Insallah canim...gunaydingünaydın hanımlar
inşallah sorunsuz ,sağlıklı,huzurlu ,kimsenin birbirini üzmediği bir hafta geçiririz
Vavvvv harikaaaa...her serde bir hayir vardir buda sana hayirli olmus....milatta bu kadar yag yakman cok guzel...100 gram 100 gram giderken 1300 çok iyi....sen bizim citirimiz olacaksin....Rumuz: mengmeng
Başlangıç tarihi:04/05/2014
Başlangıç kg: 70,7 (İlk hafta 1 kg almıştım. Bu sebeple başlangıç kilomu 69,7 kg yerine 70,7 kg olarak revize ediyorum.)
Geçen hafta: 66,9
Bu hafta: 65,6
Fark: - 1,300 gr
Toplam fark: -5,100
Spor: Yürüyüş / Bol bol ağlayarak vücutta su bırakmadım.
Boy: 1.59
İlk Hedef: 58
Nihai hedef: 50
Yüzdesi: 1,943 (-)
harikasin canimRumuz: blackandwhite
Başlangıç tarihi: 18.08.2014
Başlangıç kilosu: 82.4
Geçen Önce:80.0
Bu hafta: 79.400
Fark: -600 Gr
Beden : 44
Boy : 1,66
Diğer hesabı yapamadım kızlar yoldayim cepten yazıyorum
Herkese merhabalar.
Yazdıklarınızı tek tek okudum. Şu 3 gün içinde beni bir saniye bile yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum.
Yazılarınızdan bilerek alıntı yapmıyorum. Normalde alıntı yapmamayı sevmem. Fakat alıntı yaparken tekrar okuyup, zayıf düşmek, ağlamak istemiyorum. Zira kendime verdiğim süre bugün itibariyle doldu ve artık hak etmeyen birisi için bir damla gözyaşı dökmeyeceğim. Bir çoğunuz zaten yaşadığım süreci biliyorsunuz. Tekrar tekrar teşekkür ederim bana güç verdiniz.
Özellikle hamile arkadaşlarımdan ve mide rahatsızlığı olup da midesine vuranlardan özür diliyorum. Şunu bilmenizi istiyorum. Ben artık değmeyen birisine üzülmüyorum. 1 kelimesiyle tüm sevgimi nefrete dönüştüren kişiye öfke duyuyorum. Siz de üzülmeyin lütfen.
1 Eylül benim miladımdır diyor ve yoluma devam ediyorum.
Sizleri çok seviyorum. Hadi bakalım, kaldığımız yerden devam.
Zeytinyağının içinde yiyorum zaten de 10 tane yemenin faydasi ne ? Hurmaya dikkat edicem tskler canımgünaydın hoşgeldiniz
zeytin enaz 10 tane olmalı zeytinyağının içinde olsun kaşıkla yiyin,yeşillik ekleyin domates salatalık biber yiyebilirsiniz ben onların üzerine z.yağı döküyorum,hurma yasak meyve olarak gi düşük meyvelerden bir tane veya 2-3 tane günkurusu kaysı
Boyum 1.64Aramiza hosgeldiniz...arkadas gerekli bilgileri vermis.akloniza takilanlarida sorarsiniz hepimiz yardimci oluruz..
Tesekkur ederim canim
iste budur...bizim mengmeng imiz gucludur...hic bir sey yikamaz onu....bizde seni seviyoruz....sen herseyin iyisine layiksin...seni dâha iyi kisi hakediyor....gecmisi silip gelecege bakiyorsun artik harika
Insallah canim...gunaydin
Vavvvv harikaaaa...her serde bir hayir vardir buda sana hayirli olmus....milatta bu kadar yag yakman cok guzel...100 gram 100 gram giderken 1300 çok iyi....sen bizim citirimiz olacaksin....
harikasin canim
Rabbim hakiki seven güzel bir insan çıkarsın karşına inşallah..
lisaniezhar iyi olmana çok sevindim canim hep iyi ol sen miladinida ilan ettin hersey güzel olacak :)
Günaydın...
Öncelikle kilomu yazıcam 56,5 -57 gittim geldim gittim geldim sabah...Kedicim ne yazarsan yaz bana :)
Sinirlerim de yıpranık,hemde çok yorgunum..bol misafirli günler bitmiyor..bugün eşimin ortağının eşi gelicek...malum hazırlık yapıyorum..Allahım ben nasıl dinlenicem ...işe son hafta yatmak istiyorum ama ne mümkün..
Erkek kardeşimin arabasına hırsız girmiş..Bekirinde tabletini almış ve kardeşimin cüzdanını boşaltmış..cuma akşamı oldu olay..maça gitmişlerdi..Canım oğlumun iki sene öncede laptopunu çalmışlardı..daha bir çok şeyimiz ..evimize gitmişti hırsız(( çok uzun anlatmayım şimdi..ağla ağla sinirlerim bozuldu..tabikide mala gelsin cana gelmesin ama..yetti artık yani..hergün bir olay burda bıktık ..kapı cam açamıyoruz ((( ne zorluklarla kazanıyoruz..hoppp gidiveriyor..Allahım fırsat vermesin bir daha..
Kısaca..hem yorgun,hem mutsuz ve sinirliyim...
