- 6 Şubat 2011
- 3.284
- 3.111
Kizlar merhaba.ben de karatayla saglikli beslenmeye gecmek istiyorum.68.5 ile gebe kaldim ve 83 ile doguma girdim.bebegim 6 aylik ve gebe kaldigim kiloma geri dondum.bebegimin laktoz intoleransi oldugundan doktor bana emzirdigim surece sut,cikolata,kakaolu her sey, sogan sarimsak ve aci yemegi yasakladi. Bu sebeple paketli hicbir seyi yiyemiyorum.icinde laktoz var cunku.dogal olarak bu kiloya geri donebildim.her serde bir hayor var derler ya o hesap :) fakat bende ekmek problemi vardi.cok yiyordum.gecen hafta kestim.karataya basladim.beni de araniza alabilir misiniz?hale bak nickim bile pufboregi :) ben bu nicki aldigimda 56 kgydum gerci. Evlenince 8 ayda 68e ciktim bi de hamile kaldim.nasil bu kdr hizli aldin derseniz dukan nedeniyle aldim.63 ke baslayip 56 ya inmistim.megerse dukanla alinanlar fazlasiyla geri gelirmis.sunger gibi.bi daha metabolizmami bozmayacagim.karatayla saglikli beslenicem.bugun kahvaltida bir cay bardagi ceviz, 2 yumurta tereyagli,10 zeytin,domates ve peynir yedim.henuz acikmadim.su ictim .
Başlangıç Tarihi : 25 Ağustos 2014
Başlangıç kilo: 70
Geçen hafta : 70
Bu Hafta : 68.5
Fark : -1.5
Toplam Fark : -1.5
Spor : yok
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : 58
Yüzde :
Başlangıç Tarihi : 25 Ağustos 2014