- 1 Mayıs 2014
- 1.651
- 1.876
ederim canım inşalllah.. gönlünü ferah tut, geçecek bu günler.. dersler iyi gelir bence de..
Allah razı olsun canım benim. İyi ki varsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ederim canım inşalllah.. gönlünü ferah tut, geçecek bu günler.. dersler iyi gelir bence de..
Aklıma gelmişken, 1 haftadır canım hep yasak olan bir şeyler çekiyor, fakat kaçamak yapmıyorum. Neden böyle olduğunu düşünürken 2 öğünü artırmaya karar verdim. fmgenc 'in yazdıklarını okuyunca bir de ben yapayım dedim.
3 gündür 2,5 öğün yapıyorum. Yemek saatimi 16:00 - 17:00 aralığından 18:00 - 19:00 aralığına çektim. Pazar geçesi de yoğurt mayalarken çok acıkmıştım. @BlueDaisy ile 16:00 gibi yemiştik çünkü. 22:30'da bir bardak süt içtim.
Kilo vermem hızlandı sanırım. Bir müddet 2,5 öğün yapacağım.
ben de öyle yaptım 15.30 gibi 1 bardak kefir içiyorum, akşam yemeğini de 18.00de yiyorum
Esasında ben açlık hissetmiyordum. Fakat canım bir şeyler çekince, ki benim insülin değerim 4 civarı olunca garip geldi. Sistem değiştireyim dedim. ^_^
Çin bugün tatile girdi nihayet. Ofis sessiz. Ben de yarın tatile çıkacağım ama dersler başladığı için bir yere gidemiyorum. İşleri toparlamaya çalışıyorum şimdi.
herkese merhaba uzun bi aradan sonra :)
günaydın ablam geçmiş olsun.hastalık havası bende heran tetikteyimgünaydın çıtırlarım
dün çok kötüydüm eve gidip acele acele yemeğimi yeyip tv nin karşısına battaniyeyi alıp yattım, uyurum belki diye bi 15-20 dkk kestirmişim, dizlerimin kemikleri ve dişlerimin köklerine kadar ağrı vardı iyi üşütmüşüm demek ki,,,sonra ıhlamur demledim o sırada reaksiyon diye dizi başlamıştı yatarak onu seyrettim ,,,saat 12 ye gliyordu yatsı duruyordu dizlerimin dermanı olmadığı için oturarak kıldım yattım,,,,,hasta olmasam yapacak bir sürü iş vardı hepsi kaldı aklım işlerde ama derman yok kalkmaya, hasta olmasam dinlenmeye fırsat bulamayacağım
ben seni istanbuldasın diye biliyordum işin mi Çin le ilgili?
Mydeniz tes ederim. Bilgiler icin bi eczaneye gidip danisicam. Bu arada bazi balikyaglarinda d vit de varmis belkide veriyorsundur bile cocuguna. Yalniz benim kizim toplu ve istah acici bisey olsun istemiyorum bazi balik yaglari istah aciyormus dediler.
Bluebttle ne kadar sevindim Allah hepimize bir gun nasip eder ins hacca gitmeyi. Bizede dua edermisin. Bazi sikintilarim var onlar icin.
Tahlil sonuclarim cikti bi yorumlayabilecek olan varmi. Doktor normal dedi hepsine. Ben kolestrolum niye yuksek cikti onu anlamadim bu iyi oan mi yuksekligi iyi olan ysni. Birde demiri ben bulamadim sanirim bakilmamis dogrumu? Birde d vitamin yeterlimi bu sekilde takviye almam gerekirmi?
Peki ne yapmam lazim sence d vitaminini? Eczaneden mi almam lazim? İgne olarak yaptirmam lazim galiba ne kadar ne araliklarla nasil yaptircam?canım hemoglobine (hgb) bakmış 14.77 o da iyi seviyede görünüyor..
bildiğim kadarıyla hdl'nin yüksek olması karataya göre güzel dün sağlıklı yaşıyoruzda bir yazı vardı, beynin genç kalmasını sağlarmış hdl..
kolesterolden korkma canan karatayın 300lerdeymiş : )
d vitaminin 12 ng/ml görünüyor, oldukça düşük.. en az 80 ng /ml olmalı diyor karatay..
gül ablacım ellerine sağlık
arasıra bünyeyi şaşırtmak lazım ,,,bluedaisy ciğimle neler yaptınız,,,resimler ekledinmi ,,,,Aklıma gelmişken, 1 haftadır canım hep yasak olan bir şeyler çekiyor, fakat kaçamak yapmıyorum. Neden böyle olduğunu düşünürken 2 öğünü artırmaya karar verdim. fmgenc 'in yazdıklarını okuyunca bir de ben yapayım dedim.
3 gündür 2,5 öğün yapıyorum. Yemek saatimi 16:00 - 17:00 aralığından 18:00 - 19:00 aralığına çektim. Pazar geçesi de yoğurt mayalarken çok acıkmıştım. @BlueDaisy ile 16:00 gibi yemiştik çünkü. 22:30'da bir bardak süt içtim.
Kilo vermem hızlandı sanırım. Bir müddet 2,5 öğün yapacağım.
sağol canımablacım bak yoruyorsun kendini sonra dermanın kalmıyor. dinlenmen lazım işleri düşünme 2 gün tam dinlenirsen üçüncü güne iyileşirsin inşallah... çok geçmiş olsun tekrar..
çok hareket yapıyorsun inşllah minüsküs yrtığı olmamıştırBende izne çıkınca, inşallah üşenmezsem sağlık ocağına gideyim. Şu diz ağrımı söyleyeyim. Önceden sadece çok uzun süre yürüyünce, gece ağrıdan uyumakta zorlanırdım, şimdi gün içinde de arada oluyor. Spor yapıncada, kardeşimde romatizma çıkmıştı, belki benimde öyle birşeydir. Menisküs olmaz herhalde. Oturuncada dizim ağrıyor.
Canım benim uzmanlığım Çin.
99% Çin ile irtibattayım. Sık sık gider gelirim. Fakat İstanbul'da yaşıyorum evet. Kadıköy'de.
ekledim bilecanım listene benide eklersen sevinirim....benim isteğim oğlumun askerliğinin iyi bir yere çıkması
Peki ne yapmam lazim sence d vitaminini? Eczaneden mi almam lazim? İgne olarak yaptirmam lazim galiba ne kadar ne araliklarla nasil yaptircam?
Bu arada dualarin icin cok sagol.
Selam kızlarr... ben geldim... herkes iyidi umarım geçmişe bakamadım... bi yogunluk varki başımda sormayın gitsin...
Haftasonu evi temizledim bayram ve kış temizliği gece yarılarına kadar bitmedi işim.. cumartesi kız kardeşim gelmişti düğün varmış ufak yeğenimi bıraktılar ona baktım bi taratanda kışlık yazlık kıyafetlerle ugraştım..kalmadılar tabi eniştenin akrabaları da burda olunca...
Pazar yine devam...hafta içine yemek hazırladım..bu hafta bayram öncesi diye şube nasıl yoğun.. akşamda sınav için eğitim başladı cumaya kadarda o var... anlayacağınız hiç dinleremiyorum akşam 11 de evde oluyorum...burayaa hiç bakamadım... şu sınavı atlatana kadar fazla giremezsem merak etmeyin olur mu stresi başljadı bile bi aydan az kaldı... dua edin... biraz geçmişi okumaya çalışayım... seviyorum sizi