Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

O nasıl kreşmiş öyle ya... onların bizleri uyarması lazımken çdcuklarınıza bunları yedirmeyin diye, kendileri mi yediriyolar... iyi yapmışsın canım beslenme önemli araştırıp daha iyi bi yere ğörderirsin inşallah... ya da gidip konuş ordakilerle belki dinlerler seni diğer yavrularıda kurtarırsın...

ah canım ben bunlara ne anlatayım burada yedikleri içtikleri tek şey fast food.. ya restoranda içecek olarak ayran yok, meyve suyu bile yok, tek şey kola asitli şeyler.. hertaraf dunnotçı, her taraf kahveci.. kahve de öyle sade kahve yok, kremalar şuruplar.. şekersiz kahve diyorsun geliyor az şekerli bile değil şerbet gibi, içemiyorsun.. adamların beslenme alışkanlıkları böyle olduğu için onlara bu tuhaf gelmiyor..marketlerde reyon 30 tane ise ben 3 tanesinden herşeyi alıyorum düşün yani, geri kalan hep aburcubur konserve meyveler konserve yemekler.. zaten hormon yapıları bence bozulmuş, erkekler popodan bacaktan da kilo alıyor, kadın gibi vücutları var, çok iğrenç.. aman neyse, seneye inşallah 4 yaşında kabul eden uluslararası okullara göndereceğim evde otursun bu sene..
yarın gidip kendim göreyim diye izin alacaktım, bugün bakıcıyı hiç içeri almamışlar. ne yediğini vs görememiş kadın..

Canım geçmiş olsun ya noldu böyle :KK43: dikkat et bari sende spora ara ver biraz dinlendir vücudunu...
Ayrıca gayet inceldin sende fotolarda gözümden kaçmıyor :KK15:

Günaydınnnnnnnnnnnn:KK19::KK19:

günaydın canım bugün düne göre daha iiyim saolasın .Aslında kilomda 2 ayı geçkin süredir hiç oynama yok mideydi şuydu buydu derken sporuda çok yapamıyorum ama uzun süredir beni görmeyenler aynı tepkiyi veriyor.Negüzel zayıflamışsın:cool:

canım karataya adapte olurken ara ara kilo artıyor ben de çok yaşadım, 2 ver 1 al gitti bir dönem.. kan tahlillerine baktırdın mı? d vitamini çok önemli, ben zaten tahmin ediyordum da dibe vurmuş meğerse.. omega 3 takviyesi ve spor çok etkili, su çok etkili, düzensiz bir hafta geçirmişsin ve kaçamak yapmamışsın daha ne olsun.. önemli olan sabırla sebatla devam etmek..

Canım benim çok iyi geldi cevabını okumak kan tahlilimi yaptırmadım yediklerim haricinde takviye de kullanmadım 16 gündür Gül abladan alacağım omega3 un ismini öğrendim ama daha alamadım.buarada d vitamini için iğne vurulmaliymisiz doktor yazmadan eczaneye gidip kendimiz isteyebiliyor muyuz iğneyi?

Canım benim çok iyi geldi cevabını okumak kan tahlilimi yaptırmadım yediklerim haricinde takviye de kullanmadım 16 gündür Gül abladan alacağım omega3 un ismini öğrendim ama daha alamadım.buarada d vitamini için iğne vurulmaliymisiz doktor yazmadan eczaneye gidip kendimiz isteyebiliyor muyuz iğneyi?

ne demek canım, birbirimize destek için buradayız..:KK15:
tahlillerini biran önce yaptır, d vitaminini özellikle iste çünkü yoksa yapmıyorlar, ben baya dil döktüm, düşük çıkınca da 1 tane eczaneden al ekmeğe dök ye dedi, ama ben öyle yapmadım, okan beylerin yaptığı gibi iğne olarak yaptırdım, onlar tabi doktor değil, sadece uygulamalarını anlatıyorlar yapın demiyorlar.. ama d vitamininde toksik seviyeye ulaşmak imkansız gibi bişeymiş.. hergün 20 dk öğlene yakın saatlerde güneşlen, zeytinyağını artır, d vitamininde de okan beylerin yaptıklarını oku ve karar ver.. ben şimdi her ay 1 iğne yaptırmaya karar verdim. eczaneden istersen verirler ampul olarak, 2 tl gibi bişeydi doktor yazmaya değmez dedi..
b 12 ve demirde de eksiklik varsa kilo veremiyormuşuz.. sporu her gün düzenli yap, mutlaka sonuç alacaksın..
bir de ben türk kahvesini öğle saatlerinde içiyorum, hem zindeleştiriyor hem iştahı öteliyor sanırım, açlık hissetmiyorum akşama kadar.. ama hissedersem hiç zorlamıyorum 1 bardak kefir içiyorum o da yetiyor..
omega 3 bende yemeklerden sonra tatlı yeme isteğini kesti, stres hissimi azalttı.. çok memnunum.. başlayınca farkı anlayacaksın canım..

