Sende hoşgeldin...Canım hoşgeldin iyi ki geldin yine maşallah dopdolu enerji yüklusun...
Rabbim acılarını tez zamanda dindirsin tamamen..bizim Hayır gördüğümüz şeylerdeki şerlerden korusun
Öpüyorum seni..
çook teşekkür ederım fmgencımmm... Hep dıyordum ya narın ince bır gelın olacağım dye narın oldumda gelın olamadım..hehehee..öpüyorum canım senı..Maşallah canımmm... kilo vermesende sıkılaşmakkk çok çok önemli ne güzel hem kilo almadan hmde daha sıkı hemde mutlu olarek bitmiş tatil
Allah razı olsun mydenızz..Gerçekten tebdili mekanda ferahlık varmış..Tatıle çıkmasam çokdaha derın acılar yaşıyor olurdum..Söyledıgıne canı gönülden katılıyorum..Her hayrın bir şerri her şerde bır hayr vardır ve emınım kı Rabbım adaletı ıle muamele edecek ve bu şerdeki hayrı bana en kısa zamanda gösterecek..öpüyorum..sevgıler canım..Canım hoşgeldin iyi ki geldin yine maşallah dopdolu enerji yüklusun...
Rabbim acılarını tez zamanda dindirsin tamamen..bizim Hayır gördüğümüz şeylerdeki şerlerden korusun
Öpüyorum seni..
bende sen gıbı düşünüyorum fmgencımmm.. Bence kalıyorsa aklını başına toplayıp gelmeli.. bitmesin güzel insanların ilişkılerı demiYani kalıyor gitmiyor kendileri...kısmet işte..kısmet belki de barışmaya gelir tekrar aklı başına geldiyse...
gerçekten nasıpten öteye köy yok mengmeng.. Bizim ilişkımız kesın olark bıttı ama belkı kadroda çıkmış..Siz olsun yenıden başlayabılırsınız.. tabı hayırlısını gönlüne göre olması daha önemlı bır dua.. Kün fe yekun.. Ol DER OLUVERIR..
Canım benım..çok teşekkür ederım.. nasılda aklına getırırmış enerjik arkadaşını.. bende sızlerı vallahı çok özledim.. hiç kılo almadan hatta bol bol yüzüp sıkılaşarak gerı döndüm ..sesım çıkmıyordu ses çıkarak enerjım bıle kalmamıştı..ama ben hızlı şarjederım kendımı. . öpüyorum
Yani kalıyor gitmiyor kendileri...kısmet işte..kısmet belki de barışmaya gelir tekrar aklı başına geldiyse...
bende sen gıbı düşünüyorum fmgencımmm.. Bence kalıyorsa aklını başına toplayıp gelmeli.. bitmesin güzel insanların ilişkılerı demi
Benimde d vitaminim cok düşük canim en son 10-11 gibiydi..bu aya kadar vitamin kullandim .gebeler için olandan icinde d vit. de vardi ama eminim yeterli gelmemiştir. .durumumdan dolayı extra iğne doping falan yapamıyorum ama sen yapabilirsin. . B 12 cok iyi artmış maşallah. .Canım baktım, Normal aralık 25-80 imiş. Benimki ciddi eksiklik sınıfına giriyormuş...
25 (OH) D vitamini referans aralıkları
<10 nglml = Ciddi eksiklik
10-30 nglml = Eksiklik
30-80 nglml = Olması gereken düzey
Doping yapacağım ben de.
Normalde Okan bey'in eşinin 23 olduğu halde 6 gün üstüste vurulmuş.
Benim kaç günlük yapmam gerekir acaba?
teosoncumm hoşbulduk.canım hoşgeldin özledik seni tatilin umarım tam anlamıyla kafa dinlemene yardımcı olmuştur darısıda lisaniezhar ciğime
siz kızlar nasıl güçlüsünüz öyle maşallah
hibiskus konusunu açan benim ama tiroid konusunda bilgim yoktu .Ki ben hipotrid hastasıyım kullanmayayımmı şimdi yani
canım mengmengcım...dıyorum ya hayırlısı gönlüne göre olsun.. ama önce hayrlısı olsun.. Rabbım belkı güzel yuregını korumak için bu ımtıhanı verdı bilemeyız..o yüzden olacaksa da en güzel halıyle olsun sonunda üzüleceksek şimdikı üzüntü ıle kalsın..yoksa her acı bırgun bitecek..sende bende bılıyoruz..Şu kadarını diyorum. Kendisini ben güzel görmüşüm. Detayları bilen arkadaşlar kesinlikle "gelmesin" diyeceklerdir eminim.
