Kızlar haftasonu alışveriş yaptım.. çok mutlu oldum.. ilk defa giydiğim şeyler hoşuma gitti mutlu mutlu girdim giydim mağazalarda... hapsi sayenizde..
bir zamanlar kolumun bacağımın girmadiği şeyleri giydim bu sefer... hala kendimi beğermiyorum diye eşim kızıyodu, dün dedi ki ´bak kendini beğenmiyosun ama farkında mısın giremdiğin kalıplara bakıyosun artık ` dedi... Hep şunu demekten bıkmıştım bu dar geldi bi bi beden büyüğünü alayım... ilk defa bu bol oldu bi küçük beoen alayım dadim
Evet yaaa... ben şimdi yeni yerler buldum kafay takacak... koll, toto ve göbişGöbekten kurtulana kadar mutlu olmayacağız halimizden galiba.
Yapma biraz daha dinlensin iyice ayağın... yoksa iyileşme süreci uzar Allah göstermesin...Şu an sade nescafe içiyorum, ama canım çok istedi. Zaten çok içmem. Şekersiz ve süt tozu yok. Haftasonu simit yedim, giresun simidi ve lavaş yedim. Simit bitti, kurtuldum. Ayağımda hafif şişlik kaldı, kendini hissettiriyor, çok ayakta kalınca ağrıyor. Azda olsa, geçen hafta ki hatayı yapmamak için spor yapmıyorum, belki bugün yine ebru şallı yer egzersizlerini yaparım.
Canim cok gecmis olsun topıkcek bir şeyler oluyor bize rabbim beterinden korusun..miden mi sırtına vurdu acaba yoksa başka bir sebepten mi oldu spor vs.kızlar kusura bakmayın yazdıklarınızı okuyorum ama alıntı yapamadım biraz rahatsızdım .pardon biraz neki çok rahatsızdım sabah sırtım tutuldu iğne yaptırdım biraz uzandım şuan daha iiyim şükür, ama hala yerinde ağrı var akşam iğneyi tekrarlıycam sanırım.
@prenscim canım geldimi herşey üst üste geliyor ne yazıkki.Herzaman güçlü olmak zorundayız.Çok geçmiş olsun canım bu yaşadığınız sıkıntı son olur inşallah.
@mengmeng ciğim canım sen ne düşündüğümü zaten biliyorsun seni seviyoruz canım
fmgenc im canım çok sevindim senin adına birde kendi adıma sevinebilsem çok ii olacak
Sabah...6.30 da kkk
Oglen yiyecek bulamadim ayran icip yaninda badem yedim..oturdugumuz yer lutfi kirdar kongre salonunun bahcesinde cok pahaliymis bir ayran 6 tl...aksamlari nisantasi sosyetesi takiliyormus oraya......ac kaldim....kongre salonunda genel mudur yemek yiyelim dedi gittik bana uygun bisey yok bir kase yogurt yedim.....aksam ciragan da yemek var bana uygun olacakmi bakalim
Sefaaan olsun canım benim tek takacak şey azicik gramlarin olsun : )Evet yaaa... ben şimdi yeni yerler buldum kafay takacak... koll, toto ve göbiş
saol canımcımCanim cok gecmis olsun topıkcek bir şeyler oluyor bize rabbim beterinden korusun..miden mi sırtına vurdu acaba yoksa başka bir sebepten mi oldu spor vs.
