- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
Üfff ya bitmiyor ki. Birde yol stresi. Kitapçıya da uğrayacağım, devit damla da alabilirim belki.ay bitemedi bugün mesai.. az daha beklersem eve gidince makarna yapacam o olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üfff ya bitmiyor ki. Birde yol stresi. Kitapçıya da uğrayacağım, devit damla da alabilirim belki.ay bitemedi bugün mesai.. az daha beklersem eve gidince makarna yapacam o olacak
evet diyetisyen vermiş yoksa zopayla gitmiştimevet canım kızlardan biri makarnalı salata yapmış, ondan bahsetti : ) ama diyetisyen vermiş olabiler
sen sabah tuhaf olan herşeyi yediğin için (bize göre tuhaf )hissetmeye gerek yok ki maşallah nerde kaçamak kedi ordaMakarna makarna dediniz. Geçen gün yediğim makarna geldi aklıma. Sabah kahvaltıda yemiştim. Yoksa hissettiniz mi?
git erişte yap acıcık nefsin körelsin neyine yetmiyor ev yapımı erişte minnakcıkay bitemedi bugün mesai.. az daha beklersem eve gidince makarna yapacam o olacak
dur artık kedicim nereye kadar düşeceksin vucutta yağ kalmadı kas. kemik ve içorganlardan ibaret kalacaksın stoppp sen durda biz inelimEvet, canım birşey istediyse saat farketmez. Birde sabah yapılan kaçamaklar daha rahat yakılıyor, onun için.
Şimdi kimse ben böyle dedim diye, örnek alıp, sabah kaçamak yapmasın. Kilom 44 bilmeyenler için. Hatta dün 43.4tü :)
Üfff ya bitmiyor ki. Birde yol stresi. Kitapçıya da uğrayacağım, devit damla da alabilirim belki.
Devit ise yarar mi ki? Bebise iciriom
Ben de mi icsem? E ona 3 damla veriliyor.biz ne kdr iccezki? Cok soru sordum
Iyi gidiyorsun canimTunaydinlaaaaaarrr
Dogum:28 Şubat 2014
Başlangıç kilo: 83
Geçen hafta : 68.5
Bu Hafta : 68.0
Fark : -0.5
Toplam Fark : -15
Spor : emzirme
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : 58
Yüzde : 0.729
Kizlar ben degisiklik yaptm verilerimde.cunku dogumdan itibaren dikkat etmeye basladim yememe icmeme. 83 ten dustugumu gorunce daha bi motive oluyorum.o yuzden onu yazdim
Canim benim ne kadarda dolmussun.,,ne kadar uzmuslerki seni eşinle bile huzursuLuk yasamissin...ah bu cevresekilr yokmu insanda huzur birakmaz bide bisey olmamis gibi davranirlar...konu nedir kimlrdir bilemiyorum ama kendini strese sokma hem kendine hem bebise zarar...baktin olmuyor herkesin icabina bakarsin...bekir inde okulu hayirli olsun....massallah oglene kadar ne cok is yâpmişsinSelam canlarım...
Beni kedicik en son bulduğunda bildiğiniz ağlıyordum..Cumartesi gününü hiç anlatmıyorum..
Psikolojimi bozanları allaha havale ediyorum..Eşimle bile aram bozuldu yani ki... 11 yıldır birbirimizi o kadar sayarız severiz .haklı buluyor beni ama ben ona patlıyorum v.s. Benim bir yapım var,bir şeyi bozarsam ya tam bozarım..ya da susarım...Sabrediyorum şuan sadece..Ama alt üst edersem bir kaç aileninde canını okuyacağım..herkesin canı çok yanıcak..yıllarcada surecek öfff ne dolmuşum ya neyse...
Bugün kıvancın aşısı vardı,gittik dr.yok..haber vericekler..İşe yarın başlıyorum allah kısmet ederse..
Dr.dan geldim,az yattım..kalktım mercimek haşladım..Etli nohut yemeği yaptım..evi toparladım..Avakado maskesimi yaptım..Maillerime baktım..Şimdi laptopun başına oturdum..Oğlumda Orta 1.sınıfa başladı bugün gitti,uyum programı varmış..Servise yazdırdık,herşeyini hallettik..
Cuma kardeşim temizlik için geldi,heryer mis gibi oldu..Ama ansızın gelenler yüzünden bir kaç işi tekrarlamak zorunda kaldım..
Herkes iyidir inşallah..
Ben mesajları okuyayım bar,öptüm herkesi..
gule gule kullan canimHaftasonu kapaklı seramik tava aldım, bu sabah yumurtamı pişirdim, çok güzel pişti. Biraz kısık ateşte kapağı kapalı olarak pişirdim. Güzelce kabardı ve parçalanmadı. Maalesef teflon kullanıyordum istemeye istemeye, şimdi rahatım.
