- 24 Şubat 2007
- 46
- 21
Kestane karbonhidrat demek ,işte o nedenle cısssssskızlar karatay diyetinde kestanenin yeri var mı .malum mevsimi çok da severim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kestane karbonhidrat demek ,işte o nedenle cısssssskızlar karatay diyetinde kestanenin yeri var mı .malum mevsimi çok da severim
Hastalık meselesini bilemem ama,ben bu beslenme şeklinde büyük hayal kırıklığı yaşadım.Oysa büyük bir inançla başlamıştım.Belim ve göbeğim büyüdü,kollarım kalınlaştı,pantalonlarıma giremiyorum ve tişörtlerimin kolları daraldı.Bütün bunlar bu beslenme şekline başlamayla birlikte 6 ay içinde ortaya çıktı.Bir hastalığım zaten yok ,diyete başlarken 56 kiloydum,boyum 168,1989 dan beri sporla yatıp kalkıyorum.Menopozla birlikte göbeğim çıktı,düzenli spor yaptığım ve karbonhidratı iyice azalttığım halde.Sırf göbek için bu beslenme şekline 26 nisanda başladım.Günde yüksek tempolu 40 dakika yürüyüş sonra 45-50 dakika abdominal ağırlıklı pilates.Fakat baktım kilo artıyor,protein beslenmesi olduğundan herhalde kas oluşuyor diye düşünüp devam ettim,ancak göbek büyüdü belim kalınlaştı.Hatta ablam ve eniştem bu beslenme şeklini hiç ciddiye almadıkları halde,ben çok inanmıştım işe yarayacağına.Şimdi bana, ne diyorlar,siz tahmin edin.Korkudan tartılamıyorum.Tam bir HAYAL KIRIKLIĞI.
Rumuz pufboregi
Dogum:28 Şubat 2014
Başlangıç kilo: 83
Geçen hafta : 66.5
Bu Hafta : 65.7
Fark : -800 gr
Toplam Fark : -17.3
Spor : emzirme, bebis slingte yuruyus
Beden : 38-40
Boy : 1.70
Hedef : ilk 58 ikinci 55
Yüzde : -1.2
Inanamiyorum bayramda kilo aldim diye cok uzulmustum.gul abla dediğin gibi ödemmis herhalde.baksana aldim sandigim kilo gitti hatta ustune 800gr da gitti.cok sukurr. Kacamaksiz gecen saglikli ogunler diliyorummm
Gecmise bakamadim...dun gece 12 den sonra gidecegimiz bwlli oldu 1 de ciktim isten eve git valiz hazirla yat 3 oldu bel agriisindan uyuyana kadar 3.5 oldu 4 te kalktim kkk yapip hazilrnaip 4.45 te ciktim sofor gelmisti....hala ayakta ve uykusuzum burada sâât 1 e 20 var hala calisiuoruz.... yarin sabah babymom um gelecek yanima ben cikamiyorum ....simdiden heyecanlandim citirimi ve onun citir bebiisini gorecegim icin
evet kahvaltıda pek yiyemiyorum canım.burası küçük bir ilçe 1 tane market var ve günlük süt bulma imkanım yok.mecburen uht süt içiyorum.Zaten onu da nöbetci olduğum günlerde,taşıması pratik olduğu için.evde bulunduğum zamanlarda süt içmem pek.Yoğurdumu evde yapıyorum zaten.teşekkür ederim cevabın için.yumurta yerine kahvaltıma ne ekleyebilirim ki?peynir yiyorum zaten
Yanitim geç oldu kusura bakma, ben günlük sütümu marketten alıyorum oğlum kapidan aldigimi icmiyor diye..kızlar karatay diyetinde kestanenin yeri var mı .malum mevsimi çok da severim
Maşallah kizina canım çok sevindim anne sütü aliyor olmasina ve en önemlisi güzel bi lohusalik gecirmene..herkese nasip olmaz, darisi bizlere.. ben şimdiden 3.sezaryenden nasıl kalkarim derdindeyim 2 cocuk daha var nasıl dinlenip iyileseceksem artık!Hoşbulduk canım. Zaman ne çabuk geçiyor değil mi? Şurda doğumuna ne kalmış. Sen de sağlıkla alırsın kucağına inşallah bebeğini.
