Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kizlar merhaba.ben de karatayla saglikli beslenmeye gecmek istiyorum.68.5 ile gebe kaldim ve 83 ile doguma girdim.bebegim 6 aylik ve gebe kaldigim kiloma geri dondum.bebegimin laktoz intoleransi oldugundan doktor bana emzirdigim surece sut,cikolata,kakaolu her sey, sogan sarimsak ve aci yemegi yasakladi. Bu sebeple paketli hicbir seyi yiyemiyorum.icinde laktoz var cunku.dogal olarak bu kiloya geri donebildim.her serde bir hayor var derler ya o hesap :) fakat bende ekmek problemi vardi.cok yiyordum.gecen hafta kestim.karataya basladim.beni de araniza alabilir misiniz?hale bak nickim bile pufboregi :) ben bu nicki aldigimda 56 kgydum gerci. Evlenince 8 ayda 68e ciktim bi de hamile kaldim.nasil bu kdr hizli aldin derseniz dukan nedeniyle aldim.63 ke baslayip 56 ya inmistim.megerse dukanla alinanlar fazlasiyla geri gelirmis.sunger gibi.bi daha metabolizmami bozmayacagim.karatayla saglikli beslenicem.bugun kahvaltida bir cay bardagi ceviz, 2 yumurta tereyagli,10 zeytin,domates ve peynir yedim.henuz acikmadim.su ictim .
Başlangıç Tarihi : 25 Ağustos 2014
Başlangıç kilo: 70
Geçen hafta : 70
Bu Hafta : 68.5
Fark : -1.5
Toplam Fark : -1.5
Spor : yok
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : 58
Yüzde :

Canım sağol..sana da çok geçmiş olsun..

Ben dün marketten dönüşte kıvanca kışlık bir şeyler almaya girdim..kendime de baktım tabi..alamadım ama..yok ben daha olmamışım 2-3 kg.daha vermem lazım..

Senin adına sevindim canım..

İzin bitmiş ablacım..koşuşturmaya başlamışsın..kolay gelsin..

Çok teşekkür ederim..Amin..bu konuda çok dertliyim..Çok anlatılcak varda üzülüyorum aklıma gelince...Hırsızların cezası yok bu ülkede..ceza alsalar böylemi olur..anlaşmalı çalışıyorlar polisle şerefsizler..

Çok sağol canım..zor zamanlar yaşıyorum valla..Allah yardımcımız olsun ..

Misafirim vardı demiştim ya..biri daha aradı ..yarın gelin dedim..çok yoruluyorum çünkü...yatıcam ama yarın napim dayanamıyorum..çok bişey yapapam...

B bekirege çok geçmiş olsun canım olsun dua et cana geliceğine mala gelsin.Benimde evime girmişti hırsız ben işteytim tam akşam namazının farzını kıldım aradılar evine hırsız girdi dediler şaşırdım h,ç üzülmedim sadece beynimde çok fazla gelgit yaşadım acaba dedim rızkıma haram mı karıştırdımda o çıktı ,yoksa başımıza birhastalık bir kazamı gelecektide o çıktı,diye böyle düşüncelerle eve vardım.Eve girdim ilk bil. baktım kasayı kapının oraya kadar çıkarmişlar hemen ayakkabılığın çekmecesine baktım para duruyor sonra yatak odasına koştum yatak odasını talan etmiş başörtülerim heryerdydi Allah o kadar büyükki nasipten çıkmamiş demekki bileziklerimi hemde tuvalet aynalığının üstünde bir sandık vardı hemen ordaydı açmamış bile yüzüklerimde hemen yanıbaşında küçük sandıktaydı. İnan alınsaydıda buna hazırlıklıydım gerçektende cana geliceğine mala gelsin ben sadece ben evime harammı girdi düşüncesiyle perişan olmuştum.Canım millet neler yaşıyor şükredelim ve evin koruyucu kalkanı olan dualarımızı okumadanevimizi Allah aemenet etmedem ne uyuyalım nede evden çıkalım.Canım misafir konusuna gelince kabul etmesene çok yoruyorsun kendinihergün misafir olurmu yazık sana valla sen anlatırken ben yoruluyorum.Yorgunluktan sütün olmayacak valla.
Kızlar annemle pazara geldim annemlerin orda pazartesi pazarı ve ne buldum biliyormusunuz pazarda greçka buldum ve adamda herşey var firik bul.,maş fasulyesi neler neler meksika fasulyesi bile vardıç! 1 kilo aldım artık her hafta bu pazardayım. kedi83 cim sen bilirsin bu pazarı .

