hayirli cumalar hepinize, kilo veren varmi yokmu okuyyamadim ama verenleri tebrik ediyorum, darisida bize diyorum, biliyorsunuz ben dün basladin diyete, ama malesef 1,5 kilo almis olarak, bu hafta zaten listeye girememde haftaya insallah eksili sayilarla gelecegim sayfamiza... yarin gene davetim var kalabalik olacak, bugün hic zamanim yok, öglen namazi oldu burda kilip islere koyuluyorum, gec kalktimda
bugün aksama kadar temizlik yarinda hazirlik ve misafir agirlamakla gececek günüm ama bazen bu kosusturmadanda cok sikiliyorum, sakinlik, rahatlik istiyorum, hele havalar soguk disarda asiri rüzgar ve yagmur varken , simdi battaniyeyi üzerime cekip yatmak tv izlemek istiyor canim ama malesef, mecbur yapmam gereken bir davetti yapacak birsey yok, haftasonunuda atlatayimda kendimi bir müddet eve hapsedecegim, ne bir yere gidilecek, nede misafir cagirilacak, evde kendi halimde diyetimi , sporumu yapip, kafami dinleyeyim diyorum, valla inanirmisiniz gözümde büyüyor bu davet insanin iki gününü aliyor neyse bugünkü menümüde yazayim
Sabah : kkk ( cilbir yaptim yumurtalari ilk defa denedim, sonrada tereyagi ve pulbiberde cevirdim güzel oldu )
aksamm : bir kase tarhana corbasi, bir tabak tavuk tasligi kavurmasi, yaninda bol salata ve yogurt
simdilik öpüyorum arkadaslar hepinizi, kendinize iyi bakin, ben ufaktan kacayim, firsat bulabilirsem yazarim size