Sütümün maşallahı var ama kızımın da maşallahı var. Çok obur. Öyle hızlı büyüdü ki. Şimdiden 5Kg oldu. Sütümü günde 1 kez sağıyorum. Buzlukta yer kalmadı döküyorum çoğunu. Şimdiye kadar ben de yanlış şeyler yedim ama artık yemeyeceğim inşallah.
Kızım bana benziyor. Herkes bana benzetiyor. Tombalak :))
Erken doğum için üzüldüm. Ama endişelenme artık yolun çoğunu tamamlamış. 32. haftada benim de kasılmalarım oldu 1 gece hastanede yattım 2 hafta ilaç kullandım. 38. hafta çatı muayenesi yapıldı çatı dar dedi dr. ama normal doğuma engel değil dedi. Kızım da iriydi. Riske alamadım korktum 39. hafta sezeryan olsun dedim. Sabah dr kontrolü verdi nsts de hafif sncı vardı 1cm kadar da çılma var dedi yarın 5 te gel alalım sezeryana dedi. Sonra biz eve döndük. Öğlen 1 gibi az bir şey yemek yedim. Sonra karnım iyice sertleşmeye başladı elim yüzüm değişti. Annem sen doğurcan dedi. 2 gibi dr u aradım gel hemen dedi. Gittim yemek yedim diyince bekleyelim dedi sonra bir muayene etti açılma 5cm olmuş bu beklemez deyip apar topar aldılar sezeryana. 3730Gr 52 cm doğdu tombik kızım. Koca koca yanakları vardı. :)) Yani anlayacağın bir şey anlamadan ben doğumu yarılamışım. Sezeryanım sıkıntılı geçmiş o anda çaktırmadı dr sonra söyledi. Kanama fazla oldu rahim zor toparladı dedi. Zaten geç aldılar odama. Spinal olduğu halde 3 te bebek doğdu ben 5 te anca odama gidebildi. Çifter çifte kan ilacıyla 3-4 haftada toparlandım. Şimdi çok iyiyiz. Lohusalığım çok güzel geçti çok şükür. Kızızm akşamları biraz huzursuz huysuz onun harici herşey yolunda.
Diğer arkadaşlardan özür diliyorum biraz sıktık onları konu dışı sohbetle. Kusura bakmasınlar artık.
Sen de hayırlısıyla kurtulursun umarım. Umarım senin de lohusalığın güzel geçer. Ama 3 çocuk zor olur küçük oğlun daha küçüktü sanırım. İlgi ister kıskanır. Allah kolaylık versin.Maşallah kizina canım çok sevindim anne sütü aliyor olmasina ve en önemlisi güzel bi lohusalik gecirmene..herkese nasip olmaz, darisi bizlere.. ben şimdiden 3.sezaryenden nasıl kalkarim derdindeyim 2 cocuk daha var nasıl dinlenip iyileseceksem artık!
Dogumunda çok şükür sorunsuz geçmiş kan kaybinin fazla olmasi kötü olmuş ama neyse ki toparlarlanmissin.kizinda maşallah tosun doğmuş cidden : ) sevsinler onu yakinda akşam huzursuzluklari da geçer. .bol bol arabayla gezdirin ekincim arabada sakinlesirmis kolik bebekler:) çaylar falan oluyor iciyorsundur belki ama yine de yazayım dedim gaz sancilarina iyi gelir kuzunun
Biz de bu gün kontrole gideceğiz dedigin gibi zaman çabuk geçiyor artık sona geldim.sabirsizlik hat safhada eski kiyafetlerimi özledim. Az kilo alayim derdine iyi kastım kendimi şu an+11 kg almış durumdayim..
