Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Kızlar haftasonu alışveriş yaptım.. çok mutlu oldum.. ilk defa giydiğim şeyler hoşuma gitti mutlu mutlu girdim giydim mağazalarda... hapsi sayenizde..
bir zamanlar kolumun bacağımın girmadiği şeyleri giydim bu sefer... hala kendimi beğermiyorum diye eşim kızıyodu, dün dedi ki ´bak kendini beğenmiyosun ama farkında mısın giremdiğin kalıplara bakıyosun artık ` dedi... Hep şunu demekten bıkmıştım bu dar geldi bi bi beden büyüğünü alayım... ilk defa bu bol oldu bi küçük beoen alayım dadim

Göbekten kurtulana kadar mutlu olmayacağız halimizden galiba.

Sabah...6.30 da kkk
Oglen yiyecek bulamadim ayran icip yaninda badem yedim..oturdugumuz yer lutfi kirdar kongre salonunun bahcesinde cok pahaliymis bir ayran 6 tl...aksamlari nisantasi sosyetesi takiliyormus oraya......ac kaldim....kongre salonunda genel mudur yemek yiyelim dedi gittik bana uygun bisey yok bir kase yogurt yedim.....aksam ciragan da yemek var bana uygun olacakmi bakalim

Şu an sade nescafe içiyorum, ama canım çok istedi. Zaten çok içmem. Şekersiz ve süt tozu yok. Haftasonu simit yedim, giresun simidi ve lavaş yedim. Simit bitti, kurtuldum. Ayağımda hafif şişlik kaldı, kendini hissettiriyor, çok ayakta kalınca ağrıyor. Azda olsa, geçen hafta ki hatayı yapmamak için spor yapmıyorum, belki bugün yine ebru şallı yer egzersizlerini yaparım.

Yapma biraz daha dinlensin iyice ayağın... yoksa iyileşme süreci uzar Allah göstermesin...

kızlar kusura bakmayın yazdıklarınızı okuyorum ama alıntı yapamadım biraz rahatsızdım .pardon biraz neki çok rahatsızdım sabah sırtım tutuldu iğne yaptırdım biraz uzandım şuan daha iiyim şükür, ama hala yerinde ağrı var akşam iğneyi tekrarlıycam sanırım.
@prenscim canım geldimi herşey üst üste geliyor ne yazıkki.Herzaman güçlü olmak zorundayız.Çok geçmiş olsun canım bu yaşadığınız sıkıntı son olur inşallah.
@mengmeng ciğim canım sen ne düşündüğümü zaten biliyorsun seni seviyoruz canım
fmgenc im canım çok sevindim senin adına birde kendi adıma sevinebilsem çok ii olacak

Canim cok gecmis olsun topıkcek bir şeyler oluyor bize rabbim beterinden korusun..miden mi sırtına vurdu acaba yoksa başka bir sebepten mi oldu spor vs.
Igneyi iyi yapmissin çabuk etkisini gosterir.dinlen bol bol

Afiyet olsun abla.umarim akşam yiyecek bir şeyler bulursun..ben aç kalmistim ciraganda cidden çok degisikti menü. .buharda haşlanmış sebze yemiştim : ))

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 44

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 63.7

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73.3

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54.3

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

Prenscim: BAŞLANGIÇ KG: - HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 56,5

KİLO VERENLER

midnightblue %-2

mengmeng % -1,943

bluebottle %-1,78

blackandwhite

CiseNaz

HAMİLELER

Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 72.2 Toplam fark :+8.2 kg.

erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 66.6 Toplam Fark: +3.4 kg

Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun

Canim cok gecmis olsun topıkcek bir şeyler oluyor bize rabbim beterinden korusun..miden mi sırtına vurdu acaba yoksa başka bir sebepten mi oldu spor vs.
Igneyi iyi yapmissin çabuk etkisini gosterir.dinlen bol bol
saol canımcım keşke dinlenebilsem ancak akşam yattığımda dinlenirim
c.tesi çok sıcaktı arkadaşa gittim terliyken klimalı ortama girdim.ordayken hafif ağrı olmuştu ama bugün aniden bir kasılma oldu aynı yerde .Birkaçgün ağrı olur gibime geliyor.

eline sağlık canım

Kedicim benide kilo verenlere ekleyebilirsin canım 86 kg çıktım bu sabah itibariyle ne kadar verdiğimi hatırlamıyorum gıdım gıdım gidiyor ya zaten olsun ama 9 kilo gitmiş oldu toplamda ben anneme geçiyorum akşama görüşürüz. Ayağınada dikkat et zorlama.

HEDEFE ULAŞANLAR / SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM EDENLER

Kedi 83 : BAŞLANGIÇ KG: 50 HEDEF: 47 ŞU ANKİ KİLO: 44

Selensu82 : BAŞLANGIÇ KG: 60 HEDEF: 55 ŞU ANKİ KİLO: 52.5

Gul_0663: BAŞLANGIÇ KG: 79.2 HEDEF: 65 ve 60 ŞU ANKİ KİLO: 63.7

Teoson: BAŞLANGIÇ KG: 87 HEDEF: 75 ve 60-65 ŞU ANKİ KİLO: 73.3

nnaze: BAŞLANGIÇ KG: 65 HEDEF: 60 ve 55 ŞU ANKİ KİLO: 59.1

Fmgenc: BAŞLANGIÇ KG: 65.8 HEDEF: 55 ve 53 ŞU ANKİ KİLO: 54.3

bluedaisy: BAŞLANGIÇ KG: 54.4 HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 49.4

Prenscim: BAŞLANGIÇ KG: - HEDEF: - ŞU ANKİ KİLO: 56,5

KİLO VERENLER

midnightblue %-2

mengmeng % -1,943

bluebottle %-1,78

blackandwhite

CiseNaz

seraym

HAMİLELER

Mydenizzz Başlangıç kilom: 64 Bu hafta: 72.2 Toplam fark :+8.2 kg.

erigim Başlangıç kilom: 63.2 Bu hafta: 66.6 Toplam Fark: +3.4 kg

Kayıplar Böyle Olsun, Löp Löp Et Olsun, Bıngıl Bıngıl Yağ Olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…