Hoşbuldummm canim benim : )))Sende hoşgeldin...
.Şu kadarını diyorum. Kendisini ben güzel görmüşüm. Detayları bilen arkadaşlar kesinlikle "gelmesin" diyeceklerdir eminim.
çook teşekkür ederım fmgencımmm... Hep dıyordum ya narın ince bır gelın olacağım dye narın oldumda gelın olamadım..hehehee..öpüyorum canım senı..
Allah razı olsun mydenızz..Gerçekten tebdili mekanda ferahlık varmış..Tatıle çıkmasam çokdaha derın acılar yaşıyor olurdum..Söyledıgıne canı gönülden katılıyorum..Her hayrın bir şerri her şerde bır hayr vardır ve emınım kı Rabbım adaletı ıle muamele edecek ve bu şerdeki hayrı bana en kısa zamanda gösterecek..öpüyorum..sevgıler canım..
canım bencede sende 1 hafta boyunca hergün yaptır ozaman sonra ayda bire dönersinCanım baktım, Normal aralık 25-80 imiş. Benimki ciddi eksiklik sınıfına giriyormuş...
25 (OH) D vitamini referans aralıkları
<10 nglml = Ciddi eksiklik
10-30 nglml = Eksiklik
30-80 nglml = Olması gereken düzey
Doping yapacağım ben de.
Normalde Okan bey'in eşinin 23 olduğu halde 6 gün üstüste vurulmuş.
Benim kaç günlük yapmam gerekir acaba?
amiiiinnnCanım hoşgeldin iyi ki geldin yine maşallah dopdolu enerji yüklusun...
Öpüyorum seni..
Yani kalıyor gitmiyor kendileri...kısmet işte..kısmet belki de barışmaya gelir tekrar aklı başına geldiyse...
sakın ha öyle şeyler düşünmeyin ben kendi adıma söyleyeyim asla mengmengin o insanla birdaha biraraya gelmesini istemiyorum.Böyle bir ayrılık yaşatıpta bukadar üzen bir insan birdaha asla mutlu edemez bencebende sen gıbı düşünüyorum fmgencımmm.. Bence kalıyorsa aklını başına toplayıp gelmeli.. bitmesin güzel insanların ilişkılerı demi
sen bitkiler hakkında baya şeyler biliyorsun varsa bildiğin söyle canımteosoncumm hoşbulduk..bende sızlerı özledim koştum geldım valla.. tatıl çok ıyı geçtı hamdolsun.. hıbuskusu troid ve tansıyon hastaları kullanamaz canım.. sende kullanma bence.. Ödem atıcı başka bırşey denersın olmaz mı
Kadro çıktı da, kabul etti mi etmedi mi bilmiyorum. Çok istekliydi gitme konusunda. Gitmeye karar vermiş olabilir. Kalsa bile, bizimki de kesin olarak bitti. Geri dönecek bir yüz bırakmadı kendisinde. Sevgimi nefrete dönüştürmeden önce düşünecekti her şeyi.
çook teşekkür ederım fmgencımmm... Hep dıyordum ya narın ince bır gelın olacağım dye narın oldumda gelın olamadım..hehehee..öpüyorum canım senı..
Allah razı olsun mydenızz..Gerçekten tebdili mekanda ferahlık varmış..Tatıle çıkmasam çokdaha derın acılar yaşıyor olurdum..Söyledıgıne canı gönülden katılıyorum..Her hayrın bir şerri her şerde bır hayr vardır ve emınım kı Rabbım adaletı ıle muamele edecek ve bu şerdeki hayrı bana en kısa zamanda gösterecek..öpüyorum..sevgıler canım..
