Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

bence hareket iyi ama hzli yag yakimi icin aksamlari spor yada yuruys yap yemekten sonra ozaman leptin daha hzli enerjiye dönusturiyo yaglari ben 3hafta 4kilo verdim burda cok kilo veren kişiler var bu arada a'yi bulamadim

bence hareket iyi ama hzli yag yakimi icin aksamlari spor yada yuruys yap yemekten sonra ozaman leptin daha hzli enerjiye dönusturiyo yaglari ben 3hafta 4kilo verdim burda cok kilo veren kişiler var bu arada a'yi bulamadim

ya KPSS var ve kütüphane durumları.. Gündelik hayatta aslında çok hiperaktifim ama. Hem ders hem diyet hakikaten gücm takatim kalmıyor. Bilemedim şimdi ya.

Sayfanın en altında cevapla kısmında B I U yazıyor ya onun yanında altı çizili A var ona tıklıyorsun.

karatay diyeti oyle guc kaybettiren bi diyet dgl aşlinda sen birebir uymuyosan oyuzdn guc kaybediyosundur

kac gundur uygluyosun karatayi

tam bir hafta oldu bugün..
ya derslerle bir olunca bir de ben çok abur cubur yerdim bırakınca haliyle..
beslenme şeklimi değiştirdim kolay değil ben iki saatte bir bir şey yerdim yani.
yoksa sabah 9 da yaptığı kahvaltı beni akşam 6 7 lere kadar tok tutuyor..
karatay hakkatten yaradı bana :KK70:
ama kütüphane, git gel, dersler, evde kendime uygun yemek yap derken çok yoruluyorum.

ders çalışınca sürekli çay, Türk kahvesi bir şeyler içiyorum... yanına hep bir şey arıyorum atıştırmaya.. yani gündüzleri. akşam 7 den sonra sadece su içiyorum.

neyse arzucuk25 benim gözlerden uyku akıyor...
iyi geceler :)

ççççç.jpg

saul ablam ellerine saglik leptin durmadan yag yakar inşallah ne yapcagmizi anlamadim su sukadar kilo vermismi siralama dedign
evet canım her pazartesi ben yapıyorum ya sıralıyorum onu her hafta birimiz yapalım, eskiden de öyleydi sonra sağolsun kedi83 ben yaparım dedi aylarca o yaptı işleri çıkınca yapamayacağını söyledi o zamandan beride ben yapmaya çalışıyorum ama işlerim çalıştığım için sıkıntı oluyor
Selam :)
Sabah. 2 yumurta 10 zeytin peynir. 1 çay b fındık 1 çay b süt 3 kayısı domates şekersiz çay

Aksam. 1 tabak ıspanak. 1 tabak kabak.
Yoğurt. Salata ve az tavuk

Hepimiz incecik dal gibi olacağız inşallah
kışın domates yerine havuç ve turp yiyoruz canım, sabaha da yeşillik eklemen lazım
ben geldimmmm :KK25: herkese iyi geceler:KK66:
aramıza hoşgeldinizzzzzzz

arkadaşlar benim KPSS' ye hazırlanma gibi bir çilem var..
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden yeni mezun oldum..
Karatay' ın iki kitabını da okudum ve uyguluyorum. Zaten yıllardır ailecek doğal beslenirdik sadece marketten bir şey almamaya dikkat ediyorum. Tabi şeker, un ve glisemik indeksi yüksek ürünlere de dikkat ediyorum.
Yalnız bir sorun var: Pazar Pazartesi sıkı bir spor yapıyorum onun dışında sabah 10 akşam 7 kütüphanedeyim ve yürüyerek gidip geliyorum. Çalışırken verdiğim molalarda da mescide gitmek veya çay içmek için hareket ediyorum. Çok mu hareketsizim ?.
Bu arada 2 öğün besleniyorum ama beni biraz zorluyor çünkü sabah 5 akşam 23 ayaktayım.
kütüphaneye giderken kaç dkk yürüyorsun

sen 2 öğün beslenme canım o kadar saat aç kalamazsın hem yenisin hem çok erken kalkıyorsun

sen 2 öğün beslenme canım o kadar saat aç kalamazsın hem yenisin hem çok erken kalkıyorsun

Ben iki öğün beslenmeyi peygamberimizin sav sünneti diye yapmaya başladım ama sonradan öğrendim ki İbni Sina, Karatay, Ahmet Rasim Küçükusta gibi isimler hep iki öğün yemeyi tavsiye ediyor.

Hatta İbni Sina "İki öğün sağlıktır, üç öğün hastalıktır." diyor Tıp Kanunu isimli kitabında.

İki öğüne alıştım öğlen belki bir havuç ya da turp veya salatalık yiyorum çok acıkırsam. Benim asıl sıkıntım atıştırmalık olayı. Çayın kahvenin yanına ne yiyip içiyorsunuz ?.

Kütüphaneye 20 dk gidiş 20 dk geliş olarak 40 dk sürüyor yürüyüşüm.
Bir de her üç saatte bir yarım saat ara veriyorum o zaman da çay, su içmek için ya da mescide gitmek için tekrar yürüyorum.

Kütüphaneye 20 dk gidiş 20 dk geliş olarak 40 dk sürüyor yürüyüşüm.
Bir de her üç saatte bir yarım saat ara veriyorum o zaman da çay, su içmek için ya da mescide gitmek için tekrar yürüyorum.
Sabah kahvaltından 4-5 saat sonra çayın yanına kuruyemiş yiyebilirsin. Sabah yediğin 1 çay bardağı kuruyemişi 2'ye bölüp yarısını sabah, yarısını öğlen yiyebilirsin. Sabah kahvaltıda kayısı yemediysen, kuru erikte olabilir. Öğlen yediğin kuruyemişin yanına ekleyebilirsin.

X