Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Hadi geçmiş olsun birini daha atlattin misafirin
Canim EFA S 1200 'dü omega 3 ' ün adı

Canım benimmm hayırlı uğurlu olsun güle güle giysin inşallah, yeni birşeyler alman çok güzel olmuş.Doğduktan birsüre sonra büyüyene kadar giyer zaten abilerinin kıyafetlerini ,bizde öyle büyüdük.Benim önümde 4 tane abla vardı düşün artık.Büyüyünce asla giydiremezsin zaten küçükler çok şanssız bu konuda.İlk çocuğa bir hevesle çeşit çeşit alınır hediye çok gelir ama sonrakilerde büyüklerin kıyafetleri ile büyür.
Şu makbulede rahatsız etmeseymiş iiymiş canın da istemiş
BEN HEP DİLE GETİRİYORUM BUNU YEMEK FOTOSU HAKKINDA YAKIN GÖRDÜĞÜM KİŞİLERE SÖYLÜYORUM

Deli yaaa otları bedavaya getireceksin dimi

Hemmmen deniyorum :)))

Amin canım, senin de inşallah ^_^

Direk cevapla deyince sorun olmuyor, 3-4 alıntı ile sorun oluyor canım.

Çoklu alintida geçen gün ben de sorun yaşadım uğraştım uğraştım olmayinca tek tek cevapladim..artik teoson'dan mi kaynaklanmisti da farketmedim bilemicem..dur tekrar deneyeyim

Deneme bir kiii : )

Canim oldu sanki..gecen yazamamistim bile

aslında benim derslerim iyide hoca kafayı bana taktı gibi oldu

Son düzenleme:
Canim Sağol allah razı olsun. .inşallah saglikla giyer bebiş. .başka cocuk dusunmedigim için yeni doğanlarin cogunu dagitmistim.sadece hatirasi olan ya da çok begendiklerim kalmıştı. .o yüzden yeni doğan takviyesi yaptik iyi de oldu:) dedigin gibi ömrü abilerinin kiyafetleriyle geçecek

ah be güzelim bende inan herkese söylüyorum bu yemek olayını hasta olup yememesi gerekenler geliyor aklima direk

valla sinifin en çalışkanlarından birisin hoca sana nasil takar yaa : )))
sağol canım,yarın büyük temizlik var..kimseyi alamam daha :)

markası g.n.c miydi peki..aklımda öyle kalmış

Yok canım N.e.w l.i.f.e

Kolay gelsin yarin için canim.. kendin yapmayacaksin degil mi? yardim edecek bi akraba yada birileri vardir umarım

çok sağol canım..sen çocuklara kullanıyor musun..ben kesinlikle kullanmayı düşünüyorum..

temizliği kardeşim geliyor sağ olsun...hamileliğimden beri ben yapamıyorum ..

Evet canım bi de o çıktı. Çok da patavatsız. Bakalım nasıl olacak sonu bu işin...
Takmamaya çalışıyorum güzelim. Ama başaramıyorum.

dalasım geldi asistana, tersle sende daraltınca, acıma hiç. hiç sevmem patavatsız insanları.

içme sakın
yeşil çaya devam

bizde seni seviyoruz canım, seni görünce çok sevindim. lisaniezhar ve seninle dualarım.
zaman size iyiki dedirtecek inşallah en kısa zamanda.

mydeniz canım miniğin cicilerine şimdiden üstünde paralansın diyeyim.
şu yemek paylaşanlara, vic vic her anını paylaşanlara bende gıcığım.
birazda o yüzden yokum face de.

Delüü : )))

O değilde bi sap nelere kaadirmiş

Artık armudun sapı üzümün çöpü demeyeceğiz napalım? Hayat bize sapıklığı da öğretti ^_^

Çoklu alintida geçen gün ben de sorun yaşadım uğraştım uğraştım olmayinca tek tek cevapladim..artik teoson'dan mi kaynaklanmisti da farketmedim bilemicem..dur tekrar deneyeyim

Evet olmuş canım, benim de hep teoson cuğuma aldığım alıntıları atmıştı. Resmen mimledim kızı ^_^

artık her yer aktar....
birinde bulamazsan kendini diğerine aktar

sana şiir yazdım

Ben bu şiiri başucuma asarım! Ne yetenek varmış sende de abla :)

Küçücük bi ota 10 TL vermek mi, koca aktar sahibi olmak mı? Sen olsan hangisini seçerdin canım? ^_^

Bugün bi kez bozdum bakalım. Beni müdürü değil de çalışma arkadaşı sanıyor herhalde.