Madem ikinizde kesin bitirdiniz kafanızda... hayırlı kısmetiniz olsun inşallah sizdeee çıtırık gelinler olun...Kadro çıktı da, kabul etti mi etmedi mi bilmiyorum. Çok istekliydi gitme konusunda. Gitmeye karar vermiş olabilir. Kalsa bile, bizimki de kesin olarak bitti. Geri dönecek bir yüz bırakmadı kendisinde. Sevgimi nefrete dönüştürmeden önce düşünecekti her şeyi.
B12 süper olmuşKızlar, sonuçlar çıktı:
1- B12 Eski değer: 381
10 adet iğneden sonra yeni değer 666. 800'e yaklaşıyorum ^_^
Ki iğnelerden sonra kilo vermeye başladım.
Dr'a 10 iğne daha yazdırmıştım. Acaba onları da gün aşırı mı yaptırayım 15 günde bir mi yaptırayım bu durumda.
2- İnsülin Eski Değer 4,5 idi. Şimdi 4,4... Hep düşük zaten tatlıyla da aram bunun için yok ve aklıma bile gelmiyor ^_^
3- Demir Eski Değer 51 idi. Şimdi 64. Sınırdan uzaklaşıyorum yavaş da olsa. Bu da güzel bir gelişme.
4- Ferritin Eski Değer 15 idi. Şimdiki 19,61
5- Folat Eski Değer 7 iken şimdi 10,4.
Asıl sorum, daha önce D vitamini yaptırmamıştım. Rapordaki adı "25-Hidroksi Vitamin D" sonuç da 7.9 çıkmış. Fakat bunun aralığının ne olduğu yazmıyor. Acaba başka D vitamini testi de mi var? Yoksa D vitaminim yerlerde mi çünkü Karatay hoca 80 olması gerekiyor diyor???
Yükselen değerlerimle beraber kilo vermeye başladım. Beslenmenin ne denli önemli olduğunu 2 aylık testte gördüm resmen.
Şimdi ben B12 için ve D vitamini iğnelerim için sizden cevap bekliyorum. Nasıl yapmalıyım???
bunuda içmeyin eksik kalın bakemCan can ben baktım şimdi çok güzel içmek lazım lakin yan etkisi olarak emzirme dönemindeki kadınların kullanmaması( prenscim şimdi sen görürsün içmek istersin diye bunu özellikle yazdım ve emziren diğer arkadaşlar ), bi de hamile bayanlarda da düşük yapma görülmüştür diyo... biz bebiş istiyoz ya acaba içsek mi içmesek mi
komposto da geçiyor ama erik başlarda yememek gerek glisemik indeksi yüksek, yaban mersininin indeksini bilmiyorum internetten bakmak lazımTmm buldum.9.bolumde komposto tarifinde geçiyor ikisi de.yenilebilir
Benimde d vitaminim cok düşük canim en son 10-11 gibiydi..bu aya kadar vitamin kullandim .gebeler için olandan icinde d vit. de vardi ama eminim yeterli gelmemiştir. .durumumdan dolayı extra iğne doping falan yapamıyorum ama sen yapabilirsin. . B 12 cok iyi artmış maşallah. .
Bu arada dün yazdıklarıma ek olarak süpürge sapı mi ,süpürge tohumu mu tam hatirlamiyorum ürtikere iyi geliyormus. Cayini iciyorlar belki denemek istersin.sen akut geçirdiğin için faydası fazla olur
canım mengmengcım...dıyorum ya hayırlısı gönlüne göre olsun.. ama önce hayrlısı olsun.. Rabbım belkı güzel yuregını korumak için bu ımtıhanı verdı bilemeyız..o yüzden olacaksa da en güzel halıyle olsun sonunda üzüleceksek şimdikı üzüntü ıle kalsın..yoksa her acı bırgun bitecek..sende bende bılıyoruz..
