• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

rumuz:umud
başlangıç tarihi: 23.12.2013
başlangıç kilosu:78.80
geçen hafta: 78.80
bu hafta:77.700
fark: -1100
toplam fark: 1.100
beden: 42-44
spor: tuğba özayla fıtness (haftada 3 gün)
boy:1.70
hedef: 65
yüzde: ?

bu ilk haftam ve ilk bildirimim kilo vermeye başaldım bilee :16::16::16:

Günaydın ,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah,tereyağında peynirli yumurta ile kkk
Öğlen,ciğer -salata bol yeşilikli-ayran
Akşam ,yalancı paça/işkembe çorbası-salata-ayran-meyve

Aralarda limonlu su-su ,sütlü kahve

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 59,50
Bu hafta: 59
Fark: -500 gr
Toplam fark :5 kg.(19.haftamı bitirdim):49::49:
Spor: Haftada 5 gün 30 dk.yürüyüş
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

Çok enerjik başladım güne,herkesin duası kabul olsun inşallah :)))))

:nazar::nazar::nazar:

Hamilesin ama bizden fazla kilo veriyorsun. :17::52:

Aman dikkat,gül ablacığımın önerdiği gibi ılık limonlu su iç çok iyi gelir,iyileşirsin..

Birde ben size birşey sormak istiyorum..Köftenin içine ekmek koymuyorsunuz dimi? Nasıl yapıyorsunuz ? içeriğini yazarmısınız bana :))

Ben pişirirken yağ sürdüğüm tepsiye dizip fırının ızgara ayarında pişiriyorum ya da tavada zeytinyağında çeviriyorum..
Ben kuru köfteye azıcık ekmek içi koyuyorum 3-4 yemek kaşığı kadar yarım kiloya ve ızgara tavam var onda yağsız pişiriyorum. Sulu köftelerde ince bugur kullanıyorum. Ama kuru köftede de ince bulgur kullanabilirsin. Yarım kilo kıymaya 1 fincan bulguru azıcık kısır yapar gibi ıslatırsan köfteye katabilirsin.

Öncelikle tebrik ederim.
Yüzdeyi şöyle hesaplıyorsun. (Fark x 100)/ bir önceki kilon. Yani 1 haftalık kilo farkını 100 le çarpıp bir önceki hafta kilona bölüyorsun.

Yaa abla ben yılbaşından çok korkuyorum. Kardeşlerim benden meşhur iç pilavlı hindi dolmamdan istiyorlar. Acaba yarısını bulgurlu mu yapsam ki? Azıcık birşeylerde içeriz sanki. Benim doğumgünün bana pasta alırlar yok ben pastamdan yemeyeceğim mi diyeceğim :52::52::52::52: Yılbaşı akşamı yemeğe saat 8 gibi başlanır zaten melere önce sonra yavaş yavaş diğerleri. Ayyyy geliyorlar soldan soldan :52::52::52::52::52::52::52:

ne kadarda kaçamak yapmayın desem coğunuz yapacaksınız özel gün diye...:9::9:

yılbaşında hafif kaçamak yapın ama dikkatli olun abartmayın :20:

...sonrada bol sporla telafi yapacaksınız ama..:21::21::21:

:46::46::46: daha tam yapamadığın halde bu kadar veriyorsun:9: birde tam uygulasan daha çok vereceksin....zamanla rayına oturacak bunada şükür

ne kadarda kaçamak yapmayın desem coğunuz yapacaksınız özel gün diye...:9::9:

yılbaşında hafif kaçamak yapın ama dikkatli olun abartmayın :20:

...sonrada bol sporla telafi yapacaksınız ama..:21::21::21:

ahhahahahha tamam gül abla :9::9::9:
ertesi güne bollll spor. ben de başlamak istiyorum şu yaptığınız sporlarra tibet vs

ben çıkıyorum buraya kadar olanları hazırladım gelince yeni bildirenleri ekler yayınlarım saat kaç olur bilmiyorum gezme dönüşü bir yere uğrayıp kardeşimin aldığı bluzu değiştireceğiz. oradan pazara uğrayıp yeşillik alacağım derken saat kaç olur bilmem gece 12 deeeeeermişimmmm:52::52::52: byeeeeeeee

bu bana ders olsun haftaya inşallah vermiş olurum.

Sevgili squawcigim,bu olayi neden bir ders-ceza gibi algilayip kendini uzuyorsun.Nacizane bir ablan olarak,kilo verme olayini keyfini yasayabilecegin bir hedefin olarak gorursen hem yasam tarzi haline gelir,bikkinlik yapmaz ve beyin ac birakilacagim diye kitlenmez,yaglar ve kilolar direnc gostermeden kendiliginden giderler.Ayrica bizlerde burada her konuda seve seve yardimci oluruz canim.Bugunden itibaren butun dostlarimin menulei kusursuz ornek menulerdir,insaalah haftaya sonuc kalbine gore olacaktir canim.

