Beni de ekler mısın listene... bebiş içinevet canım inşallah çarşamba günü gidiyoruz, suudi arabistanda yaşıyoruz..
ederim inşallah, bi liste yapsam iyi olacak
arasıra bünyeyi şaşırtmak lazım ,,,bluedaisy ciğimle neler yaptınız,,,resimler ekledinmi ,,,,
sağol canım
çok hareket yapıyorsun inşllah minüsküs yrtığı olmamıştır
oo baya enteresan bir bölge : ) hangi konuda uzmanlık canım? ekonomik mi? kültürel mi dil mi?
benim de tayinimi istemeyeceğim bi bölge varsa orası da uzakdoğu, inşallah göndermezler zorla vs.. sevmiyorum hiç oraları..
Selam kızlarr... ben geldim... herkes iyidi umarım geçmişe bakamadım... bi yogunluk varki başımda sormayın gitsin...
Haftasonu evi temizledim bayram ve kış temizliği gece yarılarına kadar bitmedi işim.. cumartesi kız kardeşim gelmişti düğün varmış ufak yeğenimi bıraktılar ona baktım bi taratanda kışlık yazlık kıyafetlerle ugraştım..kalmadılar tabi eniştenin akrabaları da burda olunca...
Pazar yine devam...hafta içine yemek hazırladım..bu hafta bayram öncesi diye şube nasıl yoğun.. akşamda sınav için eğitim başladı cumaya kadarda o var... anlayacağınız hiç dinleremiyorum akşam 11 de evde oluyorum...burayaa hiç bakamadım... şu sınavı atlatana kadar fazla giremezsem merak etmeyin olur mu stresi başljadı bile bi aydan az kaldı... dua edin... biraz geçmişi okumaya çalışayım... seviyorum sizi
vavvvvvGecikmis kilo bildirimim;
Rumuz, capadokya
Bas tarihi, 22.09.2014
Bas kilo, 97 kg
Bu haftaki kilo, 94.5 kg
Fark, -2.5 kg
Spor, pek yok
Boy, 1.58
Yas, 28
Yuzde, -2.5% sanirim
tüh ya tam dinlenecektin neyse okul daha önemliEsasında ben açlık hissetmiyordum. Fakat canım bir şeyler çekince, ki benim insülin değerim 4 civarı olunca garip geldi. Sistem değiştireyim dedim. ^_^
Çin bugün tatile girdi nihayet. Ofis sessiz. Ben de yarın tatile çıkacağım ama dersler başladığı için bir yere gidemiyorum.İşleri toparlamaya çalışıyorum şimdi.
sağol canımooo pofuduk napıyorsun nerelerdesin özlettin kendini
günaydın ablam geçmiş olsun.hastalık havası bende heran tetikteyim
Tahlil sonuclarim cikti bi yorumlayabilecek olan varmi. Doktor normal dedi hepsine. Ben kolestrolum niye yuksek cikti onu anlamadim bu iyi oan mi yuksekligi iyi olan ysni. Birde demiri ben bulamadim sanirim bakilmamis dogrumu? Birde d vitamin yeterlimi bu sekilde takviye almam gerekirmi?
teşekkürler canımekledim bile
sendede herşey üstüste gelmiş canım,,,allah yardımcın olsun işin zor,,,,Selam kızlarr... ben geldim... herkes iyidi umarım geçmişe bakamadım... bi yogunluk varki başımda sormayın gitsin...
Haftasonu evi temizledim bayram ve kış temizliği gece yarılarına kadar bitmedi işim.. cumartesi kız kardeşim gelmişti düğün varmış ufak yeğenimi bıraktılar ona baktım bi taratanda kışlık yazlık kıyafetlerle ugraştım..kalmadılar tabi eniştenin akrabaları da burda olunca...
