Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ben vermiyorum, benim çocuğum yok zaten. Ama prenscim, pufboregi veriyor bebişlerine. Markayı bilmiyorum ama çocuklar için hergün kullanılan damlalar var onu kullanıyorlar. Ampul şeklinde olanları da büyükler kullanıyor. Devit 3 damla dersen verirler.
Kusura bakma canim aslinda senin alintin kullanarak soruyu sormak istemistim. Devletin verdigi herseye guvenemedigim icin saglik ocaginin verdigi d vitaminini de demir icin verilenide kullanmadim. O yuzden soruyorum. Devit 3 diye saglik ocagindan verilen var sanirim kullananlarda inu kullaniyor.

Selam kızlar hepinizi çok özledim
Denizli,İzmir,Manisa,İzmir,Kütahya derken koşuşturma yuzunden yazamadım hiç :KK43:
Tek bir dondurma dışında kaçamak yapmadım onu da yemekten sonra yedim..Ama bildirim falan yapamadım bu hafta çünkü baskül falan da yoktu :KK43: Ben sizinle motive oluyorum hepinizi okadar özledim ki ....

Arkadasim EFT icin ozelden gorusebilirmiyiz?

Bugunku menume gelnce,
Sabah 3-4 tane m boy yumurta
, gerisi klasik kk, sadece cevizi yiyemedim hepsini, kuru kayisi yedim 6 tane kadar

Aksam ise
Kirmizi mercimek corbasi, brokoli graten, bir yumurta ve sabahtan kalan cevizim yanina uc dort tane kuru uzum.

Yedigimin miktari coktu aksam ama avikirim korkusu yasadim bugun nedense.

20 dk kadarda orta tempoda yuruyus yaptim. Suda belki iki litreye yakin olmustur.

Kilomda bu sabah tartildim 97 idi.

olur canım tabi

Ya Canan Hoca'nın çıktığı programı dinliyorum, hala hiç mi ekmek vermeyeyimmi çocuğa diye soruyorlar. Nasıl dinliyorlar anlamadım. Canan hocaya Allah sabır versin.
aynen ya bizim milletin beynini yarıp içine koysan yine sorar hani bi hikaye var, adamın biri gitmiş bir köyde 1 saat ferhat ile şirinin hikayesini anlatmış, sorunuz varmı demiş,biri kalkmış her şeyi anladık anladık da bu ferhat bu şirinin neyi oluyor onu anlamadık demiş o mesele : ))))
birisi de kadın konuşuyor tweet atıyor hocam sırrınız nedir ekmek tatlı da yemiyorsunuz ama çok canlısınız diye hey allaamm dedim :-)

muhteşem bişey.........belki inanmayacaksınız ama gözyaşları içinde okudum....neden mi çünkü şeker hastasıyım ve yaşım 30 bile değil........her gece uyuşmalarım oluyor eski enerjik halimi bulamıyorm.....uzun zamandır diyetteyim ama istediğim sonucu alamadım.......benim sorunum başını alıp giden kilolarımdan çok eski enerjik halimin yani eski sağlığımın olmayışı......bu güne kadar okuduğum bilgi birikimim karatayı destekliyor ama cesaret edemedim........çünkü ben etcil değilim,otçulum......hergün et yemeyi düşünemiyorum.......herkes bişey söylüyor......diyetisyenim de desteklemedi ama içimde inanılmaz bir karatay büyüsü oluştu.....üstelik karatay hocayı pek izlemiş biri değilim.......kitabını geçti elime aylar önce.......sindire sindire okudum.....beni çeken bişeyler var........
teşekkür ederim paylaşımınız için.......kitapta yazan herşeye uyabiliyor musunuz...........et yerine bir alternatif varmı......bide doğal olsun diyor ya.....bunu bulmak benim için zor......

