- 25 Nisan 2013
- 2.234
- 1.031
çok sağol canım..sen çocuklara kullanıyor musun..ben kesinlikle kullanmayı düşünüyorum..
temizliği kardeşim geliyor sağ olsun...hamileliğimden beri ben yapamıyorum ..
Canim büyük oğluma kullanmıştım ama kucuge henüz baslamadim aslinda baslamam lazim da hangisini alsam bilemedim..ben de kesinlikle kullanilmasi taraftariyim..benim buyuk oğlum balik delisi 7/24 yiyebilir o yüzden 5-6 yaşından sonra biraktim birde ceviz vs babasiyla çok severler ortuyu serip hem kırıp hem yerler..eminim omega 3'e bakilsa benden iyi çıkar. .bi marka bulup bebeklerimize baslayalim canim
Kardeşinden de allah razı olsun . ..benim de dogum sonrası için duzenli yardimci bulmam lazim ama guvendigim biri vardi teklif ettim cocuklarindan dolayi kabul edemedi. .canim sıkıldı baya su an evime her gün alabilecegim kriterde birinin arayışı içindeyim. .
Teşekkür ederiz teyzesi inşallah eskitelim cicilerimizi saglikla sağolasın. .mydeniz canım miniğin cicilerine şimdiden üstünde paralansın diyeyim.
şu yemek paylaşanlara, vic vic her anını paylaşanlara bende gıcığım.
birazda o yüzden yokum face de.
ben face'e girdigimde (buralar hep tarlaydi misali) kimse yoktu : )) ingilizceydi iletişim, unuttugum ikinci dilimin pratigini yapiyordum hatta. ..o kadar cok arkadaş ve paylaşım olmasa bir dakka durmam o kadar yildim..gecen inanirmisin birisi oğlunu sünnet olurken o esnada çekmiş ve resmini atmış her şey ayen beyan ortada şaka gibi
Ya sen çok tatlisin amaaa.. valla yanımda olsan sıkar sıkar operdim yanaciklarini.. ( anam ben de mi sapiklastim ne : )))Artık armudun sapı üzümün çöpü demeyeceğiz napalım? Hayat bize sapıklığı da öğretti ^_^
Evet olmuş canım, benim de hep teoson cuğuma aldığım alıntıları atmıştı. Resmen mimledim kızı ^_^
Ben bu şiiri başucuma asarım! Ne yetenek varmış sende de abla :)
Küçücük bi ota 10 TL vermek mi, koca aktar sahibi olmak mı? Sen olsan hangisini seçerdin canım? ^_^
Bugün bi kez bozdum bakalım. Beni müdürü değil de çalışma arkadaşı sanıyor herhalde.
Sağolasın canım, dualarınız olmasa kafayı yerdim ben zaten