kızlar okadar okadar yoğunum ki inanın su içmek bile bir iş bana bugün..gül ablanın sihri bana geçti bu hafta : ))
dün akşam eve gittim önce akşam yemeğini peşinden de aileler geleceği için onlara yemek yaptım. gece 11 gibi bitti.. bisürü aksilik, tüp bitti vs.. neyse sonra yatakları hazırladım ortalığı topladım derken saat 1 oldu, aileler çokşükür sorunsuz geldiler, getirdiklerini yerleştir vs derken, uyumamız 3 ü buldu.. sabah 7de uyandım uyuyamadım. işe geldim bir yoğunluk anlatamam, 1 haftanın işi 1 güne sığmış sanki.. bi yandan da arabamıza hac izni çıkmadı, eşimin pasaportu bakanlıkta kaldı vs o da baya zorlandı, neyse izinsiz gidecekler bakalım, nasılsa diplomatik araç diye.. hayırlısı..
öğlen eve koştum 1 gibi .. ailelerin her isteğine cevap ver, bi yandan umre kurallarını izah et, bi yandan yemeği hazırla, yolda yemeleri için börek pişirdim kocaman çanta hazırladım.. 2 gibi yola çıktılar.. ama insan mutlu oluyor hakkaten ailesine hac vesilesi olunca... çok heyecanllılardı, ben de onlarla gitmeyi çok isterdim ama napayım... koşarak işe geri döndüm.. hala çalışıyorum.. hakkaten zorlu bir gün geçiriyorum, amaaaa kaçamak elbette yok : ))
dünkü menüm:
sabah karatay kahvaltısı
akşam yarım tabak patlıcan közleme, yarım tabak kıymalı karnabahar, salata ve yoğurt
spor yapamadım yine.. ama inşallah bugün yapacağım.. jillian 2. level resmen yalan oldu artık napim..yine de tamamlayacağım..3 te ara vermek yok..