bu hafta ben yaparım inş.yarın Azerbaycan'a gidiyoruz bi engel çıkmazsa....çok yoğunum hemen bildirim yapıp çıkıyorum....ben aynıyım
bugün listeyi hangi gönüllüm yapacak acaba
tebrik ediyorum seni istediğin hedefe ulaşacaksın inşallah hiç kaygılanmaKizlar dun onceden giydigim tulumuma girdim.oyle mutlu oldum ki!!! Eşim bana duskun masallah ama inceldim ya artik dibimden ayrilmiyormotivasyonum zirvedeeee. 3 ay once aynaya bakip deli gibi aglamistim.ben bu degilim, hayatim boyunca inceydim ne hale geldim diye. Nasil boyle bi duruma soktum kendimi diye kendime kizmistim.kilolari alip alip bi de ustune gebe kalmak.su an olsa hayatta yapmam.once zayiflayip sonra gebelik düşünürdüm.neyse artik oldu bitti
simdi aynalara bakip gulumsuyorum. Hedefime az kaldi.vermem gereken cokmus gibiydi ama iste bisi kalmadi.hayat boyu saglik bundan sonra.bi daha oyle kilolari gormek istemiyorum. Sizler de gormeyin yuksek kilolari.saglikli ve guzel gorunmek insanin tum psikolojisini duzeltiyor.hepimiz bu mutlulugu hakediyoruz.optum citirlar
cnm istersen ekle onlari da.birilerinin ulastigini gormek motive edebilir bi suru kisiyi. Kilo verenleri de en fazla verenden aza sirali yazman gerekiyor.ben yanlis yapmistim da ondan diyim dedim heheheeskiden liste yapan arkadaşlarım tecrübelerinize ihtiyacım var.
hedefe ulaşmış olanlar bildirim yapmadan da listeye ekleniyor mu?
bu arada ben en geç 16:00 gibi listeyi yapıcam,bildirim yapmayan arkadaşlar bekliyorum.
Yani karatay en güzel diyet herkesin elinde sonunda yapacağı diyette karatay çünkü diyet değil beslenme şekli biz aslında doğru besleniyoruz ve beraberindede kilo veriyoruz.selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra döndüm karataya.hadi hayırlısı bakalım.sabah 1 haşlama yumurta 1 dl peynir,5 zeytin,domates,salata,biber yedim.kilomu bilmiyorum.tartılmaya korkuyorum.motivasyonum bozulmasın.1 hafta sonra falan tartılırım inşallah.iyi günler hepinize
Allah kolaylık versin canım benim.Günaydın.
Regl oldum. Bu hafta sabitim.
Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7
Geçen hafta: 64,0
Bu hafta: 64,0
Fark: - 0 gr
Toplam fark: -6,700
Spor: Ders çalışmak, hocaların "alın" dediği baskısı bitmiş kitaplar için sahafların altından girip üstünden çıkmak. Makale yaz(maya çalış)mak.
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 0 (-)
Herkese iyi haftalar.
Tabi canım en önemlisi sağlıklı olması zaten.Ama bizim doktor benden meraklıydı doğumda beni bırakıp çocuğu sevmeye başladı adamcağız görsen ben ilk çocuğumuda onda yapmıştım.Ya siz gerçekten çok değişik dr. denk gelmişsiniz ben kendim ultrasona girmek istemezdim dr. görmek isterdi ben şuram ağrıyor buram şişiyor dediğimde olcak o kadar derdi.Koca devimdi o benim .Ya zavallı annelerimiz ben en çokta onlara üzülüyorum işleri hep bakıcılık.Tekrar Allah yardımcın olsun.canım sagolasın allah razı olsun...sana da geçmiş olsun rahatsızlanmışsın..bulgur mideye dokunur derler sana dokunmuyor mu?? aklıma düşürdün yapayım ilk fırsatta çakma yumurtalı köfteden:))
canım 3 -4 tüm boyutlulara girdim ama benim hoca biraz tuhaf resim isteyemezsin,cinsiyet soramazsın pat diye bozar atar 'siz bana , bebeğin sağlıklı olduğunu mu duymaya geldiniz yoksa fotoğraf almaya mı?' der yerin dibine sokar :)) o yüzden elimde siyah-beyaz olanlardan başka resim yok.onu da diğer doktorum vermişti..neyse az kaldı artık sabrediyorum
şeyyyy ablacım tembihlerine uyduğum halde bu kadar yoruldum desem..sadece oturduğum yerde masada eşime yardım ettim.. o kaldırdı tüm etleri falan hatta kavurma bile yaptı:)) annem gelecekti o da çok rahatsızdı dizlerinden kendi etlerini bile yengemle kaldırdılar...
