Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bende bugün başladım Karatay a ..
Hoşgeldiniz topiğimize.
Pisican bo cevatpaşa minübüsleriyle bayrampaşa üzerinden eve giderken kartaltepe tarafında pzar forumun üstyanınada kalıyor istersen sanada alırım hafttaya.
Bluedaiys cim benim büyükçocuk hiç hasta olmaz küçük bademcikler hassas kan grubu ve ten rengiylede çok alakalı hasta olması çocukların sarışın ve beyaz tenliler ve a grubu insanlar daha çabuk hasta olurmuşlar benim ufakta öyle.ben ufağa doğrudüzgün daha ekmek yedirmişiğim yok hep ruşeym yediririm.Yani elimden geldiğince organik ve ilaçsız yaşatmaya çalışıyorum.
M midnightblue canım çocuklarımız için elimizden gelenin en iysini yapmaya çalışmalıyız en dpğrusunu yapıyorsun valla benim günlük vazgeçilmez gıdalarım ceviz,çörekotu,zencefil,zerdaçal,tarçın,c vitamini ve yumurtası bunları hergün düzenli vermeye çalışıyorum valla.Çocuğun zayıf olması yapı meselesi takma kafana benim büyük 4,200 doğdu 3 aylıkken 9 kiloydu1 yaşında 10 kilo bir daha çok az alarak devam etti.Ama küçük 4,5 doğdu hepte bou pos öyle devam etti hem ötekinin yediğinin yarısı yer.O benim dediğim doktor şuan Amerikada yaşıyor ben böyle topiçten soruyorum ben sana özelden iki site adıatayım belki okumuşsundur ama çok güzel paylaşımlaı var.

Topigin uyuyan guzelleri nasilsiniz? bugun bizim buranin bayramiydi ve koca kisisi evdeydi. pazarin arkasindan pazarteside evde olunca hicbirseye yetisemedim isler bitmedi, mutfaktan cikamadim, yemek istekleri bitmedi. bir daha uzun bir sure sevgili kocama cok calisiyorsun diye sitem etmemeye karar verdim:KK48:

Bugunku karatay diyetimde sunlar vardi:

sabah 11 gibi: iki yumurtayla acili menemen, bolca zeytin, salatalik, 1/2 c.b ceviz (peynirim kalmamisti),iki kucuk dilim karpuz.

aksam: taze fasulye, salata, ayran, kasar peyniri, aci biber,1 tatli kasigi fistik ezmesi ( kasar kkk da var miydi bilemedim o yuzden cok almadim - ogleden sonra alisverisimi yaptim peynir alirken kasarda aldim )

bir saat tempolu yuruyus, bol su

bizim burdaki marketin birinde bir makina var kavrulmamis fistiklari koyunca eziyor fistik ezmesi oluyor.icinde hic bir katki maddesi, eksta yag, tuz yok ama tadi fistik yemekten cok daha guzel.

Gecmisi okuyamadim yarin ilk isim geriye gitmek. ayaklarimin altindan ates cikiyor sanki gidip uyumak en iyisi.

Citirciklar opuyorum hepinizi.

kızlar kusura bakmayın yazdıklarınızı okuyorum ama alıntı yapamadım biraz rahatsızdım .pardon biraz neki çok rahatsızdım sabah sırtım tutuldu iğne yaptırdım biraz uzandım şuan daha iiyim şükür, ama hala yerinde ağrı var akşam iğneyi tekrarlıycam sanırım.
@prenscim canım geldimi herşey üst üste geliyor ne yazıkki.Herzaman güçlü olmak zorundayız.Çok geçmiş olsun canım bu yaşadığınız sıkıntı son olur inşallah.
@mengmeng ciğim canım sen ne düşündüğümü zaten biliyorsun seni seviyoruz canım
fmgenc fmgenc im canım çok sevindim senin adına birde kendi adıma sevinebilsem çok ii olacak
Canım geçmiş olsun ya noldu böyle :KK43: dikkat et bari sende spora ara ver biraz dinlendir vücudunu...
Ayrıca gayet inceldin sende fotolarda gözümden kaçmıyor :KK15:

