- 7 Ocak 2015
- 47
- 47
anacim su renkleri nerdn yapiyosunun?
A harfi var ya altı çizili ona tıklayınca oluyor :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anacim su renkleri nerdn yapiyosunun?
bence hareket iyi ama hzli yag yakimi icin aksamlari spor yada yuruys yap yemekten sonra ozaman leptin daha hzli enerjiye dönusturiyo yaglari ben 3hafta 4kilo verdim burda cok kilo veren kişiler var bu arada a'yi bulamadim
ben tlfondan giriyorum o yuzdn gözukmyo sanirim
telefondan girince bakacağım söz :) :)yani :-(
kac gundur uygluyosun karatayi
evet canım her pazartesi ben yapıyorum ya sıralıyorum onu her hafta birimiz yapalım, eskiden de öyleydi sonra sağolsun kedi83 ben yaparım dedi aylarca o yaptı işleri çıkınca yapamayacağını söyledi o zamandan beride ben yapmaya çalışıyorum ama işlerim çalıştığım için sıkıntı oluyorsaul ablam ellerine saglik leptin durmadan yag yakar inşallah ne yapcagmizi anlamadim su sukadar kilo vermismi siralama dedign
kışın domates yerine havuç ve turp yiyoruz canım, sabaha da yeşillik eklemen lazımSelam :)
Sabah. 2 yumurta 10 zeytin peynir. 1 çay b fındık 1 çay b süt 3 kayısı domates şekersiz çay
Aksam. 1 tabak ıspanak. 1 tabak kabak.
Yoğurt. Salata ve az tavuk
Hepimiz incecik dal gibi olacağız inşallah
aramıza hoşgeldinizzzzzzzben geldimmmm herkese iyi geceler
kütüphaneye giderken kaç dkk yürüyorsunarkadaşlar benim KPSS' ye hazırlanma gibi bir çilem var..
Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünden yeni mezun oldum..
Karatay' ın iki kitabını da okudum ve uyguluyorum. Zaten yıllardır ailecek doğal beslenirdik sadece marketten bir şey almamaya dikkat ediyorum. Tabi şeker, un ve glisemik indeksi yüksek ürünlere de dikkat ediyorum.
Yalnız bir sorun var: Pazar Pazartesi sıkı bir spor yapıyorum onun dışında sabah 10 akşam 7 kütüphanedeyim ve yürüyerek gidip geliyorum. Çalışırken verdiğim molalarda da mescide gitmek veya çay içmek için hareket ediyorum. Çok mu hareketsizim ?.
Bu arada 2 öğün besleniyorum ama beni biraz zorluyor çünkü sabah 5 akşam 23 ayaktayım.
kütüphaneye giderken kaç dkk yürüyorsun
sen 2 öğün beslenme canım o kadar saat aç kalamazsın hem yenisin hem çok erken kalkıyorsun
kütüphaneye giderken kaç dkk yürüyorsun
sen 2 öğün beslenme canım o kadar saat aç kalamazsın hem yenisin hem çok erken kalkıyorsun
Sabah kahvaltından 4-5 saat sonra çayın yanına kuruyemiş yiyebilirsin. Sabah yediğin 1 çay bardağı kuruyemişi 2'ye bölüp yarısını sabah, yarısını öğlen yiyebilirsin. Sabah kahvaltıda kayısı yemediysen, kuru erikte olabilir. Öğlen yediğin kuruyemişin yanına ekleyebilirsin.Kütüphaneye 20 dk gidiş 20 dk geliş olarak 40 dk sürüyor yürüyüşüm.
Bir de her üç saatte bir yarım saat ara veriyorum o zaman da çay, su içmek için ya da mescide gitmek için tekrar yürüyorum.