Mesajları okuyamadım,gece veya akşam misafir durumuna göre gelirim..akşamda misafirim vardı,full doluyum yahu ..nefes alamıyorum..yani biraz dinlensem yetecek ama..bebek,yemek temizlik yok yok ben dayanamıyorum( ağlıcam valla ((
bence mutlaka karatayın sarı mezuralı kitabını okumalısınız..Boyum 1.64
Kilom 67
Ben zaten 2013 aralık ayindan beri diyetteyim kalori sayımı ile 24 kilo vermiştim son 3 aydır dikkat etmiyorum ve 3 kilo geri aldim ve 64den 67 oldum ve bu diyetten sıkıldım artik degistirmek istedim, karatay ın bazı yönlerinden zorlansamda vücut sasirtip hızlı vermek istiyorum. Birde wasa yiyebiliyormuyuz ?
Herkese merhabalar.
Yazdıklarınızı tek tek okudum. Şu 3 gün içinde beni bir saniye bile yalnız bırakmadığınız için hepinize ayrı ayrı sevgilerimi gönderiyorum.
Yazılarınızdan bilerek alıntı yapmıyorum. Normalde alıntı yapmamayı sevmem. Fakat alıntı yaparken tekrar okuyup, zayıf düşmek, ağlamak istemiyorum. Zira kendime verdiğim süre bugün itibariyle doldu ve artık hak etmeyen birisi için bir damla gözyaşı dökmeyeceğim. Bir çoğunuz zaten yaşadığım süreci biliyorsunuz. Tekrar tekrar teşekkür ederim bana güç verdiniz.
Özellikle hamile arkadaşlarımdan ve mide rahatsızlığı olup da midesine vuranlardan özür diliyorum. Şunu bilmenizi istiyorum. Ben artık değmeyen birisine üzülmüyorum. 1 kelimesiyle tüm sevgimi nefrete dönüştüren kişiye öfke duyuyorum. Siz de üzülmeyin lütfen.
Günaydın...
Öncelikle kilomu yazıcam 56,5 -57 gittim geldim gittim geldim sabah...Kedicim ne yazarsan yaz bana :)
Sinirlerim de yıpranık,hemde çok yorgunum..bol misafirli günler bitmiyor..bugün eşimin ortağının eşi gelicek...malum hazırlık yapıyorum..Allahım ben nasıl dinlenicem ...işe son hafta yatmak istiyorum ama ne mümkün..
Erkek kardeşimin arabasına hırsız girmiş..Bekirinde tabletini almış ve kardeşimin cüzdanını boşaltmış..cuma akşamı oldu olay..maça gitmişlerdi..Canım oğlumun iki sene öncede laptopunu çalmışlardı..daha bir çok şeyimiz ..evimize gitmişti hırsız(( çok uzun anlatmayım şimdi..ağla ağla sinirlerim bozuldu..tabikide mala gelsin cana gelmesin ama..yetti artık yani..hergün bir olay burda bıktık ..kapı cam açamıyoruz ((( ne zorluklarla kazanıyoruz..hoppp gidiveriyor..Allahım fırsat vermesin bir daha..
Mesajları okuyamadım,gece veya akşam misafir durumuna göre gelirim..akşamda misafirim vardı,full doluyum yahu ..nefes alamıyorum..yani biraz dinlensem yetecek ama..bebek,yemek temizlik yok yok ben dayanamıyorum( ağlıcam valla ((
Geçmiş olsun yakışıklıya...Kızlar sabahki menüm gerçi öğlenki menüm diyelim tarhana çorbası yaptım iki tabak içtim yanındada bir kase yoğurt ve cevizim vardı. Benim çocuğun bademcikler şişmiş burnu akıyor ateş gece hiç uyutmadı bende sabah ona çorba yaptım benimde canım çekti bunları yedim ama şimdi biraz iyi çok şükür artık hastalıklarını daha hafif atlatmaya başladı mesela ateşi 38 .5 te kaldı bu sınırı geçmedi hiç bir iki satte düştü bu sefer bugün pek yüksek ateşi yok. ben hiç ilaç vermem çocuklarıme ateşinin 40 ı gördüğünü bilirim yinede vermedim sabaha kadar uyumadım çarşaf değiştirdim yinede vermedim vücut sonunda direnç kazandı çok sevinçliyim bu sefer boğazı çok kötü olduğu halde fazla ate yok.Doktorum u söyliyeyim size anne olunca anladım sitesinde Kadir Tuğcu birşey olunca ona danışın mutlaka hiç pişman olmayacaksınız.ben iki çocuğumuda ilaç kullanmadan bu günlere getirdim. çok şükür.
işte bu bizim mehngmengimiz... canımmm benimmm hoşgeldin tekrarHerkese merhabalar.
Aaa bundan ,cevizli sucuktan, daha sonra yiyebiliyoz mu? Benim dirençte kırıldı sayıır 5.6 ydı ya... elime geçerse bi lokma yerim severim çünkü... ama şimdi değil çünküüü hafta sonu dondurma yedim... artık çok canıma yapışıyolardı yiyimde sussunlar dedim.. kırmızı halıda tkafama vurabilirsiniz(seraym günü geldi galiba )Harikasin canim
Ah seraym ah kendini kandirmaktan baska bisey yapmiyorsun..organik olsada un sonucta..insulin direncin kirilmadikca kg veremezsin canin hep kacamak yapmak ister
bu cevizli sucuk oluyor..karatayda cok az yenebiliyor ama kg verme asamasinda sakinmak lazim insulin dirençi kirilana kadar
Ayy canım ya valla üzülüyom biriniza bişi olunca canım sıkılyor... bi dinlensen ahhh bi dinlenebilsen keşke... aslında gelenlere de kızıyorum.. biraz durun be kardeşim bu kadın daha yeni doğum yaptı biraz tparlansın ama demi...Günaydın...