ne demek canım, birbirimize destek için buradayız..:KK15:
tahlillerini biran önce yaptır, d vitaminini özellikle iste çünkü yoksa yapmıyorlar, ben baya dil döktüm, düşük çıkınca da 1 tane eczaneden al ekmeğe dök ye dedi, ama ben öyle yapmadım, okan beylerin yaptığı gibi iğne olarak yaptırdım, onlar tabi doktor değil, sadece uygulamalarını anlatıyorlar yapın demiyorlar.. ama d vitamininde toksik seviyeye ulaşmak imkansız gibi bişeymiş.. hergün 20 dk öğlene yakın saatlerde güneşlen, zeytinyağını artır, d vitamininde de okan beylerin yaptıklarını oku ve karar ver.. ben şimdi her ay 1 iğne yaptırmaya karar verdim. eczaneden istersen verirler ampul olarak, 2 tl gibi bişeydi doktor yazmaya değmez dedi..
b 12 ve demirde de eksiklik varsa kilo veremiyormuşuz.. sporu her gün düzenli yap, mutlaka sonuç alacaksın..
bir de ben türk kahvesini öğle saatlerinde içiyorum, hem zindeleştiriyor hem iştahı öteliyor sanırım, açlık hissetmiyorum akşama kadar.. ama hissedersem hiç zorlamıyorum 1 bardak kefir içiyorum o da yetiyor..
omega 3 bende yemeklerden sonra tatlı yeme isteğini kesti, stres hissimi azalttı.. çok memnunum.. başlayınca farkı anlayacaksın canım..

çok teşekkür ediyorum tatlım dediğin gibi kan değerlerime baktırmalıyım ilk olarak d vitamini almak sorun değil de artık sağlık ocaklarında bile doktor reçetesi istiyorlar iğne vurmak için :KK43: Evde olduğum zamanlarda sporumu aksatmıyorum çok şükür kedi83 kedi83 sağolsun bu konuda bana çok destek oldu :KK68::KK68: Herbirinizin çok büyük desteğini hissediyorum başladığım günden beri iyi ki sizlerleyim :KK36::KK36::KK19::KK19: Sonsuz teşekkür ediyorum sizlere bluebottle bluebottle , kedi83 kedi83 , mydenizzz mydenizzz , gul_0663 gul_0663 , teoson teoson , @mengmeng , fmgenc fmgenc ,@erigim , BlueDaisy BlueDaisy , seraym seraym , M midnightblue

çok teşekkür ediyorum tatlım dediğin gibi kan değerlerime baktırmalıyım ilk olarak d vitamini almak sorun değil de artık sağlık ocaklarında bile doktor reçetesi istiyorlar iğne vurmak için :KK43: Evde olduğum zamanlarda sporumu aksatmıyorum çok şükür kedi83 kedi83 sağolsun bu konuda bana çok destek oldu :KK68::KK68: Herbirinizin çok büyük desteğini hissediyorum başladığım günden beri iyi ki sizlerleyim :KK36::KK36::KK19::KK19: Sonsuz teşekkür ediyorum sizlere bluebottle bluebottle , kedi83 kedi83 , mydenizzz mydenizzz , gul_0663 gul_0663 , teoson teoson , @mengmeng , fmgenc fmgenc ,@erigim , BlueDaisy BlueDaisy , seraym seraym , M midnightblue

anladım canım sağlık ocağındaki doktor kendisi yazmaz mı aile hekimine anlatsan ?
ben trdeyken üstüste vurdurma sürecinde görümcem ve kardeşim vurdular, görümcem liseden biliyor kardeşim doktor.
buraya da hemşire bir komşu geldi, anlattım durumu hatta şimdi iğnemi oldum geldim :KK55:

anladım canım sağlık ocağındaki doktor kendisi yazmaz mı aile hekimine anlatsan ?
ben trdeyken üstüste vurdurma sürecinde görümcem ve kardeşim vurdular, görümcem liseden biliyor kardeşim doktor.
buraya da hemşire bir komşu geldi, anlattım durumu hatta şimdi iğnemi oldum geldim :KK55:

Senin şansın iyiymiş tatlım bu konuda benim aile hekimim aksi yapmaz da ben de yapacak birilerini bulmalıyım anlaşılan annem yanıma geldiğinde vurabilir çok şükür

X