O eş düşkünlüğü dedin ya ben zayıflamasammı ne.Bende eşimden kurtulmak istiyorum.Adam namazda bile rahat vermiyor tövbe tövbe siz hiç namaz kıyafetiyle seksi kadın gördünüzmü be öyleymişim 86 kiloyla bide zevke bakın.Kizlar dun onceden giydigim tulumuma girdim.oyle mutlu oldum ki!!! Eşim bana duskun masallah ama inceldim ya artik dibimden ayrilmiyormotivasyonum zirvedeeee. 3 ay once aynaya bakip deli gibi aglamistim.ben bu degilim, hayatim boyunca inceydim ne hale geldim diye. Nasil boyle bi duruma soktum kendimi diye kendime kizmistim.kilolari alip alip bi de ustune gebe kalmak.su an olsa hayatta yapmam.once zayiflayip sonra gebelik düşünürdüm.neyse artik oldu bitti
simdi aynalara bakip gulumsuyorum. Hedefime az kaldi.vermem gereken cokmus gibiydi ama iste bisi kalmadi.hayat boyu saglik bundan sonra.bi daha oyle kilolari gormek istemiyorum. Sizler de gormeyin yuksek kilolari.saglikli ve guzel gorunmek insanin tum psikolojisini duzeltiyor.hepimiz bu mutlulugu hakediyoruz.optum citirlar
Tabi uygun soğanla ciğeri birlikte kavur ama ya kavurman hayvanın kuyruk yağıyla olsun yada zeytinyağı başka yağları kullanmıyoruz canım.Kuruyemişler gelince kuruyemişler kavrulmamış olacak o yüzden tuzlu olamaz kavrulmamış bir fıstık benimde tansiyon düşük canım tuz ihtiyacını soda içerekte karşılayabilirsiniz.Benimde tansiyonum çok düüktür bol bol soda içerim.Bu rada sanada hayırlı olsun diyetin Allah Kolaylık versin.Merhaba hanimlar bende cok diyet yapmış fakat geri almış biri olarak bide karatay denemeye karar verdim..
sizleri okuyup bilgi alıyorum kitabim yok size bişey sormak istiyorum cevaplarsaniz sevinirim..bayramdan kalan kara cigerim var karataya uygunmu acaba soğanlı ciger kavurma mesela ..bide fistigi tuzlu yesem uygun olmazmi tansiyonum düşük benim
hepimize eksi kilolar diliyorum..
LİSTE İÇİNeski listeden kopya çekere yapıyorum arkadaşlar.sanırım hedefe ulaşanlar yeni bildirim yapmıyor
SAĞLIKLI BESLENİP HEDEFİNE ULAŞANLAR
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
pufböreği:%-1.2
inar80:%-84
KİLO ALANLAR
seraym
ALFABETİKBULVAR
HAMİLELER
mydenizzz
başlangıç kilo:64
geçen hafta(3 hafta öncesi):73,3
bu hafta:75
fark:1.7 kğ
toplam fark:11 kg
Hoşgeldin.Selamlar Herkese
Ben de Karataycıyım, hatta bir Karatay konum vardı ama uzun süre internetten uzak kalınca konum da kadınlar kulübü sayfalarında kayboldu gitti. Yarın yeniden Karatay düzenine geri dönüyorum. Herkese sağlıklı bol hareketli günler diliyorum...
Afiyet olsun canım sen yamayacaksinde kim yiyecek değilmi.Çok ta geçmiş olsun markalı aykkabıların yürüyüş için olan ayakkabıları var onları tercih et bir alışırsan bir daha başka ayakkabı giyemezsin ama ben spor yaptığımdan beri özel günler dışında başka ayakkabı giyemem valla.Deseydin dr. benden çok harakat eden yok diz kapağını döndürme hareketinimi verdi.Merhaba, bayram sonrası iznimi birleştirdim. Bugünde doktora gittim, diz ağrım için. Egzersiz verdi 2 tane. Çok hareketsizlik veya çok ayakta durmaktan dedi. İşimden dolayı olacağını söyledi. Ayağımda babetler vardı, bunları giymeyeceksin, ortopedik ayakkabı giyeceksin dedi. Stres yapmayacakmışım.Magnezyum, ağrı kesici ve galiba kas gevşetici ilaç yazdı.
Akşam bulguru çok kaçırdım, çok güzeldi. 3 tabak yedim.Yanında cacık, tarhana çorbasına yer kalmadı.
Ben de onları düşündüm çünkü n...e almıştım, koşu ayakkabısı, çok rahat. Nasıl olsa spor yapıyorum hep dedim, evde spor yapmak için kalsın birisi, bir tanede dışarıda giymek için alayım, azar azar alırım diye düşünüyordum. Pahalı çünkü. Şimdi doktorda öyle söyleyince, tam olarak karar verdim almaya.Afiyet olsun canım sen yamayacaksinde kim yiyecek değilmi.Çok ta geçmiş olsun markalı aykkabıların yürüyüş için olan ayakkabıları var onları tercih et bir alışırsan bir daha başka ayakkabı giyemezsin ama ben spor yaptığımdan beri özel günler dışında başka ayakkabı giyemem valla.Deseydin dr. benden çok harakat eden yok diz kapağını döndürme hareketinimi verdi.