Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

canım ben de ilk başladığım zamanlarda olmuştu.ben cevizi azaltıp kavrulmamış yer fıstığını artırdım.faydasını gördüm.bir de her yemek öncesi 1 çay kaşığından az keten tohumu yiyip üzerine su içiyorum.ben bu yolla çözdüm.zaten bir çok kişi karataya ilk başladığında bu sıkıntıyı yaşıyor

Canım cevabın için saol , bend yer fıstığını almaya karar verdim , keten tohumu yiyiordum suda içiyordum ama faydaısnı görmedim.. Karatay diyetinide çok sevdim bırakmak istemiyorum tam bana göre yavaş yavaş gidiyor kilo ama olsun ben buna bile razıyım ....

kulaklığa alışkın değilim ya hiç aklıma gelmedi,,,9 da iş yerini aradım 9.30 dan sonra gürültü başladı 10 da kız kalktı derken v-bende kalktım mecburen ona kkk hazırlamak için derken bende yedim içtim ve işe geldim öğlen

bende 17 aydır geçmedi hala her yolu deniyorum ama cevizden kaynaklanacağı hiç aklıma gelmemişti.....karatay hoca derki kabızlık için herşeyi bol yağlı tüketin salatalara yarım çay bardağına yakın yağ dökün ,,,hergün en z 25 tane zeytini bol yağın içinde yeyin kabızlık yaşamazsınız,,,ben uygulamaya çalışıyorum ama düzenim bozulunca oda bozuluyor kabızlık tekrar başlıyor
banada faydası var gibi geldi eskiden 3-4 günde çıkardım hap kullanınca 2 günde falan oluyor unutunca tekrar uzuyor

Canım 17 ayda karata diyetiyle ne kadar kilo verdin????? Ben ceviz yerine artık kavrulmamaış yer fıstığı tüketmeye karar verdim onu deneyecem... senin dediğin gibi zeytinleirmin üzerine saf zeytin yağı döktüm onuda öyle tüketmeye başladım inşallah faydasını görürürm...Karatay diyetini bırakmak istemiyorumm..

Citirlarim merhaba
Dun aksamdan beri topige giremedim....aksam yemek mutfak toplama valiz hazirlama ev duzenleme derken gece 2 oldu...sabah ta kalktik kkk ye ic topla yika banyo, ibadet derken 1.30 da trene yetistik hizli trenle once konya sonra otobusle antalya,,,babama gidiyorum kucuk kizimla diger kardeslerimde gelecekler bu sene kurbanda da oradyiz...gecen sene ucakla gelmistim cok rahatti bu sene 2 ay once baktigimda en ucuz bilet 300 civarindaydi 2 kisi 600 eder ucaga o kadar para veremem yazik.....1 saate variriz insallah

Canım 17 ayda karata diyetiyle ne kadar kilo verdin????? Ben ceviz yerine artık kavrulmamaış yer fıstığı tüketmeye karar verdim onu deneyecem... senin dediğin gibi zeytinleirmin üzerine saf zeytin yağı döktüm onuda öyle tüketmeye başladım inşallah faydasını görürürm...Karatay diyetini bırakmak istemiyorumm..
Ben ilk 4 ay 11 kg verdim sonra 5 ay duraksama yasadim sonrâ 2 verdim sonra ayda 1...2 gidiyor ...bende hem hasimato hem menapoz var onun icin gec veriyorum....karataya basladim 11 kg verdokten sonra menapoza girdim yavaslama oldu hatta 2 ye yakin aldim....sonra duzene girdi

ramazan-bayram%C4%B1-hareketli-tebrik-kart%C4%B1.gif

:KK68::KK68::KK68:

Günaydın güzeller
Nasilsiniz biz kötü gunler gecirdik ugrayamadim
Eltim hamileydi bebegin kalbi durdu karninda tibbi lokasyon yapildi
Hepinize iyi bayramlar dilemek icin geldim kendinize iyi bakin

eltine çok üzüldüm canım, Allah sabır versin. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebeği olur.

Citirlarim merhaba
Dun aksamdan beri topige giremedim....aksam yemek mutfak toplama valiz hazirlama ev duzenleme derken gece 2 oldu...sabah ta kalktik kkk ye ic topla yika banyo, ibadet derken 1.30 da trene yetistik hizli trenle once konya sonra otobusle antalya,,,babama gidiyorum kucuk kizimla diger kardeslerimde gelecekler bu sene kurbanda da oradyiz...gecen sene ucakla gelmistim cok rahatti bu sene 2 ay once baktigimda en ucuz bilet 300 civarindaydi 2 kisi 600 eder ucaga o kadar para veremem yazik.....1 saate variriz insallah

iyi bayramlar ablacım, antalya da ne güzeldir şimdi.

Kizlar iyi geceler , iyi bayramlar..
bende hashimoto tiroid hastasym yani metabolizmam cok yavas gun gectikce dikkat etmedikce kilo aliyorum..topigin en basindaki kilo veren arkadasda ayni hastalik varmis ve kilo vermis.. insallah bende veririm.. araniza katilmak istiyorum,mümkün mü :)

iyi bayramlar çitirik arkadaşlarım. :KK68:

Bayramimiz mubarek olsun ^_^

Bayramınız mübarek olsuuuunnnnnnnnnnn..*

Kizlar iyi geceler , iyi bayramlar..
bende hashimoto tiroid hastasym yani metabolizmam cok yavas gun gectikce dikkat etmedikce kilo aliyorum..topigin en basindaki kilo veren arkadasda ayni hastalik varmis ve kilo vermis.. insallah bende veririm.. araniza katilmak istiyorum,mümkün mü :)
Hoşgeldin. :KK68::KK68::KK68: Tabii ki aramıza katılabilirsin.

Herksin kurban bayrami mubarek olsun oncelikle. Bugun disari cikip yarinda v disinda olacagim icin kilo bildirimimi bugun yapmak istedim. Bu hafta yogun temizlik ile gecti sporum temizlikti yani.

Rumuz, capadokya
Bas tarihi, 22.09.2014
Bas kilo, 97 kg
Gecen haftaki kilo, 94.5 kg
Bu hafta, 92.00 kg
Fark,-2.5 kg
Toplam fark, -5 kg
Spor bayram temizligi
Boy, 1.58 m
Yas 28
Yuzde

Bu arada dun ve bugunki menum bayram dolayisi ile biraz kacamakli oldu ama kilo sonucuma sevindim. Sabahlari biraz baklava yedim kendi yaptigim ama bu burda kalir sanirim daha yemem. Bugun biraz ba ram gezesi yapcaz coook asiri israr edilmedikce yemicem. Bazi muhatap olmak istemedigim insanlar var ama bakalim.

X