Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bende senin dediklerini düşünmüyor değilim o yüzden şişmanız cicim biz beynimizde bitirmedikçe olayı kilo falanda veremiyeceğiz çünkü sağlıksız beslenmek benim genlerimde var öyle görmüş öyle yetiştirilmişiz ben küçükken istediğimi yiyemezsem asla yemek yemezdim ve çok kere açlıktan bayıldığımı bilirim annem de inat ederdi ben bayılınca inadı kırılırdı ve dediğimi yaparlerdı Allah tan benim çocuklar benim gibi dedğiller babaları muntazam beslendiği için onun geni geçmiş heralde.Ben fazlalıklarımı bir vereyim eski halime döneyim tabiki yasaklılardanda yiyicem ama boool bool hareket edicem ve bir arkadaşımızın dediği gibi bir öğünle geçiştirmeye çalışıcam.Bazen o kadar kızıyorumki kendime ne kadar iradesizim diye ben pek diyeti çiğnemiyorum ama çok hareketsiz bir yaşantım var spor yapmaya eriniyorum hiç dışarı çıkmak istemiyorum eşim şuan düğüne gitti oraya bile gitmek istemedim adm dönerken az gezeriz dediysede yok canım istemedi.Aslında işe başlasam daha düzenli ve istikrarlı oluyorum.Ama kiloluyken işe başlamkta istemiyorum doğrusu.

Iyi pazarlar karatay çıtırları

Hepiniz umarim çok çok iyisinizdir...gecmis bayraminiz mübarek olsun. ..topige gelemedim bende bayramda..her ne kadar elimi bir şeye surmeyecegim desemde yine de yoruldum.bayram temposu beni cok yordu..artik surekli ağrı içindeyim. Ne tartiliyorum ne de dikkat ediyorum.saglikli besleniyorum ama porsiyonlarimin maşallahi var.et, meyve çok yiyorum yumurtadan çok soğudum azalttim..farkettim bu dikkat etme, az kilo alma çabası durumu bende fazladan stres sebebi oldu..son ayim ama hala görenler iyisin az kilo almissin dedikçe mutlu oluyorum

Bu arada hala bakıcı bulamadim.surekli birileriyle görüşüyorum yilan hikayesine döndü. Uykularim kaçıyor artik gerginlikten..ne çok sizlandim kusura bakmayin..
Perşembe kontrol var..dogum olacak hastaneyi belirledik ama tarih belli degildi.belki bu gidisimde konuşuruz
Benden haberler özetle böyle

Sevgiler en kocamanindan: ))

Sağol canım.Senin iş yapmadan durabileceğini düşünmemiştim zaten hangi birimiz durabiliyorki.Anne olmak böyle bir şey işte.Ama sen gene en asgari seviyede kalmaya çalış.SEn sağlıklı beslende tartı pek önemli değil sadece bol bol su içmeyide unutma aykların havada dinlen canım.Dr. haberlerinide bekliyoruz .Hiç 3 boyutlu ultrason çektirdinmi benimki ıltrasonda nasıl çıktıysa yanısı çıktı valla.Herşey olacağına varır kendini bu kadar sıkma canım bebişide geriyorsun unutma.Allah işini rast getirsin dualarımız seninle.

Kızlar ben yine dayanamadım yumurtalı çiğ köfte yaptım midem geçti ya şaşırırım ne yiyeceğimi artık ama sütten o kdar bıkmışımki bir tabak dolusu yiyebilirim çiğ köfteyi.Akşam yemeğim;
yeşil mercimek çorbası
yumurtalı çiiğ köfte
ayran,marul,maydonoz

karatay beyne format atmadıkça bu iş olmaz diyor aklın pasta börekte oldukça işin zor.....ben yemeklere bol domates ve kıyma koyuyorum, çiğden yapıp tuzunu ve yağını soneadan döküyorum çok lezzetli oluyor....

selam canım

seninde geçmiş bayramın mübarek olsun

ben seni bilmem mi baştan tembih ettim ama yine duramamışsın....

az kaldı hayırlısı ile bi sona gelseydin......

Gul abla tamam orasi oyle dogru soyluyorsun ama bi yerde nefis iste insanin cani isteyebiliyor. Suan yemiyorum diyetine sadigim ama bes ay boyunca yaptigim donemdede canim ara ara biseyler cekiyordu ve o donem hic ama hic kacamagim yoktu. Yani insan dogru beslendikce paket bir urunu gordugunde iggg icinde kimbilor bilmedigimiz neler var diyor ama yinede yasak olanlarin tatlari da guzel yani bir cogunun tadi oyle.

selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra döndüm karataya.hadi hayırlısı bakalım.sabah 1 haşlama yumurta 1 dl peynir,5 zeytin,domates,salata,biber yedim.kilomu bilmiyorum.tartılmaya korkuyorum.motivasyonum bozulmasın.1 hafta sonra falan tartılırım inşallah.iyi günler hepinize

Günaydın.

Regl oldum. Bu hafta sabitim.

Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7
Geçen hafta: 64,0
Bu hafta: 64,0
Fark: - 0 gr
Toplam fark: -6,700
Spor: Ders çalışmak, hocaların "alın" dediği baskısı bitmiş kitaplar için sahafların altından girip üstünden çıkmak. Makale yaz(maya çalış)mak.
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 0 (-)

Herkese iyi haftalar.

canım sagolasın allah razı olsun...sana da geçmiş olsun rahatsızlanmışsın..bulgur mideye dokunur derler sana dokunmuyor mu?? aklıma düşürdün yapayım ilk fırsatta çakma yumurtalı köfteden:))
canım 3 -4 tüm boyutlulara girdim ama benim hoca biraz tuhaf resim isteyemezsin,cinsiyet soramazsın pat diye bozar atar 'siz bana , bebeğin sağlıklı olduğunu mu duymaya geldiniz yoksa fotoğraf almaya mı?' der yerin dibine sokar :)) o yüzden elimde siyah-beyaz olanlardan başka resim yok.onu da diğer doktorum vermişti..neyse az kaldı artık sabrediyorum

selam canım

seninde geçmiş bayramın mübarek olsun

ben seni bilmem mi baştan tembih ettim ama yine duramamışsın....

az kaldı hayırlısı ile bi sona gelseydin......
şeyyyy ablacım tembihlerine uyduğum halde bu kadar yoruldum desem..sadece oturduğum yerde masada eşime yardım ettim.. o kaldırdı tüm etleri falan hatta kavurma bile yaptı:)) annem gelecekti o da çok rahatsızdı dizlerinden kendi etlerini bile yengemle kaldırdılar...

Rumuz: mydenizzz
gebeliğimin başlangıç tarihi: 16,02,2014
gebelik haftam: 35
Başlangıç kg: 64
Geçen hafta: 73,3 (3 hafta öncesi)
Bu hafta: 75
Fark: +1.7 kg
Toplam fark: +11 kg
Spor: yokkkk
Boy: 1.64
Hedef: 75 ile doğuma gitmekti hedefime ulaşmışım bu sabah farkettim ((( kalan minimum 3 haftada ne kadar alırım bilemiyorum

kilo veren çıtır dostlarım hepinizi gönülden tebrik ederim

Canım Allah haccını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…