kızlar kusura bakmayın yazdıklarınızı okuyorum ama alıntı yapamadım biraz rahatsızdım .pardon biraz neki çok rahatsızdım sabah sırtım tutuldu iğne yaptırdım biraz uzandım şuan daha iiyim şükür, ama hala yerinde ağrı var akşam iğneyi tekrarlıycam sanırım.
B bekirege canım geldimi herşey üst üste geliyor ne yazıkki.Herzaman güçlü olmak zorundayız.Çok geçmiş olsun canım bu yaşadığınız sıkıntı son olur inşallah.
lisaniezhar ciğim canım sen ne düşündüğümü zaten biliyorsun seni seviyoruz canım
@fmgenc im canım çok sevindim senin adına birde kendi adıma sevinebilsem çok ii olacak
Kızlar haftasonu alışveriş yaptım.. çok mutlu oldum.. ilk defa giydiğim şeyler hoşuma gitti mutlu mutlu girdim giydim mağazalarda... hapsi sayenizde..
bir zamanlar kolumun bacağımın girmadiği şeyleri giydim bu sefer... hala kendimi beğermiyorum diye eşim kızıyodu, dün dedi ki ´bak kendini beğenmiyosun ama farkında mısın giremdiğin kalıplara bakıyosun artık ` dedi... Hep şunu demekten bıkmıştım bu dar geldi bi bi beden büyüğünü alayım... ilk defa bu bol oldu bi küçük beoen alayım dadim
Sabah...6.30 da kkk
Oglen yiyecek bulamadim ayran icip yaninda badem yedim..oturdugumuz yer lutfi kirdar kongre salonunun bahcesinde cok pahaliymis bir ayran 6 tl...aksamlari nisantasi sosyetesi takiliyormus oraya......ac kaldim....kongre salonunda genel mudur yemek yiyelim dedi gittik bana uygun bisey yok bir kase yogurt yedim.....aksam ciragan da yemek var bana uygun olacakmi bakalim
canım Allah gönlünü ferahlatsın hepimiz dönem dönem zor günler yaşıyoruz, Allah dermansız dert vermesin.. şu hırsızlık yapanları da bildiği gibi yapsın, ne hayır bekliyorlar acaba haram maldan anlamıyorum ben... toplumumuz ne hale geldi, eskiden dükkanlarını açık bırakıp cumaya giderlermiş esnaflar, şimdi salonda otururken cam açamıyoruz.. bazen diyorum şeriatta hırsızın elinin kesilme cezası gayet manalıymış..
Çok şükür allahima gunlerdir sen de biz de çok üzüldük ama çok şükür ki kendini toparlaman çabuk oldu..ne kadar güçlü bi kişiliğin var şaştim kaldim maşallah canim arkadaşıma
Bizler çok üzüldük evet ama seni çok sevdigimiz için ve bunlari haketmedigin için üzüldük. .simdi sen iyiysen bizler de iyiyiz. .gunlerdir topige gelmeyi canim istemiyordu şimdi kaldigimiz yerden devam ve lütfen Özür dileme ben en ufak bi sıkıntımda size kosuyorum burda bi çoğumuz boyleyiz ,sakin kendini kötü hissetme..dost olmak sanalda olsa mumkunmus ben bunu gördüm sizlerle..iyi ki sen de varsin..iyi ki varsiniz kizlar hepinizi çok seviyorum..
Canim kıyamam ben sana ağlayıp üzme lütfen kendini de kivanci da..senin durumun farkli bedenen de beyin olarak ta iyi hissetmelisin her daim..sen bunların bilincinde bi insansin..giden için üzülme lütfen, nasipten çıkmış... öyle gitmese başka bir şekilde nakit olarak fazla bi masraf olarak yine çıkardı..allah sizlere sağlık versin..basinizin gözünüzün sadakasi olsun...benimde evime hirsiz girmisti hemde raporum bitip iş başı yaptigim gün. .cok üzüldüm cok ağladım sonra düşündüm ya ben evdeyken girseydi diye..uzulmeyi birakip sukrettim..
