- 26 Mart 2009
- 3.651
- 657
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
al o zaman şaplaksöyle tabiki, birbirmizi ikaz ettiğimiz için motive oluyoruz.
benim şekerim yüksek, gece yersem sabaha kadar düşmüyor, o yüzden beni ikaz etmekle kalmayıp sopalayabilirsiniz
gül abladan şaplak bekliyorum
günaydın canım .günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar dilerim
senin vucud direniyor ,,,,bu haftta gider inşallahRumuz:blackandwhite
Başlangıç tarihi: 18/08/2014
Başlangıç kg:82.4
Geçen hafta:79.4
Bu hafta: 79.4
Fark: 0
Toplam fark: 3
Beden:44
Spor: 4 gun yuruyus
Boy:1.66
Hedef:ilk hedef 70 kg...ikinci 60 kg
Yuzde: 0
bol bol omega 3 alıyorsun ne güzelbugünki menüm
sabah
tereyağında 2 yumurta
bol karışık salata
penir, zeytin +10
sade kahve
öğle
çilek
kaymak, fındık
akşam
balık
salata
1 tane salatalık turşusu
3 gündür üstüste balık yiyoruz kızımla
bugün pazarda taze taze görünce dayanamadım yine aldım.
sezon açılmış hayırlı olsun
yarın normal bi yemek yaparım artık.
kaç akşamdır mutfak temizlemekten yıldım.
yine başladık 100 lereGünaydın.
Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7
Geçen hafta: 65,6
Bu hafta: 65,5
Fark: - 100 gr
Toplam fark: -5,200
Spor: Sınav hazırlığı / mülakat vs
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 0,152 (-)
ne güzel, haftaya daha fazla olacak demek kiregl ve wc sorununa rağmen 400 gr gitmişti cuma günü.. haftada 1 tartıldığım için o günkü sonucu yazıyorum : )
günaydın canımGünaydın kızlar
günaydın canımgünaydın karatay hatunları
dünkü menüm:
08.30: 1 yumurta ve 6-7 tane taze üzümlü karatay kahvaltısı
18.30: 1 kase yarmalı tarhana (memleket tarhanası), yarım tabak kuru fasulye, salata,1 yk kısır, 2 yk yoğurt
spor: jillian 12/30
sıvı: 3 lt su, 2 yeşil çay, 2 siyah çay, 1 türk kahvesi şekersiz
merhaba aramıza tekrar hoşgeldinizGünaydın ,merhaba; ben daha önce buraya katılmıştım ama ramazanda ara verdim.şimdi yeniden başlamak istiyorum.umarım istediğim kiloya bende gelirim
çok doğru söylüyorsunuz.bu sefer kararlıyım,yardımlarınızla inşallahmerhaba aramıza tekrar hoşgeldiniz
karataya ara vermezsen istediğin kg ya gelirsin,,,kimisi çok çabuk kg veriyor kimisi geç ama sonuçta veriliyor,,,,önemli olan azim ve sabır
al o zaman şaplak
günaydın canım .
sana da iyi haftalar
senin vucud direniyor ,,,,bu haftta gider inşallah
Bluedaisy yapmıştı galiba.Günaydınn çıtırlar....
Rumuz:fmgenc
Başlangıç tarihi: 09/10/2013
Başlangıç kg:65.8
Geçen hafta:54.3
Bu hafta: 54
Fark: 300
Toplam fark: 11.8
Beden:36
Spor: yuruyus, şınav, plank, ipp atlama vb.
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef tamam... ikinci hedef 53/52
Yuzde: 0.6
Bu arada bugün insanity e başlamak istiyorum... yapan vardı galiba bizde de ama kimdi hatırlayadım.. memnun kalmışmıydı merak ediyorum
inşallah ablacım senin dediğin gibi yemek saatlerimi geriye aldım omega3 takviyesine başladım,elimden geldiğince sporumu aksatmamaya çalışıyorum pilates,leslie vs yapamasam da yürüyüş yapıyorum ama bakalım artık..Haftaya da veremezsem moralim iyice bozulacak çünkü 20-21 gündür dikkat etmeme ve kilomun fazla olmasına rağmen iyi kilo veremiyorum Arkadaşım geçen ay 60kilodan 55 kiloya düşmüştü kilosu az olmasına rağmen 5kilo verince bana sen daha dikkatli yapıyorsun benim kaçamaklarım da vardı kilom da azdı senin garanti 10 kilo gider diyordu.Geçen gün daha 33 kilo bile veremediğimi duyunca okadar şaşırdı ki çok üzüldüm..Kaldı ki geçen hafta 80.7 ye bile çıkmıştı kilom
Bekliyelim bakalım yorumlarını memnun kalmış mı...Bluedaisy yapmıştı galiba.
günaydın çıtırlarım
şu dosya yükleyede sinir oldum yüklerken hata oluşuyor
inşallah ablacım senin dediğin gibi yemek saatlerimi geriye aldım omega3 takviyesine başladım,elimden geldiğince sporumu aksatmamaya çalışıyorum pilates,leslie vs yapamasam da yürüyüş yapıyorum ama bakalım artık..Haftaya da veremezsem moralim iyice bozulacak çünkü 20-21 gündür dikkat etmeme ve kilomun fazla olmasına rağmen iyi kilo veremiyorum Arkadaşım geçen ay 60kilodan 55 kiloya düşmüştü kilosu az olmasına rağmen 5kilo verince bana sen daha dikkatli yapıyorsun benim kaçamaklarım da vardı kilom da azdı senin garanti 10 kilo gider diyordu.Geçen gün daha 33 kilo bile veremediğimi duyunca okadar şaşırdı ki çok üzüldüm..Kaldı ki geçen hafta 80.7 ye bile çıkmıştı kilom
Canımm mrb... afiyet şifa olsun balıklar... dedin bak benimde canım çekti...bugünki menüm
sabah
tereyağında 2 yumurta
bol karışık salata
penir, zeytin +10
sade kahve
öğle
çilek
kaymak, fındık
akşam
balık
salata
1 tane salatalık turşusu
3 gündür üstüste balık yiyoruz kızımla
bugün pazarda taze taze görünce dayanamadım yine aldım.
sezon açılmış hayırlı olsun
yarın normal bi yemek yaparım artık.
kaç akşamdır mutfak temizlemekten yıldım.
Canımmm sanada iyi haftalar...nasılsın nasıl oldun bakem...günaydın arkadaşlar herkese iyi haftalar dilerim