Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

günaydın hanımlar
inşallah sorunsuz ,sağlıklı,huzurlu ,kimsenin birbirini üzmediği bir hafta geçiririz
Insallah canim...gunaydin
Vavvvv harikaaaa...her serde bir hayir vardir buda sana hayirli olmus....milatta bu kadar yag yakman cok guzel...100 gram 100 gram giderken 1300 çok iyi....sen bizim citirimiz olacaksin....
Rumuz: blackandwhite
Başlangıç tarihi: 18.08.2014
Başlangıç kilosu: 82.4
Geçen Önce:80.0
Bu hafta: 79.400
Fark: -600 Gr
Beden : 44
Boy : 1,66
Diğer hesabı yapamadım kızlar yoldayim cepten yazıyorum
harikasin canim

Rabbim hakiki seven güzel bir insan çıkarsın karşına inşallah..

dün zafer bayramı resepsiyonumuz vardı. ben yemeğimi evde yedim gittim, yemeklerin olduğu bölüme gitmedim bile.. karatay çok etkili böyle durumlarda.. canım hiçbişey çekmedi çokşükür.. 4 saat ayakta misafirlere düğün sahibi gibi hoşgeldiniz güle güle merasimi yaptık, ama eve geldim yine de jillianımı yaptım..
sabah 07.30: karatay kahvaltısı
16.00:1 bardak kefir
17.30: 5 iri köfte+ salata+ 1 kase mercimek çorba + fırında patlıcan kızartma
spor: jillian 6/30
sıvı: 3 lt su, 1 türk kahvesi 1 yeşilçay

Zeytinyağının içinde yiyorum zaten de 10 tane yemenin faydasi ne ? Hurmaya dikkat edicem tskler canım

Aramiza hosgeldiniz...arkadas gerekli bilgileri vermis.akloniza takilanlarida sorarsiniz hepimiz yardimci oluruz..
Boyum 1.64
Kilom 67
Ben zaten 2013 aralık ayindan beri diyetteyim kalori sayımı ile 24 kilo vermiştim son 3 aydır dikkat etmiyorum ve 3 kilo geri aldim ve 64den 67 oldum ve bu diyetten sıkıldım artik degistirmek istedim, karatay ın bazı yönlerinden zorlansamda vücut sasirtip hızlı vermek istiyorum. Birde wasa yiyebiliyormuyuz ?

Tesekkur ederim canim

iste budur...bizim mengmeng imiz gucludur...hic bir sey yikamaz onu....bizde seni seviyoruz....sen herseyin iyisine layiksin...seni dâha iyi kisi hakediyor....gecmisi silip gelecege bakiyorsun artik harika

Çok teşekkür ederim ablacım. Evet, ben ondan daha iyisini hakediyorum. Ukalalık olsun diye demiyorum bunu. Kendimi bildiğim için söylüyorum. Siz de zaten tanıdınız beni. Yoksa bir güzel laf uğruna arkadaşım ya da sevdiğim için dünyaları değişeceğim bir yapım var biliyorsunuz artık. Bana kattığı tek bir şey oldu. Sizleri kazandım. Bu bile yeter. Kalan kısmını Allah'a havale ettim. Sonuçlarını seyreyleyeceğiz artık. ^_^

Insallah canim...gunaydin

Vavvvv harikaaaa...her serde bir hayir vardir buda sana hayirli olmus....milatta bu kadar yag yakman cok guzel...100 gram 100 gram giderken 1300 çok iyi....sen bizim citirimiz olacaksin....
harikasin canim

Geçen hafta bildirim yapamamıştım, 500 gramı esasında geçen haftadan. Olsun böyle bildirim yapayım dedim motive olayım. ^_^ Hedefim belli, geçen seneki halimi istiyorum. Face'e yüklediğim elbiseyi ben 53 kg iken giyiyordum. Böyle durmuyordu şüphesiz, bol ve çok dökümlü oluyordu. Ama bu haliyle bile içine girebilmek beni mutlu etti. ^_^ Yanımda siz olun bana bir şey olmaz ben bunu gördüm. Hakiki sevenler iyi günde yanında olan değil, birlikte ağlayabildiğin kişiler. Helal edin hakkınızı hepinizi çok üzdüm...

Rabbim hakiki seven güzel bir insan çıkarsın karşına inşallah..

Amin canım inşallah ^_^ Çok çok sağolasın. Cümlemizi layığına nasip etsin...

lisaniezhar iyi olmana çok sevindim canim hep iyi ol sen miladinida ilan ettin hersey güzel olacak :)

Sağolasın fıstığım. :) Oğluşun nasıl? Yaklaşık 10 gündür pek bakamadım topiğe. İlk fırsatta açığı kapatacağım ama...

Günaydın...

Öncelikle kilomu yazıcam 56,5 -57 gittim geldim gittim geldim sabah...Kedicim ne yazarsan yaz bana :)

Sinirlerim de yıpranık,hemde çok yorgunum..bol misafirli günler bitmiyor..bugün eşimin ortağının eşi gelicek...malum hazırlık yapıyorum..Allahım ben nasıl dinlenicem ...işe son hafta yatmak istiyorum ama ne mümkün..

