Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

inşallah ablacım senin dediğin gibi yemek saatlerimi geriye aldım omega3 takviyesine başladım,elimden geldiğince sporumu aksatmamaya çalışıyorum pilates,leslie vs yapamasam da yürüyüş yapıyorum ama bakalım artık..Haftaya da veremezsem moralim iyice bozulacak çünkü 20-21 gündür dikkat etmeme ve kilomun fazla olmasına rağmen iyi kilo veremiyorum :KK43: Arkadaşım geçen ay 60kilodan 55 kiloya düşmüştü kilosu az olmasına rağmen 5kilo verince bana sen daha dikkatli yapıyorsun benim kaçamaklarım da vardı kilom da azdı senin garanti 10 kilo gider diyordu.Geçen gün daha 33 kilo bile veremediğimi duyunca okadar şaşırdı ki :KK57: çok üzüldüm..Kaldı ki geçen hafta 80.7 ye bile çıkmıştı kilom

canım d vitaminine baktırdın mı benim yaşadığım süreci yaşıyorsun resmen..bi hafta versem öbür hafta ondan da fazla çıkıyordum karatayın doğru olduğunu bildiğim için bırakamıyordum da.. bi baktırdım 21 olmuş, çok düşük yani..
kan tahlillerine baktır bir an önce..

canım d vitaminine baktırdın mı benim yaşadığım süreci yaşıyorsun resmen..bi hafta versem öbür hafta ondan da fazla çıkıyordum karatayın doğru olduğunu bildiğim için bırakamıyordum da.. bi baktırdım 21 olmuş, çok düşük yani..

Benimki de 7,9 çıktı. Buna rağmen 100 gr verişlerim de mucize gibi geliyor...

lisaniezhar lisaniezhar d vitamininden sonra durum değişecek canım, benim çok farketti.. doping yaptım ve sonrasında 1 ay iğne olamadım, bu ay yaptırabildim ona rağmen daha iyi gidiyor. sporu da artırdım, hergün yapınca mutlaka etkili oluyor..
karatayın başarı öykülerine bakınca insanların aylık 5-10 kg vermediğini görüyor insan zaten, ayda ortalama 3 kilo veriyorlar.. ama sağlam gidiyor.. ben diyetisyenle verdim 3 ayda 11 kilo.. noldu hoop 8i geri geldi, üstüne insulin direnci oldu, belimde toplandı hepsi.. canan karatayın dediği herşeyi aynen yaşadım.. o yüzden sabredin bacılarım : ))

Hiçç sıkma canını az olsun öz olsun giden yağ olsun... bende çok yavaş kilo verdim bazen hızlı gitti, bazen gram gram, bazen de aldım... ama pes etmedim sende etme... bak bi sene olacak ort. Ayda 1kilo vermişim..

Burda sizlerle olmasam çoktan pes etmiştim canım biliyorum çünkü ben de geçen hafta kilo aldım senin de bahsettiğin gibi hiç kaçamak yapmadan artılarda olmak insanın canını çok acıtıyor :KK43: Sen azimle çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :KK9: zayıf kişilerin kilo vermesi daha yavaş oluyor biliyorum.Ben daha önce 59 kilo iken 55e hedefe koymuş ama nekadar uzun zamanda ancak 56 olabilmiştim..Sonra da 56 dan 82.4 e uzanan iğrenç süreç :KK43:

Günaydın ,merhaba; ben daha önce buraya katılmıştım ama ramazanda ara verdim.şimdi yeniden başlamak istiyorum.umarım istediğim kiloya bende gelirim

hoşgeldin

Günaydınn çıtırlar....
Rumuz:fmgenc
Başlangıç tarihi: 09/10/2013
Başlangıç kg:65.8
Geçen hafta:54.3
Bu hafta: 54
Fark: 300
Toplam fark: 11.8
Beden:36
Spor: yuruyus, şınav, plank, ipp atlama vb.
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef tamam... ikinci hedef 53/52
Yuzde: 0.6

Bu arada bugün insanity e başlamak istiyorum... yapan vardı galiba bizde de ama kimdi hatırlayadım.. memnun kalmışmıydı merak ediyorum

yok canım yapmadım maalesef, gözüm yemedi :KK48:
indirdim, bugün yarın derken olmadı bi türlü.
çok etkili bi program ama kilo sorunu olanlar için.
süresi çok uzun, cardio ağırlıklı.
senin kilon yok bence sen daha kısa süreli sıkılaşmaya yönelik bişey yap.
hemde kalan 1 - 2 kilonuda verdirir.
mesela insanity in kısası var t25 aynı adam sahun t.
yada biz geçen pisicanla başlamıştık p90x3.
buda başka bi adam ama çok etkili, 3 aylık program.
ikisinide tavsiye ederim, birbirinden güzeller.
ben önümüzdeki ay aşkabata geri dönücem kısmetse.
dününce p90x3 e başlıycam.