Bebek için cok gelen oluyor o süreç anne icin çok zor gerçekten. .bu süre içinde sana yardim edebilecek birileri varsa sakin çekinme söyle. .aslinda insanlarin bunu düşünmesi lazim ama...
ben miniğe Mevlüt okuttugum halde aylarca gelenim bitmedi. .simdi sunnet icin yaşadım aynı şeyi aylarca sürdü misafirim..hala gelecek kisiler var da artik kabul etmiyorum durumumdan dolayı. .
kolay gelsin canim
Nerde pazar.
Başlangıç Tarihi : 18 Ağustos 2014
Başlangıç kilo: 56,9
Geçen hafta : 56,3
Bu Hafta : 55,3
Fark : -1000
Toplam Fark : -1600
Spor : yürüyüş, jillian
Beden : 36-38
Boy : 1.60
Hedef : 51
Yüzde : -1,78%
Cok iyisin kg almamişinHerkese iyi, mutlu haftalar canlar
Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 29
Gebelik başlangıci : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 72.2( sanirim)
Bu hafta : 72.2
Fark: 0
Toplam fark : + 8.2 kg
Boy : 1.64
Spor : yürüyüş ( 3 kez)
Hedef : 75 ile doguma gitmek
Kilo veren çıtırlar hepinizi tebrik ederim. .
Harikasin canimKızlar haftasonu alışveriş yaptım.. çok mutlu oldum.. ilk defa giydiğim şeyler hoşuma gitti mutlu mutlu girdim giydim mağazalarda... hapsi sayenizde..
bir zamanlar kolumun bacağımın girmadiği şeyleri giydim bu sefer... hala kendimi beğermiyorum diye eşim kızıyodu, dün dedi ki ´bak kendini beğenmiyosun ama farkında mısın giremdiğin kalıplara bakıyosun artık ` dedi... Hep şunu demekten bıkmıştım bu dar geldi bi bi beden büyüğünü alayım... ilk defa bu bol oldu bi küçük beoen alayım dadim
gecmis olsun canimkızlar kusura bakmayın yazdıklarınızı okuyorum ama alıntı yapamadım biraz rahatsızdım .pardon biraz neki çok rahatsızdım sabah sırtım tutuldu iğne yaptırdım biraz uzandım şuan daha iiyim şükür, ama hala yerinde ağrı var akşam iğneyi tekrarlıycam sanırım.
B bekirege canım geldimi herşey üst üste geliyor ne yazıkki.Herzaman güçlü olmak zorundayız.Çok geçmiş olsun canım bu yaşadığınız sıkıntı son olur inşallah.
lisaniezhar ciğim canım sen ne düşündüğümü zaten biliyorsun seni seviyoruz canım
@fmgenc im canım çok sevindim senin adına birde kendi adıma sevinebilsem çok ii olacak
Gecmis olsun kuzuya. Zorda kalmadan ilac kullanmayan kisileri duyunca cok mutlu oluyorum yalniz degilim. Ben artik insanlarla tartismaktan biktim bunun icin. Etrafimda cocugun burnu aksa antibiyotik dayayan anneler cogunlukta, vucut direnc kazanamayinca cocuklar surekli hasta oluyor.
Dogum gununuz de kutlu olsun allah hayirli, saglikli, omurler nasip etsin sevdiklerinizle birlikte.
Günaydın...
Öncelikle kilomu yazıcam 56,5 -57 gittim geldim gittim geldim sabah...Kedicim ne yazarsan yaz bana :)
Sinirlerim de yıpranık,hemde çok yorgunum..bol misafirli günler bitmiyor..bugün eşimin ortağının eşi gelicek...malum hazırlık yapıyorum..Allahım ben nasıl dinlenicem ...işe son hafta yatmak istiyorum ama ne mümkün..
Erkek kardeşimin arabasına hırsız girmiş..Bekirinde tabletini almış ve kardeşimin cüzdanını boşaltmış..cuma akşamı oldu olay..maça gitmişlerdi..Canım oğlumun iki sene öncede laptopunu çalmışlardı..daha bir çok şeyimiz ..evimize gitmişti hırsız(( çok uzun anlatmayım şimdi..ağla ağla sinirlerim bozuldu..tabikide mala gelsin cana gelmesin ama..yetti artık yani..hergün bir olay burda bıktık ..kapı cam açamıyoruz ((( ne zorluklarla kazanıyoruz..hoppp gidiveriyor..Allahım fırsat vermesin bir daha..
