Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Happy-smileys-keep-smiling-.gif

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

KİLO VERENLER

smile-prinses.gif

kuduzfare: % - 3,25

alfabetikbulvar: %-0,78

mengmeng: % -0,15

SABİT KALANLAR

i-dont-know-smiley-emoticon.png

bluebootle

blackandwhite

HAMİLELER

newpassenger-baby-new-passenger-congrats-smiley-emoticon-000302-large.gif

Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta:73,3 Toplam fark :9,3 kg.

eriğim................

Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun

full-full-food-fat-smiley-emoticon-000646-large.gif

Arkadaşlar merhaba,
ben de aranıza katılmak itiyorum.
Karatay diyetinde yeni değilim.geçen yıl aralık ayında başladım.ve 8 ayda 7 kilo verdim.(65 den 58'e ) öyle olunca motivasyonum geriledi ve yaklaşık 2 ay bayağı bir uzaklaştım diyetten.eşimle beraber yaptık diyeti o 8 ayda 25 kilo verdi.
ben böyle olunca bıraktım gibi bişey oldu.sonra kan baktırdım ve demir eksikliği çıktı.şimdi demir ilacı ile yeniden başladım.daha disiplinli olmak ve paylaşımda bulunmak için aranıza katılmak istiyorum.
şimdi kilom 58.9
hedefim de 50-52 aralığında olmak.
bugünkü menümü paylaşayım
sabah klasik karatay kahvaltısı
öğlen etli patlıcan yemeği ,ayran
akşam da yoğurtlu tarhana çorbası (maraş tarhanası),ve salata
sabah 1 bardak yeşilçay içtim
günlük su tüketimimi 3lt tamamlıyorum
leslie ile 5 mile de yaptım.
bakalım hedefime planladığım vakitte ulaşacakmıyım:)

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Happy-smileys-keep-smiling-.gif

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 42.3

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 62.5

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

KİLO VERENLER

smile-prinses.gif

kuduzfare: % - 3,25

alfabetikbulvar: %-0,78

mengmeng: % -0,15

SABİT KALANLAR

i-dont-know-smiley-emoticon.png

bluebootle

blackandwhite

HAMİLELER

newpassenger-baby-new-passenger-congrats-smiley-emoticon-000302-large.gif

Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta:73,3 Toplam fark :9,3 kg.

eriğim................

Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun

full-full-food-fat-smiley-emoticon-000646-large.gif
ABLAM ELİNE SAĞLIK BU HAFTA SANAMI KALMIŞ LİSTE

Arkadaşlar merhaba,
Karatay diyetinde yeni değilim.geçen yıl aralık ayında başladım.ve 8 ayda 7 kilo verdim.(65 den 58'e ) öyle olunca motivasyonum geriledi ve yaklaşık 2 ay bayağı bir uzaklaştım diyetten.eşimle beraber yaptık diyeti o 8 ayda 25 kilo verdi.
ben böyle olunca bıraktım gibi bişey oldu.sonra kan baktırdım ve demir eksikliği çıktı.şimdi demir ilacı ile yeniden başladım.daha disiplinli olmak ve paylaşımda bulunmak için aranıza katılmak istiyorum.
şimdi kilom 58.9
hoşgeldiniz

Arkadaşlar merhaba,
şimdi kilom 58.9
aramıza hoşgeldiniz

bazı bünyeler zor kg veriyor,,,bizde çok var öyle arkadaş bende dahil ama sabrediyoruz karataydan kopmadan devam ediyoruz,,,burada motivasyon bol,,

menüler güzel ,

kedicim ve gül ablacım kefir için kefir bağışıklığa birebir.. burada hava çok pis hep hastalık var ama çokşükür bizde hastalık olmuyor maşallah.. oğlana içiremiyorum biraz büyüsün ona da içireceğim inşallah
Bu sabah bakmıştım markete girdiğimde, bulamadım bu sefer. Ben de fıstık almıştım. :-):-) Yarın işe geç kalmazsam diğer markete uğrayayım.

Arkadaşlar merhaba,
şimdi kilom 58.9

Merhaba,
Ben de araniza katilmak istiyorum, ne yapmam lazim acaba? Bilgilendirirseniz cok sevinirim. Herkese kolay gelsin. :)
Hoşgeldiniz. :KK68::KK68: Kimmik karatay'ı yapıyorsun diye hatırlıyordum, başka bir konuda. Menülerini günlük yazarsan, hatalarını düzeltiriz. İlk sayfada da neler yapılacağı ayrıntılı yazıyor. Neler yenilmemeli vs...

Hoşgeldiniz. :KK68::KK68: Kimmik karatay'ı yapıyorsun diye hatırlıyordum, başka bir konuda. Menülerini günlük yazarsan, hatalarını düzeltiriz. İlk sayfada da neler yapılacağı ayrıntılı yazıyor. Neler yenilmemeli vs...
Evet, daha onceden yaptim Karatay'i. Aslında diyetin gidişatını sormamistim. Bu gruba katilmak icin ne yapmam lazim, direkt menulerimi yazmaya baslayabilir miyim? Kizan olmaz, degil mi? Bazi gruplar var, kisi alimi yapiyorlar da...

Benim kendime ait günlüğüm de vardi ama gelen giden olmayinca, dur diyen de olmayınca, yavaştan yavastan once kaçamakları artirdim, sonra da toptan biraktim. Bu arada henuz tekrar başlamadım diyete ama ennnnn kisa zamanda diyeyim insaallah.