merhaba.karatayla kilo alani hatta bahsettiginiz hale geleni hic duymadim.bence bu beslenme sekliyle alakali diil durumunuz.hormon testlerinizi yaptirdiniz mi?menopoza girdiginizi soylemissiniz.hormonlarıniz farklilasmis.bi baktirin derim.bir de arkadaslarin soyledigi gibi d vitamini onemli.karatay kitabinda da bahsetmis.tum önerilerime uyuldugu takdirde kilo veremiyorsaniZ d vitamini eksikliğiniz, b12 eksikliginiz,omega eksikliginiz olabilirHastalık meselesini bilemem ama,ben bu beslenme şeklinde büyük hayal kırıklığı yaşadım.Oysa büyük bir inançla başlamıştım.Belim ve göbeğim büyüdü,kollarım kalınlaştı,pantalonlarıma giremiyorum ve tişörtlerimin kolları daraldı.Bütün bunlar bu beslenme şekline başlamayla birlikte 6 ay içinde ortaya çıktı.Bir hastalığım zaten yok ,diyete başlarken 56 kiloydum,boyum 168,1989 dan beri sporla yatıp kalkıyorum.Menopozla birlikte göbeğim çıktı,düzenli spor yaptığım ve karbonhidratı iyice azalttığım halde.Sırf göbek için bu beslenme şekline 26 nisanda başladım.Günde yüksek tempolu 40 dakika yürüyüş sonra 45-50 dakika abdominal ağırlıklı pilates.Fakat baktım kilo artıyor,protein beslenmesi olduğundan herhalde kas oluşuyor diye düşünüp devam ettim,ancak göbek büyüdü belim kalınlaştı.Hatta ablam ve eniştem bu beslenme şeklini hiç ciddiye almadıkları halde,ben çok inanmıştım işe yarayacağına.Şimdi bana, ne diyorlar,siz tahmin edin.Korkudan tartılamıyorum.Tam bir HAYAL KIRIKLIĞI.
saol cnm bnm.darisi basina. Tum kilolar pitir pitir dokulsuuunharikasin hedefe cok az kaldi citir annecik
cnm merhaba.bnm kizim da kolikti.6 aylik oldugunda gecti anca.umarim seninki daha kisa surede gecer.aksam 9 da bi basliodu aglamaya gece 12 ye dek.kabustu resmen. Ne damla ise yaradi ne yiyecekler.ztn bu onlemler psikolojikmis.anne baba rahatlasin diye. Ben havluyu utuyle isitip karnina koyuyordum iyi geliyordu.bir de kolik muzikleri varHerkese iyi akşamlar,
Sabah 9:00
Sen de hayırlısıyla kurtulursun umarım. Umarım senin de lohusalığın güzel geçer. Ama 3 çocuk zor olur küçük oğlun daha küçüktü sanırım. İlgi ister kıskanır. Allah kolaylık versin.
Arabayla gezmeyi seviyor evet. Ama akşamları arabaya in tekrar çık üşeniyoruz. Aslında kızımın akşam huzursuzluğu gaz sancısı değil, bildiğin huzursuzluk. Gaz olduğu zaman ıkınıyor, kızarıyor, farkediliyor, ama akşamları mızmız huysuz. Algıları kuvvetli sanırım, ışık mı rahatsız ediyor, karanlık mı bilmiyorum.
Çayları denemedim biliyorum da dr önermedi, bitkisel bir şurubumuz var, bir de probiyotik alıyoruz masaj v.s bol kmyon yiyorum...
Herkese iyi akşamlar,
Sabah 9:00
Sen de hayırlısıyla kurtulursun umarım. Umarım senin de lohusalığın güzel geçer. Ama 3 çocuk zor olur küçük oğlun daha küçüktü sanırım. İlgi ister kıskanır. Allah kolaylık versin.