Cok sukur canim...30 hafta olmus...nasil geciyor zaman daha dun gibi ...sende iyi gidiyorsun bebek dogduktan sonra prenscigim gibi cabuk gidecek kg larqIyi haftalar olsun hepimize
Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 30
Gebeligimin başlangıç tarihi : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 72.2
Bu hafta : 72.7
fark: +500 gr
Toplam Fark: +8.7 kg
Boy : 1.64
Spor : yürüyüş ( arada )
Hedef: 75 ile doguma gitmek
Ağlaya zirlaya, Güle oynaya 30. Haftama geldim kizlar.cok şükür bu günüme...artik en zor ve en heyecanli kısım bu bence..bu gun tetonoz aşisini da oldum..biraz ağrıdı umarım fazlalasmaz..yokuş aşağı hizla iniyoruz artık. .eksikleri tamamlama telaşı sardı beni..
Karatay sayesinde her şey çok dengeli gidiyor. .yememem gereken bir şey yedigimde midem hemen tepki veriyor..karatayla hem hafif hem sağlıklı hissediyorum kendimi
Benden haberler bu kadar ..okudum geçmişi kilo veren çıtır çerezler hepinizi Kutlarım. .darisi başıma inşallah: )))))
canim damla damla ne ugrasacaksiniz onunla ...karatay igne oneriyorDevit ise yarar mi ki? Bebise iciriom
Ben de mi icsem? E ona 3 damla veriliyor.biz ne kdr iccezki? Cok soru sordum
Kopyayi benden cektin bana yakalandin@GuL abla senin kilo cizelgesini kopyalamistim eksiler kalmış
@mydeniz canim super gidiyorsun bu jillian icin gec mi kaldim ki dogumdan sonra yapsam
@kedi canim tavan hayırlı olsun mis gibi yemekler yap afiyet olsun enerji olsun
@bluecum makarna mi dedin bizim grupta iki dk isim vardi makarna nerden cikti hemen yaa
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 44
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 63.3
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73.3
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
KİLO VERENLER
bluebottle %-0,72
pufboregi %-0.729
alfabetikbulvar %- 0.6
mengmeng % -0,152
SABİT KALANLAR
blackandwhite
Prenscim
midnightblue
HAMİLELER
Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 72.7 Toplam fark :+8.7 kg.
erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 67.6 Toplam Fark: +4.4 kg
Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun
Bugun sozde yuruyus yapmadi.....sabah ise kadar 20 dķ da 2500 adim. Ogleden sonra disârda islerim vardi onlarâ koaturdum derken 9200 adimda oylé olmus..toplamda 11700 adim 8 km den fazla ediyor....eski kartimda bakiye vardi metro ya inmisken onu ankara karta ekleteyim dedim siraya girdim girmez olaydim 2 saat 15 ďķ bekledim...ayni yerde bska sirada yapiliyor dediler orasi numaratorluydu aldim sirada bekledim geri gittim siram geldi burada olmuyor demezlermi eski siraya dondum bekle bekle sira ilerlemiyor neymis efendim adâm yemek yiyormus...tâm ilerledi bu sefer kagit bitti birakup gidecegim bu kadar bekledin bekle diye birax daha biraz daha diye diye nihayet sira geldi ama bende bittim..ayakta durmaktan topuk dikenim..dizlerim agridi ....kizimda kizilaydaydi bulustuk once diyanete gidip kuran tecvit kursuna yazildim...oradan kizimin eski drshanesine gidip seneti aldim..oradan amerikan pasajina oradan kizin yeni drrshanesine taksit yatirmaya oradan kiza okul etegi bakmaya derken yuruyecek dermanim kalmadi bide ayagimdaki kemik cikintisi su topladi offff offf metroya bindik bide alisveris yaptik evin yolunu zor buldum....
kkk da hergun 3..4 gun kurusu yaziyor potasyum icin gerekli...bazilari daha cabuk kg vermek icin yemiyorlar...ben 1 sene hergun yedim ona ragmen 12 kg verdim...sonra 5 ay kg vermem durunca haftada 2..3 gun yemeye basladim... zararli olsa karatay ķkk ye eklemezdi ...Kızlar ben hergün 2-3 gün kurusu yemiyorum.Başlayalı 21 gün oldu toplamda 4 tane ancak yemişimdir şimdi aklıma geldi sizce bu neden kilo vermeme engel oluyor olabilir mi? Yemelimiyim her gün? aklıma hangi eksiğim gelirse yazacağım size
Aminnnn inşallah tatlım azim ve kararlılıkla geçireceğim uzun zamana ihtiyacım var tabi..Ruh halim karışık,6.kattaki komşu kızı 75 kilodan 62 kiloya düştü 2 ayda ilk ay 10 kilo verdi.Şimdi ben iki öğün yiyorum şekerli ve unlu hiç birşey yemiyorum ya komşuların yorumu hemen açık üst komşu az,sık ve herşeyden yemiş negüzel kilo vermiş,ben çok bilinçsiz yapıyormuşum sonuç ortadaymış kilo veremiyor muşum..Hiç ekmeksiz,meyvesiz bir hayat olur muymuş,iki öğün yenir miymiş onca saat bişey yememek doğru değilmiş..... Offf ya size ne kim doğru yapıyor, kim yapmıyordan onları kırmamak için terslemiyorum ama çok sinir oluyorum ben sağlıklı besleniyorum ve açlık hissetmiyorum demek doğru şeyler yiyorum ki açlık hissetmiyorum diyorum ama yoook
Selam canlarım...