Kizlar merhaba.ben de karatayla saglikli beslenmeye gecmek istiyorum.68.5 ile gebe kaldim ve 83 ile doguma girdim.bebegim 6 aylik ve gebe kaldigim kiloma geri dondum.bebegimin laktoz intoleransi oldugundan doktor bana emzirdigim surece sut,cikolata,kakaolu her sey, sogan sarimsak ve aci yemegi yasakladi. Bu sebeple paketli hicbir seyi yiyemiyorum.icinde laktoz var cunku.dogal olarak bu kiloya geri donebildim.her serde bir hayor var derler ya o hesap :) fakat bende ekmek problemi vardi.cok yiyordum.gecen hafta kestim.karataya basladim.beni de araniza alabilir misiniz?hale bak nickim bile pufboregi :) ben bu nicki aldigimda 56 kgydum gerci. Evlenince 8 ayda 68e ciktim bi de hamile kaldim.nasil bu kdr hizli aldin derseniz dukan nedeniyle aldim.63 ke baslayip 56 ya inmistim.megerse dukanla alinanlar fazlasiyla geri gelirmis.sunger gibi.bi daha metabolizmami bozmayacagim.karatayla saglikli beslenicem.bugun kahvaltida bir cay bardagi ceviz, 2 yumurta tereyagli,10 zeytin,domates ve peynir yedim.henuz acikmadim.su ictim .
Başlangıç Tarihi : 25 Ağustos 2014
Başlangıç kilo: 70
Geçen hafta : 70
Bu Hafta : 68.5
Fark : -1.5
Toplam Fark : -1.5
Spor : yok :KK43:
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : 58
Yüzde :
Hoşgeldiniz aramıza :KK68:

Gunaydin citirlarim

Günaydın ablacım erkencisin bugün :KK68::KK68:
Ablacım sana sormak istediğim birşey var sabah basküle çıktım moralim çok bozuldu.Pazar sabah 79.4 idim sonra iki günlüğüne şehir dışına çıktım 1 orta boy incir hariç kaçamak yapmadım(onu da yaşlı teyze kendi ağacından kopardı bizim için kıyamadım) tabi su tüketimim az oldu ve dün 1 saat yürüyüş hariç iki günde başka spor yapamadım..Sonuç busabah baskülde 80.7 kg ı gördüm :KK42::KK42: şok oldum ablacım ters giden bişeyler mi var sorun nerede acaba çok üzgünüm

Çok sağol canım..zor zamanlar yaşıyorum valla..Allah yardımcımız olsun ..

Misafirim vardı demiştim ya..biri daha aradı ..yarın gelin dedim..çok yoruluyorum çünkü...yatıcam ama yarın napim dayanamıyorum..çok bişey yapapam...
canım gelenlere sadece tek çeşit yapsan? yada zamanın olunca buzluğa börek falan atsan.. yorma kendini, kolay mı ufacık bebek evde 3 erkek, evin işleri..

Günaydın ablacım erkencisin bugün :KK68::KK68:
Ablacım sana sormak istediğim birşey var sabah basküle çıktım moralim çok bozuldu.Pazar sabah 79.4 idim sonra iki günlüğüne şehir dışına çıktım 1 orta boy incir hariç kaçamak yapmadım(onu da yaşlı teyze kendi ağacından kopardı bizim için kıyamadım) tabi su tüketimim az oldu ve dün 1 saat yürüyüş hariç iki günde başka spor yapamadım..Sonuç busabah baskülde 80.7 kg ı gördüm :KK42::KK42: şok oldum ablacım ters giden bişeyler mi var sorun nerede acaba çok üzgünüm
canım karataya adapte olurken ara ara kilo artıyor ben de çok yaşadım, 2 ver 1 al gitti bir dönem.. kan tahlillerine baktırdın mı? d vitamini çok önemli, ben zaten tahmin ediyordum da dibe vurmuş meğerse.. omega 3 takviyesi ve spor çok etkili, su çok etkili, düzensiz bir hafta geçirmişsin ve kaçamak yapmamışsın daha ne olsun.. önemli olan sabırla sebatla devam etmek..

dünkü menüm:

07.30: karatay kahvaltısı 2 yumurtalı menemenli 8-9 zeytinli..

bi ara kefir içeyim dedim unutmuşum artık acıkmıyorum resmen ya..

19.00: balık salata karatay usulü hoşaf (2 erik 2 üzüm vardı içinde)

spor yapacak dermanım yoktu yapmadım, bu sabah erkenden kalkıp jillian 7yi yaptım, o dünün sporu olsun bugün için ayrıac yapacağım..incelme iyi gidiyor sonuçları paylaşacağım..

sıvı: 3 lt su 2 yeşilçay 1 türk kahvesi

kaç gündür kreş mevzuları beni daralttı, dün çocuk geldi eline tutuşturmuşlar şekeri, ama nasıl adi iğrenç bişey.. tabi ki yedi, her tarafı boya oldu şekerden.. bi de ertesi gün şeker götüreceklermiş arkadaşlarına verip paylaşmayı öğreneceklermiş !! kahvaltı saati oluyor bi de, o saatte de sandviç ve meyve suyu veriyorlar, süt verin bari dimi, sandviç zaten ekmek hadi onu anlatamam ekmek zararlı desem mal gibi bakarlar suratıma, tutup bunların üzerine marshmellow vermişler, çocuğum hayatında yemediği için bilememiş nasıl yendiğini, yememiş... bunları bakıcımdan öğrendim tabi.. bunu da duyunca çok fena tepem attı. ya kreşler tam tersi şeker çikolata aburcubur vermeyin diyor, bunlar teşvik ediyor üstüne.. valla çikolata verdikleri şeylerin yanında masum kalıyor.. bitti dedim kreş meselesi.. gitmeyecek. bu mantıkta olan bir kreş çocuğuma faydalı bişey öğretebilir mi... komşunun kızı gidiyordu bi okula, trden aldıkları meyvesuyunu koymuşlar beslenme çantasına, öğretmen bunun şeker oranı çok yüksek deyip içirtmemiş ve eve geri yollatmış.. böyle bilinç olması lazım işte...