Arabayla gezmeyi seviyor evet. Ama akşamları arabaya in tekrar çık üşeniyoruz. Aslında kızımın akşam huzursuzluğu gaz sancısı değil, bildiğin huzursuzluk. Gaz olduğu zaman ıkınıyor, kızarıyor, farkediliyor, ama akşamları mızmız huysuz. Algıları kuvvetli sanırım, ışık mı rahatsız ediyor, karanlık mı bilmiyorum.
Çayları denemedim biliyorum da dr önermedi, bitkisel bir şurubumuz var, bir de probiyotik alıyoruz masaj v.s bol kmyon yiyorum...
Bugun kahvaltida menemen ve peynir yedim.findik ve bademle. Aksama ne yapcam hiiic bilmiyorum.canim cok sıkkın. Kpss den 80.2 almıştım.kredi yurtlar kurumuna basvurdum. Bugun sonuclar aciklandi. 0.2 puanla kacirdim cok mutsuzum. Ve bunun kacmasinin tek sebebi bilerek yuksek puanlilarin basvurmasi.hicbiri mulakata gitmeyecek.sirf cok dusuk puanlilar girmesin diye bilerek basvuracaklarini soylemislerdi.yaptilar da.sanki her dusuk puanlinin torpili varmis gibi dusunuyorlar.bnm puanim dusuk diil ama 0.2 ile de hak kazanamamayi yediremiyorum.bebegim olmasa baska sehir tercih ederdim tutardi ama onu da yapamadim.ooof of
canım sağlık olsun,puanın güzel,inş bir sonrakinde daha iyi bir yere atanırsınBugun kahvaltida menemen ve peynir yedim.findik ve bademle. Aksama ne yapcam hiiic bilmiyorum.canim cok sıkkın. Kpss den 80.2 almıştım.kredi yurtlar kurumuna basvurdum. Bugun sonuclar aciklandi. 0.2 puanla kacirdim cok mutsuzum. Ve bunun kacmasinin tek sebebi bilerek yuksek puanlilarin basvurmasi.hicbiri mulakata gitmeyecek.sirf cok dusuk puanlilar girmesin diye bilerek basvuracaklarini soylemislerdi.yaptilar da.sanki her dusuk puanlinin torpili varmis gibi dusunuyorlar.bnm puanim dusuk diil ama 0.2 ile de hak kazanamamayi yediremiyorum.bebegim olmasa baska sehir tercih ederdim tutardi ama onu da yapamadim.ooof of
Evet canim ikinci çocuğum da küçüktü. Aralarinda 2,5 yaş olacak sürekli uykusuz huy degistirdi geçen aydan beri gece de gündüz de uyumuyor. Eşimi kabul etmiyor ben kalkiyorum geceleri ve sürekli gergin ,mutsuz ve gözü yaşlı dolasiyorum ortalıkta. .eşim ne yapacağını şaşırdı gün içinde arayıp ağlayıp aglamadigimi kontrol ediyor benim durumum pek iç açıcı değil anlayacağın. .inşallah allah yüzüme bakarda lohusaligim sorunsuz geçer. ..
Canım bahsettigim çay o bitkisellerin evde hazırlanmış hali.. çemen otu gaz konusunda çok etkiliymis diye duydum.gecen hazir humanalarin icine baktim çemen otu, kimyon otu, rezene, anason varmış. Aktardan alıp karistirip tuketecegim ben..benim iki numaraya o bitkisellerde fayda etmedi.bir de puf boreginin dedigi gibi youtube'da anne karni sesinin muzigini duydum onu tlf'na indirmeyi düşünüyorum. .bir dene istersen. ..
Incir sabikali karatay'da ama ben gebeligimde de yedim ,emzirirken de surekli yiyeceğim acayip süt yapiyor...