Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

benim de dün misafirim vardı pastalar börekler, bari bir çeşit de kendime uysun diye kısır da yaptım. misafir gelmeden 6 gibi kuru fasulyemi yaptım ki sağlam olsun : )) kısırla yedim tatlılar vs çokşükür canım çekmedi bile..

sabah 10.30: kkk 1 yumurta ve 4 dilim sucuklu omletle meyvesiz

18.00: kuru fasulye salata 1-2 kaşık yoğurt, 3 yk kısır

spor: jillian 11/30 level 2 baya ağırmış tam anlamıyla ter içinde kaldım : )
su: 2 lt, 1 türk kahvesi şekersiz

sorma yaa, kız 8 de uyuyo, benimde yalnız canım sıkılıyo, kaç kere dolabın başına gidiyorum. :KK48:

gitmiş leptinler insülin direnci hortlar bak dikkat et :KK55: gerçi buranın eskilerine bişey yazarken tuhaf hissediyorum kendimi ben :-) benim öyle geçen gece 1-2ye kadar oturdum baktım baya açlık hissediyorum 1 bardak süt içtim hemen kesti..

tüm malzemeleri robottan mı geçiriyoruz? bazıları pişirmiş ondan da aklım karıştı

önce domates, biber, soğanı iri iri doğrayıp, çok az suda yumuşayana kadar haşlayıp hepsini robottan geçiyoruz,
nohutuda. yoğurdu da ilave edip unla çok yumuşak hamur yapıp mayalanmasını bekliyoruz.
mayalanma başlayınca günde bir iki sefer un ilave ederek karıştırıp, yoğuruyoruz.
bu bekleme sürecinde çok un yiyor hamur. ev mis gibi tarhana kokuyor bidee :KK69:

gitmiş leptinler insülin direnci hortlar bak dikkat et :KK55: gerçi buranın eskilerine bişey yazarken tuhaf hissediyorum kendimi ben :-) benim öyle geçen gece 1-2ye kadar oturdum baktım baya açlık hissediyorum 1 bardak süt içtim hemen kesti..

söyle tabiki, birbirmizi ikaz ettiğimiz için motive oluyoruz.
benim şekerim yüksek, gece yersem sabaha kadar düşmüyor, o yüzden beni ikaz etmekle kalmayıp sopalayabilirsiniz :KK48:
gül abladan şaplak bekliyorum :KK22:

behlül kaçar, pazara gitmem lazım.
yurdum sebeze ve meyvelerini seyretmeye bayılıyorum pazarda :KK45:

Oooh yapın yapın tarnaları biz öyle az buz yapmıyoruz çok yapıyoruz biz ay 30 sa 20 gün tarhana iceriz benim ufakta tarhanadan başka çorba içmez o yüzden çok yapıyoruz ben pişirmeyi daha çok seviyorum birde tavk suyuyula yada kemik suyulada oluyor annem bir sene öylede yapmıştı biz hertürlusunü yapıyorua annem çok şey koyuyor çokta güzel oluyor ben size tam tarifi atarım yarın.Ama bluediysin dediği gibi bir hafta on gün kadar mayalanıyor zaten mayalanması durunca oluyor sıcak günlerde daha çabuk oluyor ama artık buraları o kadardasıcakta değil biraz daha uzun sürer.Bende ütu almaya çıkıyorum ütüm bozuldu iki tane tanklı ütüm vatdı iksi birden tırt oldu gideyim idarelik ucuz birşey bakayım dünyanın ütüsü var benimde akşam görüsürüz çitırcıklar

Oooh yapın yapın tarnaları biz öyle az buz yapmıyoruz çok yapıyoruz biz ay 30 sa 20 gün tarhana iceriz benim ufakta tarhanadan başka çorba içmez o yüzden çok yapıyoruz ben pişirmeyi daha çok seviyorum birde tavk suyuyula yada kemik suyulada oluyor annem bir sene öylede yapmıştı biz hertürlusunü yapıyorua annem çok şey koyuyor çokta güzel oluyor ben size tam tarifi atarım yarın.Ama bluediysin dediği gibi bir hafta on gün kadar mayalanıyor zaten mayalanması durunca oluyor sıcak günlerde daha çabuk oluyor ama artık buraları o kadardasıcakta değil biraz daha uzun sürer.Bende ütu almaya çıkıyorum ütüm bozuldu iki tane tanklı ütüm vatdı iksi birden tırt oldu gideyim idarelik ucuz birşey bakayım dünyanın ütüsü var benimde akşam görüsürüz çitırcıklar

evet sen tam tarifi at ben onu 3 e böler öyle yaparım :KK48:
tarhana otu diye bişey var ben bi türlü bulamadım o otu, kekik falanda var mı sizin tarifte?

mayalı yapıyorum bacım, haşlanmış nohutla mayalanıyo. 1 ay vaktim kaldı dediğin gibi bekleyeyim o zaman.
yetişir tahminimce.

ah ablacım yaa, yeminle kıyamıyorum sana hiç, yakınlarında olasım geliyo sen boyle yazdıkça.

canım bende ilk defa 2 sene önce yapmıştım, kızım için.
mayalanması bitene kadar beklemiştim, ne kadar beklerse o kadar faydalı bakteri oluşur ve tadı lezzetlenir diye.
şimdi yaparsam yine bekleticem uzun, yanlış hatırlamıyorsam 7 - 9 gün beklemişti.
bende tarhanayı ekşi severim ama bide o var, damak tadına göre süreyi sen ayarlayabilirsin.

bluebottle bluebottle canım ben de az yapmıştım
2 domates
1 kırmızı biber
1 soğan
750 gr süzme yoğurt
1 kase haşlanmış nohut
diye hatırlıyorum
tam tarifi bulunca tekrar yazarım
canım beni ablasınada kıyamazmış,,,,sağol düşündüğün için

dün giremedim menümü yazayım

sabah
sucuklu yumurta
çay, kahve :KK53: dışarda yedik o yüzden böyle

akşam
hamsi
salata

gece
fındık kaymak

bu ara kaymağa taktım, 1 aydır deli gibi kaymak yiyorum.
türkmenistanda yok diye herhalde
afiyet olsun canım,,,,kaymağa hasret kalıyorsun buluncada doyamıyorsun,,,serbest nasıl olsa yiyebildiğin kadar ye

tanklılar iyi oluyor kat kat ütüleyebiliyorsun,,,..yine buhar basınçlı al bari

benim de dün misafirim vardı pastalar börekler, bari bir çeşit de kendime uysun diye kısır da yaptım. misafir gelmeden 6 gibi kuru fasulyemi yaptım ki sağlam olsun : )) kısırla yedim tatlılar vs çokşükür canım çekmedi bile..

sabah 10.30: kkk 1 yumurta ve 4 dilim sucuklu omletle meyvesiz

18.00: kuru fasulye salata 1-2 kaşık yoğurt, 3 yk kısır

spor: jillian 11/30 level 2 baya ağırmış tam anlamıyla ter içinde kaldım : )
su: 2 lt, 1 türk kahvesi şekersiz
helal benim Çıtırıma ,,,,
afiyet oslun canım

bugünki menüm

sabah
tereyağında 2 yumurta
bol karışık salata
penir, zeytin +10
sade kahve

öğle
çilek
kaymak, fındık

akşam
balık
salata
1 tane salatalık turşusu

3 gündür üstüste balık yiyoruz kızımla
bugün pazarda taze taze görünce dayanamadım yine aldım.
sezon açılmış hayırlı olsun :KK71:
yarın normal bi yemek yaparım artık.
kaç akşamdır mutfak temizlemekten yıldım. :KK69:

X