Erkek kardeşimin arabasına hırsız girmiş..Bekirinde tabletini almış ve kardeşimin cüzdanını boşaltmış..cuma akşamı oldu olay..maça gitmişlerdi..Canım oğlumun iki sene öncede laptopunu çalmışlardı..daha bir çok şeyimiz ..evimize gitmişti hırsız (( çok uzun anlatmayım şimdi..ağla ağla sinirlerim bozuldu..tabikide mala gelsin cana gelmesin ama..yetti artık yani..hergün bir olay burda bıktık ..kapı cam açamıyoruz ((( ne zorluklarla kazanıyoruz..hoppp gidiveriyor..Allahım fırsat vermesin bir daha..

Kısaca..hem yorgun,hem mutsuz ve sinirliyim...

Mesajları okuyamadım,gece veya akşam misafir durumuna göre gelirim..akşamda misafirim vardı,full doluyum yahu ..nefes alamıyorum..yani biraz dinlensem yetecek ama..bebek,yemek temizlik yok yok ben dayanamıyorum ( ağlıcam valla ((

canım Allah gönlünü ferahlatsın hepimiz dönem dönem zor günler yaşıyoruz, Allah dermansız dert vermesin.. şu hırsızlık yapanları da bildiği gibi yapsın, ne hayır bekliyorlar acaba haram maldan anlamıyorum ben... toplumumuz ne hale geldi, eskiden dükkanlarını açık bırakıp cumaya giderlermiş esnaflar, şimdi salonda otururken cam açamıyoruz.. bazen diyorum şeriatta hırsızın elinin kesilme cezası gayet manalıymış..

bence mutlaka karatayın sarı mezuralı kitabını okumalısınız..
karatayı sadece kilo vermek için değil bir hayat tarzı olarak yapabilmek için detayları iyi bilmek gerekiyor. hakkaten ufak detaylar kilo verimini engelleyebiliyor..

Çok şükür allahima gunlerdir sen de biz de çok üzüldük ama çok şükür ki kendini toparlaman çabuk oldu..ne kadar güçlü bi kişiliğin var şaştim kaldim maşallah canim arkadaşıma

Bizler çok üzüldük evet ama seni çok sevdigimiz için ve bunlari haketmedigin için üzüldük. .simdi sen iyiysen bizler de iyiyiz. .gunlerdir topige gelmeyi canim istemiyordu şimdi kaldigimiz yerden devam ve lütfen Özür dileme ben en ufak bi sıkıntımda size kosuyorum burda bi çoğumuz boyleyiz ,sakin kendini kötü hissetme..dost olmak sanalda olsa mumkunmus ben bunu gördüm sizlerle..iyi ki sen de varsin..iyi ki varsiniz kizlar hepinizi çok seviyorum..

Canim kıyamam ben sana ağlayıp üzme lütfen kendini de kivanci da..senin durumun farkli bedenen de beyin olarak ta iyi hissetmelisin her daim..sen bunların bilincinde bi insansin..giden için üzülme lütfen, nasipten çıkmış... öyle gitmese başka bir şekilde nakit olarak fazla bi masraf olarak yine çıkardı..allah sizlere sağlık versin..basinizin gözünüzün sadakasi olsun...benimde evime hirsiz girmisti hemde raporum bitip iş başı yaptigim gün. .cok üzüldüm cok ağladım sonra düşündüm ya ben evdeyken girseydi diye..uzulmeyi birakip sukrettim..

Bebek için cok gelen oluyor o süreç anne icin çok zor gerçekten. .bu süre içinde sana yardim edebilecek birileri varsa sakin çekinme söyle. .aslinda insanlarin bunu düşünmesi lazim ama...
ben miniğe Mevlüt okuttugum halde aylarca gelenim bitmedi. .simdi sunnet icin yaşadım aynı şeyi aylarca sürdü misafirim..hala gelecek kisiler var da artik kabul etmiyorum durumumdan dolayı. .

kolay gelsin canim

Geçmiş olsun yakışıklıya...

Herkese iyi, mutlu haftalar canlar

Rumuz : mydenizzz
Gebelik haftam : 29
Gebelik başlangıci : 16.02.2014
Başlangıç kilosu : 64
Geçen hafta : 72.2( sanirim)
Bu hafta : 72.2
Fark: 0
Toplam fark : + 8.2 kg
Boy : 1.64
Spor : yürüyüş ( 3 kez)
Hedef : 75 ile doguma gitmek

Kilo veren çıtırlar hepinizi tebrik ederim. .

İ
işte bu bizim mehngmengimiz... canımmm benimmm hoşgeldin tekrar

Aaa bundan ,cevizli sucuktan, daha sonra yiyebiliyoz mu? Benim dirençte kırıldı sayıır 5.6 ydı ya... elime geçerse bi lokma yerim severim çünkü... ama şimdi değil çünküüü hafta sonu dondurma yedim... artık çok canıma yapışıyolardı yiyimde sussunlar dedim.. kırmızı halıda tkafama vurabilirsiniz(seraym günü geldi galiba )

Ayy canım ya valla üzülüyom biriniza bişi olunca canım sıkılyor... bi dinlensen ahhh bi dinlenebilsen keşke... aslında gelenlere de kızıyorum.. biraz durun be kardeşim bu kadın daha yeni doğum yaptı biraz tparlansın ama demi...
Bekir e de geçmiş olsun.. canım üzülmüştür kesin... rabbim canına sağlık versin annesi beterinden saklasın.. üzme sende canını minnoşu düşün ağlayıp ağlayıp sütünü azaltma bu seferde ona canın sıkılr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…