Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Gülme kız valla bu sap mi tohum mu neyse çok etkiliymis.sen aktara bi ugra bence.. annecigini yorma hazir al : ))

Uğrarım canım uğrarım. ^_^ Ama aktardan isterken de gülerim peşinen diyeyim.
Belki aktar bekardır. Kadıköy'De aktar açmak da kolay değil, dükkan kendisininse ohooo, değilse bile o kirayı ödeyebilirse maddi sıkıntısı yok anlamına gelir. İyi oldu bu, ben tüm esnafları dolaşayım piyasa yapayım azıcık

Sizin gibi güzel insanlari ,güzel insanlar sever umarım. ..hayat bir sinav hepimizin sinavi farklı farklı ..inşallah altindan ferahlikla kalkabilelim..sana da sevgiler canim sık sık gel artık kaybolma bir yere
hayatım o kadar zorluklarla geçtı kı mydenızz sanırım bunu da atlatırım Allahın izniyle..Tek rıcam Rabbımin mengmeng ve bana ferahlık versın dıye dua etmenız..artık gitmemı gerektirecek bı sebebım kalmadı.. hep buralardayım inşallah..

teosoncum..sen mevzuyu daha ıyı bılıyorsun..öyle düşünüyorsan vardır sebebı.. yukarda da yazdım sonunda daha çok üzülmektense şimdi üzülmek daha karlı bır ımtıhan olur.. Rabbım hayrlı ınsanlar çıkarsın karşımıza..

canımm ablam.. mevzuyu dedım ve aldım başımı gıttım gıbı oldu.. Sanırım en geç bu ay sonu olurdu düğün.. Hayırlısı olsun demekten başka bırşey gelmiyor elımden kı ayrılığı ben ıstemış bırı olarak dayanmak zor olsada sabretmelıyım.. Çok sevıyordum çok ıyı anlaşıyordum ama hatalarını görmezden gelebilecek kadar olmadığını son hatasında anladım.. Allah herkese gönlüne göre hayrılı yazgılar yazsın ablacım.. Hiç ezgin degıl yüregım bazen delı gıbı daralıyor ama gececegıne ınanıyorum..Bi söz var.. İnsanlar onlara ne söyledıgınızı unutur , ne yaptığınızı unutur ama asla nasıl hıssettırdıgınızı unutmaz dıye.. İşte o his bile kaybolsun içimden inşallah. öpüyorum güzel ablamı..

Şu kadarını diyorum. Kendisini ben güzel görmüşüm. Detayları bilen arkadaşlar kesinlikle "gelmesin" diyeceklerdir eminim.
ortada bişey yokken bunu yapan evlenince neler yapar kimbilir...

keşke gelse de ağzının payını versen, sana söylenenleri bu sefer sen ona söylesen ve sen bitirsen ,,,senin çektiklerinin 1000 katını çekse
Benim gün aşırı yaptıracağım iğne adeti kaç olmalı ki? Bu soruma cevap bulamıyorum hiç bir yerde...
6,9 değerini görünce 8,8 yüksek bile geldi bi an gözüme
benim bildiğim 6

bebek doğana kadar dinlenecektin sözde hala ya gelen oluyor yada bişey buluyorsun,,,,maklube yide afiyetle yedin oh yarasın bebişe
cicişlerinide güle güle giymek nasip olsun prensimize
ben istanbul da uykusuzluk çekerken kadıköy e indiğimde çarşı içindeki aktara uğradım ne kadar pahalıydı küçücük bitki çayına 10 tl verdim
mengmeng ciğim ve sen güçlüsün bununda üstesinden gelirsiniz,,,,hayat devam ediyor...

vaktinde bitirmek çok önemli iyiki uzatmamışsın, ben 23 sene katlandım keşke nişanlıyken ayrılsaydım,,herkesin hatası olur diye kulak arkası yapa yapa kulak arkasında yer kalmıyor,,,,en güzeli baştan söküp atıp az yarayla bitirmek çoluk çocuk yokken

inşallah en kısa sürede bu acılardan kurtulursunuz

Allah razı olsun güzelim beni de eksik etmemişsin. Rabbim bize önce iman ve sağlık versin. Gerisini atlatırız. Zamanla neleri unutmuyor ki insan. Ben aklıma şunu getiriyorum. Bir acının en çok üzdüğü süre ilk 12 dakika imiş beyinde. Sonraki ayları, yılları kendi düşüncemizle acı çekerek yaşıyormuşuz. Ben ki "babamı" kaybettim. Onun acısı bile ilk günkü gibi sıcak olamıyor maalesef. Her gün aklımda evet ama insan alışıyor. Değmeyen birisi için o kadar üzülmeye gerek yok özetle...

Evet ablacım. Her şey güllük gülistanlık iken onca ilgisizliğine rağmen, en ufak bi yüz çevirişimde neler yapardı bana...
Yine de görmek istemem. Biliyorum kendimi dayanamam ben, kanarım. Bunun için de size tüm olanı biteni detaylı anlattım ki yarın öbürgün karşınıza geçip ben ona dönüyorum dersem bana engel olun... Öyle bir şey olmaz da, olursa eğer beni öldürün, ona yem etmeyin...