Hoşbuldummm canim benim : )))
Guzellikten yana bi yakistirma varsa sadece sana yakışır. .bu iliskinin tek güzelliği sen ve masum sevginmis..gitsin ötelere gelmesin
Sağolasın canım. Süpürge sapını ilk kez duydum, anneme desem günde 3 posta döverim der herhalde ^_^
Evet bugünkü testi sırf B12 ve D vitaminleri için yaptırdım. B12'e çok sevindim ^_^ Senin D vitamini de epey düşükmüş canım.
Sağolasın canım benim. Aynen öyle, hayırlı ise beri, hayırsızsa geri dursun...
Canımsın. Sağolasın güzelim...
teoson KK sana niye tavırlı? senin yazılarına çoklu alıntı olmuyor canım. Ben de 1 hafta yaptırayım diye düşündüm. Bakalım duruma göre haber veririm canım.
B12 süper olmuş
D vitaminin çok düşük benimde başlangıçta 8.8 di....
okan beyler D ve B vitaminini başlarda gün aşırı sonrada ayda bir yaptırdılar..
kilo verememe nedenin D vitaminiymiş demek ki
bunuda içmeyin eksik kalın bakem
komposto da geçiyor ama erik başlarda yememek gerek glisemik indeksi yüksek, yaban mersininin indeksini bilmiyorum internetten bakmak lazım
hoşgeldin canım4 snenın sonunda nasıl böyle oldu bılemıyorum mengmeng..biliyorsun düğün arefesınde..ama kalbıme elımı koyup 7 inşirah okuyorum..inan bunu süreklı yapıyorum ve gönlüm genişliyor.. bende çok derın acılar içindeyım ama her zaman söyledıgım bır söz var.. cenaze evıne bıle yemek gelır.. çünkü gerıde kalanların yaşamaya ıhtıyacı var.. Hayat her şekılde devam etmek zorunda.. KEndını ve güzel kalbını yorma canım.. Rabbım gönlümüze inşirah ferahlığı versın..
Kac gündür yoktum yine önce kocaman bi merhaba... :) : ))
Aslinda ara ara girip okuyorum ama cevap yazamadan bir seyler cikiyor..
Bu aralar sicaklari daha az hissediyorum 2 gündür. .dun bi oturmadaydim insanlar hiç kilo almadığimi soyleyip durdular.korktum nazar edecekler diye..beslenmem çok dengeli gidiyor biraz daha dikkat etmeye başladım bu hafta o yüzden kilo almamışim..şişlik deseniz hiç yok..hafif ayaklarda oluyor bazen o kadar. .
yalniz geçen çok kizdim bir arkadaş maklube diye bi yemek var onun resmini paylaşmis sosyal paylaşım (yemek paylaşım) sitesinde o kadar çok canim istedi ki yaptim ve yedim..o gun temizlikte yapmistim eee maklube de ugrastirici biraz aksamina çok agrim oldu.2 günde kendime geldim..çok kızıyorum bu şekilde gösteriş amaçlı yemek fotosu paylasanlara..yiyen var yiyemeyecek yapamayacak durumda olanlar var ...neyseeee daha yazarimda susayim
Bir de teyzeleri o gün benim miniğe alışverişe başladık. .abilerinin bir çok eşyası var ama ona da yeni bi kac parça kiyafet almak istedik..hepsinin nasibi ayrı.. musait bi zamanda yikayip utuleyip doğum cantasini hazirlamak lazim..
benden bu kadar şimdilik. .öpüyoruz sizi : ))
gerçekmi ilkkez senden duydumki şimdi, neden acaba kızlaaaaar bi denermisiniz
Sağolasın canım. Süpürge sapını ilk kez duydum, anneme desem günde 3 posta döverim der herhalde ^_^
Evet bugünkü testi sırf B12 ve D vitaminleri için yaptırdım. B12'e çok sevindim ^_^ Senin D vitamini de epey düşükmüş canım.
Sağolasın canım benim. Aynen öyle, hayırlı ise beri, hayırsızsa geri dursun...
Canımsın. Sağolasın güzelim...
teoson KK sana niye tavırlı? senin yazılarına çoklu alıntı olmuyor canım. Ben de 1 hafta yaptırayım diye düşündüm. Bakalım duruma göre haber veririm canım.