Cuma gunu yavastan vucudumu saran kirmizi lekeler vardi. Bugun cildiyeye gittim. Kurdesen dokuyormusum her yerim resmen yara bere. Cok da fena kasiniyor :KK43:
O kadar koşturma, sıkıntı çıktı işte bi yerden... zaten vardı bunlar demi sıcağa bi de yumurtaya suç bulmuştuk... çabuk atlaırsın inşallah canım... çokkk kaşınır bilirim...

kaç gündür kreş mevzuları beni daralttı, dün çocuk geldi eline tutuşturmuşlar şekeri, ama nasıl adi iğrenç bişey.. tabi ki yedi, her tarafı boya oldu şekerden.. bi de ertesi gün şeker götüreceklermiş arkadaşlarına verip paylaşmayı öğreneceklermiş !! kahvaltı saati oluyor bi de, o saatte de sandviç ve meyve suyu veriyorlar, süt verin bari dimi, sandviç zaten ekmek hadi onu anlatamam ekmek zararlı desem mal gibi bakarlar suratıma, tutup bunların üzerine marshmellow vermişler, çocuğum hayatında yemediği için bilememiş nasıl yendiğini, yememiş... bunları bakıcımdan öğrendim tabi.. bunu da duyunca çok fena tepem attı. ya kreşler tam tersi şeker çikolata aburcubur vermeyin diyor, bunlar teşvik ediyor üstüne.. valla çikolata verdikleri şeylerin yanında masum kalıyor.. bitti dedim kreş meselesi.. gitmeyecek. bu mantıkta olan bir kreş çocuğuma faydalı bişey öğretebilir mi... komşunun kızı gidiyordu bi okula, trden aldıkları meyvesuyunu koymuşlar beslenme çantasına, öğretmen bunun şeker oranı çok yüksek deyip içirtmemiş ve eve geri yollatmış.. böyle bilinç olması lazım işte...
O nasıl kreşmiş öyle ya... onların bizleri uyarması lazımken çdcuklarınıza bunları yedirmeyin diye, kendileri mi yediriyolar... iyi yapmışsın canım beslenme önemli araştırıp daha iyi bi yere ğörderirsin inşallah... ya da gidip konuş ordakilerle belki dinlerler seni diğer yavrularıda kurtarırsın...

Günaydın Günaydın Günaydınnnnnnnn
b-364441-hareketli_animasyon_gif.gif

Hoşgeldiniz topiğimize.
Pisican bo cevatpaşa minübüsleriyle bayrampaşa üzerinden eve giderken kartaltepe tarafında pzar forumun üstyanınada kalıyor istersen sanada alırım hafttaya.
Bluedaiys cim benim büyükçocuk hiç hasta olmaz küçük bademcikler hassas kan grubu ve ten rengiylede çok alakalı hasta olması çocukların sarışın ve beyaz tenliler ve a grubu insanlar daha çabuk hasta olurmuşlar benim ufakta öyle.ben ufağa doğrudüzgün daha ekmek yedirmişiğim yok hep ruşeym yediririm.Yani elimden geldiğince organik ve ilaçsız yaşatmaya çalışıyorum.
M midnightblue canım çocuklarımız için elimizden gelenin en iysini yapmaya çalışmalıyız en dpğrusunu yapıyorsun valla benim günlük vazgeçilmez gıdalarım ceviz,çörekotu,zencefil,zerdaçal,tarçın,c vitamini ve yumurtası bunları hergün düzenli vermeye çalışıyorum valla.Çocuğun zayıf olması yapı meselesi takma kafana benim büyük 4,200 doğdu 3 aylıkken 9 kiloydu1 yaşında 10 kilo bir daha çok az alarak devam etti.Ama küçük 4,5 doğdu hepte bou pos öyle devam etti hem ötekinin yediğinin yarısı yer.O benim dediğim doktor şuan Amerikada yaşıyor ben böyle topiçten soruyorum ben sana özelden iki site adıatayım belki okumuşsundur ama çok güzel paylaşımlaı var.

bacı dediğin doğru kardeş kardeşe benzemiyo, her çocuk farklı.
senin ufak da pek şeker ama sıpa.
kızımda bende beyazız ve a grubu kanımız.

X