Tamam o halde. D vitamini için reçeteyi yazan doktor arkadaşım dedi ki, bunun fazlası toksik olabilir dengenin şaşmaması lazım.

Ben de gün aşırı 6 gün yaptırırım sonra da aylığa dönerim öyleyse. B12 bile benim kilo verme sürecimi hızlandırdı tek başına. İnşallah D vitaminini makul bir seviyeye çıkartabilirsem gitsin kilocuklar. Yaşasın. ^_^

İşte düşün ablacım, küçücük bitki çayını 10 TL'e satan adamın parası vardır. ^_^

hanımlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizi hakeden güzel hayırlı eşler çıkar karşınıza..
çokşükür haftayı bitirdim ben yarın haftasonu bana

Çok teşekkürler canım benim. Amin, inşallah ^_^

Hayırlı cumalar öyleyse şimdiden sana ^_^

karşına gelirse en son söylediğini hatırla o zaman kanmazsın.....

ona dönersen ilk döven ben olayım ana dayağı yerine geçsin

ben D vitaminine okan beylerden önce başlamıştım doktor ay ay kır iç dedi,,5 ay sonra hgittiğimde 4 değer yükselmişti o sırada okan beyler olmaya başladılar onlardan iğne olmayı okudum ve 3 ayda iğne oldum bu sefer 6 değer arttı çok artmadı 3 ay daha kırarak aldım 4 değer ,,,,,ancak 23 e çıktı sonra bıraktım ki 2-3 ay ara verip doping yaptırayım diye...
İşte düşün ablacım, küçücük bitki çayını 10 TL'e satan adamın parası vardır. ^_^

Çok teşekkürler canım benim. Amin, inşallah ^_^

Hayırlı cumalar öyleyse şimdiden sana ^_^
parası var ama tipi yoktu,,,,ufak tefek bi adamdı bişey soruyorum anlamıyor kadına soruyor sahibi kadın dı galiba,,,şansını kaybettin başka aktara

Tamam ablacım, dayak korkusu bile yeter bana ^_^

D vitaminine oral yoldan başlamamam isabet olmuş öyleyse ^_^

Vay namıssız aktar beni beklemeden evlenmiş. Neyse kaybeden o. Bana aktar mı yok?!!!

^_^

ablacım inanır mısın bende aynen böyle düşünerek ayrılma kararı aldım.. hataları görüp devam etmek ancak mutsuz evlılıkler getırecektı..:KK63::KK63::KK63:

hanımlar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah sizi hakeden güzel hayırlı eşler çıkar karşınıza..
çokşükür haftayı bitirdim ben yarın haftasonu bana
teşekkür ederım bluebottle.. siz yeni mısınız buralarda inşallah yarın bol bol dinlenirsiniz..
son sözün zaten herşeyı özetliyor canım..Gönlune göre bırısı tez elden inşallah çıksın karşına..

Amin canım, senin de inşallah ^_^

Hemmmen deniyorum :)))
Direk cevapla deyince sorun olmuyor, 3-4 alıntı ile sorun oluyor canım.

Delüü : )))

O değilde bi sap nelere kaadirmiş

Deneme bir kiii : )

Canim oldu sanki..gecen yazamamistim bile

Tamam ablacım, dayak korkusu bile yeter bana ^_^

D vitaminine oral yoldan başlamamam isabet olmuş öyleyse ^_^

Vay namıssız aktar beni beklemeden evlenmiş. Neyse kaybeden o. Bana aktar mı yok?!!!

^_^
artık her yer aktar....
birinde bulamazsan kendini diğerine aktar

sana şiir yazdım

Cok sağolasın ablam amin inşallah saglikla giyer kuzucuk...yedim valla abla bu 3 etti bir dut, iki kavun, üç maklube gebeligim boyunca canim isteyipte yediklerim. . Kavun ömrümün sonuna kadar yemesem aramadigim bir meyveydi ama simdi deli oluyorum ..kucukte de ayvaya boyle olmustum her gün ayva yerdim ki hic sevmrm: )

Bu arada abla kolay gelsin hoşgeldin evine... en zoru tatil dönüşü temizlik oluyor.bende yavaş yavaş yaptım anca bitti

Canlarım ben geldim..tabiki de misafirim vardı..kahvaltıya gelmişti yeni gitti sayılır..evi ocağı topladım..kıvancı uyuttum..yemek yok az uzandım...

Çok okuyamasamda alfabetikbulvar ayrıldın mı ne oldu..hayırlısı olsun canım..rabbim iyilerle karşılaştırsın..

herkes iyi okuduğum kadarı ile..ne yemek yapsam diye düşünüyorum..aklımda bişey de yok...

kızlar birde bişey sorucam..ben omega 3 kullanıcamda marka neydi? Tiskindiğim için hiç oralı olmamıştım..çocuklarada başlayacağım da..bebişe 6.aydan sonra..bekire hemen almam lazım..eşim kullanmaz sanmam da ben almak istiyorum..bu arada ben de bir dr.gidip kan vereyim değerlerimi hiç,bilmiyorum..

evet prenscim..ben 1 ay oldu ayrılalı..foruma da girmiyordum..mengmengde ayrılmış..eş zamanlı olunca bıraz dertleştık..büyüklerden tecrübe , öğüt ve hayr dualar aldık deyım.. iyi olmana sevındım canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…