Sevgili squawcigim,bu olayi neden bir ders-ceza gibi algilayip kendini uzuyorsun.Nacizane bir ablan olarak,kilo verme olayini keyfini yasayabilecegin bir hedefin olarak gorursen hem yasam tarzi haline gelir,bikkinlik yapmaz ve beyin ac birakilacagim diye kitlenmez,yaglar ve kilolar direnc gostermeden kendiliginden giderler.Ayrica bizlerde burada her konuda seve seve yardimci oluruz canim.Bugunden itibaren butun dostlarimin menulei kusursuz ornek menulerdir,insaalah haftaya sonuc kalbine gore olacaktir canim.

çok teşekkür ederim ilginize. sanırım benim motiveye çok ihtiyacım var.

ben çıkıyorum buraya kadar olanları hazırladım gelince yeni bildirenleri ekler yayınlarım saat kaç olur bilmiyorum gezme dönüşü bir yere uğrayıp kardeşimin aldığı bluzu değiştireceğiz. oradan pazara uğrayıp yeşillik alacağım derken saat kaç olur bilmem gece 12 deeeeeermişimmmm:52::52::52: byeeeeeeee

Ahhh Gulcugum,beni de bekleyin hemen hazirlanip size katilayim demek isterdim.Saglikla gidip gelin insaallah.

hemen biildirim yapayımm

rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 64.4
bu hafta:63.6
fark:-800
toplam fark:2.2
beden:38-40
boy:1.58
spor: leslie veya30dk yürüyüş.. hergün toplamda 20dk merdiven inip çıkma. ip atlama oklava hareketi
hedef:53
yüzde:.-1.24

Iyi geceler arkadaşlar, cok kosturmacali ve misafir agirlamali bi aksamdi..çaylar içildi sohbetler edildi..simdi gitti misafirler bende hemen buraya...
Sabah tarti bana surpriz olacak.1 haftadir tartilmiyorum...
yalniz sirt agrim beni bunaltiyor..bu gidişle 3. Leveli yapmayacağım

Neyse sabah sucuklu yumurta bol ceviz, peynir, 15 zeytin:) turp ,havuç ve nar yedim...

Arada elma ve yoğurt yedim.sutlu kahve

Aksam çeşit coktu ( çok şükür) azar azar yedim..yarmali yoğurt çorbası, barbunya, patlican yemegi (yazdan konserve yapmıştım) 2 kaşık bulgur pilavı, 2-3 çatal salata
Su 2.5 lt
Yeşil çay yok (aktardan açık alacağım)
Spor 2/8 jillian ,200 ip atlama
sırt ağrısı da kötü olur dikkat et bi kaç gün zorlama maşallah yine iyi yapıyosun ben izlerken yoruluyorum kadını:53:

benimde misafir çoktu akşam.. işten koştur kdştur gel misafir ağırla. bi de gidince herkes bugünün yemeğini yaptım öldüm yoorgunluktan:50:
benimde menümde keşkek pilavı vardı.. sende çorbasını yapmışsın:56:ttartı öncesi iyi olmadı ama ne yapalım :9:yanında et yemeği yedim o kadar diğer yaptıklarımı yemedim ..
h

hayirli cumalar hepinize, kilo veren varmi yokmu okuyyamadim ama verenleri tebrik ediyorum, darisida bize diyorum, biliyorsunuz ben dün basladin diyete, ama malesef 1,5 kilo almis olarak, bu hafta zaten listeye girememde haftaya insallah eksili sayilarla gelecegim sayfamiza... yarin gene davetim var kalabalik olacak, bugün hic zamanim yok, öglen namazi oldu burda kilip islere koyuluyorum, gec kalktimda :1: bugün aksama kadar temizlik yarinda hazirlik ve misafir agirlamakla gececek günüm ama bazen bu kosusturmadanda cok sikiliyorum, sakinlik, rahatlik istiyorum, hele havalar soguk disarda asiri rüzgar ve yagmur varken , simdi battaniyeyi üzerime cekip yatmak tv izlemek istiyor canim ama malesef, mecbur yapmam gereken bir davetti yapacak birsey yok, haftasonunuda atlatayimda kendimi bir müddet eve hapsedecegim, ne bir yere gidilecek, nede misafir cagirilacak, evde kendi halimde diyetimi , sporumu yapip, kafami dinleyeyim diyorum, valla inanirmisiniz gözümde büyüyor bu davet insanin iki gününü aliyor neyse bugünkü menümüde yazayim
Sabah : kkk ( cilbir yaptim yumurtalari ilk defa denedim, sonrada tereyagi ve pulbiberde cevirdim güzel oldu )
aksamm : bir kase tarhana corbasi, bir tabak tavuk tasligi kavurmasi, yaninda bol salata ve yogurt

simdilik öpüyorum arkadaslar hepinizi, kendinize iyi bakin, ben ufaktan kacayim, firsat bulabilirsem yazarim size :54:

Gurbetcicegim,bugun de devam degil mi guzelim? Aksam misafirlikte sadece cay ictin degil mi canim ?Etini ve kemigini bize emanet etmeseydin evvel allah , bu kadar derinlemesine irdelemiyecektim.Amacimiz mantolar ciktiginda incecik hirkalarin altindan sirtimizdan belimizden kat kat yaglar fiskirmasin insaallah.:nazar:

sırt ağrısı da kötü olur dikkat et bi kaç gün zorlama maşallah yine iyi yapıyosun ben izlerken yoruluyorum kadını:53:

benimde misafir çoktu akşam.. işten koştur kdştur gel misafir ağırla. bi de gidince herkes bugünün yemeğini yaptım öldüm yoorgunluktan:50:
benimde menümde keşkek pilavı vardı.. sende çorbasını yapmışsın:56:ttartı öncesi iyi olmadı ama ne yapalım :9:yanında et yemeği yedim o kadar diğer yaptıklarımı yemedim ..
h

:1:gerçekten izlemek bile yetiyor yorulmak için..3.bölümü seyrettimde gözüm korktu ama hırsta yaptım..bilmiyorum ne olacak..ciddi incelme sağladı ama kilo vermemi de baltaladı bu spor 2 gün sonra tekrar ölçülerimi alacağım merak ediyorum...teşekkür ederim maşallahın için canım..eminim sende yaparsın istersen ama zaten spor yapıyorsun sen:21::21:hepsi birden çok ağır olur:nazar:

keşkek dedin bitirdin beni daha öncede yazmıştım sanırım burada çokkkk severim ve çok özledim..en iyisi annemden isteyimde yapsın..benimde kaçamağım keşkek olsun
misafir güzelde doğru zamanda geniş geniş ağırlamak daha rahat oluyor..ben günlerdir ayak üzeri misafir ağırlıyorum, hepsinden son 5 dakikada haberim oluyor, neyse bunada şükür allah eksikliğini göstermesin

sen birde çalıştığın için ertesi günü düşünmen gerekiyor..kolay gelsin valla çalışırken daha zor oluyor ev işi misafir..

:1:gerçekten izlemek bile yetiyor yorulmak için..3.bölümü seyrettimde gözüm korktu ama hırsta yaptım..bilmiyorum ne olacak..ciddi incelme sağladı ama kilo vermemi de baltaladı bu spor 2 gün sonra tekrar ölçülerimi alacağım merak ediyorum...teşekkür ederim maşallahın için canım..eminim sende yaparsın istersen ama zaten spor yapıyorsun sen:21::21:hepsi birden çok ağır olur:nazar:

keşkek dedin bitirdin beni daha öncede yazmıştım sanırım burada çokkkk severim ve çok özledim..en iyisi annemden isteyimde yapsın..benimde kaçamağım keşkek olsun
misafir güzelde doğru zamanda geniş geniş ağırlamak daha rahat oluyor..ben günlerdir ayak üzeri misafir ağırlıyorum, hepsinden son 5 dakikada haberim oluyor, neyse bunada şükür allah eksikliğini göstermesin

sen birde çalıştığın için ertesi günü düşünmen gerekiyor..kolay gelsin valla çalışırken daha zor oluyor ev işi misafir..

Mydenizzzcigim,sirtin nasil oldu canim ? Cok daha iyi olmani dierim guzelim.Tabii bu arada sogukta herseyi kotu etkiliyor.Mumkun oldugu kadar koruyun ve sicak tutun kendinizi canlarim.

Hamilesin ama bizden fazla kilo veriyorsun. :17::52:

Bu hafta böyle oldu kedicik,düzelirim alırım haftaya..

Ben kuru köfteye azıcık ekmek içi koyuyorum 3-4 yemek kaşığı kadar yarım kiloya ve ızgara tavam var onda yağsız pişiriyorum. Sulu köftelerde ince bugur kullanıyorum. Ama kuru köftede de ince bulgur kullanabilirsin. Yarım kilo kıymaya 1 fincan bulguru azıcık kısır yapar gibi ıslatırsan köfteye katabilirsin.

Teşekkür ederim,ekmek içi bende koyuyordum,buzluktakiler bitti..Tekrar yapıcam,bulgur aklıma geldi ama hoş olurmu bilemedim..
Sağolun..

Gül ablacım güle güle git :))

Canan ablacım yaza inşallah herkes istediği kiloda olur,montları atarsınızzzz incecik çıkarsınız içinden..
Ben biraz göbekli gezerim ama kışa yetişirim size :)

Ekincigim,adasim yavrum,sende aynen Gulcugumun dedigi gibi ilik su ihlamur bol limonlu,hatta ihlamurum icine cubuk tarcin da koyabilirsin bire bir faydali oluyor.Cok gecmis olsun canim.

Back