Beni kedicik en son bulduğunda bildiğiniz ağlıyordum..Cumartesi gününü hiç anlatmıyorum..
Psikolojimi bozanları allaha havale ediyorum..Eşimle bile aram bozuldu yani ki... 11 yıldır birbirimizi o kadar sayarız severiz .haklı buluyor beni ama ben ona patlıyorum v.s. Benim bir yapım var,bir şeyi bozarsam ya tam bozarım..ya da susarım...Sabrediyorum şuan sadece..Ama alt üst edersem bir kaç aileninde canını okuyacağım..herkesin canı çok yanıcak..yıllarcada surecek öfff ne dolmuşum ya neyse...
Bugün kıvancın aşısı vardı,gittik dr.yok..haber vericekler..İşe yarın başlıyorum allah kısmet ederse..
Dr.dan geldim,az yattım..kalktım mercimek haşladım..Etli nohut yemeği yaptım..evi toparladım..Avakado maskesimi yaptım..Maillerime baktım..Şimdi laptopun başına oturdum..Oğlumda Orta 1.sınıfa başladı bugün gitti,uyum programı varmış..Servise yazdırdık,herşeyini hallettik..
Cuma kardeşim temizlik için geldi,heryer mis gibi oldu..Ama ansızın gelenler yüzünden bir kaç işi tekrarlamak zorunda kaldım..
Herkes iyidir inşallah..
Ben mesajları okuyayım bar,öptüm herkesi..
Bugun sozde yuruyus yapmadi.....sabah ise kadar 20 dķ da 2500 adim. Ogleden sonra disârda islerim vardi onlarâ koaturdum derken 9200 adimda oylé olmus..toplamda 11700 adim 8 km den fazla ediyor....eski kartimda bakiye vardi metro ya inmisken onu ankara karta ekleteyim dedim siraya girdim girmez olaydim 2 saat 15 ďķ bekledim...ayni yerde bska sirada yapiliyor dediler orasi numaratorluydu aldim sirada bekledim geri gittim siram geldi burada olmuyor demezlermi eski siraya dondum bekle bekle sira ilerlemiyor neymis efendim adâm yemek yiyormus...tâm ilerledi bu sefer kagit bitti birakup gidecegim bu kadar bekledin bekle diye birax daha biraz daha diye diye nihayet sira geldi ama bende bittim..ayakta durmaktan topuk dikenim..dizlerim agridi ....kizimda kizilaydaydi bulustuk once diyanete gidip kuran tecvit kursuna yazildim...oradan kizimin eski drshanesine gidip seneti aldim..oradan amerikan pasajina oradan kizin yeni drrshanesine taksit yatirmaya oradan kiza okul etegi bakmaya derken yuruyecek dermanim kalmadi bide ayagimdaki kemik cikintisi su topladi offff offf metroya bindik bide alisveris yaptik evin yolunu zor buldum....
Dusundugun icin sagol canim....benim ne bitmez islerim var yâtam dinleneyim drken biseyler cikiyor....vakit olsa daha buyuk kizin staj yaptigi yere gidecektim...stajlar bittigi halde beni tanimayan bir mudur bir telefonumla bakanlikta protokolde calisiyorum diye kizima staj ayarladi biriside evraklari tâkip etti 2 sinede hediye aldim hem gidip vereyim hem tanisayim diye ama vakit kalmadi....carsambaya da oraya gitmem lazim...yarina is cikarmiyorum insallah ta cikmazablacım koşuşturmayla geçmiş yine günün,ama ayağına dikkat et lütfen..
kkk da hergun 3..4 gun kurusu yaziyor potasyum icin gerekli...bazilari daha cabuk kg vermek icin yemiyorlar...ben 1 sene hergun yedim ona ragmen 12 kg verdim...sonra 5 ay kg vermem durunca haftada 2..3 gun yemeye basladim... zararli olsa karatay ķkk ye eklemezdi ...