Nerde pazar.

Başlangıç Tarihi : 18 Ağustos 2014
Başlangıç kilo: 56,9
Geçen hafta : 56,3
Bu Hafta : 55,3
Fark : -1000
Toplam Fark : -1600
Spor : yürüyüş, jillian
Beden : 36-38
Boy : 1.60
Hedef : 51
Yüzde : -1,78%
Super
Cok iyisin kg almamişin
Harikasin canim
gecmis olsun canim

bende kızıma hiç vermem ilaç, anca zorda kalırsam.
eşimle atışırız hep, o ver der ben vermem.
çabucak iyileşir, zor hasta olur.
maaşallah diyeyim soğuk su falanda içer. rüzgarda oynar.
çok giydirmem, ince gecer hep. doğduğundan beri
ben yalnız baktığım için, benimle beraber her yere geldi.
komşularım çok kızar bana ama onların çocukları da hep hasta.
evleri eczane gibi, hemen ilac içiriyolar.

canım çok geçmiş olsun, Allah bildiği gibi yapsın, çok sinirlenirim hırsızlık olaylarına.
alın terine dikilen göze.
sen işe başlayacaksın diye coşmuş millet.
düşünmez kimse dinlensin biraz zaten yeni anne demez.

Ya kızlar ben tartılmayı unuttum... şöyle ki kahvaltıyı bile zor bela yapıp çıktım... evden çıkınca aklıma geldi

bende unuttum ben niyeyse bu ara işlere hiçbişeye yetişemiyorum.
kızı yarın okula tam gün vericem. bugün eski spor salonuma gittim konuşmaya.
yarın kızımı bırakınca başlıycam kısmetse. göbeeeekkk git artık.

aşkitommm çok geçmiş olsun
sen hiç iyi bakmıyosun kendine galiba, bak kavga edicez seninle

Cuma gunu yavastan vucudumu saran kirmizi lekeler vardi. Bugun cildiyeye gittim. Kurdesen dokuyormusum her yerim resmen yara bere. Cok da fena kasiniyor

sen artık balımsın, kızıma da balım diyorum kıymetini bil bak seni ne kadar çok seviyoruz.
geçmiş olsun bitanem. en kısa zamanda izmite bekliyorum

Afiyet olsun abla.umarim akşam yiyecek bir şeyler bulursun..ben aç kalmistim ciraganda cidden çok degisikti menü. .buharda haşlanmış sebze yemiştim : ))
Baskan im toplantiyi duzenleyenlere tavir yapti ciragana gitmek istemedi bende yalniz kalmasin diyé gidémedim.istiklale gittik acele acéle doner yedik geldik..bu saate kadar calistik... o maillerle ugrasiyordu ben odâma géldim. Namazlari kilacagim...sabah 7 de kalkamiz lazim yine uyku yok.bu sabah 6 yâ dogru kalkmistim.....
Élleŕine saglik canim
İzin bitmiş ablacım..koşuşturmaya başlamışsın..kolay gelsin..
izin biterken ankara ya gitmeden buraya geldim..iyiki kuzende kiyafet birakiyorum dun ugrayip ceket ve elbise mi aldim yarin bakan lar gelecek céket giymek gerek...

hoşgeldin, en doğru yerdesin.

bugünki menüm
sabah
tam kk
kocaman kase salata ile

akşam
biber dolması yaptım kıymalı ve bulgurlu
onu alıp komşuma gittim

2 biber dolması
yarım tabak taze fasulye
yarım tabak barbunya
1 kase yoğurt

gün içinde sade kahve
bide ben bugün kazandibi yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…