Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

kurban bayrami tebrik karti koyun buyukbas kucukbas.jpg

Kızlar ben de kilo bildirimim bugünden vereceğim

Rumuz:blackandwhite
Başlangıç tarihi:28/08/2014
Başlangıç kg:82.4
Geçen hafta:79.4
Bu hafta:77.6
Fark:-1800
Toplam fark:4.8
Beden:42/44
Spor:yürüyüş,tracy anderson
Boy:1.66
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 65 kg
Yüzdesi:-2.267

Bu bildirimde geçen haftaki kilom 3 hafta önceki kilom maalesef takılmaları ve şehir dışında tartılıp bildirimde bulunamamam bu duruma sebep oldu..
Mutlu bayramlar :KK68::KK68:

Günaydın güzeller
Nasilsiniz biz kötü gunler gecirdik ugrayamadim
Eltim hamileydi bebegin kalbi durdu karninda tibbi lokasyon yapildi
Hepinize iyi bayramlar dilemek icin geldim kendinize iyi bakin
Cok gecmis olsun cânim...allah yeniden nasip eder insallah
Kizlar iyi geceler , iyi bayramlar..
bende hashimoto tiroid hastasym yani metabolizmam cok yavas gun gectikce dikkat etmedikce kilo aliyorum..topigin en basindaki kilo veren arkadasda ayni hastalik varmis ve kilo vermis.. insallah bende veririm.. araniza katilmak istiyorum,mümkün mü :)
Merhaba aramiza hosgeldiniz....hasimato hastasi olan kisi benim....hasimato ve menapoza ragmen 17 kg verdim...sende verebilirsin .....buradan kopmaman lazimki hem motivasyon olsun hem kacamak yapmana engel olsun
Herksin kurban bayrami mubarek olsun oncelikle. Bugun disari cikip yarinda v disinda olacagim icin kilo bildirimimi bugun yapmak istedim. Bu hafta yogun temizlik ile gecti sporum temizlikti yani.

Rumuz, capadokya
Bas tarihi, 22.09.2014
Bas kilo, 97 kg
Gecen haftaki kilo, 94.5 kg
Bu hafta, 92.00 kg
Fark,-2.5 kg
Toplam fark, -5 kg
Spor bayram temizligi
Boy, 1.58 m
Yas 28
Yuzde
harikasin canim...cok iyi bir sonuc

Slm bende baslamak istiyorum
Merhaba aramiza hosgeldiniz
Kedi83 teşekkür ederim indirdim kitabı. bu arada ben 4 günde 1.5 kilo vermişim karatayı uygulayarak. Bu arada bende haşimato hastasıyım başlık sahibimiz gibi :) hepinize teşekkür ederim inşallah devam edebilirim. herkese başarılar dilerim.
merhaba aramiza hosgeldiniz

İyi bayramlar tekrar.

Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 64,0
Fark: - 500 gr
Toplam fark: -6,700
Spor: Yok
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 0,775 (-)
Cok iyisin canim yarim kg sana gore cok iyi....ha gayret bana yetismene 1500 kaldi ...

selam Çıtırlarım

bol maceralı bir tatilden sonra gece 23.30 da binip 6.30 da indik 2 saat terminalden çıkamadık maceralar devam etti...

babamın bahçesinden zeytin, nar, limon toplamıştık ilk defa denk geldi, yeşil zeytinleri orada kestik 10 kg luk bidonlara bastık, siyahlar ve diğer yeşiller kaldı evde yapacağım,,,kızkardeşimle bölüştük herşeyi ben 10 kg da kardeşimin karısının köyünden ceviz almıştım oda vardı derken elimiz kolumuz dolu indik ,,,taşımak için araba aradım sıra bekledim aldım taksiye kadar taşıdım,,,heryer insan dolu tıklım tıklım , aman allahım oda ne takside bir sıra en az 200 kişi var bize sıra gelmesi 2 saati geçer dolandık dolandık girişe çıktık aşti nin başına kadar gittik sıra yı önde kapalım diye :KK48: bavulları kıza bıraktım dolana dolana yarım saaatte indim arabayı bırakıp geri geldim...yukarıyı şehir dısından gelenler bilmediği için aşağıdaki kadar sıra yoktu, her taksiye dolmuş gibi biniyordu insanlar,,aşti dışından taksiyi içeriye almıyorlarmış taksi yok ancak biri inecek biri binecek neyse biri bizim olduğumuz yerde durdu eve geldik ama 4 kat nasıl çıkacak o kadar şey....
valizlerin içine torbalar koymuştum onları çıkarıp içindekileri onlara koyup ağırlığı hafiflettim 4 kere ben çıktım 2 kere kız 1 taneyide komsunun oğlu görüp çıkardı ,,,,,erkek olsa 3 seferde hepsini çıkarırdı biz hem bayan hem benim bel sakat torba torba taşıya taşıya çıkardık,,,,
yarım saat biraz belim dinlensin diye ayaklarımı duvara uzatıp yattım kız sayıyor gömleklerim daralacak, ütülenecek eteğimide ütülemeyi unutma:KK43: kalktım daralacakları diktim ütüleri yaptım,,,kkk hazırladım bavulları boşalttım balkona cevizleri döktüm kurusun diye,,,limonları dizdim sararsın diye derken bu vakit oldu ,,,,,sersem sersem uykusuz uykusuz bu vakit oldu ...

X