kitabı da okumuşsunuz et yerine sebze yemeği baklagil balık da yiyebilirsiniz tek çeşit beslenme önermiyor ki karatay.. biz de her gün et yemiyoruz, insan sevse bile bıkıyor zaten. bir an önce başlayın sağlık bulacaksınız inşallah
düzeltme: arkadaşlar cevap yazmış görmeden cevapladım ben : )

aynen ya bizim milletin beynini yarıp içine koysan yine sorar hani bi hikaye var, adamın biri gitmiş bir köyde 1 saat ferhat ile şirinin hikayesini anlatmış, sorunuz varmı demiş,biri kalkmış her şeyi anladık anladık da bu ferhat bu şirinin neyi oluyor onu anlamadık demiş o mesele : ))))
birisi de kadın konuşuyor tweet atıyor hocam sırrınız nedir ekmek tatlı da yemiyorsunuz ama çok canlısınız diye hey allaamm dedim :-)
:KK70::KK70::KK70::KK70:

ben çok kötüyüm... yardıma ihtiyacım var.
26 yaşındayım
167 cm boyundayım
109 kiloyum

daha önce de yazmıştım zaten. kilo vermem lazım kendimi berbat hissediyorum. endokrin uzmanına gittim insülin direnci-guatr ve troid var tekrar gel testler yapayım dedi. sadece matofin 800 mg verdi.
doktora gidemiyorum çünkü çalışmam lazım ve maalesef iş verenim izin vermiyor. büro çalışanıyım ve tekim büroda ayda yılda bir izin alabiliyorum o da kızımın ihtiyaçları için. inanın izin alamıyorum.
matofini bile kullanmıyorum. neden bilmiyorum ama bir türlü oturtamadım hiçbirşeyi.
karatay diyetiyle 9-10 kg verdim kitabını falan okumadan. biliyorum ki canan karatay yaşam tarzını uygularsam hem ben hem eşim hem de 5 yaşındaki minik kızım sağlıklı olacak.
evde koşu bandımda var hem de çok güzel çok fonksiyonlu. kim anlar beni çevremde kimse anlamıyor.
motivasyon eksikliği midir nedir bilmiyorum.
kitabı okumadığım için sanırım tam olarak hazmedemedim karatay tarzını ama sipariş verdim perşembe elimde kitap. hemen okurum.
dahası fazla kilom çok ve ben bu kiloları verebileceğimi düşünmüyorum. 9-10 kg verdim eşi,m farketti ama annem- teyzem "hiç belli değil" vs. neden belli olmuyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
ben istiyorum ki;
*evimde sağlıklı yemek pişsin.
*sağlıklı bir şekilde ama hızla kilolarımdan kurtulayım.
nereden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum. bir planlama yapamıyorum...
""bundan sonra hayatım böyle olacak"" deyip başlayamıyorum.
kilo versem bile kaç senede inerim 65-70 kiloya...
ben çok üzgünüm...

:110:

26 yaşındayım
167 cm boyundayım
109 kiloyum

daha önce de yazmıştım zaten. kilo vermem lazım kendimi berbat hissediyorum. endokrin uzmanına gittim insülin direnci-guatr ve troid var tekrar gel testler yapayım dedi. sadece matofin 800 mg verdi.
doktora gidemiyorum çünkü çalışmam lazım ve maalesef iş verenim izin vermiyor. büro çalışanıyım ve tekim büroda ayda yılda bir izin alabiliyorum o da kızımın ihtiyaçları için. inanın izin alamıyorum.
matofini bile kullanmıyorum. neden bilmiyorum ama bir türlü oturtamadım hiçbirşeyi.
karatay diyetiyle 9-10 kg verdim kitabını falan okumadan. biliyorum ki canan karatay yaşam tarzını uygularsam hem ben hem eşim hem de 5 yaşındaki minik kızım sağlıklı olacak.
evde koşu bandımda var hem de çok güzel çok fonksiyonlu. kim anlar beni çevremde kimse anlamıyor.
kitabı okumadığım için sanırım tam olarak hazmedemedim karatay tarzını ama sipariş verdim perşembe elimde kitap. hemen okurum.
dahası fazla kilom çok ve ben bu kiloları verebileceğimi düşünmüyorum. 9-10 kg verdim eşi,m farketti ama annem- teyzem "hiç belli değil" vs. neden belli olmuyor. ne yapacağımı bilmiyorum.
ben istiyorum ki;
ben çok üzgünüm...

başkalarından takdir beklememek gerek, bu piskolojide kilo vermeyi zorlaştıran nedenlerden biri..
sadece kendin için sağlığın için kilo vermelisin. mutluluğun dahi kilona bağlı olmamalı..
9-10 kilo az mı, başkası ne derse desin devam etmelisin sadece kendin için..

26 yaşındayım
167 cm boyundayım
109 kiloyum

ben istiyorum ki;
ben çok üzgünüm...