Igneyi iyi yapmissin çabuk etkisini gosterir.dinlen bol bol
HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER
Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 44
Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5
Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 63.7
Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73.3
nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1
Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54.3
bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4
Prenscim: BAŞLANGIÇ KG: - HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 56,5
KİLO VERENLER
midnightblue %-2
mengmeng % -1,943
bluebottle %-1,78
blackandwhite
CiseNaz
HAMİLELER
Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 72.2 Toplam fark :+8.2 kg.
erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 66.6 Toplam Fark: +3.4 kg
Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun
Boyum 1.64
Kilom 67
Ben zaten 2013 aralık ayindan beri diyetteyim kalori sayımı ile 24 kilo vermiştim son 3 aydır dikkat etmiyorum ve 3 kilo geri aldim ve 64den 67 oldum ve bu diyetten sıkıldım artik degistirmek istedim, karatay ın bazı yönlerinden zorlansamda vücut sasirtip hızlı vermek istiyorum. Birde wasa yiyebiliyormuyuz ?[/QUOTE...karatay saglikli beslenme bundan sonrsini saglikli verirsiniz....wasa nedir...kafam su an cok dolu hatirlayamadim
Iyiku biZimlesin iyiki topigimize geldin..farkli bir renk kattin bize seni seviyoruzÇok teşekkür ederim ablacım. Evet, ben ondan daha iyisini hakediyorum. Ukalalık olsun diye demiyorum bunu. Kendimi bildiğim için söylüyorum. Siz de zaten tanıdınız beni. Yoksa bir güzel laf uğruna arkadaşım ya da sevdiğim için dünyaları değişeceğim bir yapım var biliyorsunuz artık. Bana kattığı tek bir şey oldu. Sizleri kazandım. Bu bile yeter. Kalan kısmını Allah'a havale ettim. Sonuçlarını seyreyleyeceğiz artık. ^_^
Geçen hafta bildirim yapamamıştım, 500 gramı esasında geçen haftadan. Olsun böyle bildirim yapayım dedim motive olayım. ^_^ Hedefim belli, geçen seneki halimi istiyorum. Face'e yüklediğim elbiseyi ben 53 kg iken giyiyordum. Böyle durmuyordu şüphesiz, bol ve çok dökümlü oluyordu. Ama bu haliyle bile içine girebilmek beni mutlu etti. ^_^ Yanımda siz olun bana bir şey olmaz ben bunu gördüm. Hakiki sevenler iyi günde yanında olan değil, birlikte ağlayabildiğin kişiler. Helal edin hakkınızı hepinizi çok üzdüm...
Amin canım inşallah ^_^ Çok çok sağolasın. Cümlemizi layığına nasip etsin...
Sağolasın fıstığım. :) Oğluşun nasıl? Yaklaşık 10 gündür pek bakamadım topiğe. İlk fırsatta açığı kapatacağım ama...
tuh uzuldum canim...cok gecmis olsun...kiyamam bekir e canim ya hepmi ona denk gelir....off off sen ne zaman dinleneceksin....Günaydın...
Öncelikle kilomu yazıcam 56,5 -57 gittim geldim gittim geldim sabah...Kedicim ne yazarsan yaz bana :)
Sinirlerim de yıpranık,hemde çok yorgunum..bol misafirli günler bitmiyor..bugün eşimin ortağının eşi gelicek...malum hazırlık yapıyorum..Allahım ben nasıl dinlenicem ...işe son hafta yatmak istiyorum ama ne mümkün..
Erkek kardeşimin arabasına hırsız girmiş..Bekirinde tabletini almış ve kardeşimin cüzdanını boşaltmış..cuma akşamı oldu olay..maça gitmişlerdi..Canım oğlumun iki sene öncede laptopunu çalmışlardı..daha bir çok şeyimiz ..evimize gitmişti hırsız(( çok uzun anlatmayım şimdi..ağla ağla sinirlerim bozuldu..tabikide mala gelsin cana gelmesin ama..yetti artık yani..hergün bir olay burda bıktık ..kapı cam açamıyoruz ((( ne zorluklarla kazanıyoruz..hoppp gidiveriyor..Allahım fırsat vermesin bir daha..
Kısaca..hem yorgun,hem mutsuz ve sinirliyim...
Mesajları okuyamadım,gece veya akşam misafir durumuna göre gelirim..akşamda misafirim vardı,full doluyum yahu ..nefes alamıyorum..yani biraz dinlensem yetecek ama..bebek,yemek temizlik yok yok ben dayanamıyorum( ağlıcam valla ((