Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

gercekten benim gibi olmussun hersey ustuste gelmis...once gozunaydin sevdiklerine kavustun sonra allah kabul etsin haclarini....senin gitmen kismet olmadi tuh.....islerinde de kolayliklar dilerim bundan sonra islerin iyice yogunlsir haclar basladi.....
Ablacım yok brn de gideceğim inşallah çokşükür izin çıktı.. Ama sadece hac zamanı gidip geleceğim 5-6 gün.. Çok mutluyum o konuda, sefir gidebilirsin deyince biletlere bak bulamayabilirsin dedi son havayolundan son bileti ben aldım kısmet : )

puf böregi kitaplarını aldım bir tanesini okudum , ama baslayıp verememmekten korkuyorum ,
ve sabah kahvaltı gibi bir sorunum var .. troid hastası oldugum için sabahları ilac içiyorum bir saat kadar ac kaalmam gerekli ... o sure zarfında ofise geliyorum zaten ..
sekizden sonrada kahvaltı yapmak yasak :KK43:

ne kadar sürede iyi geldi insilün direncinize :KK43:
cok diyet denedim olmuyor olmuyor :KK43:

bende de hipotroid, insilun direnci var cok hizli olmasa bile kilo verebiliyorum karatayla. cok fazla farkli diyet denemek metabolizmayi bozuyor hatta tiroid en cok bundan etkileniyor. ben de uc gun diyeti, bes gun diyeti, tavuk diyeti,elma- armut diyeti derken piyasada ne var ne yok denemistim :confused:ardindan tiroid problemim cikti :KK43: karatay; bir diyete baslayip ardindan devam ettirilebilecek bir beslenme tarzi, bir de yasaklilar disinda herseyden doyana kadar yemekte diger guzelligi yeter ki tam uygulayin. pko yu da saracoglunun sogan kuruyle halletmistim. allah kolaylik versin. sabah kahvaltisi icin pufboregi ve gul ablanin fikirleri guzel bence:KK39:

Kilo cizelgesi oluyordu ya altta.onlar kalkti mi yoksa ben telefondan giriyorum diye mi gormuyorum?

canim onlar kalkmiyorda arada bir gidip geliyorlar sanki bende de oyle sabah var aksam yok:)

kızlar okadar okadar yoğunum ki inanın su içmek bile bir iş bana bugün..gül ablanın sihri bana geçti bu hafta : ))
dün akşam eve gittim önce akşam yemeğini peşinden de aileler geleceği için onlara yemek yaptım. gece 11 gibi bitti.. bisürü aksilik, tüp bitti vs.. neyse sonra yatakları hazırladım ortalığı topladım derken saat 1 oldu, aileler çokşükür sorunsuz geldiler, getirdiklerini yerleştir vs derken, uyumamız 3 ü buldu.. sabah 7de uyandım uyuyamadım. işe geldim bir yoğunluk anlatamam, 1 haftanın işi 1 güne sığmış sanki.. bi yandan da arabamıza hac izni çıkmadı, eşimin pasaportu bakanlıkta kaldı vs o da baya zorlandı, neyse izinsiz gidecekler bakalım, nasılsa diplomatik araç diye.. hayırlısı..
öğlen eve koştum 1 gibi .. ailelerin her isteğine cevap ver, bi yandan umre kurallarını izah et, bi yandan yemeği hazırla, yolda yemeleri için börek pişirdim kocaman çanta hazırladım.. 2 gibi yola çıktılar.. ama insan mutlu oluyor hakkaten ailesine hac vesilesi olunca... çok heyecanllılardı, ben de onlarla gitmeyi çok isterdim ama napayım... koşarak işe geri döndüm.. hala çalışıyorum.. hakkaten zorlu bir gün geçiriyorum, amaaaa kaçamak elbette yok : ))
dünkü menüm:
sabah karatay kahvaltısı
akşam yarım tabak patlıcan közleme, yarım tabak kıymalı karnabahar, salata ve yoğurt
spor yapamadım yine.. ama inşallah bugün yapacağım.. jillian 2. level resmen yalan oldu artık napim..yine de tamamlayacağım..3 te ara vermek yok..

ne guzel allah simdiden kabul etsin hepinizin ibadetini. allah bana da nasip etsin..