Evet, daha onceden yaptim Karatay'i. Aslında diyetin gidişatını sormamistim. Bu gruba katilmak icin ne yapmam lazim, direkt menulerimi yazmaya baslayabilir miyim? Kizan olmaz, degil mi? Bazi gruplar var, kisi alimi yapiyorlar da...

Benim kendime ait günlüğüm de vardi ama gelen giden olmayinca, dur diyen de olmayınca, yavaştan yavastan once kaçamakları artirdim, sonra da toptan biraktim. Bu arada henuz tekrar başlamadım diyete ama ennnnn kisa zamanda diyeyim insaallah.
Bizim grupta öyle birşey yok, istediğin zaman yazabilirsin. Evet, menülerini yazman, hatalarını düzeltmek açısından yardımcı olur. Kuralımızda yok, istersen her pazartesi kilo bildirimi yapabilirsin.

günaydın çıtırlarım

dün çok kötüydüm eve gidip acele acele yemeğimi yeyip tv nin karşısına battaniyeyi alıp yattım, uyurum belki diye bi 15-20 dkk kestirmişim, dizlerimin kemikleri ve dişlerimin köklerine kadar ağrı vardı iyi üşütmüşüm demek ki,,,sonra ıhlamur demledim o sırada reaksiyon diye dizi başlamıştı yatarak onu seyrettim ,,,saat 12 ye gliyordu yatsı duruyordu dizlerimin dermanı olmadığı için oturarak kıldım yattım,,,,,hasta olmasam yapacak bir sürü iş vardı hepsi kaldı aklım işlerde ama derman yok kalkmaya, hasta olmasam dinlenmeye fırsat bulamayacağım

ABLAM ELİNE SAĞLIK BU HAFTA SANAMI KALMIŞ LİSTE

hoşgeldiniz
4 e kadar bekledim kimseden ses çıkmayınca ben yaptım
Gul abla ellerine saglik liste icin.

Yarin dersim basliyor nihayet. Kafami derslerden kaldiramayacagim icin seviniyorum ^_^ varin ruh halimi anlayin. bluebottle bluebottle canim ozellikle senden hac aninda dua bekliyorum. Sikintimi biliyorsun.

Sizi cok ozledim ben :KK43:
hayırlı olsun canım,allah zihin açıklığı versin,,

Merhaba,
Ben de araniza katilmak istiyorum, ne yapmam lazim acaba? Bilgilendirirseniz cok sevinirim. Herkese kolay gelsin. :)
merhaba aramıza hoşgeldiniz

herkese merhaba uzun bi aradan sonra :)
ooooo pofucuk hoşgeldin canım
özlettin kendini
neler yaptın tatilde,,,, kg nasıl

4 e kadar bekledim kimseden ses çıkmayınca ben yaptım
hayırlı olsun canım,allah zihin açıklığı versin,,

merhaba aramıza hoşgeldiniz

ooooo pofucuk hoşgeldin canım
özlettin kendini
neler yaptın tatilde,,,, kg nasıl

Teşekkürler ablacım. Sana da geçmiş olsun.

Gul abla ellerine saglik liste icin.

Yarin dersim basliyor nihayet. Kafami derslerden kaldiramayacagim icin seviniyorum ^_^ varin ruh halimi anlayin. bluebottle bluebottle canim ozellikle senden hac aninda dua bekliyorum. Sikintimi biliyorsun.

Sizi cok ozledim ben :KK43:

ederim canım inşalllah.. gönlünü ferah tut, geçecek bu günler.. dersler iyi gelir bence de..

Aklıma gelmişken, 1 haftadır canım hep yasak olan bir şeyler çekiyor, fakat kaçamak yapmıyorum. Neden böyle olduğunu düşünürken 2 öğünü artırmaya karar verdim. fmgenc fmgenc 'in yazdıklarını okuyunca bir de ben yapayım dedim.

3 gündür 2,5 öğün yapıyorum. Yemek saatimi 16:00 - 17:00 aralığından 18:00 - 19:00 aralığına çektim. Pazar geçesi de yoğurt mayalarken çok acıkmıştım. BlueDaisy BlueDaisy ile 16:00 gibi yemiştik çünkü. 22:30'da bir bardak süt içtim.

Kilo vermem hızlandı sanırım. Bir müddet 2,5 öğün yapacağım.

günaydın çıtırlarım

dün çok kötüydüm eve gidip acele acele yemeğimi yeyip tv nin karşısına battaniyeyi alıp yattım, uyurum belki diye bi 15-20 dkk kestirmişim, dizlerimin kemikleri ve dişlerimin köklerine kadar ağrı vardı iyi üşütmüşüm demek ki,,,sonra ıhlamur demledim o sırada reaksiyon diye dizi başlamıştı yatarak onu seyrettim ,,,saat 12 ye gliyordu yatsı duruyordu dizlerimin dermanı olmadığı için oturarak kıldım yattım,,,,,hasta olmasam yapacak bir sürü iş vardı hepsi kaldı aklım işlerde ama derman yok kalkmaya, hasta olmasam dinlenmeye fırsat bulamayacağım

ablacım bak yoruyorsun kendini sonra dermanın kalmıyor. dinlenmen lazım işleri düşünme 2 gün tam dinlenirsen üçüncü güne iyileşirsin inşallah... çok geçmiş olsun tekrar..

X