Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzerinde mezura olan ilk kitap netten bedava indirilebiliyor. Bende Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi ve Karatay Mutfağı var.Kizlar karatayin sari kitabimi var sizdee
merhaba bu başlığı bir süredir takip ediyorum. e-kitaba bir türlü ulaşamadım mümkünse linkini gönderebilir misiniz?Üzerinde mezura olan ilk kitap netten bedava indirilebiliyor. Bende Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi ve Karatay Mutfağı var.
sagol arkadasim bayramdan dolayimi topikte kimse yokÜzerinde mezura olan ilk kitap netten bedava indirilebiliyor. Bende Beslenme Tuzaklarından Kurtuluş Rehberi ve Karatay Mutfağı var.
Cok gecmis olsun cânim...allah yeniden nasip eder insallahGünaydın güzeller
Nasilsiniz biz kötü gunler gecirdik ugrayamadim
Eltim hamileydi bebegin kalbi durdu karninda tibbi lokasyon yapildi
Hepinize iyi bayramlar dilemek icin geldim kendinize iyi bakin
Merhaba aramiza hosgeldiniz....hasimato hastasi olan kisi benim....hasimato ve menapoza ragmen 17 kg verdim...sende verebilirsin .....buradan kopmaman lazimki hem motivasyon olsun hem kacamak yapmana engel olsunKizlar iyi geceler , iyi bayramlar..
bende hashimoto tiroid hastasym yani metabolizmam cok yavas gun gectikce dikkat etmedikce kilo aliyorum..topigin en basindaki kilo veren arkadasda ayni hastalik varmis ve kilo vermis.. insallah bende veririm.. araniza katilmak istiyorum,mümkün mü :)
harikasin canim...cok iyi bir sonucHerksin kurban bayrami mubarek olsun oncelikle. Bugun disari cikip yarinda v disinda olacagim icin kilo bildirimimi bugun yapmak istedim. Bu hafta yogun temizlik ile gecti sporum temizlikti yani.
Rumuz, capadokya
Bas tarihi, 22.09.2014
Bas kilo, 97 kg
Gecen haftaki kilo, 94.5 kg
Bu hafta, 92.00 kg
Fark,-2.5 kg
Toplam fark, -5 kg
Spor bayram temizligi
Boy, 1.58 m
Yas 28
Yuzde
Merhaba aramiza hosgeldinizSlm bende baslamak istiyorum
merhaba aramiza hosgeldinizKedi83 teşekkür ederim indirdim kitabı. bu arada ben 4 günde 1.5 kilo vermişim karatayı uygulayarak. Bu arada bende haşimato hastasıyım başlık sahibimiz gibi :) hepinize teşekkür ederim inşallah devam edebilirim. herkese başarılar dilerim.
Cok iyisin canim yarim kg sana gore cok iyi....ha gayret bana yetismene 1500 kaldi ...İyi bayramlar tekrar.
Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7
Geçen hafta: 64,5
Bu hafta: 64,0
Fark: - 500 gr
Toplam fark: -6,700
Spor: Yok
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 0,775 (-)