Kısaca..hem yorgun,hem mutsuz ve sinirliyim...
Mesajları okuyamadım,gece veya akşam misafir durumuna göre gelirim..akşamda misafirim vardı,full doluyum yahu ..nefes alamıyorum..yani biraz dinlensem yetecek ama..bebek,yemek temizlik yok yok ben dayanamıyorum( ağlıcam valla ((
Ya kızlar ben tartılmayı unuttum... şöyle ki kahvaltıyı bile zor bela yapıp çıktım... evden çıkınca aklıma geldi
kızlar kusura bakmayın yazdıklarınızı okuyorum ama alıntı yapamadım biraz rahatsızdım .pardon biraz neki çok rahatsızdım sabah sırtım tutuldu iğne yaptırdım biraz uzandım şuan daha iiyim şükür, ama hala yerinde ağrı var akşam iğneyi tekrarlıycam sanırım.
Cuma gunu yavastan vucudumu saran kirmizi lekeler vardi. Bugun cildiyeye gittim. Kurdesen dokuyormusum her yerim resmen yara bere. Cok da fena kasiniyor
Baskan im toplantiyi duzenleyenlere tavir yapti ciragana gitmek istemedi bende yalniz kalmasin diyé gidémedim.istiklale gittik acele acéle doner yedik geldik..bu saate kadar calistik... o maillerle ugrasiyordu ben odâma géldim. Namazlari kilacagim...sabah 7 de kalkamiz lazim yine uyku yok.bu sabah 6 yâ dogru kalkmistim.....Afiyet olsun abla.umarim akşam yiyecek bir şeyler bulursun..ben aç kalmistim ciraganda cidden çok degisikti menü. .buharda haşlanmış sebze yemiştim : ))
Élleŕine saglik canimHEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 44
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 63.7
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73.3
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54.3
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
Prenscim: BAŞLANGIÇ KG: - HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 56,5
KİLO VERENLER
midnightblue %-2
mengmeng % -1,943
bluebottle %-1,78
blackandwhite
CiseNaz
HAMİLELER
Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 72.2 Toplam fark :+8.2 kg.
erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 66.6 Toplam Fark: +3.4 kg
Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun
izin biterken ankara ya gitmeden buraya geldim..iyiki kuzende kiyafet birakiyorum dun ugrayip ceket ve elbise mi aldim yarin bakan lar gelecek céket giymek gerek...İzin bitmiş ablacım..koşuşturmaya başlamışsın..kolay gelsin..
Kizlar merhaba.ben de karatayla saglikli beslenmeye gecmek istiyorum.68.5 ile gebe kaldim ve 83 ile doguma girdim.bebegim 6 aylik ve gebe kaldigim kiloma geri dondum.bebegimin laktoz intoleransi oldugundan doktor bana emzirdigim surece sut,cikolata,kakaolu her sey, sogan sarimsak ve aci yemegi yasakladi. Bu sebeple paketli hicbir seyi yiyemiyorum.icinde laktoz var cunku.dogal olarak bu kiloya geri donebildim.her serde bir hayor var derler ya o hesap :) fakat bende ekmek problemi vardi.cok yiyordum.gecen hafta kestim.karataya basladim.beni de araniza alabilir misiniz?hale bak nickim bile pufboregi :) ben bu nicki aldigimda 56 kgydum gerci. Evlenince 8 ayda 68e ciktim bi de hamile kaldim.nasil bu kdr hizli aldin derseniz dukan nedeniyle aldim.63 ke baslayip 56 ya inmistim.megerse dukanla alinanlar fazlasiyla geri gelirmis.sunger gibi.bi daha metabolizmami bozmayacagim.karatayla saglikli beslenicem.bugun kahvaltida bir cay bardagi ceviz, 2 yumurta tereyagli,10 zeytin,domates ve peynir yedim.henuz acikmadim.su ictim .
Başlangıç Tarihi : 25 Ağustos 2014
Başlangıç kilo: 70
Geçen hafta : 70
Bu Hafta : 68.5
Fark : -1.5
Toplam Fark : -1.5
Spor : yok
Beden : 40
Boy : 1.70
Hedef : 58
Yüzde :
Aramiza hosgéldiniz..karâtaya baslamakla ďogru karar vermissiniz..devam ettiginiz surece almazsinizYüzde
:2.142