Koşu bandını kullanıyormusun, ona ek birde 5 tibet egzersizlerini öneririm. 21'e ulaşınca en fazla 15 dk sürer. Topikte bununla ilgili bir konu var. Belli oluyordur, bak eşin belli oluyor diyormuş. Kitabı okuyana kadar netten videolarını dinle. Ben başlangıçta öyle yaptım. Planlama yapmayacaksın, direkt başla, evine zararlı şeyleri sokmayacaksın. Şeker, un, patates, mısır. Yemeğini de karatay'a uygun yapacaksın. Zamanlada oturacak, başlarda hataların olabilir, Burayada sık sık uğrayıp motivasyonunu yükselteceksin, hatalarını bizler düzelteceğiz. Karatay beslenme tarzında beslenirsen insülin direncin zaten zamanla düzelir. Ne biçim bir işyeri, sağlık için gidiyorsun sonuçta, keyfinden değil.

Merhaba canlarım..ne bildirim ne menü paylaşabiliyorum..
Kıvanç geceleri uyumuyor ,yarım yamalak sabah eder olduk..kabuslar görüyorum çoğu zaman zaten..tam uykum hiç yok..neyin nesi anlamadım..Kendime bakamıyorum bir de işe geliyorum mahvoldum ben..Herkes iyidir inşallah..Ben şimdi işleri toparlayıp pazara gitmem lazım..evde sebze kalmadı..haftasonu çıkamadık..gorüşürüz..

Koşu bandını kullanıyormusun, ona ek birde 5 tibet egzersizlerini öneririm. 21'e ulaşınca en fazla 15 dk sürer. Topikte bununla ilgili bir konu var. Belli oluyordur, bak eşin belli oluyor diyormuş. Kitabı okuyana kadar netten videolarını dinle. Ben başlangıçta öyle yaptım. Planlama yapmayacaksın, direkt başla, evine zararlı şeyleri sokmayacaksın. Şeker, un, patates, mısır. Yemeğini de karatay'a uygun yapacaksın. Zamanlada oturacak, başlarda hataların olabilir, Burayada sık sık uğrayıp motivasyonunu yükselteceksin, hatalarını bizler düzelteceğiz. Karatay beslenme tarzında beslenirsen insülin direncin zaten zamanla düzelir. Ne biçim bir işyeri, sağlık için gidiyorsun sonuçta, keyfinden değil.

patronum iyi ama iş izine gelince yarım güne tahammülü yok.

Denizli,İzmir,Manisa,İzmir,Kütahya derken koşuşturma yuzunden yazamadım hiç :KK43:
Tek bir dondurma dışında kaçamak yapmadım onu da yemekten sonra yedim..Ama bildirim falan yapamadım bu hafta çünkü baskül falan da yoktu :KK43: Ben sizinle motive oluyorum hepinizi okadar özledim ki ....
bizde senı özledik inan.. çabuk gel tamam mı..:KK68:

Ya Canan Hoca'nın çıktığı programı dinliyorum, hala hiç mi ekmek vermeyeyimmi çocuğa diye soruyorlar. Nasıl dinliyorlar anlamadım. Canan hocaya Allah sabır versin.
bende izledim ve bazı noktalarda sinirli olduğu söylenen hocayı nasıl sabırlı buldum nasıl anlatamamç.. tahammulu zor sorular ve kadın konuşsada dinlememek had safhada idi.. iyi dayandı hoca yemınlen..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kizlar Dukani bırakıp karatayda olmanın keyfini çıkarıyorum, bugun ohhhh mis gibi mercimek çorbamı ictim cok sukur meger ne kadar özlemisim
Duyanda yıllardan beri dukan diyeti yapıyorum sanır Alt tarafı 3+2 gün ama yasak denince burnumda tüttü nimetler...
bende dukandan karataya geçtım calllkusuu.. dukanla 22 karatayla 10 kg yakın verdım ve musmutluyum...:KK71::KK71:

26 yaşındayım
167 cm boyundayım
109 kiloyum

ben istiyorum ki;
ben çok üzgünüm...

