Allah garibana eşşeğini önce kaybettirir sonra buldurur sevindirir mişteşekkür ederim canım...evet 700+300 almıştım geçen hafta spordan bu hafta hepsi gitti sıfıra sıfır elde var sıfır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah garibana eşşeğini önce kaybettirir sonra buldurur sevindirir mişteşekkür ederim canım...evet 700+300 almıştım geçen hafta spordan bu hafta hepsi gitti sıfıra sıfır elde var sıfır
Benim bu üçüncü işte o da kesildi. Zaten yarın çıkcam evden haftaya çarşamba dönücem. Devamını getirme şansım yok.benimde nohut suyuyla yaptığım 2. de kesik gibi oldu ondan 3. mayaladım çok güzel oldu düzeldi
KİLO VERENLER
Gul_0663 -%1.46 :119:
umud - 1,39
Ekin06- %1.30
Fmgenc -%1.24
Gulhatun -%1,02
kedi83 - % 0,86
CANANSU60 -%63
SABİT KALANLAR
Squaw:44:
KİLO ALANLAR
Gurbetçiçeği
HAMİLELER
prenscim - 500....59 kg (başlangıç 54, 20 haftalık)
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
bluebottle
Snowflake84
Kaania
RuweYDaa
ALPRMUS
Erzurumlu
KZCK
İPEKKIZ13
arkadaşlar atladığım varmı....yenilerden özellikle
Abla yenilerden değil ama eskilerden unutmussun...hiç bildirim yapmayan arkadaslarin adi bile yaziyor ben yokuuuuummm ( (aglama ikonu)
Kilo veren herkesi tebrik ederim
..
Bu günkü menum
Sabah kkk
Ara armut yogurt sütlü kahve
Aksam yoğurt çorbası, patlican yemeği aycekirdegi kavrulmamis 1 kase
Su2.5 lt
Spor jillian 2/9
gül abla ve diğer arkadaşlar,
şuan elimde karaty diyeti ve karatay mutfağı kitapları var.kitapta diy ki her gün omega 3 alınacak 2,3 gr.bu bildiğimiz balık yağı mı
ben de kayatuzu alıcam değirmeni nerden bulabilrim.hepsiburadada falan var mıdır?kayatuzunu kedicik arkadaşımız gibi çankırı tuzun internet sitesinden mi alayım.(kedicik internetten mi almış)
eşime söyledim pirzola falan alcaz diye.boşver daha fakir işi bi diyet yap diyo..:)
Abla yenilerden değil ama eskilerden unutmussun...hiç bildirim yapmayan arkadaslarin adi bile yaziyor ben yokuuuuummm ( (aglama ikonu)
Kilo veren herkesi tebrik ederim
..
Bu günkü menum
Sabah kkk
Ara armut yogurt sütlü kahve
Aksam yoğurt çorbası, patlican yemeği aycekirdegi kavrulmamis 1 kase
Su2.5 lt
Spor jillian 2/9
aaaaaaaaaaaaaaaaa sabah geçen haftaki listeyi buldum topikten kopyaladım üstünde oynamalar yaptım senide ekledim format kayınca ileri geri yaptım o sırada seni eklediğim sıra kaydı demekki gelincede yeni bildirim yapanları ekledim eskileri kaydettim diye bakmadım...özür dilerim canım sdf 82 yide bildirim yapmadığı için yenilere eklemeyide unutmuşum
Benim bu üçüncü işte o da kesildi. Zaten yarın çıkcam evden haftaya çarşamba dönücem. Devamını getirme şansım yok.
Bugün sabah 9:00 da KK yaptım. Öğlen 14 gibi bir kase bademli tarçınlı keten tohumlu yoğurt yedim akşam 18:00 da 1 kase brokoli çorbası, 1 kepçe kanrıbahar, 1 kepçe taze bakla , yoğurt ve turp yedim. Şu an içerdeki odada eşim çekirdek çitliyor ve ben o odaya gitmek istemiyoruuuumm çıt çıt çıt çıt sesler buraya kadar geliyor
aaaaaaaaaaaaaaaaa sabah geçen haftaki listeyi buldum topikten kopyaladım üstünde oynamalar yaptım senide ekledim format kayınca ileri geri yaptım o sırada seni eklediğim sıra kaydı demekki gelincede yeni bildirim yapanları ekledim eskileri kaydettim diye bakmadım...özür dilerim canım sdf 82 yide bildirim yapmadığı için yenilere eklemeyide unutmuşum
ben iyisi mi kitabı tekrar okuyayaım belli başlı şeylei hatırlıyorum ama yine de okumakta fayda var.
KİLO VERENLER
Gul_0663 -%1.46 :119:
umud - 1,39
Ekin06- %1.30:
Fmgenc -%1.24:
Gulhatun -%1,02 :
kedi83 - % 0,86:
mydenizzz-0,748:
CANANSU60 -%63:
SABİT KALANLAR
Squaw:44:
KİLO ALANLAR
Gurbetçiçeği
HAMİLELER
prenscim - 500....59 kg (başlangıç 54, 20 haftalık)
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
bluebottle
sdf82
Snowflake84
Kaania
RuweYDaa
ALPRMUS
Erzurumlu
KZCK
İPEKKIZ13
arkadaşlar atladığım varmı....yenilerden özellikle
estafirullah abla özür falan dileyipte beni yerin dibine sokma..kaç yaş büyüksün benden ne özrü:))
sadece unutulacak hatun muyum diye şaşırdımmmm
abla eline koluna sağlık tekrar yayınlamasaydın keşke...atladığım var mı demesen söylemeyecektim..sonuçta sonucu biliyorum, zaten kayda değer bi başarımda yoktu....
bu arada yılbaşından sonra 10 ocak günü olan listeyi ben yapabilirim..bu gün işim çoktu,,,o yüzden talip olmadım..iyi ki de olmamışım..yarım saat öncesine kadar çok telaşım vardı yine
abla ben daha başlamadım...daha bugün kek yedim::haftaya bismillah diyip başlayacağım inşallah..:)
ben seni unuturmuyum canım sen ilk gözağrılarımdansın
özrün yaşı olmaz canım hata yapan herkes özür dilemeyi bilmeli.... sen yerin dibine girme ben nasıl olur diye girdim zaten...