Bluedaisy yapmıştı galiba.

:p:p:p

lisaniezhar lisaniezhar d vitamininden sonra durum değişecek canım, benim çok farketti.. doping yaptım ve sonrasında 1 ay iğne olamadım, bu ay yaptırabildim ona rağmen daha iyi gidiyor. sporu da artırdım, hergün yapınca mutlaka etkili oluyor..
karatayın başarı öykülerine bakınca insanların aylık 5-10 kg vermediğini görüyor insan zaten, ayda ortalama 3 kilo veriyorlar.. ama sağlam gidiyor.. ben diyetisyenle verdim 3 ayda 11 kilo.. noldu hoop 8i geri geldi, üstüne insulin direnci oldu, belimde toplandı hepsi.. canan karatayın dediği herşeyi aynen yaşadım.. o yüzden sabredin bacılarım : ))

canım d vitamini takviyesini hangi aralıklarla yapmalıyım?ayda bir ampul mü

Burda sizlerle olmasam çoktan pes etmiştim canım biliyorum çünkü ben de geçen hafta kilo aldım senin de bahsettiğin gibi hiç kaçamak yapmadan artılarda olmak insanın canını çok acıtıyor :KK43: Sen azimle çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim :KK9: zayıf kişilerin kilo vermesi daha yavaş oluyor biliyorum.Ben daha önce 59 kilo iken 55e hedefe koymuş ama nekadar uzun zamanda ancak 56 olabilmiştim..Sonra da 56 dan 82.4 e uzanan iğrenç süreç :KK43:
Merak etme yine o rakamları hatta daha da azlarını göreceksin.:KK66:.. inan bana ben bu rakamları en son ne zaman gördüm hatırlamıyorul bile tekrar da göreceğimi hiç sanmazdım..:KK36:

Hiç canını sıkma derim. Benimle aynı gün kardeşim başladı. Onun doğum kiloları vardı. 12 kg verdi neredeyse. Üstelik kaçamak da yaptı, benim gibi doğal ürün diye de diretmedi, marketten aldı yumurtasını, tavuğunu...

Bünye meselesi. Bak ben 100 gr 100 gr vere vere ilerliyorum. Canım sıkılmıyor mu? Elbette sıkılıyor. En azından sağlıklı yaşıyorum ya bu bana yeter diyorum ben de. Belli olmaz bi bakarsın birden kg ler gitmeye başlamış.

Ben şimdi D vitamini dopingime başladım. İnşallah doping sonrası daha hızlı gider kilolar. Sen tahlil işini ne yaptın?

canım ben aile hekimine gittiğim için yarım yamalak oldu tahlillerim ve iki kolumu da morarttılar kan alamadılar buyüzden bi dahaki ay dahiliye ye giderek yaptırmayı düşünüyorum artık...Buarada aile hekimi kan değerin iyi demir eksikliğin olsa kan değerin de düşük olurdu zaten dedi ama ne alaka :KK43: demire bakmadı yani,D vitaminene de bakmamıştı ama sağlık ocakları bakamıyormuş ona sanırım..SAdece B12 değerim 299 çıktı işte takviyeye gerek yok çok iyi dedi

Galiba kullandığım ilaçlar ishal yaptı, karnım dümdüz kaldı. İlacı kesince, ishalde kesildi çünkü.

resim istiyorum. whatsapımı açmamaya çalışıyorum bu ara pisicim.
bi arkadaşım çok üzdü beni,
uzak durmaya çalışıyorum o yüzden.
sen at ama resmi ben bakarım :KK15:

:KK70: )günaydınnnnn günaydınnnnnn canım karatay Çıtırlarım..:KK15::KK15::KK15:
uzun bir aradan sonra sahalara geri dönen gülo 3 hafta aradan sonra ilk bildirimini yapıyor..:KK55::KK55::KK55:
heyy yavrum heyy kaç olmuşum bakimm dedım tartı yüzüme gülümesedi..:cool::cool::cool:
kılo verme yolunda azimli ttüüüm arkadaşlarıma Rabbımden sabr ve irade diler bildirimime geçerim..:nazar::nazar::nazar::nazar:

Rumuz:alfabetikbulvar
Başlangıç tarihi: 18/03/2014
Başlangıç kg:85,4
Geçen hafta:77
Bu hafta: 76,5:KK49::KK49::KK49:
Fark: 500
Toplam fark: 8,9
Beden:44 (eskiden 44-46 yazıyordum artık yazmıyorum :KK70::KK70:)
Spor: yürüyüş
Boy:167
Hedef:ilk hedef 70... ikinci hedef 65

Günaydınn çıtırlar....
Rumuz:fmgenc
Başlangıç tarihi: 09/10/2013
Başlangıç kg:65.8
Geçen hafta:54.3
Bu hafta: 54
Fark: 300
Toplam fark: 11.8
Beden:36
Spor: yuruyus, şınav, plank, ipp atlama vb.
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef tamam... ikinci hedef 53/52

Bu arada bugün insanity e başlamak istiyorum... yapan vardı galiba bizde de ama kimdi hatırlayadım.. memnun kalmışmıydı merak ediyorum
:nazar::KK9:
inşallah ablacım senin dediğin gibi yemek saatlerimi geriye aldım omega3 takviyesine başladım,elimden geldiğince sporumu aksatmamaya çalışıyorum pilates,leslie vs yapamasam da yürüyüş yapıyorum ama bakalım artık..Haftaya da veremezsem moralim iyice bozulacak çünkü 20-21 gündür dikkat etmeme ve kilomun fazla olmasına rağmen iyi kilo veremiyorum :KK43: Arkadaşım geçen ay 60kilodan 55 kiloya düşmüştü kilosu az olmasına rağmen 5kilo verince bana sen daha dikkatli yapıyorsun benim kaçamaklarım da vardı kilom da azdı senin garanti 10 kilo gider diyordu.Geçen gün daha 33 kilo bile veremediğimi duyunca okadar şaşırdı ki :KK57: çok üzüldüm..Kaldı ki geçen hafta 80.7 ye bile çıkmıştı kilom
herkesin kg vermesi aynı olmuyor işte,,,ben geçen hafta yazmıştım 6 gün 4 kişiyle beraber karatay yaptık, 2 kişi kg ları 63-59 idi 2500 gram , 2 kişi kg ları 68-63 idi 1400 gram verdiler 6 günde hemde kaçamak yapmalarına rağmen....geceleri spor yaptık onun da etkisi fazla oluyordu,,,büyük kızım salı günü ben gelince karataya başladı 58 idi 4 günde 55,5 a indi.....ben kaçamaksız yaptığım halde 5 ay veremediğim gibi 2 kg da almıştım...
herkesin bünyesi farklı işte
sabır sabır
Ablacım merhaba... nasısın bitti mi ev işin? Dinlenememişsin sanki okuduğuma göre?
çok şükür gece bitti canım..yorgun yorgun işe başladım

ben hedefime indim darısı tüm çıtırık arkadaşlarımın başına.
öncelikle gül ablama teşekkür ederim,
pisime de spor için verdiği desteğe.
beni uyaran yanlışlarımı söyleyen,
yeri gelince sıkıntımı, derdimi paylaştığım tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
güzel dostluklar kurduk, özelden de görüşüyoruz.
burası bana çok şey kattı. veda gibi oldu sanki ama asıl şimdi balıyoruz.
göbek daha gitmedi :KK43:

Hayır canım aile hekimine gittiğim için D vitamini istemem rağmen bakılmadı meğer sağlık ocağında bakılmıyormuş ama hemşire damarı bulamayınca iki kolumda çürüdü çok kötü ben de bidaha ki ay test yaptırayım dedim..Ama aile hekimi de söyledi D vitamini alabilirsin fazlası zarar değil dedi..Bu yüzden eczaneden aldım ama enjektör isteyince ekmeğe kırıp için dedi ben de ekmek yemiyorum ama dedim suya kırın madem dedi..Ben de suya kırarak 1 ampul içtim..

X