Sağolasın canım, dualarınız olmasa kafayı yerdim ben zaten

Bi çok kişiden okumuştum D vitamini sgk kapsamında olsa da sgk karşılamak için direniyor sanki. Dr bana 6 tane yazdığı halde eczacı bunu çıkarmak durumundayım sistem onay vermiyor dedi ve çıkardı. Hani diyeceğim ki eczacı para kazanmak için öyle yaptı, ama 6 adet olarak işlem yaptığında sistem dışarı atıyor. Gerekçesi de doktor "vitamin eksikliği" yazmış. O da B12'i kapsıyormuş. D vitamini eksikliği de ayrıca yazmalıymış dedi.

Neyse aldım 6 tane de kime yaptıracağım şimdi o problem. Reçetede olmadığı için hastaneler yapmıyor çünkü.

menüm

sabah
kuruyemişsiz kkk

öğle
kıymalı bamya

akşam
1 tabak barbunya
1 tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
birazcık üzüm

sade kahve ve soda da içtim
birazdan tekrar sade kahve içmek istiyorum.

Afiyet olsun bugün de kahveyi karşılıklı içelim.

Benim menüm de:

11:00
1 kayısı yumurta ile KKK
1 çb ceviz

18:00
1 Kase yoğurt
yarım kase mercimek çorbası
2 gün kurusu kayısı

Yemek yapmaya üşendim bunları yedim...

hoşbuldum canım

hamilelik öyle işte canın ne zaman ne çekecek belli olmuyor ,,,

evet ya hem temizlik hem farklı farklı bavullar,,,düğün kıyafetleri ayrı deniz kıyafetleri ayrı iş kıyafetleri ayrı ,,,,her yer talan olmuş gibi kızlar bişey ararken başka şeyler çıkıyor ortaya ev ev üstüne olduğu için her yer tıklım tıklım ,,,kızkardeşimin giysileri çeyizleri, çarşafları derken bişey alınca yerine koymak için bi daha deşeleniyor....küçük odadaki yatağın üstü yıkanmışlarla dolu ütülenecek,,,,haftaiçi kızkardeşim ve arkadaşı misafir gelecek heryeri toplanam lazım yatacak yer yok onlara....

Gulablacim cok direndim ama yapamadım karatay. Zaten giderlen de bu stresle gittim biliyorsunuz. Annemlere kardesimde geldi benimkiler gibi 2 çocuk onda. Sabah kalk çocuklara kahvaltı yedir ıcir annem sofrayi kurmuş oluo kalabalikti 5 büyük 4 çocuk inan ne buldumsa onu yemek zorunda kaldım ayrı baş cekemedim tabiri caizse. İlk zamanlar sporumu yaptım geceleri ozaman almadım zaten ama son 15 gun felaketi. Gecelerde geç yatiodum acikiyodum durmadan acikiyodum tekrar tatlı çikolata krizlerim başladı. Cok sukur 4.günüm karatay da sana kadar öyle birşey yaşamadım. Karnım davul adet olsam rahatliycam. Yani ben mecburen bozdum karatayı isteyerek değil o yüzden o süreç içerisinde girip yazamadim

kafan dolu, strestesin önce kendini bi rahatlat, suraya da sık sık uğra bizden sopalarıda ye o zaman motive olursun
Evet ablacığım, kafam çok dolu gerçekten. Son zamanlarda hiç gülmedi şu yüzüm.. Muhabbetten de çok geri kaldığım için yazamıyorum buraya. Bu arada, neredeyse son 2 aydır tamamen karatay dışı beslendiğim ve spor yapmadığım halde bu sabah tartıda 58.6'yı gördüm. En son bildirim yaptığımda 59.1'dim. Burdan şu sonucu çıkardım; Karatay ve sporla verilen kilolar kesinlikle kalıcı kilolar. Bir kere daha sevdim Karatay'ı.

Yapma yaaa memleket havasi iyi gelmisti bende sizin adınıza üzüldüm simdi Yavru kuş canim benim yaaa 2 ayliginami gelmistiniz

belli değil, vize uzatımı için daha bile erken gidebiliriz. bidaha ne zaman geliriz kısmet.

evet sen bizi çok boşladın gerçekten

Alfabetikbulvar ben seni evli saniodum. Kimdi o resimlerini eklemişti zayiflamisti filan. Gece sahurda pacaciya gidiodu kocasıyla. .hatlarım karisti
Canım alfabetikbulvara sormussun ama
ben cvp vereyim belki o cvp vermekte gecikir . resimleri paylasanda paca içmeye gidende alfabetikbulvar di ama nisanliydi düğünü ne cok az kala vazgeçti. Ayrıldığı sırada sen tatildeydin kacirmissin

Bir görünüp bir kayboluyorsun kızım yaaa.hayatindaki terslikler duzelir en yakın zamanda da aramiza donersin inşallah.muhabbetten uzak kaldim diye düşünme biryerden takil aramiza dön tekrar

belli değil, vize uzatımı için daha bile erken gidebiliriz. bidaha ne zaman geliriz kısmet.

evet sen bizi çok boşladın gerçekten
Kesin dönüş yapmanız nasip olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…