Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

ben de öyle yaptım 15.30 gibi 1 bardak kefir içiyorum, akşam yemeğini de 18.00de yiyorum

ben de öyle yaptım 15.30 gibi 1 bardak kefir içiyorum, akşam yemeğini de 18.00de yiyorum

Esasında ben açlık hissetmiyordum. Fakat canım bir şeyler çekince, ki benim insülin değerim 4 civarı olunca garip geldi. Sistem değiştireyim dedim. ^_^

Çin bugün tatile girdi nihayet. Ofis sessiz. Ben de yarın tatile çıkacağım ama dersler başladığı için bir yere gidemiyorum. İşleri toparlamaya çalışıyorum şimdi.

Mydeniz tes ederim. Bilgiler icin bi eczaneye gidip danisicam. Bu arada bazi balikyaglarinda d vit de varmis belkide veriyorsundur bile cocuguna. Yalniz benim kizim toplu ve istah acici bisey olsun istemiyorum bazi balik yaglari istah aciyormus dediler.

Bluebttle ne kadar sevindim Allah hepimize bir gun nasip eder ins hacca gitmeyi. Bizede dua edermisin. Bazi sikintilarim var onlar icin.

ben seni istanbuldasın diye biliyordum işin mi Çin le ilgili?

herkese merhaba uzun bi aradan sonra :)

ooo pofuduk napıyorsun nerelerdesin özlettin kendini

günaydın ablam geçmiş olsun.hastalık havası bende heran tetikteyim

Tahlil sonuclarim cikti bi yorumlayabilecek olan varmi. Doktor normal dedi hepsine. Ben kolestrolum niye yuksek cikti onu anlamadim bu iyi oan mi yuksekligi iyi olan ysni. Birde demiri ben bulamadim sanirim bakilmamis dogrumu? Birde d vitamin yeterlimi bu sekilde takviye almam gerekirmi?

Eklentiler

• IMG_20140929_100605.jpg
    1.014,6 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20140929_100637.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 92
  • IMG_20140929_100713.jpg
    884,4 KB · Görüntüleme: 71

ederim canım inşallah..
listemi hazırlayayım bugün yoksa unutacağım isimleri : )

canım hemoglobine (hgb) bakmış 14.77 o da iyi seviyede görünüyor..
bildiğim kadarıyla hdl'nin yüksek olması karataya göre güzel dün sağlıklı yaşıyoruzda bir yazı vardı, beynin genç kalmasını sağlarmış hdl..
kolesterolden korkma canan karatayın 300lerdeymiş : )
d vitaminin 12 ng/ml görünüyor, oldukça düşük.. en az 80 ng /ml olmalı diyor karatay..

Peki ne yapmam lazim sence d vitaminini? Eczaneden mi almam lazim? İgne olarak yaptirmam lazim galiba ne kadar ne araliklarla nasil yaptircam?

Bu arada dualarin icin cok sagol.

Bende izne çıkınca, inşallah üşenmezsem sağlık ocağına gideyim. Şu diz ağrımı söyleyeyim. Önceden sadece çok uzun süre yürüyünce, gece ağrıdan uyumakta zorlanırdım, şimdi gün içinde de arada oluyor. Spor yapıncada, kardeşimde romatizma çıkmıştı, belki benimde öyle birşeydir. Menisküs olmaz herhalde. Oturuncada dizim ağrıyor.

Son düzenleme:
arasıra bünyeyi şaşırtmak lazım ,,,bluedaisy ciğimle neler yaptınız,,,resimler ekledinmi ,,,,
ablacım bak yoruyorsun kendini sonra dermanın kalmıyor. dinlenmen lazım işleri düşünme 2 gün tam dinlenirsen üçüncü güne iyileşirsin inşallah... çok geçmiş olsun tekrar..
sağol canım
çok hareket yapıyorsun inşllah minüsküs yrtığı olmamıştır

Canım benim uzmanlığım Çin.
99% Çin ile irtibattayım. Sık sık gider gelirim. Fakat İstanbul'da yaşıyorum evet. Kadıköy'de.

oo baya enteresan bir bölge : ) hangi konuda uzmanlık canım? ekonomik mi? kültürel mi dil mi?
benim de tayinimi istemeyeceğim bi bölge varsa orası da uzakdoğu, inşallah göndermezler zorla vs.. sevmiyorum hiç oraları..

Selam kızlarr... ben geldim... herkes iyidi umarım geçmişe bakamadım... bi yogunluk varki başımda sormayın gitsin...
Haftasonu evi temizledim bayram ve kış temizliği gece yarılarına kadar bitmedi işim.. cumartesi kız kardeşim gelmişti düğün varmış ufak yeğenimi bıraktılar ona baktım bi taratanda kışlık yazlık kıyafetlerle ugraştım..kalmadılar tabi eniştenin akrabaları da burda olunca...
Pazar yine devam...hafta içine yemek hazırladım..bu hafta bayram öncesi diye şube nasıl yoğun.. akşamda sınav için eğitim başladı cumaya kadarda o var... anlayacağınız hiç dinleremiyorum akşam 11 de evde oluyorum...burayaa hiç bakamadım... şu sınavı atlatana kadar fazla giremezsem merak etmeyin olur mu stresi başljadı bile bi aydan az kaldı... dua edin... biraz geçmişi okumaya çalışayım... seviyorum sizi

Allah kolaylık versin canım sınavında başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…