresi pahalı bu diyetin diyor. Sadece aburcubura harcamadığınız için ekonomik. Yoksa alınan herşey pahalı. :9::9::9::9:

Aynı tarifteki gibi yaptım 24 saat mayalama 24 saat dolapta bekletme.2. sinde yani nohutları çıkarttıktan sonraki ilk mayalamada bir gariplik olduğunu farkettim ama dedim belki nohut mayası böyle olur. Ama olmadı. Şu an 3. aşamada mayalamada bekliyor ama bu gidişle dökeceğim. Maya sütü kesiyor çünkü.

benimde nohut suyuyla yaptığım 2. de kesik gibi oldu ondan 3. mayaladım çok güzel oldu düzeldi

Back