- 29 Ağustos 2013
- 678
- 1.197
Olsun canım ben acelem olmasada karışık kuruşuk yazdığım için farketmez rahat ol.Canım benim yağ aslında en tatlı zamanları anın tadını çıkar valla başka bir tane dahada düşünmüyorsa dahada tadını çıkar çünkü bir daha bebek sevemiyeceğiz torunlar olana kadar biz o yüzden ufağı kocaman oldu hala yiyiyoruz resmen eşimin sülalesindede en küçük o onlarda resmen yiyiyor çocuğu erkek çocuğu dha masum oluyor kıza oranla yaptığı yaramazlığı erkek saflığıyla yapıyor oy kurban olurum ben cicişler yasen anlatırken ben benimkini yedim sayende.Benim dana kocayıda sorma aynen yemeği ısıtmak bile zor geliyor hazır yemeği düşün ne yapıcaz onları bilmem.Canım sağol..evet evet o öğütücüyü kullanabiliyoruz..oyle yazmışlar zaten..
Soğan sarımsak ayy ayy veririm bende ne olacak canım koksun.
Maşallah benim oğlan gibi..o da yapar yer..bana demez bile..akşamları yumurta sucuk yapar oturur yer..meyve yer..adam yaa...eşimde kılını kıpırdatmaz 3 gün aç kalır yine kalkıp yemez..oğlumda bana çekmiş..hiç minneti yok kimseye..
bakalım kıvanç nasıl olacak..gece de uyumadı gülüyor bize..biz ona kızıyoruz uyu diye hala gülüyor..aramızda mıncık mıncıklayarak uyuttuk..sabahın 6 sında kalktı..artık ben giderken uyuttum da çıktım..kayınvalidem geldi artık o yanında...
ay karışık kuruşuk yazıyorum aceleden o kadar iş var ki..:)