mesajını kedinin alıntısında gördüm elizan ve ara ara buldum karşılık vermek için..
Canım benım yaşın daha 26 o kadar güzel yıllardasın kı kendıne sakın zehır etme bu seneleri.. Kilo vermenın ilk yolu rahqat olacaksın.. Beynını resetleyıp bismillah deyıp başlayacaksın.. 107 kgdan 75 kg düşmüş birisiyim..hem insulın dırencım vardı hem pko hastasıyım..107 kg iken dızlerımde derman bıle yoktu şimdi tay gibi koştuğumu söylüyorlar..
SEn kimseye kılo verdım mı aldım mı dıye sorma..insanlar ıyı niyetlı bıle olsa bazen kırıcı olabılıyorlar..
Yapman gereken hayatını karataya uygun hale getirmek ama bunu kendın eşin ve en önemlısıçocugun için zaman geçirmeden yapmak..
Yıllar bırbırı ardını kovalarken kılo vermek için ayırcagın zamanı gözünde büyütme.. sen bu yola gir ve bırakma.. bugun 107 kg iken başlamasaydım emınım kı 137 kg olmuştum.. bir an ipin ucunu sıkı tuttum ve devamı geldı.. azim sabr ıle aşılmayacak bır sorun değil..
bizler burdayız..Lütfen en kısa zamanda toparlanıp karataya geç..öpüyorum canım.. sevgiler..

Bizde özledik. Dikkat et kendine, uğrayabildikçe uğramaya çalış. :KK68::KK68::KK68:

Merhaba canlarım..ne bildirim ne menü paylaşabiliyorum..
Kıvanç geceleri uyumuyor ,yarım yamalak sabah eder olduk..kabuslar görüyorum çoğu zaman zaten..tam uykum hiç yok..neyin nesi anlamadım..Kendime bakamıyorum bir de işe geliyorum mahvoldum ben..Herkes iyidir inşallah..Ben şimdi işleri toparlayıp pazara gitmem lazım..evde sebze kalmadı..haftasonu çıkamadık..gorüşürüz..
Allah kolaylık versin.

herkese merhabaaaaaaaaa..:KK31::KK31::KK31:
canım karatay Çıtırlarım bugun tartıldım 75,2 kg olduğumu gördüm..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:pazartesı 76 kg idim ya ..inşallah İnşallah pazartesiye kadar 74'ü görürüm.. Allahım amin..:KK73::KK73::KK73::KK73:
Amiiiin. :KK48::KK48::KK48:

günaydın çıtırlarım
Günaydın, çıtır ablamız. :KK48:

karatay da yok mu ki? bilmiyodum
karatay da kristal kaya tuzu var canım,,,,,doğal kendi ülkemizin tuzu,,,,ben tzu konusunu araştırrıken detaylı araştırdım hima laya-rafine ve kristal kaya tuzunun bütün özelliklerini world e yapıştırıp karşılaştırdım....rafine en kötü tuzdan elde ediliyor lağım karışmış tuz gölünden,,,hima laya ülkesinde çok ucuz 400 kurus falan buraya gelene kadar 30 tl yi buluyor artı barutla patlatılıp barut atıkları içine karışıyor ve pembeleşiyormuş....kristal kaya tuzu ise kayaların içindek bir damardan elde ediliyormuş barut buraya değmiyormuş dışta kalan barutlulardan da oda tuzu, lambası gibi şeyler yapıyorlarmış
Canan hoca pahalı, gerek yok diyor. Kaya tuzu en iyisi diyor. Parası olan alabilir diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kitabında olmayan bazı şeyleri, çıktığı programlarda söylüyor, bunu da bir programda sormuşlardı.
hima laya önermiyor okan beylerde önceden onu kullanıyorlardı , geçen sene ağustosta hoca datça ya gidince söylemiş o zamandan beri kristal kaya tuzu alıyorlar
Kizlar cankiri tuzunu nerden aliosunuz?ankarada yasiyorum ben
internete cankirituzu yazınca çıkıyor canım....bende ankara dayım internetten alıyorum...pazarlarada var ama 2 katı para
Kizlar Dukani bırakıp karatayda olmanın keyfini çıkarıyorum, bugun ohhhh mis gibi mercimek çorbamı ictim cok sukur meger ne kadar özlemisim
Duyanda yıllardan beri dukan diyeti yapıyorum sanır Alt tarafı 3+2 gün ama yasak denince burnumda tüttü nimetler...
:KK48::KK48::KK48: karatayda herşeyi yediğimiz için sıkı rejim gibi sıkıntılı olmuyor

X