Karatay menüsü yazınca çıkıyor, tarifler. İlk sayfa.Karatay Kurabiyesi miiii?himmm hemen bi bakip bulayim onu. Tunaydinlar bu arada fistiklarrrrrr
saol kedicimKaratay menüsü yazınca çıkıyor, tarifler. İlk sayfa.
senin deponda yağ varmıdır ki,,,,Eritiyor ama, sağlığa zararı ne yöndedir, onu düşünüyorum. Ya da yaptığım spor sadece onu yakıp, depo yağlarım yine yerinde mi sayıyor diye.
bi akşam alıp ye ,,,,Şu an gelen koku o kadar ağır ki midem bulandı. Canım çiğ köfte istiyor kaç gündür.
tünaydın canımKaratay Kurabiyesi miiii?himmm hemen bi bakip bulayim onu. Tunaydinlar bu arada fistiklarrrrrr
amin,,,özellikle topikteki isteyen arkadaşlarımıza öncelikli olarak versinPrenscim gun gectikce cok tatli oluo bu minnoslar.bizimkisi simdi 6.5 aylik oldu.surekli done done turluo evi. Dun ilk kez göbüşünu kaldirip dort ayak ustunde durdu.yaylandi bi de.gulmekten öldük esimle.insan tum derdini tasasini unutuyor onlari izlerken
Iyi ki yapmisz
Allah isteyen herkese versin aratmadan
merhaba canımmerhaba bu sabah yine kkk yaptum yumurta yemediğim için o eksikti öğlende yeşil mercimek salatası 3 kasık bulgur pilavı 4 kaşık falan yogurt yedim saat 12:30 gibi nasıl
ahh ahh keşke yiyebilsem şu yumurtayı ne yaptıysam yiyemedim zamanında hamur işlerinin iiçinde ve üstünce kokarsada yemezdimmerhaba canım
yumurta olmadan olmaz ne yaazık ki ,,,,karatay ın baş tacı yumurta,,,,yerli muz çıkınca 1 yumurta 1 yerli muz yenilebiliyor ,,,
öğlen yediklerin güzel akşama kadar idare eder seni,,,
Prenscim gun gectikce cok tatli oluo bu minnoslar.bizimkisi simdi 6.5 aylik oldu.surekli done done turluo evi. Dun ilk kez göbüşünu kaldirip dort ayak ustunde durdu.yaylandi bi de.gulmekten öldük esimle.insan tum derdini tasasini unutuyor onlari izlerken
Iyi ki yapmisz
Allah isteyen herkese versin aratmadan
Selam canım arkadaşlarım yeni gelenlerde hoşgeldiniz iki gündür giemedim ben sizin kadar hamarat olmadığım için vakit ayıramadım tablettide daha servise yollamadım eşimde şimdi başka bir kitap yazmaya başladı pc den kalkmıyor yandık artık bitmez kitabı .Şimdi çocukta eşimde dışarı çıktı çanta ,ayakkabı alacaklar bensiz yine beceremezler ama ben pazara çıkıcam balık almaya canım balık çekti valla.Kilo bildirimimi hiç yapmayayım 86 da sabitim bu ara çok sık acıkıyorum benimde canım yumurta yemek istemiyor kokuyor gibi geliyor ette fazla yemedim .Asıldı kaldı kilolar.Gül abla,mengmeng bende iğnelerimi yaptırıyorum bizim kız bu haftada burdaymış yaptırayım dedim 6 tane üst üste d vitamini iğnesi olucam b 12 de dahil sonra her izne geldiğinde vurdururum bayramdada zaten burda .Dün d vitamini testi yaptırıcam diye telef oldum yok gereksizmiş,her ay kır bir ampul içmiş,aman dr. vuracaktım resmen sonra kaydımı sil dedim dr. gittim haseki ortapediye yaptırdılar Allah razı olsun ama akşama kadar sepet oldu kafam ist. trafiği yetiyor insana zaten bakalım daha çıkmamış baktım hemen çıkmaz dediler neysede.Omega üç ve insülin direnci içinde diyetisyenin tahlil istemesi gerekirmiş.Hiç omega 3 testi isteyen insan görmemişler ,insülin direnci testini ne yapacakmışım onuda isteyen hiç olmamış iki has. dr. da aynı şeyi söyledi dün bütün gün test yaptırıcam diye aç gezdiğimde cabası.
Kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum özellikle gül abla seni.Darısı benim başıma diyorum.Şimdi ben kaçayım akşam pc ye çöreklenmezlerse yazarım.
geldık ablacımmmmmmm.. burdayızzz..aaaa aa 3 saattir hiç bir çıtır uğramamış ...nerdesiniz çıtırlarım