iyi gecelr citirciklar. bugun kizimi krese biraktim sonra kayinvalidem gittim kislik hazirliklarina yardim ettim. aksam gelebildim eve. yemegi hazirla, kizimi uyut derken totom daha yeni yer gordu. haftaya da almanyadan cok sevdigim bir arkadasim gelecek bir haftaligina heyecan basmaya basladi beni simdiden malum gurbet ellerde olunca gelen giden az oluyor:KK61:
bugun sabah: menemen, peynir,ceviz yedim
ogle: yogurt ceviz
aksam: kurufasulye, bol salata
spor yine yok:KK43:

günaydın kızlar;
sabah ;menemen
öğle ;yarım porsiyon patlıcan yemeği ,az çorba
ara;bir kase yoğurt,bir yumurta,
akşam:KK43:eşim yerken canım çekti) 4 5 tane patates kızartması :) çay
spor :Jillian level 1
şuan çok uykum var gözümü açamaıyorum:KK14:

bende de hipotroid, insilun direnci var cok hizli olmasa bile kilo verebiliyorum karatayla. cok fazla farkli diyet denemek metabolizmayi bozuyor hatta tiroid en cok bundan etkileniyor. ben de uc gun diyeti, bes gun diyeti, tavuk diyeti,elma- armut diyeti derken piyasada ne var ne yok denemistim :confused:ardindan tiroid problemim cikti :KK43: karatay; bir diyete baslayip ardindan devam ettirilebilecek bir beslenme tarzi, bir de yasaklilar disinda herseyden doyana kadar yemekte diger guzelligi yeter ki tam uygulayin. pko yu da saracoglunun sogan kuruyle halletmistim. allah kolaylik versin. sabah kahvaltisi icin pufboregi ve gul ablanin fikirleri guzel bence:KK39:

inş verebilirm , gercekten sıkıldım kilodan kıyafetlerimi özledim ne giysem yakısmıyor... oglusumla gezerken kilolu görünmekte istemiyorum :)
genç ve fit anne olmak istiyorum ben :):)

suana kadar cok süper hiç acıkma yok artı iyi hissediyorum kendimi

Son düzenleme:
10011148_533098376806410_918488173_n[1].jpg

çıtırlarım........................

Ablacım yok brn de gideceğim inşallah çokşükür izin çıktı.. Ama sadece hac zamanı gidip geleceğim 5-6 gün.. Çok mutluyum o konuda, sefir gidebilirsin deyince biletlere bak bulamayabilirsin dedi son havayolundan son bileti ben aldım kısmet : )
ooooo çok sevindim canım süre az ama olsun değer....ne şanslısın son bilet kısmet olmuş
Gul abla kabizlik icin kitapta keten tohumu diyordu galiba
Denedin mi?
neler denemedim ki canım,,,3-5 gün iyi oluyor hemn alışıyor hop eskiye dönüş
Günaydın, gelirken kefir aldım. Küçük boy kalmamış, 1 lt. olandan aldım. Artık içer dururum.
canım ya kendin yapmayı denesen ne güzel olur

:mad:
iyi gecelr citirciklar. bugun kizimi krese biraktim sonra kayinvalidem gittim kislik hazirliklarina yardim ettim. aksam gelebildim eve. yemegi hazirla, kizimi uyut derken totom daha yeni yer gordu. haftaya da almanyadan cok sevdigim bir arkadasim gelecek bir haftaligina heyecan basmaya basladi beni simdiden malum gurbet ellerde olunca gelen giden az oluyor:KK61:
bugun sabah: menemen, peynir,ceviz yedim
ogle: yogurt ceviz
aksam: kurufasulye, bol salata
spor yine yok:KK43:
ne güzel bir sevinç gözünaydın olsun canım
bu saatten sonra gelen giden olmas sanirim. iyi geceler hepinize.
ben uyanıktım ama girmek aklıma gelmedi sabaha kadar debelleştim 2 dkk uyuyamadan geldim işe offff sinir oldum ya :mad:
Günaydınn kızlar
Şu an iş yolunda ilerrlerken karatayda ilk gün ve kahvaltımı oaylaşmak istedim ..
Tam anlamıyla bii KK yaptım :KK66:
Ve acayip doydum ..zaten sabahları acıkmadıgım için :)
Ofiste yesil cay içmeyi planlıyorum bakalım ..
günaydın canım
süper ...kkk leri açık açık ya<arsan hata varmı bakarız canım

günaydın kızlar;
sabah ;menemen
öğle ;yarım porsiyon patlıcan yemeği ,az çorba
ara;bir kase yoğurt,bir yumurta,
akşam:KK43:eşim yerken canım çekti) 4 5 tane patates kızartması :) çay
spor :Jillian level 1
şuan çok uykum var gözümü açamaıyorum:KK14:
günaydın canım

bu patates kızartması için :KK67:
bi abla sopası ye bakalım bi daha 4-5 tanede olsa zararlı bişey yiyebilecekmisin

haklısın ablacım bu sopadan sonra fermuar çektim :) aslında eşime dayak atmak lazım karşımda patates amerikan salatası ketcap vs yiyor nasıl dayanıyorum anlatamam :mad:
:KK48::KK48::KK48:

sen onu bıktır zehir yiyorsun acıyorum sana ilerde zaralarını göreceksin ,,,sen yaşlanacaksın ben çıtır kalacağım diye kızdır:rolleyes::KK72:

X