- 10 Mart 2011
- 1.510
- 1.066
Günaydın.
Günaydın kedicik :)
günaydınnnn
dünkü menüm
sabah kkk
öğle mercimek çorbası,iki baget
ara:2 yeşil çay
akşam bir kase salata ve çay
günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın.
Günaydın kedicik :)
günaydınnnn
dünkü menüm
sabah kkk
öğle mercimek çorbası,iki baget
ara:2 yeşil çay
akşam bir kase salata ve çay
tiroid bendede var .insülin direncimi kırdım artık yok .pko bende yok ama emin olun kilo yavaşta olsa karatayla verirsiniz bence gecikmeden başlayayın derimkızlar selammm :)))
yeni bir üye olarak burdayım ...
burda troid insülin direnci ve pko olup kilo veren var mı ...
kendime göre diyet aramaktayımmm....
merhaba..hoşgeldınız.. 107 kgdan 76 kg ya düştüm.. bunu 9 kg yakını karatayla diğer kısmını dukan dıyetı ıle verdım.. hem pko hemde insülin direncım vardı.. tavsıyem karataya başlayın..daha kolay daha sağlıklı verılen kılolar daha kalıcı..sevgiler..kızlar selammm :)))
merhaba hoşgeldinizkızlar selammm :)))
kabızlık için ne yapıyosunuzTunaydin kizlarrr. Bebisi uyuttum yine sahalardayim. Ankara iyice sogudu.usuyoruz.
Sabah karatay hocamizi izleyebildiniz mi?gerci sonunu yakalayabildim anca.sahrap soysal deli etti kadini.zeytinyagina izin var mi diye sordu.4 yildir söylüyorum hala anlamiyorsun dedi o da.gidip ben bi sarsmak istedim kadini hahahahah.kafa basmio.
Kizlar ya bu arada 30 yildir cektigim kabizlik bitti.ben resmen bosa acilar cekmisim! Hocamizin dedigi her sey gerceklesiyor.şoklardayim.keske hamileyken yapsaymisim.o zmn diyetisyene gitmistim.ekmek yiceksin demisti bana.ve onun verdigi diyete uydugum dönemde daha cok kilo almistim.neyse cok sukur veriyoruz.zararin neresinden donersek kardir.dogum kilolarim gitti bnm ztn.evlilik kilolarini vermeye çalışıyorum 68 den sonra artik
tüh seyredemeyeceğimKaratay hocamız starda
puf böregi kitaplarını aldım bir tanesini okudum , ama baslayıp verememmekten korkuyorum ,Mesaji alintilayamiyorum hata veriyor boncukunannesi. Bence mutlaka basla karataya.ozellikle insulin direnci olanlara coook faydali.kitabıni mutlakq oku orda ayrintili yazmis
Istersen e kitap olarak bulabilirsin internette.hastaliklarin bir bir giderken kilonda gidecek
tiroid bendede var .insülin direncimi kırdım artık yok .pko bende yok ama emin olun kilo yavaşta olsa karatayla verirsiniz bence gecikmeden başlayayın derim
peki ilac icin normal kalkis saatinden 1 saat onceye kursan ve hep ilacin ve suyun yanibasinda olsa.onu icip uyumaya devam etsen olmaz mi?1 saat sonra da kalkıp kahvaltini edersinpuf böregi kitaplarını aldım bir tanesini okudum , ama baslayıp verememmekten korkuyorum ,
ve sabah kahvaltı gibi bir sorunum var .. troid hastası oldugum için sabahları ilac içiyorum bir saat kadar ac kaalmam gerekli ... o sure zarfında ofise geliyorum zaten ..
sekizden sonrada kahvaltı yapmak yasak
peki ilac icin normal kalkis saatinden 1 saat onceye kursan ve hep ilacin ve suyun yanibasinda olsa.onu icip uyumaya devam etsen olmaz mi?1 saat sonra da kalkıp kahvaltini edersin
suan gördügüüm bi cizelge yok ..Kilo cizelgesi oluyordu ya altta.onlar kalkti mi yoksa ben telefondan giriyorum diye mi gormuyorum?
kitabı okudum ama suan ne yemem lazım bi türlü kestiremiyorum .Eger acikirsan ve yemezsen vucudun yag depolamaya baslar cnm. Aciktigini hissettiginde ayrandir findik fistiktir yemen lazim.ogle yemegi yemiyorum ben.ama yiyebilirsin.aslinda bizim ilk sayfayi bi oku.kitabi da hatmet.oyle basla.bir de alarmi kurarsan ve yatagindan kalkmadan ilacini icecek sekilde hazirlarsan kalkarsin elbet.niye kalkmayasin