Pazar yine devam...hafta içine yemek hazırladım..bu hafta bayram öncesi diye şube nasıl yoğun.. akşamda sınav için eğitim başladı cumaya kadarda o var... anlayacağınız hiç dinleremiyorum akşam 11 de evde oluyorum...burayaa hiç bakamadım... şu sınavı atlatana kadar fazla giremezsem merak etmeyin olur mu stresi başljadı bile bi aydan az kaldı... dua edin... biraz geçmişi okumaya çalışayım... seviyorum sizi
Beni de ekler mısın listene... bebiş için
teşekkür ederim,hoşbuldum gerçekten.çok sıcak bir ortam.motivasyon anlamında bana iyi geleceğine eminim.aramıza hoşgeldiniz
bazı bünyeler zor kg veriyor,,,bizde çok var öyle arkadaş bende dahil ama sabrediyoruz karataydan kopmadan devam ediyoruz,,,burada motivasyon bol,,
menüler güzel ,
Değildir herhalde. Ağrı yer değiştiriyor zaten, bazen 2 bacakta oluyor. Bazen sadece bir tarafta.arasıra bünyeyi şaşırtmak lazım ,,,bluedaisy ciğimle neler yaptınız,,,resimler ekledinmi ,,,,
sağol canım
çok hareket yapıyorsun inşllah minüsküs yrtığı olmamıştır
çok geçmiş olsungünaydın çıtırlarım
dün çok kötüydüm eve gidip acele acele yemeğimi yeyip tv nin karşısına battaniyeyi alıp yattım, uyurum belki diye bi 15-20 dkk kestirmişim, dizlerimin kemikleri ve dişlerimin köklerine kadar ağrı vardı iyi üşütmüşüm demek ki,,,sonra ıhlamur demledim o sırada reaksiyon diye dizi başlamıştı yatarak onu seyrettim ,,,saat 12 ye gliyordu yatsı duruyordu dizlerimin dermanı olmadığı için oturarak kıldım yattım,,,,,hasta olmasam yapacak bir sürü iş vardı hepsi kaldı aklım işlerde ama derman yok kalkmaya, hasta olmasam dinlenmeye fırsat bulamayacağım
o zaman değildir ama sebebi ne onu öğrenmen lazım..bi git bakalım doktor ne diyecekDeğildir herhalde. Ağrı yer değiştiriyor zaten, bazen 2 bacakta oluyor. Bazen sadece bir tarafta.
teşekkür ederim canımçok geçmiş olsun
menülerin güzel canım,,karatayı bildiğin için un ve prinç kullanmamışsınmenü bildirimimi de yapayım
sabah karatay kahvaltısı
öğlen yoğurtlu kabak sote, ezo gelin çorba(unsuz ve pirinç yerine de bulgur)
akşam ezo gelin çorba,salata
leslie 4 mile,ayrıca öğle arası da 5000 adımlık yürüdüm
yeşil çay 2 bardak (1 sabah 1 akşam)
su 3 lt
ederim canım inşallah..
listemi hazırlayayım bugün yoksa unutacağım isimleri : )
sende ben gibi yoğunsun yani .sınavda başarılar dilerim canım emeğinin karşılığını aşırsın inşallahSelam kızlarr... ben geldim... herkes iyidi umarım geçmişe bakamadım... bi yogunluk varki başımda sormayın gitsin...
benim içinde edersen sevinirimsabır güç kuvvet diliyorum
geçmişi okuyamadım, umarım herkez iyiydir, hepinizi çok özledim.
pazar günülisaniezhar ile buluştuk.
sağolsun yalnız olmasına rağmen güvenip geldi. çok mutlu oldum.
çok sevdim, sanki eski dost gibi hiç yabancılamadık. inşallah görüşmelerimiz devam edecek balımla
Ay cok sagol gul abla tamda stresse girmisken bu vaaav cok iyi geldi cok iyi bi motivasyon oldu. Kizimin oto kolt. unun kilifi cok eskiydi dur sunu degistireyim dedim hay basima is almisim. Neyseki kilofi dikebildim. İcine sunger koymaya calisiyorum onu gecircem simdi ama bunaltti yaani.vavvvvv
bu seraym nerde görsün bunları dün kuduzfare bugün sen 1 haftada epey kg vermişsiniz ödemde olsa iyi...serahanile veremedi demek ki leptini bozacajk bişeyler yapıyor onun kulağını çekmek lazım
tüh ya tam dinlenecektin neyse okul daha önemli
sağol canım
doktor iyi demiş ama ben iyi demeyeceğim canım...
insilün ün yüksek 9 larda en fazla 5.1 olması lazım
ferritin in düşük
D vitaminin düşük ,,,takviye alman lazım
kolestrol ilk aylarda yüksek çıkıyor sonra düzen egiriyor canım